Şimdi Ara

philips SA\2520\02 (2gb) gogear pc görmüyor ve açılmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
17.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba
    mp3 çaların açma tuşuna basınca philips yazısı geliyor ve 3-4 saniye sonra kapanıyor. ayrıca usb girişini pc ye takınca mp3 çaların ekranında "OK to Disconnet" yazısı beliriyor. usb yi takınca pc den ses geliyor (usb takınca gördüğünü belli etmek için). usb den player i çıkarınca yine pc den ses geliyor çıktıgını belli etmek için. fakat çalıştıgındaki gibi saatin olduğu köşeye usb simgesi gelmiyor. ve aygıt yöneticisinden de takılı olduğunu göremiyorum. bunun sonrasında da pc den playerı çıkarınca ok to disconnet yazısı gitmiyor taki pili çıkarıp takınca yazı kayboluyor.
    şimdi bunun çözümü nasıl olabilir. teknik servise götürsem tuzluya patlar gibime geliyor ki üstüne biraz daha koyup yenisini alırım. fakat kullanımı rahat olduğu için elimde ki playeri düzeltmek istiyorum. böyle bir sorunla karşılaşıp çözen varsa nasıl yapılacagını anlatabilirmisiniz. kutusundan çıkan cd si duruyor bunla çözülürmü? yazılımla düzelebilirmi ya da şöyle söyliyim kendi imkanlarımla hallede bilirmiyim yoksa teknik servis şart mı.
    herkese teşekür ediyorum.



  • demek ki teknik servis şart. cevap olmadığına göre teknik servise vermek lazım.
  • kardeş sanki benim konumu açmış gibisin valla bende aynı sorunla karşı karşıyayım babama hediye olarak aldıgım philips 2520 2gb mp3 caların acma tusuna basıyorum phılıps yazısı cıkıyor sonra kapanıyor pc ye takıyorum tık yok. urunude amerıkadan almıştık. garantide yok napacaz bilmiyorum
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EFC52514 -- 5 Ekim 2016; 3:29:35 >
  • YHA AYNI SORUN BENDEDE VAR MP4U AVUSTURALYADAN HEDIYE GELDI BANA BOZUL BU ARKADASIN DEDIGINIDE DENEDIM AMA PHILIPS MP4U PCYE TAKIYORUM BILGISAYARIMA GIRIYORUM GIRDIGIM ANDAN BERI YAVASLIYO VE MP4MU NORMAL FLASH DISK OLARAK OKUYOR VE BILGISAYAR DAN CIKARDIGIM ZAMAN VERI KAYBI DIYOR BU PROGRAMI DA DENEDIM AMA PROGRAMM ACILMIYOR MP4 TAKILI OLUNCA NORMALDE ACILIYOR BIRDE MP4U ACTIGIM ZAMAN SOYLE BIR YAZI YAZIYOR CONNECT TO PC AND USE DEVICE MANAGER TO REPAİR! AMA TUSLARA BASTIGIM ZAMN ACILIYOR RADYOSU CALISIYO SES KAYDEDIYO AMA PCDE ACILMIYO LUTFEN BIR CARE BULALIM SU SORUNA SIMDIDEN TESSEKKURLER...!
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EFC52514 -- 5 Ekim 2016; 3:29:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.