Arkadaşlar 24 ekimde teorik sınav ve 14 kasımda direksiyon sınavı var.Bu süreden itibaren ehliyet kaç günde elime geçer.Belgeler kaç günde hazırlanıyor trafikte tanıdık bulsam hemen çıkarabilirmiyim muameleci falan bulsam hemen hallolur mu mesela..
14 kasımdaki direksiyon sınavından sonra en geç 1 haftada dosyanı kurstan alırsın. emniyettede işin torpille yada torpilsiz max 1 gün sürer. ancak bunun denizli için yazıyorum. büyük şehirlerde durum nedir bilemicem
Ben direksiyon sınavından 1 hafta sonra felan almıştım dosyamı. Bostancı trafiğe verdim 2 gün sonra aldım. Torpile ne gerek var ki İstanbul'da bile 2 günde alıyorsan korkma .)
Ben de aynı dönem tamamladım kursu...Sertifikaları milli eğitim 4 aralıkta verecekmiş..4 Aralıkta kurstan alabilirsiniz dediler..Sanırım hemen emniyete gidip alabiliriz..
benım ehliyete 3 sene kaldı istanbulda oturuyorum ama aslen sivaslıyım :D dosyayı verdıkten sonra 3 ay kesınlıkle bekleyemem onun icin sivastan alırım :D
Ben de aynı dönem tamamladım kursu...Sertifikaları milli eğitim 4 aralıkta verecekmiş..4 Aralıkta kurstan alabilirsiniz dediler..Sanırım hemen emniyete gidip alabiliriz..
Ben Ümraniye'ye dosyayı götürdüğümde 2-3 ay sonrasına gün vermişlerdi parayı yatırmam için.. Bilemeyiz yani herşey olabilir.