Şimdi Ara

## ATİ HD4770 Kullananlar Kulübü ## (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
0
Favori
42.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Öncelikle hayırlı olsun ve kulübe hoşgeldin

Hocam bende de 420W var.Sanırım zor yetiyor benim sisteme.Eğer 1 tane daha alıp cf yapcaksan büyük ihtimal yetmeyecektir.(Ne kadar tasarruflu kart olsa bile)
  • summe man bende aynı kasayı kullanıyorum, ama bunun psu su acayip sesli geldi bana, sendekide öylemi?,yani ekran kartının faını %60 a getirince duymaya başlıyorum, daha aşağı değerlerde psu fanı bastırıyo onun gürültüsünü...
    MSI Z77A-G43 // Intel i7 2600K // Zotac gtx670 4GB // 8GB Gskill RipjawsX 1866 Mhz // Sandisk 120GB Extreme SSD // 1TB WD Caviar Blue HDD // Thermaltake TR2 700W PSU // Corsair Hydro H100i // Corsair Carbide 400r Kasa // 23" LG Cinema 3D Monitor D2342P
  • arkadaşlar ben ya bu ekran kartını yada 4870 i alıcam ama bu ekran kartına hangi işlemci yakışır onu bulamadım acep?
    ASUS P5PL2 ANAKART
    thermaltake 500 psu
    arkadaşlar sistemim bu 4770 almayı düşünüyorum sizce???

[/center]
  • düşünme al kardeşim iyi seçim bir tane memnun olmayan kişi yoktur 4770'performanslı kart overclock olayı cezbediyor bu kartla overclockla çok iyi işler başarıyor
    sonrada güzel bir ekran kartı alırsın
    ama şunu söliyim bu kart idare edebilecek bir kart değil
    yani herşeyi ile sana yetiyor oc yapmasan bile oyunları çok rahat oynayabiliyorsun..
    bu kartdan memnun olmayan yok..

quote:

Orijinalden alıntı: ugur_uslux

arkadaşlar ben ya bu ekran kartını yada 4870 i alıcam ama bu ekran kartına hangi işlemci yakışır onu bulamadım acep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altanB -- 23 Ekim 2009; 22:17:06 >

http://img193.imageshack.us/img193/8865/adszkpz.jpg

oyun videolarım böyle.en son driver ları kurdum. klite codec pack son sürüm.genede vide böyle.sinirleim bozuldu valla.Yeni çıkan bütün oyunların giriş videoları böyle.tomb raider:underworld da yapmıyor.fifa10 da yapmıyor.pes10 da nfs : shift te yapıyo.Birde windows 7 de oyun oynarken mavi ekran geliyor.Bilgisayarın özellikleri:

thermaltake 430w güç kaynağı
    msi k9vgm anakart
    amda x2 4200+ işlemci
    2gb 800 mhz ram.

eski ekran kartım 3850 idi.sorun yoktu.

ha oyunlarda problem var mı? Kesinlikle yok.Çok rahat oynuyorum.Oyuna girince ekran düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talihligen -- 24 Ekim 2009; 1:40:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN

Öncelikle hayırlı olsun ve kulübe hoşgeldin

Hocam bende de 420W var.Sanırım zor yetiyor benim sisteme.Eğer 1 tane daha alıp cf yapcaksan büyük ihtimal yetmeyecektir.(Ne kadar tasarruflu kart olsa bile)

Hepimize hayırlı olsun, hoşbulduk.

Dün ikincisini alıp crossfire yaptım, şimdilik hiç bir sorun yok, benim 550W yetti sanırım. Detaylı inceleme yaptığım zaman izlenimlerimi yazacağım buraya.

@talihligen

Crossfire'dayken aynı sorun bende de oldu pes 2010'da (vista kullanıyorum bu arada). Yalnız bende oyun açılınca düzelmiyor, öyle devam ediyor. İnanılmaz takılmalar yaşamak da cabası. Crossfire'ı kapatınca düzeliyor anca. Sanırsam sürücüyle alakalı. Çünkü diğer bir kaç oyunda (street fighter iv, batman arkham asylum) yağ gibi kayıyor görüntüler. Hele Batman'de 24xAA, 16xAF'de alet sabit 35-40 fps verdi, az buz bir şey değil.

Vaktim olduğunda iyiden iyiye test edip bilgilendireceğim herkesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi composer -- 24 Ekim 2009; 14:12:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: caneker

summe man bende aynı kasayı kullanıyorum, ama bunun psu su acayip sesli geldi bana, sendekide öylemi?,yani ekran kartının faını %60 a getirince duymaya başlıyorum, daha aşağı değerlerde psu fanı bastırıyo onun gürültüsünü...

Valla bende o kadar dediğin kadar ses gelmiyor.Hatta ekran kartının fanı %33 de durunca kasanın çalıştığını anlamak zorlaşıyor

Bu arada yeni bir kasa fanı aldım,almaz olaydım.Acayip sağlam soğutuyor fakat sesi inanılmaz

quote:

Orijinalden alıntı: talihligen

ben memnun değilim.....

oyun videolarım böyle.en son driver ları kurdum. klite codec pack son sürüm.genede vide böyle.sinirleim bozuldu valla.Yeni çıkan bütün oyunların giriş videoları böyle.tomb raider:underworld da yapmıyor.fifa10 da yapmıyor.pes10 da nfs : shift te yapıyo.Birde windows 7 de oyun oynarken mavi ekran geliyor.Bilgisayarın özellikleri:

msi k9vgm anakart
    amda x2 4200+ işlemci
    2gb 800 mhz ram.

