Şimdi Ara

YENİ CERATO! ÇOK YAKINDA TÜRKİYE'DE !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Kia sitesine duyurusunu yapmış(Hayret). Yeni Magentis çıktı duyuru olmadı. Cerato çıkacak hemen duyuru. Neyse buna da şükür. Erkenden duyuru yaptıklarına göre bu sefer Cerato üzerine yoğunlaşcaklar heralde. Benim bildiğim ilk etapta 126 hp benzinli modeller gelicek.

Sizin yorumlarınızı da alalım. Gerek Kia Türkiye hakkında gerek Yeni Cerato hakkında.

YENİ CERATO! ÇOK YAKINDA TÜRKİYE'DE !

• Kesinlikle güzel ..

Nikon D300/\Nikkor 18-70AFS-DX/\Nikkor 50mm/\Sigma 70-300/\Cosina 100mm 1:1 Macro/\SB-800
    93" Honda Civic 1.6si---Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik
    Huawei Ideos X5<>Nikon d80<>Fujifilm s2950<>HP dv6-3100et
    YENİ NESİL OTOMOBİL PROGRAMI YAKINDA SİZLERLE
  • Arkadaşlar, Hyundai'nin C segmentinde Sedan aracı ülkemize gelmiyor. Bu nedenle Çelik Motor YENİ CERATO için epey bi yüklenicek anlaşılan.. Böylece, İ30 nedeniyle yeterince değer bulamayan CEED'in yerine YENİ CERATO hakettiği ilgiyi ve değeri görücektir inşallah...

Saygılar...
  • Gelsin artık geç bile kaldı
  • geçenlerde Bursa Kia bayisinden yani benim aracımı aldığım bayiden aradılar.abi senin araç zaten baya temiz bunu bize ver dediler.sana yakında yeni cerato benzinli geliyor onu verelim diye bir teklifte bulundular.bursada ilk alan sen ol abi dediler.ancak benzinli geleceğini bildiğim için sen bana dizelinden haber ver diyince sesleri kesildi.Bunun arkadaşlar şöyle diyim dizeline yolda kafa tutacak araç tanımıyorum.1.6 litre 132 beygir filan olacaktı yanlış hatırlamıyorsam.benim aracı modifiye ederken aletleri satın aldığım elemanda vardı dizelinden.msn de konuştuğum zaman yolda tutmakta zorlanıyorum bazen aracı diyordu.tek dert yandığı şey amartisörleri idi.çok sert diyordu.
    bakalım türkiye için amartisörlerde oynama yapacaklarmı.pek sanmıyorum.ayrıca niye dizelini getirmiyorlar onuda anlayabilmiş değilim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 26 Eylül 2009; 20:35:36 >

Orijinalden alıntı: drangelman

geçenlerde Bursa Kia bayisinden yani benim aracımı aldığım bayiden aradılar.abi senin araç zaten baya temiz bunu bize ver dediler.sana yakında yeni cerato benzinli geliyor onu verelim diye bir teklifte bulundular.bursada ilk alan sen ol abi dediler.ancak benzinli geleceğini bildiğim için sen bana dizelinden haber ver diyince sesleri kesildi.Bunun arkadaşlar şöyle diyim dizeline yolda kafa tutacak araç tanımıyorum.1.6 litre 132 beygir filan olacaktı yanlış hatırlamıyorsam.benim aracı modifiye ederken aletleri satın aldığım elemanda vardı dizelinden.msn de konuştuğum zaman yolda tutmakta zorlanıyorum bazen aracı diyordu.tek dert yandığı şey amartisörleri idi.çok sert diyordu.
    bakalım türkiye için amartisörlerde oynama yapacaklarmı.pek sanmıyorum.ayrıca niye dizelini getirmiyorlar onuda anlayabilmiş değilim?

Satış politikası bu sanırım.Tam olarak sebebini bende bilmiyorum fakat günvel kasa ilk geldiğinde(makyajsızı) benzinli gelmişti.Donanım olarak ta baya zengindi(en azından sunroof vardı).Sonradan dizel versiyonları getirdiler.Umarım dizel motoru getirmeleri gecikmez.Kia'nın 128 hp motoru herkesten önce bulup satmaya başlamasına rağmen ülkemize geç gelmesi demek,yeni nesil ford motorların(128 hp dizel) gölgesinde kalması demek...

