Şimdi Ara

Seagate yeni medya oynatıcısını satışa sunuyor; FreeAgent Theater+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • 2TB kapasiteli ve SATA-III destekli Barracuda XT sürücüsünün ilk detaylarını açıklayan Seagate, portatif medya oynatıcıları pazarındaki iddiasını FreeAgent Theater+ modeliyle arttırmayı planlıyor. Firmanın yeni medya oynatıcısı, FreeAgent Go serisi harici depolama sürücülerini destekliyor ve kullanıcılar sürücülerinde medya dosyalarını FreeAgent Theater+ ile HDTV'lerinde oynatabiliyorlar.


    Yüksek tanımlı (1080p) video oynatımına destek veren ve HDMI konnektörüyle gelen yeni medya oynatıcısı, Dolby Digital ve DTS 2.0 + dijital ses çıkış desteği de sunuyor. Üzerinde ayrıca Ethernet portu ve iki adet USB 2.0 konnektörü bulunan Seagate FreeAgent Theater+ modelinin kolay kullanıma olanak tanıyan kullanıcı dostu ara birimiyle iddialı olduğu ve geniş bir format desteği sunduğu belirtiliyor.


    Açıklanan bilgilere göre FreeAgent Theater+, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 (DivX/Xvid), AVI, MOV, MKV, RMVB, H.264, WMV9, VC-1, JPEG, BMP, GIF, PNG, TIFF, AAC, MP3, Dolby Digital, DTS, FLAC, WMA, WAV ve OGG olmak üzere güncel olarak kullanılan hemen her imaj, video ve ses formatına destek sunmayı başarıyor.


    Seagate FreeAgent Theater+ firmanın resmi internet sitesinden 150$ (sadece FreeAgent Theater+) ve 290$ (FreeAgent Theater+ ve 500GB FreeAgent Go sürücüsü) seviyesinden satışa sunuluyor.










  • Mkv formatını oynatması çok ii fiyatıda uygun alt yazı olarakda türkçe desteği olursa tatından yenmez :)
  • sanırım hdd yuvasının üzerindeki kapak çıkıyor ve 3.5" disklerde takılabiliyor... En azından öyle olması ürüne artı kazandırır... :)
  • görünüm olarak çok güzel
  • WMV9 gibisi var mı yahu ? Ahhh bir de MPEG4 gibi hızlı sıkışabilse...
  • PS3'e acayip benzemiş görünüşü. Yurtdışında 99 dolar olan WDTV burada 200-250 TL arasında değişiyorsa; bu Theater+ 300-400 TL arasında değişir gibi geliyor. Az daha ekle Popcorn al. Neyse çıksın; fiyat-özellik karşılaştırması yaparız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.