Şimdi Ara

12 MP kameralı Samsung SCH-W880'in resmi fotoğrafı internette yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
10.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Samsung'un kamera odaklı modeli SCH-W880'le ilgili ikinci bir fotoğrafın internette sızdırılmasından hemen sonra karşımıza telefonun resmi fotoğrafı çıktı.


    Tanıtım broşüründe de görüldüğü gibi SCH-W880'in dizaynı kameralı cep telefonundan çok cep telefonlu kamerayı andırmakta. Telefonun arka kısmında 3x optik zum yeteneğine sahip 12 megapiksel çözünürlüğünde kamera ile xenon flaş; sağ kısmında ise deklanşör tuşu ve mod çarkı konumlandırılmış. HD çözünürlükte video kaydedebilen telefonun ekranı ise 3.3 inç boyutunda ve 480x800 piksel çözünürlüğünde. Ekranda hızla yaygınlaşmaya devam eden AMOLED teknolojisi kullanılmış.


    Samsung SCH-W880'in fiyatı ve diğer teknik özellikleri hakkındaki sır perdesi ise hala kaldırılmadı.









  • vay be güzelmiş fotoğraf makinesinin içine cep telefonu yerleştirip satıyolar güzel fikir :D
  • Samsung artık tek başına fotoğraf makinesi yapmıyor. Telefonla birlikte fotoğraf makinesi yapıyor :))
  • Sağlam cihaz
  • Makinenin diğer konusu
    http://forum.donanimhaber.com/m_34744670/tm.htm

    Samsung yanlış işler peşinde...Kamerayı yükseltmekle uğraşmayı bırakıp nokia,apple,google gibi işletim sistemi ve yazılımlara önem vermesi lazımm...Telefon hiç bir zaman fotograf makinesi kalitesinde çekemeyecek!!!(Heleki samsung lens ile hayatta çekemez)
  • Bakalım bu nasıl olacak. İnşallah i8910,jet,star,m8910,omnia2 gibi son dönemde çıkardığı telefonlardaki kamera rezaleti bunda da olmaz. İnşallah samsung bu kez yüzümü kara çıkarır..
    Görünüşüne baktığımda yukarıdaki temennim biraz geçersiz kalıyor ama neyse. Çünkü samsung cihazların ve lenslerin görünüşünü ne kadar fotoğraf makinesine benzetmeye çalışırsa, kamera o kadar kötüye gidiyor. Hadi bakalım hayırlısı...
  • şimdi birileri çıkıverir iphone kıyaslaması yapar...
    fitili ben atesleyeyım 1..2...3.....

    iphonedaki yazılım destegı ,rahatlıgı var mı bunda ?? iphone daha ıyı
  • benim telefondaki kameradan beklentim , laptop ekranında ki bir çözünürlükte rahat ve kaliteli bir görüntü alayım , otofokusu olsun makrosu olsun vs ama çözünürlüğü 2mp olsada yeter. ki kaliteli bir 2 mp lik fotoğraf karesi gayet iyi tab ettirilebilir.
    bir önce ki telefonumu benq s88 mumla, ışıldakla , projektör ile arıyorum . telefonun birçok özelliği iyi değildi . yavaştı falan filan ama o kameranın o telefonda ne işi var kardeşim 2 mp olmasına rağmen otofokus ve makrosu hayret vericiydi. iso değerlerinin değiştirilmesi falan , özellikle çektiğim makroları görenler telefonla çekildiğine inanamıyorlardı. geri dönersem, mp önemli değil önemli olan kalite ve şu konuyada değinmek lazım (madem başladım yazayım herşeyi :)) . artık nokia bile symbian dan birşey olmayacağını anladı ha , bir windoes mobile işletim sistemi , bir android , bir iphone u iphone yapan işletim sisteminn bizlere sunduğu uygulama potansiyelidir.
    samsungda yazılıma girmeli artık , kullanıcının istediği gibi değiştirebildiği uygulama ekleyebildiği vs vs bir yazılım ihtiyacı var günümüzde. bu kadar yazmışken kendimin "telefon" dediğimiz aletten, ki herkesin beklentileri farklı, beklentilerimi de yazayım .
    - telefon görevini (konuşma kalitesi) iyi yrine getirecek
    -az da olsa tasarımı iyi olacak , en azın dan itici olmayacak
    - wi-fi şart
    - hafıza kartı şart yada yüksek bir hafızaya sahip olacak
    - işletim sistemi olacak windows mobile , android , yada iphonun ki (adını bilmiyorum.)
    -kamerası iyi olacak mp önemli değil ama kaliteli çakim yapabilecek
    -video çekimi kaliteli bir şekilde 640x480 30 fps den aşağı olmayacak
    beni,m beklentilerim bunlar....

