Şimdi Ara

Championship Manager 2010 İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Açıklama: Uzun bir aradan sonra Championship Manager, iddialı ve Türkçe olarak geri döndü.

    Maçta son dakikalara girerken, skor tabelası istemediğim kötü bir sonucu gözüme sokuyordu. Görünen o ki bu gecenin kaybedeni ben olacaktım. Futbolcularım yoğun yağmur altında ellerinden geleni yapmaya çalışsalar da, kapasiteleri buydu ya da basının da dediği gibi benim taktiğim yetersiz kalmıştı. Kadroya almadığım yıldız oyuncular için ve iddialı açıklamalarım yüzünden eleştirilere ve yuhlamalara hazırlıklı olmalıyım. Ne de olsa ben, o kulübedeki yalnız adamım.

    Kulübedeki yalnız adamların oyunu Championship Manager son sürümüyle bizlerle buluştu. Bir dönemin efsane serisi, uzun süren düşüş sürecinin ardından Türkçe dil desteği ve eklenen birçok yeni özelliğiyle bakalım oyunseverleri yeni heyecanların içine sokabiliyor mu ?

    ''



    Championship Manager 2010’a giriş yaptığımızda ilk dikkatimizi, tamamen Türkçe olan arayüzü çekiyor. Oyunun Genel Müdürü Roy Meredith ile yaptığımız röportajda da üzerinde durduğumuz Türkçe dil seçeneği oyuna başarılı bir şekilde eklenmiş. Tamamen yazı tabanlı olan bir oyun için ufak tefek hatalar gözümüze çarpasa da ekibin genel olarak başarılı bir çeviri gerçekleştirdiğini görüyoruz.

    Her menajerlik oyununda olduğu gibi ilk önce lig seçeneklerini belirlememiz ve bir profil yaratmamız isteniyor. 32 farklı ülke liginin yer aldığı oyunda İngiltere, İtalya ve İspanya gibi gözde liglerle beraber Türkiye, Portekiz, Arjantin ve hatta Japonya ligi gibi seçeneklerimiz mevcut. Ülkelerde yer alan alt liglerle beraber doyurucu ve geniş bir listeye oyunda kavuşmuş oluyoruz

    ''



    Takımımızı seçtikten sonra başkandan ve takım kaptanından hoş geldin mesajları posta kutumuza geliyor. Eski serilerde olduğu gibi takım içi haberleri posta kutumuz aracılığıyla takip ediyoruz. Oyuncu transfer teklifleri, kulüp haberleri ve geri dönüşler de posta kutumuz üzerinden bize ulaşıyor. Posta kutumuzla beraber bir de genel haberleri görmemizi sağlayan medya seçeneğimiz var. Medya kısmına girdiğimizde gazete şeklinde hazırlanmış başarılı bir ekranla karşılaşıyoruz. Bu ekran üzerinden transfer dedikodularını ya da kulüplerinden ayrılmak isteyen oyuncuların açıklamalarını, gazetede haber okur gibi takip ediyoruz. Ülkelere ve bölgelere göre ayrılan bu bölümü, ayrıca oyunun temasının üst kısmı sayesinde, kayan yazılar halinde de görebiliyoruz.

    İncelemenin devamı için tıklayınız










  • walaa oyunu çok sevdim gerek menüsü gerek .. neyse alın oynayın arkadaşlar
  • abi maçlara nsl başlayıp tarih atlıyoruz acil yardımmm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.