Şimdi Ara

TURKCELL CİHAZ KAMPANYALARI ANA KONU[X6 VE 5235 EKLENDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
12.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cihaz kampanyalarını buraya toplayalım.
    Şu an kampanyalı cihazlar;
    APPLE iPhone 3G | 3GS
    LG BL20 CHOCOLATE
    HTC HD2 ve HTC Touch2
    NOKIA 2730
    NOKIA X6 VE 5235


    ---------------------------------------------------------------------------------
    NOKIA MÜZİK TELEFONU KAMPANYASI

     TURKCELL CİHAZ KAMPANYALARI ANA KONU[X6 VE 5235 EKLENDİ]

    13 Mayis 2010 – 13 Agustos 2010 tarihlerinde geçerlidir.

    KONTRATLI TEKLİF:

    SÜRE|X6|5235|EKSTRALAR|YARARLANABİLENLER
    24 ay|69 TL|45 TL|Haftasonu
    bedava konusma ve mesajlasma+1 GB internet paketi |Bireysel+Kurumsal
    18 ay|83 TL|51 TL|Haftasonu
    bedava konusma ve mesajlasma+1 GB internet paketi |Bireysel+Kurumsal
    12 ay|111 TL|64 TL|Haftasonu
    bedava konusma ve mesajlasma+1 GB internet paketi |Bireysel+Kurumsal


    Kontratsiz Teklif:

    Turkcell Iletisim Merkezleri ve anlasmali zincir magazalarda, Nokia X6’nin tavsiye edilen satis fiyati: 949 TL; Nokia 5235 tavsiye edilen satis fiyati: 429 TL’dir. Üstelik World’e 10 taksit avantajiyla, dilediginiz Nokia modeline sahip olabilirsiniz.

    Satislar günlük kur esas alinarak TL üzerinden yapilacaktir. Tavsiye edilen satis fiyati, 11 Maiys 2010 euro kuru esas alinarak hesaplanmistir. Fiyatlara KDV dahildir.

    Kontratsiz tekliften yararlanmak için, kampanyadan alinan Nokia cihazdan, Nokia X6 için 8103’e; Nokia 5235 için 8104’e 3G NOKIA yazip bosluk birakip, kampanya sifresini yazip kisa mesaj olarak gönderilmesi gerekmektedir. (Örn: 3G NOKIA 12345678AB)


    Faturali hatli ve mevcut müsterilerimiz:

    Ilk bir ay süresince yurtiçi ve Turkcell’lilerle 1000 dakika konusma ve 100 MB internet paketi kazanirlar.

    Hazir kartli abonelerimiz:

    Avantaj kart ve üzeri TL yüklemeye 1 hafta kullanmak üzere 1000 dakika ve 1 ay kullanim için geçerli 100 MB internet paketi kazanirlar.

    KONTRATLI TEKLIF
    KIMLER FAYDALANABILIR:
    Kampanyadan Turkcell'de en az 6 ay kaydi bulunan Bireysel ve Kurumsal faturali hat aboneleri yararlanabilir. Nokia müzik telefonu kampanyasinin kontratsiz teklifinden yararlanan aboneler kampanyanin kontratli teklifinden yararlanamazlar. Diger taahhütlü Turkcell cihaz kampanyalarindan yararlanan aboneler bu kampanyadan yararlanamazlar.

    Bu kampanyaya, katilmak isteyen müsterilerimizin kendi adlarina kayitli kredi kartlarini ibraz etmeleri zorunludur.

    Kampanyaya katilim sirasinda bu karttan 1TL ön provizyon* alinacaktir.

    *Ön provizyon islemi hesabinizdan islem yapilan tutar kadar parayi geçici olarak bloke etme islemidir (1 TL). Ön provizyon isleminde hesabinizdan para çekilmez sadece geçici süre (15 gün) ile bloke edilir.
    Bu islem müsterilerimizin güvenligini saglamak için yapilmaktadir.
    SABIT ÜCRET:
    Kampanya kapsaminda alinan paket tutarina aylik 1GB Internet kullanimi, ve Nokia telefon dahildir. Haftasonu bedava yurtiçinde Turkcell'lilerle konusma ve mesajlasma (SMS) Turkcell'in hediyesidir.
    BEDAVA KONUSMA:
    Kampanya kapsaminda, haftasonu bedava yurtiçinde Turkcell’lilerle konusma ve mesajlasmayi içermektedir. Bir fatura dönemi için, konusma 64 saatle, mesajlasma 1000 SMS ile sinirlandirilmistir. Her fatura döneminde dakika ve SMS haklariniz bastan tanimlanir. Paket'in karsiligina denk gelen, hafta sonu bedava yurtiçinde Turkcell'lilerle konusma ve mesajlasma (SMS) kullanim miktarlarinin asilmasi halinde, kullanimi asan kisma iliskin ücretlendirme müsterinin mevcut tarifesi üzerinden yapilir.
    INTERNET:

    Paket'in karsiligina denk gelen 1GB aylik mobil internet kullanim miktarlarinin asilmasi halinde, kullanimi asan kisma iliskin ücretlendirmenin paket asim ücreti üzerinden yapilir. (0,000049 TL)
    IPTAL:
    Taahhütnamede belirtilen yükümlülüklere kismen veya tamamen aykiri davranilmasi ve/veya seçilen Paket'in süresi sona ermeden "Kampanya"dan ayrilmak istenmesi ve/veya taahhütnamede belirtilen hatti baska bir Operatöre tasima/devretme halinde; söz konusu aykiriligin gerçeklestigi aydan itibaren taahhüt süresi bitimine kadar Paket kapsaminda ödememiz gereken vergiler dâhil kalan cihaz taksit tutarlari (“Turkcell cihaz taksidi”) toplaminin ve ilgili Paketin hatlarimiza tanimlandigi tarihten söz konusu aykiriligin gerçeklestigi tarihe kadar Turkcell tarafindan saglanan indirim bedellerinin, seçilen Paketin Nokia 5235’li Paket olmasi durumunda aylik 5 TL (BesTürkLirasi) üzerinden, Nokia X6’li Paket olmasi durumunda ise aylik 6 TL (AltiTürkLirasi) üzerinden hesaplanacak toplam tutari cezai sart olarak ilgili hatta Turkcell Hizmet Faturasina söz konusu tarihi takip eden fatura döneminde bir kerede yansitilir.
    ARIZA ve IADE:
    Kampanyada satilan cep telefonlarinda olusacak arizalar ve/veya herhangi baska bir sebeple ürün iadesi, arizalanmasi, degistirilmesi vb. talepler durumunda sorumluluk satisin yapildigi magazaya, üretici ve ithalatçi firmaya aittir; Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S ‘nin bir sorumlulugu bulunmamaktadir. Turkcell'in kampanya tarihleri ve kosullarinda degisiklik yapma hakki saklidir.

    KONTRATSIZ TEKLIF
    KIMLER FAYDALANABILIR:
    Kampanyadan tüm Bireysel ve faturali Kurumsal Turkcell aboneleri yararlanabilir. (Data ve Kredi Karti POS hatlari hariç)
    Hediye 1000 Dakika:
    Kampanya dahilindeki cihazdan, satin alinan telefonun kutusundan çikan sifreyi Nokia X6 için 8103; Nokia 5235 için 8104’e kisa mesaj ile “3G NOKIA sifre” formatinda gönderen faturali hat aboneleri 1 ay boyunca geçerli 1000 dakika kazanir. Hazirkart aboneleri ise Avantaj kart ve üzeri TL yüklemelerde geçerli olmak üzere bir hafta boyunca geçerli 1000 dakika kazanir. (Örnek: 3G NOKIA 12345678AB). Hediye dakikalar 1000 dakika ile sinirlidir ve sadece yurtiçinde kullanilabilir. 1000 dakikayi asan kullanimlar abonenin mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Kampanya kapsamindaki hediyeler katilim kisa mesaji gönderildikten sonra bir hafta içinde hatta tanimlanir.
    HEDIYE INTERNET:
    Kampanya dahilindeki cihazdan, satin alinan telefonun kutusundan çikan sifreyi Nokia X6 için 8103; Nokia 5235 için 8104’e kisa mesaj ile “3G NOKIA sifre” formatinda gönderen faturali ve hazirkart aboneleri 1 ay boyunca geçerli 100 MB internet paketi tanimlanir. (Örnek: 3G NOKIA 12345678AB).1 aylik ücretsiz internet kullanimi 100 MB ile sinirlidir ve sadece yurtiçinde kullanilabilir. 100 MB'i asan kullanimlar paket asim ücreti üzerinden ücretlendirilir. (0,000049TL) Kampanya kapsamindaki hediyeler katilim kisa mesaji gönderildikten sonra bir hafta içinde hatta tanimlanir.
    ARIZA ve IADE:
    Kampanyada satilan cep telefonlarinda olusacak arizalar ve/veya herhangi baska bir sebeple ürün iadesi, arizalanmasi, degistirilmesi vb. talepler durumunda sorumluluk satisin yapildigi magazaya, üretici ve ithalatçi firmaya aittir; Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S ‘nin bir sorumlulugu bulunmamaktadir. Turkcell'in kampanya tarihleri ve kosullarinda degisiklik yapma hakki saklidir.