ha oyunlarda problem var mı? Kesinlikle yok.Çok rahat oynuyorum.Oyuna girince ekran düzeliyor.
    AMD ATHLON II X2 245 2.9GHz -- MSI 785GTM-E45 AMD 785G DDR2 1066MHz AM2+ -- OCZ PLATINUM 4GB 1066 MHz DDR2 KIT (2x2GB) -- AEROCOOL M40 400W K�P HTPC -- SAMSUNG 320GB 7200RPM 16MB CAHCE SATA2 -- INCA IL-1022 Black Series 22" 2ms (ANALOG+DVI) MULTIMEDYA WIDE SCREEN LCD -- LG GH22NS30-40 22X SATA

• quote:

Orijinalden alıntı: lord of the pes

intel pentium(R) D CPU 3.00 GHz (2CPUs) İŞLEMCİ
    2048MB RAM
    ASUS P5PL2 ANAKART
    thermaltake 500 psu
    arkadaşlar sistemim bu 4770 almayı düşünüyorum sizce???

arkadaşlar bu sisteme bu kart darboğaz yapar gibi duruyor gözle görülür büyük bir problem yaşarmıyım acaba muallakta kaldım istediğim mükemmel görüntü değil sadece extra yüksek değil yüksek kalitede rahat oyun oynayabilmek?

[/center]
  • Bende dün itibariyle vatan bilgisayardan Sapphire HD4770 aldım. Sitede standart model gözükmesine rağmen elime Arctic Cooling soğutmalı olanı geçti. Bende Benchmark testlerini yaparak katkıda bulunmak isterim, ancak bu benchmarkları indirebileceğimiz bir yer var mı?

Resident Evil'ıhttp://www.nzone.com/object/nzone_re5_downloads.html bu linkten çektim ancak her tarafta nVidia'nın sembolü var, acaba bu sadece nVidia kartlar için mi? Bununla yaptığım testte ise No AA ile 29-37 fps arası sonuçlar aldım.

Bu da kart;
     ## ATİ HD4770 Kullananlar Kulübü ##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhileSheSleeps -- 25 Ekim 2009; 6:33:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vodka

Bence Code pack 'ini değiştir sorunun düzelecektir. Alt versiyon veya başka bir dağıtım bulmaya çalış derim.

quote:

Orijinalden alıntı: talihligen

ben memnun değilim.....

msi k9vgm anakart
    amda x2 4200+ işlemci
    2gb 800 mhz ram.

valla değişen birşey yok.ace codec pack denedim gene düzelmedi.bütün codecleri sildim denedim gene düzelmedi.Ekran kartı driverlerını silip tekrar tekrar denedim gene olmadı.Sanki ekran kartını avivo codeclerinde bir sorun var galiba.ekran kartında olsa neden bazı oyunlarda yapıp bazılarında yapmıyor diye düşünüyorum pek ihtimal etmiyorum.Acaba anakartla uyumsuzluk mu yapıyor acaba diye düşüyorum.Çünkü 2 sefer win7 kurdum.orda da oyunda mavi ekran verip bilgisayarı resetledi.

http://img193.imageshack.us/img193/5936/adsz1234g.jpg bu giriş
    http://img40.imageshack.us/img40/4815/adsz1234564.jpg buda oyun içi.Oyuna girdiği anda problem kalmıyor.Oyunda bir problem yok çok ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talihligen -- 25 Ekim 2009; 8:15:40 >

• up

4770 almayı düşünüyorum ancak mevcut sistemim eski ;

ANAKART = ABIT AN8 SLI ;
    http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?fMTYPE=Socket%20939&pMODEL_NAME=AN8%20SLI

RAM = 3 x 1 GB DDR 400Mhz

CPU = AMD Athlon X64 3200+

PSU = 400W

4770 bu sisteme fazla mı gelir. Eğer kartın anlatılan performansından çok uzak bir performans elde ederim diyorsanız kartı almaktan vazgeçeceğim.

• @FrKsTyLe

http://downloads.guru3d.com/Benchmarks-&-Demo's_c6.html buradan birsürü benchmark bulabilirsin

@pablofaruk

Aslında bu soruyu sistem tavsiyeleri bölümünehttp://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm sorman daha mantıklı olur.
    Anakartın ve diğer parçaların pek bir problem çıkaracağını samıyorum ama işlemci darboğaz yapar gibime geliyor

• Teşekkürler....

Orijinalden alıntı: FrKsTyLe

Bende dün itibariyle vatan bilgisayardan Sapphire HD4770 aldım. Sitede standart model gözükmesine rağmen elime Arctic Cooling soğutmalı olanı geçti. Bende Benchmark testlerini yaparak katkıda bulunmak isterim, ancak bu benchmarkları indirebileceğimiz bir yer var mı?

Resident Evil'ıhttp://www.nzone.com/object/nzone_re5_downloads.html bu linkten çektim ancak her tarafta nVidia'nın sembolü var, acaba bu sadece nVidia kartlar için mi? Bununla yaptığım testte ise No AA ile 29-37 fps arası sonuçlar aldım.

Bu da kart;
     ## ATİ HD4770 Kullananlar Kulübü ##

bu modelden ben de aldım fakat sorunum ramlarle ilgili; 863 Mhz in üzerine çıkmıyorlar, sorunu aşabilen var mı?

• Bios değiştirmeyi biliyorsan Asus Top Bios'unu yükle ve Yine Smart Doctor adlı program ile 1 ghz'e kadar çıkabilirsin(Bios donanimhaber hd4770 inceleme videosu ilk yorumda bulunuyor.
    Ben bios değiştiremem diyorsan,RivaTuner adlı programı yükle ve bu konunun tüm sayfalarını okuyarak 4770 kartını rivatuner da aktif et.Sonra o programı kullanarak çekirdek hızını 938 mhz e kadar çekebilirsin
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.