    uzun oldu
    iyi forumlar




  • Bu telle i8920 aynı mı acaba
  • m8920
  • Özellikleri az çok tahmin edilir cinsten. Yeterki şarj konusu bi çare bulsunlar. Şöyle bi 3000 mah batarya taksınlar. Symbianında son versiyonu olursa tam süper olur.
  • Muhtemelen java olacak m8910 da olduğu gibi seriyi bu şekilde devam ettirirler diye tahmin ediyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [REC]

    Bu telle i8920 aynı mı acaba


    Telefonun kod adının M8920 olması bekleniyordu. Ancak telefon SCH-W880 olarak karşımıza çıktı. Kısacası aynı telefon.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bence biraz yanılıyorsunuz. SCH-W880 ve M8920 ayrı iki telefon. Bu ayrım da Anycall ve Samsung marka ayrımından kaynaklanıyor. Yani Anycall markası her ne kadar Samsung'a ait olsa da; bu telefonun Anycall etiketi ile satılacağı ülkelerde model adı SCH-W880 olacak, zaten bildiğim kadarıyla Samsung markasında SCH ile başlayan model kodu yok SGH ile başlar samsungun modelleri. Diğer yandan bu telefonun Samsung etiketiyle satılacağı ülkelerde ise M8920 diye çıkacak tahminimce. Samsungun bunu neden yaptığına da pek bir anlam veremiyorum doğrusu. Anycall, everycall, forevercall.... ne olursa olsun sonuçta Samsung. Altın semer eşek hesabı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KadirşinaS_ -- 29 Eylül 2009; 18:17:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_

    Bence biraz yanılıyorsunuz. SCH-W880 ve M8920 ayrı iki telefon. Bu ayrım da Anycall ve Samsung marka ayrımından kaynaklanıyor. Yani Anycall markası her ne kadar Samsung'a ait olsa da; bu telefonun Anycall etiketi ile satılacağı ülkelerde model adı SCH-W880 olacak, zaten bildiğim kadarıyla Samsung markasında SCH ile başlayan model kodu yok SGH ile başlar samsungun modelleri. Diğer yandan bu telefonun Samsung etiketiyle satılacağı ülkelerde ise M8920 diye çıkacak tahminimce. Samsungun bunu neden yaptığına da pek bir anlam veremiyorum doğrusu. Anycall, everycall, forevercall.... ne olursa olsun sonuçta Samsung. Altın semer eşek hesabı...


    İlk söylentilerde telefonun model adı yalnızca M8920 olarak geçiyordu. Herhangi bir karışıklık olmasın diye böyle açıkladım. Eğer Samsung bu telefonu Avrupa pazarına sunmaya karar verirse dediğiniz gibi model adı değişebilir. (Örn: M8920)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • samsung yapmış yapacağını...
  • Foto olayında abartı bir kalite göremedim.
    Yani yanlış anlaşılmasın, kaliteli ama daha üstün bir performans sergilemeliydi.

    Video olayında ise şunu demek istiyorum, demek ki Samsung isteyince cep teline de çok güzel HD video ekleyebiliyormuş.
    Her zaman dediğimiz gibi i8910HD, sadece simgesel bir HD idi, bir kobaydı. Asıl HD bu cihazda işte.
  • Aynen öyle, i8910da sürekli donma yapıyordu fps sürekli düşüyordu,bunda 30fps hemen hemen sürekli sabit görünüyor
  • bunda wireless yokmu yoksa
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.