Şimdi Ara

Windows 7de 'USB Aygıtı Tanımadı' Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
21.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır windows 7 kullanıyorum. Ufak tefek sorunlar haricinde bir sıkıntım yoktu takii düne kadar. Başlıkta da belirttiğim gibi USB Aygıtı Tanınmadı hatası alıyorum. Bunun nedeni herhangi bir usb aletimin tanınmaması değil. Dün Lacie harici harddiskimi pcye takıp içerisinden birkaç dosyayı pcme aktardım. Daha sonrasında "Donanımı Güvenle Kaldır"dan çıkarmadan direk usb kablosunu pcden çektim ki bugüne kadar hep böyle yapıyordum. Ne olduysa ondan sonra oldu zaten.

    Bugün pcyi açtığımda usbye birşey takmadığım halde "USB Aygıtı Tanınmadı"hatası alıyorum. Hadi 1kere alsam ve ortadan kaybolsa sorun değil. Ben kapattıkça o sürekli 3 saniye de bir aşağıda baloncuk halinde hata raporu gösteriyor. Ben daha "x"e basmadan kayboluyor sonra 3 saniye sonra tekrar aynı hatayı veriyor. Belli bir süreden sonra da bilgisayar kasılmaya başlıyor. Hata ala ala sanırım hafıza doluyor. Bir türlü bu sorunu çözemedim.

    Aygıt yöneticisinden bütün usb sürücüleri silip pcyi kapatıp açtım. Tüm usb driverlarını tekrar otomatik yükledi. Tam hata vermedi hallettim derken o hatayı almaya tekrardan başladım. Daha sonra tekrar lacie hddyi pcme bağladım aynı usb üzerinden ve bağlandıktan sonra "Donanımı Güvenle Kaldır" dedim ve kaldırdı. Ama hata durmak bilmiyor ve hala devam ediyor. Ne yaptıysam çözemedim. Artık format atmayı düşünüyorum. Son çare foruma yazayım dedim. Ama birçok kurulu oyun ve program varken böyle dandik bir problem yüzünden de format atmak istemiyorum.

    Aşağıya birkaç ekran görüntüsü koyuyorum. Umarım çözümü vardır. Sabırsızlıkla sizlerden cevap bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler yardımlarınız için.

    http://img32.imageshack.us/i/e0206b83758f422b8521603.jpg/ (1. Hata Ekranı)
    http://img156.imageshack.us/i/imagetx.png/ (2.Hata Ekranı)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.