Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Ehliyet ile ilgili bir soru

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Motorlu Araçlar Dünyası] >> Otomobil Genel >> Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel >> Ehliyet ile ilgili bir soru Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
shadow99tr

Sisteme Gözat

2 Ekim 2009, 12:07:44  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar 24 ekimde teorik sınav ve 14 kasımda direksiyon sınavı var.Bu süreden itibaren ehliyet kaç günde elime geçer.Belgeler kaç günde hazırlanıyor trafikte tanıdık bulsam hemen çıkarabilirmiyim muameleci falan bulsam hemen hallolur mu mesela..

TOSHİBA A200-1BP

shadow99tr

Sisteme Gözat

2 Ekim 2009, 12:30:20  

Arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim..

TOSHİBA A200-1BP

aahmety

2 Ekim 2009, 12:41:05  

14 kasımdaki direksiyon sınavından sonra en geç 1 haftada dosyanı kurstan alırsın. emniyettede işin torpille yada torpilsiz max 1 gün sürer. ancak bunun denizli için yazıyorum. büyük şehirlerde durum nedir bilemicem

hakaniko

2 Ekim 2009, 12:48:28  

istanbulda direksiyon sınavından sonra 10 gün dosyanın hazırlanması sürüyor. (en azından bizim kurs öyle)

emniyette tanıdık varsa 1 saatte de halledersin 1 günde de. yoksa en erken 1 hafta sonraya gün verirler.

ExTReMee

2 Ekim 2009, 1:05:35  

Ben direksiyon sınavından 1 hafta sonra felan almıştım dosyamı. Bostancı trafiğe verdim 2 gün sonra aldım. Torpile ne gerek var ki İstanbul'da bile 2 günde alıyorsan korkma .)

mert74

Dün, 22:07:24  

Ben de aynı dönem tamamladım kursu...Sertifikaları milli eğitim 4 aralıkta verecekmiş..4 Aralıkta kurstan alabilirsiniz dediler..Sanırım hemen emniyete gidip alabiliriz..

SON OSMANLI
uazro

Sisteme Gözat

Dün, 22:10:48  

Yılbaşı dolayısıyla İstanbulda dosyayı emniyete teslim ettikten sonra, 3 aydan önce ehliyet alabilen kendini şanslı sayabilir.

Hyundi Accent 1.3 Lx 2000 Kullanıcısı(Drive Your Way) *İsmim, "BURHAN" bana ismimle hitap edin.. *Alkolü siyasi simge yapalım, üniversiteye sokalım!
postacitr

Dün, 22:33:18  

valla sabah dosyayı verene aksama ehlıyetı verıyolar ama

emniyet kemeri hayat kurtarır.
uazro

Sisteme Gözat

Dün, 23:09:28  

quote:

Orijinalden alıntı: postacitr

valla sabah dosyayı verene aksama ehlıyetı verıyolar ama

Nerede o?

Hyundi Accent 1.3 Lx 2000 Kullanıcısı(Drive Your Way) *İsmim, "BURHAN" bana ismimle hitap edin.. *Alkolü siyasi simge yapalım, üniversiteye sokalım!
postacitr

Dün, 23:31:28  

sivas

emniyet kemeri hayat kurtarır.
uazro

Sisteme Gözat

17 saat 40 dk önce  

Yok ben İstanbul için konusuyorum..

sezerakin34

5 saat 18 dk önce  

quote:

Orijinalden alıntı: postacitr

sivas

benım ehliyete 3 sene kaldı istanbulda oturuyorum ama aslen sivaslıyım :D dosyayı verdıkten sonra 3 ay kesınlıkle bekleyemem onun icin sivastan alırım :D

fatihhilal

Sisteme Gözat

1 saat 41 dk önce  

quote:

Orijinalden alıntı: mert74

Ben de aynı dönem tamamladım kursu...Sertifikaları milli eğitim 4 aralıkta verecekmiş..4 Aralıkta kurstan alabilirsiniz dediler..Sanırım hemen emniyete gidip alabiliriz..

Ben Ümraniye'ye dosyayı götürdüğümde 2-3 ay sonrasına gün vermişlerdi parayı yatırmam için.. Bilemeyiz yani herşey olabilir.

SİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBEL
BELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBEL
BELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBEL
SİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBEL

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Motorlu Araçlar Dünyası] >> Otomobil Genel >> Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel >> Ehliyet ile ilgili bir soru Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
TÜBİTAK UEKAE ile Röportaj
Türk Mühendisler tarafından geliştirilen kriptolu cep telefonları, radarlar ve fazlası hepsi bu röportajda
ZyXEL 802.11n Router Modem ve Ethernet
ZyXEL'den kablosuz ağ'da 300Mbps hız sunabilen ADSL2+ Modem ve USB Kablosuz Ethernet

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız