Şimdi Ara

Samsung B750 de Teledünya İzlemek için?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar B750 de Teledünya izlemek için ne yapmam gerekiyor..

Müşteri hizmetlerini aradım conax modül almam gerekiyormuş fakat bazı TV lerde bu modül zaten bulunuyormuş.

Biraz araştırdım ama bu modül B750 de var mı yok mu bulamadım?

Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim..

Teşekkürler..

Teledünya yayınlarını seyretmen için conax modül almalısın.
  • bende samsung lcd kullanıyorum,ayrıce conax modul aldım onunla izliyorum.samsung lcd lerin hemen hemen tumunde cı modul girişi yeri vardır,ama modulu ayrıca satın alıp takacaksın.tabii teledunya kartı ile.
  • Tv full hd ise HD kutu alma SD kutusunu al muhim olan kutuyla gelen kart.Okdugum kadarıyla sadece conax modul alanlarda sorunlar yasanabiliyor bence riske girmeye degmes teledunya obenesi ol.Yayınlar süpper +ses almaya deger.
    Saygılar
  • teledünyada kutu almana gerek yok conax modul alman yeterli tüm kanalları rahatlıkla ve net olarak izlersin bende aynısını yaptım ve en önemlisi tüm işlemler tek kumanda ile yapılmakta.
  • Kusura bakmayın ama teledünya kutusu ile modülu eş tutmak hata!!!Bazı moduller farklı tvlerde kanallar cıkmaya biliyor bende HD kutu teledunya var tv kumandasını unuttum bile butun ayarlamaları HD kutu uzerinden yaptım istege baglı kanal sırlaması renk ayarları vs aklınıza gelen herşey mevcut en güzel tarafıda hergün otomatik güncelleme yapması.Bana göre module 150 TL vermektense Teledünya HD kutusunu almak daha mantıklı ve sorunsuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.