Şimdi Ara

NFS : SHİFT Windows 7 ve Vista Hataları (Çözülmeden Silinmesin )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
45.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu bir kere açtıktan sonra bir daha açılmıyor ve yarıştan yarışa geçince donuyor veya bazen hiç açılmıyor siyah ekran açılıp kalıyor

ne kadar ilaç denesekte hep aynı

arkadaşlar bu oyunun oynayanların yarısı bu hatayı alıyor ana konuda da ilgisizlikten kimse çözemiyor bunun çözülmesi lazımki insanlar rahat rahat oynayabilsin nedir bunun problemi niye çalışmaz tartışalım ? çözümünü bulmaya çalışalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 17 Eylül 2009; 14:35:39 >

• yok mu yardım edebilecek olan koca forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 17 Eylül 2009; 14:37:31 >
  • Patch gelene kadar bekliyceksiniz çare yok, ama ben indirdiğiniz yerlerde sorun olduğunu düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 17 Eylül 2009; 14:46:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uynus
    İndirdiğiniz oyunların hepsi hatalı
    İşletim sistemiyle, SP ile alakalı değil.
    Birinden cevap bekliyorum, sonra sorunun çözümünü vericem...

hayır oyundan kaynaklı deil bir pc ye yüklüyorum çalışıyor diğerinde çalışmıyor ikiside vista ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 17 Eylül 2009; 14:45:37 >
  • Evet dünde ben aynı sorunu yaşadım, 1 fps de ana menüde kaldı, arabanın poligonlarında sorunlar çıktı kapatıp tekrar açtıktan sonra düzeldi. Bazı sorunları var galiba oyunun.
  • Yarış başladığında siyah ekran olmasını anti-aliasing açarak çözdüm ben.Ne alakaysa oldu
  • Oyunu çıktığı gb oynamaya başladım w7 64 bit ile bende hiç bu tür sorunlar yok ne fps azalması ne oyundan atma ne donma oyunda sorunsuz kuruldu.Belki edindiğiniz oyunlarda sorun olabilir.Ama böyle bir güzel oyunu oynayamayan arkadaşlarında oynaması için bende araştırıyorum şu anda yorumlarınızı yabancı forumlara bakıyorum bu sorunlarla karşılaşıp sorunu çözen varmı diye.1-2 güne nedenleri çıkar mutlaka...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy35 -- 17 Eylül 2009; 15:35:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence sorun sistemlerde. ekran kartı sürücülerini yükleyin bir. genellikle sorun yaşayanlar ati ekran kartları. özelliklede 4 serisi. bu 4 seriside mübarek çıkan bütün yeni oyunlarda çakılıp kalıyor. çünkü bütün oyunlar nvidia destekli çıkıyor. aticiler yakında ati yeni sürücü çıkarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

bence sorun sistemlerde. ekran kartı sürücülerini yükleyin bir. genellikle sorun yaşayanlar ati ekran kartları. özelliklede 4 serisi. bu 4 seriside mübarek çıkan bütün yeni oyunlarda çakılıp kalıyor. çünkü bütün oyunlar nvidia destekli çıkıyor. aticiler yakında ati yeni sürücü çıkarır.

Nvidia da da durum farklı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedy35

Oyunu çıktığı gb oynamaya başladım w7 64 bit ile bende hiç bu tür sorunlar yok ne fps azalması ne oyundan atma ne donma oyunda sorunsuz kuruldu.Belki edindiğiniz oyunlarda sorun olabilir.Ama böyle bir güzel oyunu oynayamayan arkadaşlarında oynaması için bende araştırıyorum şu anda yorumlarınızı yabancı forumlara bakıyorum bu sorunlarla karşılaşıp sorunu çözen varmı diye.1-2 güne nedenleri çıkar mutlaka...

Aynen. W7 64bit rtm kullanıyorum. en ufak bir sorun yaşamadım.

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

bence sorun sistemlerde. ekran kartı sürücülerini yükleyin bir. genellikle sorun yaşayanlar ati ekran kartları. özelliklede 4 serisi. bu 4 seriside mübarek çıkan bütün yeni oyunlarda çakılıp kalıyor. çünkü bütün oyunlar nvidia destekli çıkıyor. aticiler yakında ati yeni sürücü çıkarır.

hd4870 pcs+ 1gb ile herhangi bir sorun yok...

