2006 yılında Kesker arkadaşımız Heroes 3'le ilgili bir konu açmıştı. Gaza gelip mail adresimi konuya açıktan yazmışım:) 3 sene geçti hala bu nedenle beni msn'e ekleyenler oluyor:) Zamanında forumdan bazı arkadaşlarla toplanıp bir süre oynadık. daha sonra kiminin işi kiminin finalleri vardı derken herkes dağıldı. Msn'de kim kimdi hepsi birbirine girdi. Çoğuda zamanla silindi. Şimdi ben biliyorum ki oralarda bir yerlerde Heroes 3 denince damarı atan arkadaşlar var:) O arkadaşlara sesleniyorum. Eski dostu yeniden makinelere kuralım mı ne dersiniz?
Gigabyte GA-MA790X-UD4, AMD Phenom II 940, 4xOCZ Platinum DDRII 800 mhz, His HD4850 ICEQ4 1GB , Samsung T260HD 26", BENQ FP94VW 19", 2xSeagate SATAII 250GB, WD SATAII 250GB, SEAGATE SATAII 1TB, LC Power 650 watt PSU, Frisby DU09ALBK-TP Kasa, Frisby CR525U kart okuyucu, Sony Floppy, Philips SPD2412T DVD-RW, Genius MM Klavye, Genius GLASER mouse, Creative Live 5.1 ses kartı, SpeedLink Cougar Flightstick, Logitech Formula Direksiyon, Smartdisk external 1 TB, Stormax web cam.
Selamlar. Çok güzel bi düşünce ama önümüzdeki 3-4 hafta oyuna giremem. Üniversiteye il dışına gidiyorum ve yeni dizüstü bilgisayar almam lazım. Windows 7'yi bekliyorum :).
XyronZ, eger Kesker'in zamaninda actigi baslik altindaki mesajlara tekrar bi bakaym derken senin profiline tiklamasaydim simdi bu basligi da goremeyecektim :P
Sevgili XyronZ, eski dostu tekrar yuklemek ne demek, eger elimin altinda daha evel kullanmadigm bi BS varsa benim ilk yaptigim is hemen ona Heroes 3'un 3.58 versiyonunu yuklemektir. Ve evet, sana kesinlikle katiliyorum; uzaklarda "..bir yerlerde Heroes 3 denince damarı atan arkadaşlar.." hala var :)
heroes might and magic 3'ün tüm oyunlarını içeren orijinal bir dvd almak istiyorum. bir ara görmüştüm böyle bi şey, ama şimdi bulamıyorum. nerde bulabileceğimi bilen var mı?