    GENEL BILGILER:
    Kontratli teklifte cihaz bedeline KDV,data bedeline KDV ve ÖIV dahildir.
    Kontratsiz teklifte cihaz ücretine KDV dahildir.
    Satislar günlük kur esas alinarak TL üzerinden yapilacaktir.
    Kampanyanin kontratli teklifinden yararlanan aboneler sifre karti ile verilen 1000 dakika teklifinden ve 100 MB internet paketinden yararlanamazlar.
    World’e 10 taksit imkani sadece kontratsiz teklif için geçerlidir. Kontratsiz tekliflerde, 10 taksit kampanyaya dahil World üye isyerlerinde WorldCard'lar için geçerlidir.
    Bir hat kampanyadan 1 kez yararlanabilir.
    Kampanya stoklarla sinirlidir.

    Özel servis numaralarinin ücretlendirilmesi

    Yarisma servisleri, sohbet hatlari, bilgi ve danisma numaralari, Turkcell Müsteri Hizmetleri, tüm katma degerli hizmet sunulan numaralar ve özel servis numaralarina dogru yapilan arama ücretleri yararlanmakta oldugunuz tarifedeki ücretlendirmelerden farklidir, tarifenizde belirtilen ücretler veya var ise ücretsiz görüsme süreleri bu servisleri kapsamamaktadir.

    Kampanyali Nokia müzik telefonunu nerelerden alabilirim?

    Tüm Turkcell Iletisim Merkezlerinden, anlasmali elektronik ve perakende zincir magazalar ve Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezleri’nden kampanyali Nokia X6 ve Nokia 5235 cep telefonlarini satin alabilirsiniz.
    Bu kampanyadan kimler faydalanabilir?

    Kontratli tekliften Bireysel ve Kurumsal 6 aydan uzun süredir Turkcell abonesi olan Faturali aboneler yararlanabilir.

    Kontratsiz tekliften Tüm Faturali ve Faturasiz hat kullanan bireysel ve faturali kurumsal Turkcell aboneleri faydalanabilir. (Data ve Kredi Karti POS hatlari hariç)
    Nokia müzik telefonu ile birlikte hattima tanimlanacak hediye dakikalari diger operatörlere yapacagim aramalarda kullanabilir miyim?

    Hayir,hediye dakikalar sadece yurtiçinde Turkcell' den Turkcell' e yapilan aramalarda geçerlidir.
    Hazır kartlıyım, Nokia müzik telefonu ile birlikte kazanacagim dakikalari ne zamana kadar kullanabilirim?

    Nokia Müzik Telefonu kampanyasindan kazanilan dakikalar hattınıza tanımlandıktan sonra 1 hafta (7 gün) süre ile kullanilabilir. Hediye dakikalar 7. Günün sonunda saat 23.59'a kadar geçerlidir.
    Faturalı aboneyim, Nokia müzik telefonu kontratsiz teklifinden kazanacagim dakikalari ne zamana kadar kullanabilirim?

    Nokia müzik telefonu kampanyasindan kazanilan dakikalar hattınıza tanımlandıktan sonra 1 ay (30 gün) süre ile kullanilabilir. Kullanacaginiz dakikalar fatura kesim tarihinden bagimsiz olarak hattiniza yüklenir.
    Data hatlari Kontratli Nokia müzik telefonu kampanyasindan yararlanabiliyor mu?

    Hayir. Data hatlari bu kampanyadan faydalanamaz.
    Internet paketimden ne kadar kullanim hakkim kaldigini nasil ögrenebilirim?

    KALAN MB yazip 2260'a ücretsiz kisa mesaj göndererek ya da 444 0 532 Turkcell Müsteri Hizmetleri'nden ögrenebilirsiniz.
    Haftasonu kullanmadigim dakikalar ve smsler bir sonraki aya devredecek mi?

    Hayir. Kullanmadiginiz dakikalar ve smsler devretmeyecektir.
    Bedava günlerde konustugum dakikalar, alo paketiminden de düsecek mi?

    Haftasonu konustugunuz bedava dakikalariniz paket dakikalarinizdan düsmeyecek. Ilk önce bedava gününüzün hakkini kullanirsiniz.
    Kampanya kapsaminda aldigim Nokia telefon arizalanirsa ne yapmaliyim?

    Cihazin en kisa sürede yetkili bir teknik servise götürülmesi gerekir. Cihaz garanti kapsaminda, tamir edilecektir. Cihaz garanti kapsamindayken servise götürdügünüzde herhangi bir ücret ödemenize gerek yok. Garanti kapsami disinda, kullanici hatasindan kaynaklanan arizalarda ise ödenecek tutari yetkili servis belirler.
    Aldigim cihazi kaybettim/çaldirdim. GSM hattima fatura yansimaya devam eder mi?

    Evet. Cihazi kaybetseniz bile kampanya süresi sonuna kadar faturaniza aylik kampanya bedeli yansimaya devam eder.