• Nvidia 9500M GS kullanıyorum bir win 7 x64 kullanıyorum iki sadece atilerde değil bizim gibi bazı şanssız kişilerde oyundan atma problemi var malesef ben çözdüm ama nasıl oyuna girdim hic grafik ayarları yapmadan 2 alıstırma bir cariyeerden bir yarıs bitirdim ve sonra grafik ayarlarını ayarlayıp oyuna girdim ve oynuyorum bir sorun yok ama sıfırdan yeni hesap yaratıp oyunda grafik ayarlarını yapıp baslarsam oyundan atıyor malesef...

Ayrıca driverım ve DX en son güncellemeleri yapılmıs halde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meissner -- 17 Eylül 2009; 18:07:24 >
  • Herkese Merhaba!

ATI EAH2400 SERİES 1 GB
    2 GB RAM

Oyunu Korsan aldım..Daha sonra Yükledim Güzelce Yüklendi.Açtım Güzelce Açıldı Menüsü.Start Career dedim..Videolar felan açıldı..Sonra Yarış başladı..Arabayı biraz ilerletiyorum sonra APPCRASH hatası alıyorum..(EXE hatası).Bunun sebebinin crackten olduğunun kanısındayım..

Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: shift.exe
    Uygulama Sürümü: 1.0.0.0
    Uygulama Zaman Damgası: 4a953d01
    Hata Modülü Adı: shift.exe
    Hata Modülü Sürümü: 1.0.0.0
    Hata Modülü Zaman Damgası: 4a953d01
    Özel Durum Kodu: c0000005
    Özel Durum Uzaklığı: 00432103
    OS Sürümü: 6.0.6002.2.2.0.768.2
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: fd00
    Ek Bilgiler 2: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
    Ek Bilgiler 3: fd00
    Ek Bilgiler 4: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160

Böyle bir hatayla karşılaşanlar Lütfen Yazsınlar..Sizinde Görüşlerini Bekliyorum..

Şimdiden Teşekkürler.!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Valley -- 17 Eylül 2009; 19:58:50 >

• Sanırım Atide olan sorunlar 9.8 drıverında 9.9 da herhangi bir sorun olmayabilir onu deneyin birde şu an stabilite berbat en düşük detayla en yüksek detayda aynı fpsleri almam benide şaşırttı açıkcası ama fps düşüklüğü yok bendede atmada yok sanırım drıverlarla ilgili bir sorun bu
  • Arkadaşlar Şimdi Oyunu Silip yükledim Gene Aynı Hatayı Aldım Resminide çektim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

Sanırım Atide olan sorunlar 9.8 drıverında 9.9 da herhangi bir sorun olmayabilir onu deneyin birde şu an stabilite berbat en düşük detayla en yüksek detayda aynı fpsleri almam benide şaşırttı açıkcası ama fps düşüklüğü yok bendede atmada yok sanırım drıverlarla ilgili bir sorun bu

Merhaba,

9.8 ve 9.9 olayını anlamadım??Ekran Kartı Driverim Güncel..
    Senin Dediğin Güncelleme mi?? Link Atarmısın??
  • Şuan 9.9 u indiriyorum bakalım olacakmı..

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx
  • Bende exe hatası verip oyun , windows'a dönüyor. Oyun içindeki grafik ayarlarını değiştirdiğim zaman oluyor maksimum yapınca bir problem olmuyor. Ama o zamanda pc yetmiyor. Denemlere devam belki kalıcı bir çözüm buluruz.
  • Merhaba,

9.9 u yükledim gene hata verio..

Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: shift.exe
    Uygulama Sürümü: 1.0.0.0
    Uygulama Zaman Damgası: 4a953d01
    Hata Modülü Adı: shift.exe
    Hata Modülü Sürümü: 1.0.0.0
    Hata Modülü Zaman Damgası: 4a953d01
    Özel Durum Kodu: c0000005
    Özel Durum Uzaklığı: 00432103
    OS Sürümü: 6.0.6002.2.2.0.768.2
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: fd00
    Ek Bilgiler 2: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
    Ek Bilgiler 3: fd00
    Ek Bilgiler 4: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
  • bendede aynı sorun simdi yine bi değişiklik yaptım oyundan atmaya terar basladı ... razorun sürümü cıkmıs bari onun ilacı gelsede denesek
  • razor en geç 1 haftaya çıkar..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.