Şimdi Ara

KAÇIRMAYIN SATILIK MICROSOFT WIRELESS RACING WHEEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba elimde Microsoft Wireless Racing Wheel 1 adet mevcut kolisi yurt dışından bavul içerisinde geldiği için yoktur.Forza2 Demosu çıkan son versiyondur.
    Fakat üründe en ufak çizik dahi yoktur çalışır durumdadır. Çok az kullanılmıştır toplam kullanım 8-10 saati geçmez.
    Istediğim fiyat 300YTL.
    Piyasada satılan bazı direksiyonlarda üretim hatası vardır.
    Direksiyonun orta pozisyonda durmama hatası var bir arkadaşımın aldığı cihazda vardı.
    Benim direksiyonumda bu hata bulunmuyor.
    Fiyatta pazarlık yoktur.Takas teklif etmeyiniz.
    Istanbul Bakırköyde oturuyorum elden teslim yapılır.
    İstanbul dışı satış kargo ücreti alıcıya ait olacak şekilde gönderim yapılır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killknight -- 1 Ekim 2009; 17:25:45 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 2 hafta kullanabildiğim Forza 2 model olan,yani en son çıkan sorunsuz versiyonunu,orijinal kutu ve evrakları ile birlikte 2 ay önce 150 tl'ye sattım.
  • 150 TL ye zarar edip satıcaksam durur daha iyi.Fiyatı beğenen alır beğenmeyen almaz.Forza 3 de çıkacak zaten kullanırım alan çıkmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killknight -- 1 Ekim 2009; 15:26:35 >

• pm attım
  • Pm cevaplandı.

• @Killknight
    Sanıyorum ki bavul içinde kutusuz gelen bu ürünün sana herhangi bir kargo veya gümrük masrafı olmamıştır.
    Satışını baltalamak için söylemiyorum ama bu direksiyonun resmi satış fiyatı 99$ yani 150tl.
    Biraz daha uygun fiyattan verecek olursan şayet, ben dahil pek çok insan yana döne bu direksiyondan arıyor.
    Aynı gün satılacağını düşünüyorum. Ama 300 lira şu cihaza yazıktır. Ha tabi sana masrafı daha fazla olmadıysa.
    Herneyse, hayırlı satışlar...
  • Ben de arkadaştan indirim istedim çünkü ne zamandır bu ürünü kaç kişi arıyor fiyatı aşağıya çeksen biraz zaten hemen gidecek ürün. Hadi bi indirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

@Killknight
    Sanıyorum ki bavul içinde kutusuz gelen bu ürünün sana herhangi bir kargo veya gümrük masrafı olmamıştır.
    Satışını baltalamak için söylemiyorum ama bu direksiyonun resmi satış fiyatı 99$ yani 150tl.
    Biraz daha uygun fiyattan verecek olursan şayet, ben dahil pek çok insan yana döne bu direksiyondan arıyor.
    Aynı gün satılacağını düşünüyorum. Ama 300 lira şu cihaza yazıktır. Ha tabi sana masrafı daha fazla olmadıysa.
    Herneyse, hayırlı satışlar...

Arkadaşım 99 dolar demiş ama o fiyat Amerika fiyatı biz ne yazık ki Amerikada değiliz.Almanya da cihaz 100 Euro yani 225 TL bunun geliş masrafı da var Türkiye ayakbastı bavulda ağırlık falan ekstra ödenen para vergiler derken hepsini düşününce pahalı değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killknight -- 1 Ekim 2009; 23:04:32 >

• Bende arıyorum bu aletten;

Kaçırmayalım arkadaşlar
  • Ya bu cihaz Türkiyeye girmedikçe biz böyle çok arayıp dururuz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.