Şimdi Ara

HP Compaq 110C - 1010ET Sahipleri Derneği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
6
Favori
48.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şirin ve minik netbook'umuzu daha verimli kullanmak amacı ile sahibi olan arkadaşlar lütfen mesaj atsın

quote:

HP Compaq Mini NZ777EA 110C - 1010ET Notebook

WİNDOWS XP SP3 lisanslı SIM kartlı HP 3G Netbook'lar, kullanıcıların ek bir cihaza ihtiyaç duymadan yüksek hızlarda İnternet’e kolayca bağlanmasını, e-postalarına ulaşıp cevaplayabilmesini, internet bankacılığını kullanabilmesini ve sosyal ağlardan yararlanabilmesini sağlıyor

İşlemci, işletim sistemi ve bellek
    İşlemci türü
    Intel® Atom™ işlemci N270
    • 1.60 GHz, Düzey 2 önbellek 512 KB

Yüklü işletim sistemi
    Orijinal Windows® XP Home Service Pack 3 (32-bit)

Standart bellek
    1024 MB DDR2 800MHZ

Depolama denetleyicisi
    160 GB SATA Sabit Disk Sürücüsü

Sabit disk sürücüsü hızı
    5400 rpm

Sistem özellikleri
    Bellek kartı aygıtı
    Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu

Ağ arabirimi
    Ethernet 10/100BT tümleşik ağ arabirimi

Kablosuz teknolojileri
    802.11 B/G WLAN. HSDPA teknolojisi kullanan Mobil Genişbant Internet bağlantısı ( 3G UYUMLU) SİMKART YUVASI

Harici G/Ç bağlantı noktaları
    3 USB 2.0, 1 VGA bağlantı noktası, 1 RJ45 ethernet konektörü, Kulaklık/Mik birleşik

Geniş bant kablosuz
    Kablosuz mobil genişbant kullanımı için ayrıca satın alınan hizmet sözleşmesi gerekir. Servis sağlayıcıdan hizmetin verilip verilmediğini ve kapsamını öğrenin

Ekran boyutu
    10,1 inç Diyagonal SD LED Yansımayan Geniş Ekran

Ekran çözünürlüğü
    1024 x 576

Grafik alt sistemi adı
    Intel GMA950

Video RAM
    En çok 128 MB Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği

Web kamerası
    Tümleşik mikrofona sahip web kamerası

dahili ses
    3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik

Hoparlörler ve mikrofon
    Generic Stereo

Klavye
    %92 tam boyutlu klavye

Güç kaynağı türü
    30 W AC Güç Adaptörü

İşaret aygıtı
    Açma/Kapatma düğmesi ve özel dikey Yukarı/Aşağı Kaydırma yüzeyi, ses düzeyi denetimi, ses kapatma düğmesi

Pil türü
    3 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pil 4 saat

Yazılım WİNDOWS XP SP3 LİSANSLI
    Yazılım - Verimlilik ve finans
    Microsoft® Works ve Microsoft® Office Home ve Student 2007 60 Günlük Deneme Sürümü

Önceden kurulu yazılımlar
    Microsoft® Internet Explorer; Windows Mail; Adobe® Reader

Optik sürücü yazılımı
    Windows Media Player; Adobe Flash Player; Windows Internet Explorer ; HP Games Console ile saatlerce ücretsiz oyun; HP Connection Manager

Ürünle gelen yazılım
    Kurtarma bölümü (sistem, uygulamalar ve sürücüleri ayrı ayrı kurtarma olanağı dahil); Kurtarma bölümünün isteğe bağlı yeniden dağıtımı; Kurtarma CD/DVD'si oluşturma aracı; Symantec™ Norton Internet Security™ 2009 (60 günlük canlı güncelleştirme); Dizüstü bilgisayar Yardımı ve Desteği

Ürün ağırlığı
    1,17 kg

HP Compaq 110C - 1010ET Sahipleri Derneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coaxem -- 27 Eylül 2009; 0:42:41 >

• Merhabalar.
    Ben de dün 1020ST sini aldım 10 saati geçen bir süre gece boyu şarja bıraktım. Ve şu an hala Recovery olayını çözmeye çalışıyorum. Hp'nin sitesinden bir dosya felan indirmemiz gerekiyormuş ama henüz çözebilmiş değilim. Dosyayı da bulamadım zaten. Tam da konu açıyodum bunu gördüm.

