Şimdi Ara

WoW'un En Güçlü Yaratığı --> Onyxia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
0
Favori
3.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar, playnetim.com server'ında 7 kişi olarak 2milyon hp'li Onyxia'yı kesmeye gittik, işte 2 anı fotoğrafı

2 Paladin (Basar + TheBigBaris) + 1 Druid (Shana) + 2 Priest (Madjai + Shieala) + 2 Warlock (lethromar + osmann) olarak gittik. Paladinler ben ve TheBigBaris idi. Biz sırayla tek vuruşta 4000 crit olarak 18000'e yakın vuran yaratığa tank olacaktık ki canlarımız olsa olsa 13000 idi Fakat bu bize vuracağını göstermiyordu çünkü Druid'imiz vardı o habire root yapıcaktı Evet uzun bir yoldan sonra ejderha tipli Onyxia'mızın yanına geldik ben hemen ss'si aldım ama sonra tutturdular oturarak çekelim diye, ben de Onyxia'nın ss'sinin üstüne almışım Eğer bugün gene gitme fırsatımız olursa ss'i koyarım :) Orjinal server olmadığı için ilk Onyxia gerçek Onyxia'nın 10'da biri güçteydi onu 10sn içinde kestik malum 7 kişiyiz, sonra en üzücü haber oldu. Server koptu arkadaşlar server kopunca haliyle herkes döküldü ve aynı anda gelmediği Onyxia amcam hepimizi teker teker kesti ve sonuç kötü oldu, kurtulanlar sanırsam lethromar ve shana, yani bi warlock bi druid, druid kolay zaten root yap kaç ohh leth nası kurtuldu onu bilmiyorm işte. Neyseki bu dehşet yaratığı görme fırsatım oldu. Bugün büyük ihtimal bir sefer daha yapıcaz oraya ama inşallah illegal server'ın verdiği kötü nimetlere kurban gitmeyiz

Yorumlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 20 Temmuz 2005, 12:49:19 >

• iyi guzelde yaratik nerde
  • okusan sormazdın, yaratığın ss'i aldım sonra daldık, bug'lıydı ilk, öldükten sonra üstüne aldım ss'i
    bugün akşam gene gidecez inşallah keseriz bu sefer, o zaman ss'ini koyarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 20 Temmuz 2005, 10:54:48 >
  • abi tem alma dusgun otur flan yasiyo ama yaratik goremedim kusura bakma belkide benim gozlerde problem war
  • anaaa ben wow un grafikleri knight online gibi diye bilirdim güsel miş işe bak
  • 7 kişi naaptınız siz ya xp leri telef etmişsiniz. gidin 3 erli 4 erli grup larla yada tek kesebeileceğiniz boss lar bulun mesela lvl 60 alabileceği ağaç bi boss vardı (ismini hatırlamıyom) sağlam xp verir. item için onyx e gidiosanız black rock deep ve uldaman tavsiye olunur.

hangi server da oynuyorsunuz. ben arrow ve sombre de at koşturdum epey.
    sombre nickim: HolyMan
    arrow nickim: Exinferis

bol xp ler şimdiden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [juggernaut]

7 kişi naaptınız siz ya xp leri telef etmişsiniz. gidin 3 erli 4 erli grup larla yada tek kesebeileceğiniz boss lar bulun mesela lvl 60 alabileceği ağaç bi boss vardı (ismini hatırlamıyom) sağlam xp verir. item için onyx e gidiosanız black rock deep ve uldaman tavsiye olunur.

hangi server da oynuyorsunuz. ben arrow ve sombre de at koşturdum epey.
    sombre nickim: HolyMan
    arrow nickim: Exinferis

bol xp ler şimdiden.

abi lvl60'ız ne xp'si, 60'dan xp vermez bu bi
    yazıyı okuyun arkadaşlar, orda yazıyor. playnetim server'ındayım blockrock'ı biliyorz zaten 60 olup bilmeyenler utansın

quote:

Orjinalden alıntı: SithMASTER

anaaa ben wow un grafikleri knight online gibi diye bilirdim güsel miş işe bak

kartyım 9200 biliyon mu şimdi biraz daha oc ile açtım grafikleri daha güzel oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 20 Temmuz 2005, 12:51:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en güçlü dene yaw, daha ragnaros kesceniz.. yanınıza onyxiayıda alın yardım eder..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

en güçlü dene yaw, daha ragnaros kesceniz.. yanınıza onyxiayıda alın yardım eder..

rag amca tek vuruşta 1100 vuruyor diyorm onyxia 4000 vuruyor rag gelsin yardım etsin, rag'ı 2 paladinkeseriz beea
  • sizin serverdan dolayıdır o , ragnaros daha güçlüdür onyxiadan.. benım oynadığım serverda onyxia 100.000 vuruodu ortalama , ragnarosa ulaşamıyorduk bile..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

sizin serverdan dolayıdır o , ragnaros daha güçlüdür onyxiadan.. benım oynadığım serverda onyxia 100.000 vuruodu ortalama , ragnarosa ulaşamıyorduk bile..

