Şimdi Ara

LG Mobile'dan dünyanın en kompakt 3'' dokunmatik ekranlı telefonu; GD510 Pop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
8.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

LG Mobile'ın, KE850 Prada ile başlayan dokunmatik ekranlı cep telefonu serüveni KP500 Cookie'yle devam etmiş; Güney Koreli firma dünya çapında 7 milyonun üzerinde Cookie satışı gerçekleştirerek büyük bir başarıya imza atmıştı. Anlaşılan LG Mobile, satış başarısını devam ettirmek istiyor ki bugün teknoloji meraklılarının huzuruna GD510 Pop modelini çıkardı.

Dünyanın en kompakt 3 inç (~7.62 cm) dokunmatik ekranlı telefonu olarak lanse edilen GD510'nin ön yüzünde yalnızca tek tuşun konumlandırıldığını görüyoruz. Konumlandırılan tuş, menüye giriş, gelen çağrıları yanıtlama / reddetmeye yarıyor. Cookie'de olduğu gibi 240x400 piksel (QWVGA) ekrana sahip telefonun kamerası 3 megapiksel çözünürlüğünde. Telefonda verilerin depolanması için ise 8 GB'lık dahili bellek yeterli görülmüş.

LG GD510 Pop'ın daha detaylı teknik özellikleri ile fiyatı belirsizliğini korurken telefonun Avrupa'da çıkış tarihi ekim ayının ortası olarak gösterildi. LG'nin tanıtım esnasında üzerinde durmadığı güneş panelinin opsiyonel olarak satılıp satılmayacağı ise merak konusu.

• LG GD510'un tanıtım videosu:

• Çok güzele benziyor. Detay felan yokmu yahu? Yanlız sistem Flash'a benziyor. Yapmayın artık yeter abudikgubudik sistemler...
  • bu teli günese bırakırsak yazın sıcaktan çatlamaz mı yaw :( kurutmak icin tel koyulur güneşe :P
  • Gayet hoş bir telefon..Adamlar yapıyorlar...Yapamayanlara laf atsanıza...
  • Sade ve erkeksi... Nokia'nın geleceği zor görünüyor...
  • solar panel güzel fikirmiş
  • LG GD510 Pop incelemesi (GSM Arena):http://www.gsmarena.com/lg_gd510_pop-review-407.php

Orijinalden alıntı: joven

Apple sayesinde bu tarz ürünleri anbe an duyar olduk sağolasın Appel'can

harbi ya.. apple bir telefon çıkardı tüm cep telefonu üreticilerinin uykusunu kaçırdı
    deli, kuyu ve taş misali.

not: iphone kullanmıyorum. cebim nokia e50

LG, iPhone'dan da önce bu tarz cihazlar üretiyordu. iPhone tabi ki ivme kazandırdı ama LG'nin dokunmatik geçmişi bayağı eski.

Orijinalden alıntı: Figure

quote:

LG, iPhone'dan da önce bu tarz cihazlar üretiyordu. iPhone tabi ki ivme kazandırdı ama LG'nin dokunmatik geçmişi bayağı eski.

Aynen, dünyanın ilk parmakla kullanılan full dokunmatik ekranlı cihazı LG Prada'dır. Onun öncesinde yine ilk dokunmatik tuşlu model LG KG800 Chocolate'dır.
    Ancak @Figure arkadaşımızın dediği gibi tabiki dokunmatik ekranlara ilginin bu kadar artmasında ve ürün gamının bu kadar genişlemesinde en büyük pay şüphesiz Apple'ın iPhone'udur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay555 -- 23 Ekim 2009; 14:25:30 >

• ne zaman satışa çıkacak acaba bu model?
  • bundan sonra lgden başka bir marka kullanacağımı sanmıyorum
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.