Bu arada, kurtarma cd/dvd'si yazıyo da, elemanda ne cd-rom ne dvd-rom var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El-Harezmi -- 27 Eylül 2009; 14:46:52 >

• Hp 'nin sitesinden MIE 'yi indirin. Bu program sayesinde recovery'i usb ye yazabılırsınız
  • Benim bi sorum olcaktı. Kablolu internete bağlanmak için giriş var mı bu üründe ? Yok diye duymuştum da.
  • Buldum bişiler ya. Forumda da konuyu açmıştım. Onun için bi de 8 gb fln usb bulmam gerekcek. DVD-rom'un faydaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_muratcan

Benim bi sorum olcaktı. Kablolu internete bağlanmak için giriş var mı bu üründe ? Yok diye duymuştum da.

Ethernet bağlantısı mevcud cihazda.
  • Konu cok güzel.

HP MİNİ 110C-1010ET aldım kulanıyorum harika bir cihaz simdi birtane daha alıcam arıyorum uygun fiyatlı bulursam ayrıca ram destegi maks 1 gb diyorlar 2 gb 800mhz taktım sorunsuz calısıyor

merak ettim 4 gb taktım 1066mhz calısmadı 4 gb 667 ve 800mhz sorunsuz calısıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vay? İyiymiş valla ya. Peki bu ram takma çıkarma meselesinin garantiye bi etkisi oluyor mu? Cahilliğimi mazur görün
  • Sanmam. 2 tane tornavida tutuyor. Ayrıca herhangibir garanti bandı yok vida üstünde. :) Bende 2gb 667 kullanıyorum, bir sorun yok şuan :)
  • alpercuhaci ;

1)tek monitor olarak kullanırsan sorun cıkmaz.
    2)ram i ileriye yonelik alacaksan 800mhz oneririm fakat sadece bu cihaz içinse 667mhz al derim.zira arastırdıgım forumlar (yabancı forumlar dahil)800mhz de ram de ısınma oluyormus.
    3)bu soru cok geniş kapsamlı olmus ama şöyle kısaltayım.cihazla gelen yazılımla back on xtrap gibi bişeydi sanırım.bu programla once imajını al.tekrar fabrika ayarlarına donmek istediginde F6 ile boot ederek format atabilirsin.

genel tavsiye;
    *kesinlikle win7
    *2 gb ram
    *ekran kartını performansını arttıran GMA BOOSTER programı
  • free degil gun sınırlaması var.fakat gunu dolunca sitesinden tekrar indirip kurabiliyorusunuz.
  • Hehe. İyiymiş program. Win 7 nin Xp ye avantajı ne ki?
  • Alper hocam, dene de bize de söyle, herkes senin eline bakıyor :)
  • Halen bu 3g olayına winxp de cozum bulamadım. Wireless assistant ve connection manager kaldırdım tekrarda yuklenmiyor :)) bizim makine icin wireless assistant yok Hpnin sitesinde connection manager 3 te calismiyor wwan donanim hatasi veriyor:((
  • benim mini hep evde işyerinden giriyorum nete gel git kurcalayamadım daha tam olarak ama birsey dikkatimi cekti ekranın etrafındaki parlak siyah cerceve okadar kolay ciziliyorki sasırdım neden cizilmiş diye tırnagımla biraz durttum tekrar cizildi :S ayrıca vodafonun hattından girmeye calıstım baglanıyo 2 sn sonra tekrar kopuyo bi turlu beceremedim nete girmeyi ...
  • Bende de vodafoneda ayni 2sn baglanti yaptiktan sonra kopuyor
  • HP ALANLARIN DİKKATİNE

HP size 15 Haziran 2009 – 15 Mayıs 2010 tarihleri arasında satın alacağınız HP Pavilion Dizüstü Bilgisayarları 1 yıl süreyle ücretsiz sigortalama imkanı sunuyor.

Çalınma, kırılma, düşürme, ıslanma gibi kötü sürprizlerle karşılaştığınızda, sanki hiçbir şey olmamış gibi size yeniden başlama şansı veriyor.

Sigorta kampanyası yanlızca yetkili HP Satış Noktaları'ndan alınan HP Pavilion Dizüstü Bilgisayarlar için geçerlidir. HP Pavilion dizüstü bilgisayarınızın sigortasını başlatmak için ürünü satın aldıktan sonraki 15 gün içinde kayıt olmalısınız.

Önemli Not: Bu kampanyadan yararlanmak için, ürününüzü satın aldıktan sonra en fazla 15 gün içinde kayıt ettirmelisiniz.
  • Bizim dizüstüler Pavilion mu ki?
  • Transcend 2gb 800mhz taktım sorunsuz calisiyor..Simdi win7 kuruyorum
  • walla yeni aldım gittigidiyordan 450 lira gibi bir rakama çok memnunum 2 gb ta yükselttim rami ni xp kurulu hala 7 yi denicem ama windows 7 için 3g sim kartı dalga dümeninin driver ları varmı acaba bilen varmı arkadaşlar?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.