çüş abi o ne 100.000 hangi server o? şimdi blackrock'ta bildiğim tüm yaratıkların ss'ini koyacam akşam 11'de de onyxia'yı koyacam, bi de bişi sormak istiyorm, onyxia'ya ulaştınız dielim ee n'olcak, bizim GM dayanamaz 100.00'e

• grupta 3 tane işini bilen druid olunca sorun olmuyor....,, kapanan forgamer serverındaydı..
  • Evet işte ss'ler
    1-> BaronGeddon (17k hp 1100 normal dmg 4500 critical dmg)

2 -> Golemag (25k hp 1130 normal dmg 4800 critical dmg)

3- > Majordomo (20k hp 230 normal dmg 1000 critical dmg)

4 -> Garr (28k hp 250 normal dmg 1010 critical dmg)

5 -> Ragnaros (140k hp 1200 normal dmg 4800 critical dmg)

6 -> Onyxia (180000 hp 4500 normal dmg 18000 critical dmg)

[Coming Soon]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 20 Temmuz 2005, 13:43:35 >

• orjinalde 40 kişi dalıolar buna
  • Server dandik olduğu belli. Zevk vermez böyle kolay olunce. Biz 40 kişi dalıyoruz ve üstelik özel taktikler geliştirmek zorundayız guild olarak. Böyle 7 kişiyle yapılacak şey değil Onyxia ve Ragnaros.

En iyisi orjinal bir WoW alın ve orjinal serverda oynayın bakalım ne yapabiliyorsunuz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: AyBuBi

Server dandik olduğu belli. Zevk vermez böyle kolay olunce. Biz 40 kişi dalıyoruz ve üstelik özel taktikler geliştirmek zorundayız guild olarak. Böyle 7 kişiyle yapılacak şey değil Onyxia ve Ragnaros.

En iyisi orjinal bir WoW alın ve orjinal serverda oynayın bakalım ne yapabiliyorsunuz....

ver parayı oynayalım, öğrenci olunca o kadar bulmak inan çok zor, ayrıca orjinal de oynamadık değil. tamam çok fark var ama bu yüzden konu açamaz mıyız, türkiye'de toplasan 1000 kişi de yoktur orjinal wow, ucuz olsun alalım anasını satiim
    ona verdiğin parayla bi öğrenci 1.5 ay geçinir beea hatta daha fazla

• bu ne ya bende orjinal serwerda lvl 59 saman war biz bunun icin 40 kisilik raid grubu yapip sonra cikan item icin kavga ediyos bu ne ya dalga gecmisler resmen abicim su ss nasil koyucas birisi anlatsinda okyayim suraya sunlar gorsun ne neymis bole serwerlar kurup insanlarin heveslerini almsini sagliyolar ama oyunun orjinalinden cok fazla uzaklasiyolar ben sewmiyorum bole isi
    tmm insanlarin parasi olmaya bilir ama oyunun orjinalinden bu kadar uzaklasilmaz adam cormaya icmeye gider gibi boss kesmeye gidiyo bu ne ya
  • item kavgaları süper zevkli oluyo
  • zaten artık olay 10x ve mc oldu...anca 40 kişi ve özel taktiklerle..bir kişi hata yaparsa genelde wipe, haydi baştan :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

bu ne ya bende orjinal serwerda lvl 59 saman war biz bunun icin 40 kisilik raid grubu yapip sonra cikan item icin kavga ediyos bu ne ya dalga gecmisler resmen abicim su ss nasil koyucas birisi anlatsinda okyayim suraya sunlar gorsun ne neymis bole serwerlar kurup insanlarin heveslerini almsini sagliyolar ama oyunun orjinalinden cok fazla uzaklasiyolar ben sewmiyorum bole isi
    tmm insanlarin parasi olmaya bilir ama oyunun orjinalinden bu kadar uzaklasilmaz adam cormaya icmeye gider gibi boss kesmeye gidiyo bu ne ya

http://www.imageshack.ws/ adresine gir, upload et sorna direct link to image yeri var ordaki url'yi al [simage][/simage] arasına yapıştır

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.