Nikon D300/\Nikkor 18-70AFS-DX/\Nikkor 50mm/\Sigma 70-300/\Cosina 100mm 1:1 Macro/\SB-800

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Az önce Kia bayine gittim.. Yeni Ceratonun akibetini sordum.. Satış temsilcisi, ülkemize geliş tarihinde vs. hiç bi sıkıntı yok ancak.. Fiyat konusunda tereddütlerimiz var dedi.. Benzinli versiyonun başlangıç fiyatının, ÖTV bitmiş olduğunda 40000 civarında olacağını, ve dizel versiyonu getirdiklerinde 45000 i bulabilceğini söyledi.. Ve bu rakamları duyunca bende ürktüm açıkcası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyunrai

Az önce Kia bayine gittim.. Yeni Ceratonun akibetini sordum.. Satış temsilcisi, ülkemize geliş tarihinde vs. hiç bi sıkıntı yok ancak.. Fiyat konusunda tereddütlerimiz var dedi.. Benzinli versiyonun başlangıç fiyatının, ÖTV bitmiş olduğunda 40000 civarında olacağını, ve dizel versiyonu getirdiklerinde 45000 i bulabilceğini söyledi.. Ve bu rakamları duyunca bende ürktüm açıkcası..

Bence çok fazla.35 bin tl'den benzinli,40 bin tl'den dizel başlasa tamam da...

• Yeni Cerato yu yani Forte yi incelem fırsatım oldu içerisi maalesef Cee'd den daha kötü işçilik zayıf. Torpido tamamen plastik Rio gibi. Ceed ise daha kaliteli. bu araç 30000 tl benzinli 35000 tl dizel fiyatlardan başlarsa uygun olacaktır. aksi taktirde Ceed satışalrı cerato dan fazla olacaktır. ceed deki gibi 4 ileri otomatik şanzımanda da ısrar etmemeli araç çok yakıyor diğer markalar artık 7 ileri yapıyorki aracın tüketimi minimize olsun.

arac c segmenti sıradan bir araç.

amerikada forte 13695 $ satılıyor. rio ise 13325 $ aradaki farkın azlığıne dikket ediniz.
  • sayın mustiye katılıyorum bende.aracın yurt dışı forumlarını incelerseniz benzer eleştirilerin olduğunu görürsünüz.madem yeni cerato diye bir araç çıkartıyosun artık şu plastik konsol ve kokpit olayından ayıklayın aracı.rakiplerin utanmasa artık deri konsol ve kokpit koyacaklar araçlarına,ancak kia hala plastik-mika karışımı malzeme mantığından niye kopmuyor anlayamıyorum?

ayrıca yeni araç yapmışsın.Farlarda hala mercek sistemi koymamışlar.bunlar hala kırık not almasını sağlıyor aracın.halbuki tasarımı ne güzel şık bir tasarım motor deseniz süper, ancak bu tip basit şeyler yüzünden heba oluyor işte araçları.hakettikleri konumu alamıyorlar piyasada.

fiyat konusunda benzinli full modeli 36-37000, dizeli ise full 38-40000 ytl arası olmalı diye düşünüyorum yoksa yine satamazlar araçları.
  • az önce bursa şentürkleri aradım araç 1,5 ay sonra geliyor tahmini başlangıç fiyatı 32 bin, dizeller 2010 ilk yarısı dediler başlangıç modelinde resimde gözüken jant ve ön sis farları yok, sanruf tüm modellerde opsiyonel fiyatlar tam netleşmeden ön sipariş almıyorlar şahsen dizelini beklemeden bir tane alacağım kasa mükemmel olmuş

1.6 124 hp otomatik vites versiyonu testi ;

http://community.mocca.com/articles/reviewer-kia-cerato-forte-value-its-forte?tribes=370

Orijinalden alıntı: Eray ARKAN

az önce bursa şentürkleri aradım araç 1,5 ay sonra geliyor tahmini başlangıç fiyatı 32 bin, dizeller 2010 ilk yarısı dediler başlangıç modelinde resimde gözüken jant ve ön sis farları yok, sanruf tüm modellerde opsiyonel fiyatlar tam netleşmeden ön sipariş almıyorlar şahsen dizelini beklemeden bir tane alacağım kasa mükemmel olmuş

Donanım baya kalabalık olacak sanırım

• Kia'ya mail attım Cerato hakkında ve gelen cevap aşşağıda,

Merhaba,
    Ekim ayı içerisinde ilk araçlar gelecek. Benzinli ,manuel ve otomotik şanzuman olarak 126 hp modeller için üretim planlaması yapılmıştır. Dizel seçeneği için şuan bir üretim planı yoktur.
    Araçlar geldiğinde size bilgi ulaştıracağız.
    İlginize teşekkür ederiz.

Saygılarımla
    Ayberk Kıyıcıoğlu

Dizel üretim nasıl olmaz yahu
    2010 ilk yarısına kadar gelicek Yeni Cerato dizeller, artık makyajlı gelir herhalde.Ceed dede aynısını yaptılar.İnşallah dizelinde 128 bg., 260 tork, 6 ileri vitesli getirirler.Fiatlarıda Ford dan avantajlı olursa tutulur.Yoksa Ceed gibi ellerinde beklerler.

Herkese kazasız, belasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinkolsg -- 4 Ekim 2009; 18:09:08 >
  • bir gelişme var mı arkadaşlar ekim ayına girmiş bulunmaktayız.bu aracı canlı canlı bir görmem lazım

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür
  • aynı honda
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.