Şimdi Ara

##SATILIK SIFIR AMD SEMPRON 140 AM3 2,7GHZ VE ALINIK AMD PHENOM II veya ATHLON II X2 , X3 ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlık açık. Uygun fiyata AMD PHENOM 2 X3 VEYA X2 bu işlemcilerden birini arıyorum.
    Bu hafta içinde elime garantiden sıfır amd sempron 140 2,7ghz 1mb l2 cache işlemci geçicek onun içinde 60tl istiyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpaWn -- 11 Kasım 2009; 17:38:41 >

StrangerXT(2), Thiefman(Gündoğdu), CaddeClub, yattara 61, alattin_nuri, 33baba, SEAL4EVER, boraaktas, memhisar, digitaldelisi, posıtıve, ozkanozdemir239, garuda, Gunwane, OnuR, Tecer, bigmucit34, durul, comanchee, kasanova_forever, ismail_baba, vgulgec, shadow3804, @sL@N, hakansarul, esegoz, madlive, MR.METAL, hetfield, mettoler, tamirci101, fLaVa, yugams, JamMasterJay, cucuko, vaypcnet, emregurcan,burock1907,pgss, asusteqq,CILGINLAR, mufat, fatguncom, celikhalit8, mBenJi, MsTmS, BoSS03, IeVeN, khueljin, Canok, TeRMiNSToR, renklem, poten_za

Sorunlu Alışverişler :
    zahidow(Telefonda anlaşmamıza rağmen ürünü başkasına sattı), toygar1912(telefonda anlaşmamıza rağmen ürünü başkasına sattı, kesinlikle uzak durun, 2026-02)
  • p.m attım

ASUS - Republic Of Gamer Series | Referans Listem
  • quote:

Orijinalden alıntı: EX_PRO

p.m attım

Cevaplandı. Hala aranıyor.
    StrangerXT(2), Thiefman(Gündoğdu), CaddeClub, yattara 61, alattin_nuri, 33baba, SEAL4EVER, boraaktas, memhisar, digitaldelisi, posıtıve, ozkanozdemir239, garuda, Gunwane, OnuR, Tecer, bigmucit34, durul, comanchee, kasanova_forever, ismail_baba, vgulgec, shadow3804, @sL@N, hakansarul, esegoz, madlive, MR.METAL, hetfield, mettoler, tamirci101, fLaVa, yugams, JamMasterJay, cucuko, vaypcnet, emregurcan,burock1907,pgss, asusteqq,CILGINLAR, mufat, fatguncom, celikhalit8, mBenJi, MsTmS, BoSS03, IeVeN, khueljin, Canok, TeRMiNSToR, renklem, poten_za

Sorunlu Alışverişler :
    zahidow(Telefonda anlaşmamıza rağmen ürünü başkasına sattı), toygar1912(telefonda anlaşmamıza rağmen ürünü başkasına sattı, kesinlikle uzak durun, 2026-02)
  • pm
  • _____________________________
  • pm
    Kalllavi * brt@n@ * AliŞeker * Plyr* chapul *Ghostrecon * İlhanathema *Wild * cemo07 *Number_oen * murca * Yanlızkral* ekobravo* KENAN24* Adam06 *vurushlee * Quash*BuraX*Fatihakok*geek90*schavelle
    hepsi birbirinden değerli güvenle alışveriş yapılacak arkadaşlar

MEVLANA DER Kİ:
    Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde; sakın vazgeçme İŞTE ORASI KADERİNİN DEĞİŞECEĞİ NOKTADIR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık amd athlon ii x2 240
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
    Amd Ryzen5 5600x, MSI B550 Mortar, Inno3D GTX 1660ti
    Gskill Flare X 32GB(2x16GB) DDR4 3200, Corsair Force MP510 480 GB Nvme Ssd, Silverstone 850W Gold Psu
  • athlon x2 240 var 3 aylık. kutulu garantili. ilgilenirsen pm bekliyorum.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.