Şimdi Ara

İŞTE HONDA CIVIC FARKI!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
5.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İŞTE HONDA CIVIC FARKI!!!

Esas sayfa linki:http://automobiles.honda.com/mile-makers/story.aspx?Story=614&SP_RID=MTc4OTIwMzI0MDUS1SP_MID=2712208&PROGRAMID=RPNEWS&CAMPAIGNCODE=AT1952&OFFERCODE=AT1952&CELLCODE=CS&PID=A23545836&FROM=EMAIL

Louis denen adam 2003 HONDA CIVIC HYBRID ile 800.000 mil yapmış.Şimdi yeni Hondasıyla 1.000.000 mile ulaşmayı hedefliyormuş.Honda da buna ulaşacağını iddaa ediyorlar...

• yapar
  • Honda yapmasında benmi yapıyım bide şu tsi ler ne kadar gitcek merak içerisindeyim
  • honda motor konusunda dünya lideridir honda yapar digerleri taklit eder sloganı umnutmayın HONDA HAYAT ONDA
  • honda motor konusunda dünya lideridir honda yapar digerleri taklit eder sloganı umnutmayın HONDA HAYAT ONDA

• 1. Civic7 kasada hybrid var mıydı?
    2. Kadran ne kadar farklı! (cvc7 kasanınki)
    3. 1 kara mili yanılmıyorsam 1624metre. 800bin mil 1.3milyon km.ye yakın
    4. Bu resimler fotoşop da olabilir. Forum sitelerinden alımışsınız.
    5. Resmi veriler ve resimler olsa inanırdım ama şimdi şüphe duyuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda accord mu Passat mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

1. Civic7 kasada hybrid var mıydı?
    2. Kadran ne kadar farklı! (cvc7 kasanınki)
    3. 1 kara mili yanılmıyorsam 1624metre. 800bin mil 1.3milyon km.ye yakın
    4. Bu resimler fotoşop da olabilir. Forum sitelerinden alımışsınız.
    5. Resmi veriler ve resimler olsa inanırdım ama şimdi şüphe duyuyorum

Vall bende Honda.com un yalancısıyım.Bana yollanan mailden alıntı yaparak yolladım.Ben açıkçası Honda=Canavar Motorlar olan kurumdan sahtecilik beklemem...
  • Şüphe duymamak elde değil ama bence bakımlı bir Honda motoru bu km yi yapar.

Eskiler hatırlar,kapak açmadan 1.5 milyon km yapan Isuzu Npr vardı, aynı şekilde 1.5 milyon km yapmış Setra marka otobüsler..

Bende de rahmetli dedemden aldığım 87 Isuzu var,kaç kişiye şöförlük öğretti,kaç işçimin altında yağsız susuz kaldı,şu an kaç yüz bin km de ben bile bilmiyorum ama hala tek seferde çalışır.

Bence bakımlı bir Japon aracı haydi haydı bu km yi yapar,ama resimdeki doğru mudur bilemem tabi,onca yola rağmen boyası bile tertemiz!
  • Aracın boyası iyi görünüyor olabilir.Sonuçta Amerikalı bir kullanıcının arabası.Amerika'da özellikle araç boya bakımı cilalaması kültürü vardır.TV lerde görüldüğü gibi adamın cipi 15 yıllık ama öle bakım yapıyorlar ki cip hala sıfır gibi.Bir de Honda Civic ler Amerika pazarında Amerika gibi bir ülke için beşel denecek fiyatta olduğundan insanlar Japon araçlarına yaparlar ne istiyorlar ve hayal ediyorlarsa...
  • Olabilir,zaten en köklü boya koruma/bakım firmaları da Amerikan menşeili.

Bizde ne boya bakım kültürü var ne de araçları diri tutabileceğimiz yol şartları,son yıllarda mevsim şartlarının yıpratıcı etkileri de arttı.
  • 7 kasada hibrit var mııııııııııııı????????????
  • Vardır bence,Honda ile Toyota bu konuya uzun zamandır kafa yoruyordu.

Lazım mıydı hayırdır??
  • toyotanın d-4d dizel teknolojisi isuzudan.
  • Bence imkansız diil.. ama o km yi ancak Amerikadaki otobanlarda sürekli giderek yapar... Yurdumun yollarında zor be dostum :)
  • Varsa biz niye zemanında duymadık. Sanki 8 kasa ile birlikte ilk defa üretilmiş gibi lanse edilmemiş miydi bu hybrid olayı?

Bu haber fake gibi. Aksesuarcıdan harfleri alıp ben de yapıştırsam inanır mısınız benim arabamın hybrid olduğuna???

quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Vardır bence,Honda ile Toyota bu konuya uzun zamandır kafa yoruyordu.

Lazım mıydı hayırdır??

• Ababa, senin kasada da hybrid vardı, amerika da 2. ellerini de bulabilirsin, aşağıda linke ekledim. Malum Türkiye ye çok az model geliyor :(

bu 2001de çıkan ve 2005ti sanırım makyajlanan kasadaki hybrid ler(japonya olduğundan model makyaj yılı bizimle farklılık gösterebilir)

http://www.honda.co.jp/factbook/auto/index.html

buda Amerika ve kanada da satışa sunulan ilk civic hybridli: (ve daha bir çok ülkede satışa sunulmuş)

http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Civic

buda onun detaylı özellikleri:

http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Civic_Hybrid#First_generation_.282003.E2.80.932005.29

Senin kasanın makyajından önce varmış bu araba yani... Ama biz ancak son kasa ile birlikte tanışabildik, eski hybrid 1,3 83 beygir + elektrik motoru + cvt şanzımanı ile o zamanlar gelse sanırım satmazdı, satsada bizim sanayi ustalarına 10 gömlek bol kaçardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qNesh -- 24 Eylül 2009; 11:28:07 >

• Hondaysa yapar beklenir.Onumuzdeki kısa zamanlar içinde piyasada cok sayıda full hybrid araba görucegimizi dusunuorum.cunku uzun suredir olan ama KULLANDIRTTIRILMAYAN bi çok teknolojiden biri...
  • 1) Lansmanda ben yok idim birşey diyemem

2) Senden gelene eyvallah beğim ne dersen o ..

quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Varsa biz niye zemanında duymadık. Sanki 8 kasa ile birlikte ilk defa üretilmiş gibi lanse edilmemiş miydi bu hybrid olayı?

Bu haber fake gibi. Aksesuarcıdan harfleri alıp ben de yapıştırsam inanır mısınız benim arabamın hybrid olduğuna???

quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Vardır bence,Honda ile Toyota bu konuya uzun zamandır kafa yoruyordu.

Lazım mıydı hayırdır??

• hondayı tek geçerim bence çok sağlam arabaları...

ayrıca modifiyeyede çok elverişli bi yapısı var
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.