    ---------------------------------------------------------------------------------
    LG BL20 CHOCOLATE

     TURKCELL CİHAZ KAMPANYALARI ANA KONU[X6 VE 5235 EKLENDİ]

    22 Şubat – 12 Mayıs 2010 tarihleri arasında geçerlidir.

    Tüm Vergiler Dahil Toplam Fiyat: 49 TL 59 TL 79 TL


    Kontrat Süresi (Ay) : 24 18 12


    Turkcell Faydası :Haftasonu Bedava Konuşma ve SMS + 250 MB data


    Kimler Yararlanabilir? :Kurumsal Bireysel+Kurumsal Bireysel+Kurumsal

    Kampanya kapsamında alınan paket tutarına aylık 250MB Internet kullanımı, Cumartesi ve Pazar günleri bedava yurtiçinde Turkcell’lilerle konuşma ve mesajlaşma(sms) ve LG BL20 Chocolate cihazı dahildir. Cumartesi ve Pazar bedava görüşme süreleri görüntülü görüşme için de geçerlidir.

    KONTRATSIZ TEKLİF
    Turkcell İletişim Merkezi veya Yetkili Turkcell Satış Noktaları' ndan 699TL(*) ödeyerek LG BL20 Chocolate cep telefonununa sahip olabilirsiniz. Üstelik Axess’e peşin fiyatına 10 taksit imkanıyla.

    Kontratsız tekliften yararlanmak için Kampanyadan alınan LG BL20 cep telefonuna LG yazıp boşluk bırakarak, kampanya şifresini yazıp, 2437’a kısa mesaj olarak gönderilmesi gerekmektedir. (Örnek: LG 12345678AB)

    Turkcell avantajıyla kontratsız olarak LG BL20 Chocolate sahip olan;

    * FATURALILAR: 3 ay boyunca Haftasonu (Cumartesi+Pazar) konuşma, görüntülü görüşme ve mesajlaşma kazanırlar + 1 aylık 250 MB Internet paketi hediye

    * HAZIR KARTLILAR: 3 ay içinde 250 kontör ve üstü yüklemeye 1 ay kullanım süreli Haftasonu (Cumartesi+Pazar) konuşma, görüntülü görüşme ve mesajlaşma kazanırlar + 1 aylık 250 MB Internet paketi hediye

    ( Hazır kartlılar en fazla 3 kere 250 kontör ve üstü yüklemelerine karşılık kampanya teklifinden yararlanabilmektedir)

    (*) Tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıdır. Fiyata KDV dahildir.

    * KİMLER FAYDALANABİLİR:
    Kampanyadan Turkcell'de en az 6 ay kaydı bulunan Bireysel ve Kurumsal faturalı hat aboneleri yararlanabilir. LG BL20 Chocolate kampanyasının kontratsız teklifinden yararlanan aboneler kampanyanın kontratlı teklifinden yararlanamazlar. Mevcutta devam eden Turkcell cihaz kampanyası kontratı olan aboneler bu kampanyadan yararlanamazlar.

    * SABİT ÜCRET:
    Kampanya kapsamında alınan paket tutarına aylık 250MB Internet kullanımı, ve LG BL20 Chcolate Cihazı dahildir. Cumartesi ve Pazar günleri bedava yurtiçinde Turkcell'lilerle konuşma ve mesajlaşma(sms) Turkcell'in hediyesidir.

    * BEDAVA KONUŞMA:
    Paket'in karşılığına denk gelen Cumartesi ve Pazar günleri bedava yurtiçinde Turkcell'lilerle konuşma ve mesajlaşma(sms) kullanım miktarları bir fatura dönemi için 64 saat ve 1000 SMS ile sınırlıdır. Her fatura döneminde dakika ve SMS haklarınız baştan tanımlanır. Paket'in karşılığına denk gelen haftada 2 gün bedava yurtiçinde Turkcell'lilerle konuşma ve mesajlaşma(sms) kullanım miktarlarının aşılması halinde, kullanımı aşan kısma ilişkin ücretlendirme müşterinin mevcut tarifesi üzerinden yapılır. Cumartesi ve Pazar günleri bedava görüşme süreleri görüntülü görüşme için de geçerlidir.

    * İNTERNET:
    Paket'in karşılığına denk gelen 250MB aylık mobil internet kullanım miktarlarının aşılması halinde, kullanımı aşan kısma ilişkin ücretlendirmenin paket aşım ücreti üzerinden yapılır. Paket aşımları faturalı hatlar için KDV ve ÖİV dahil 0,000049 TL/KB, faturasız hatlar için ise 2 kontör / 35KB olarak ücretlendirilir.

    * İPTAL:
    Taahhütnamede belirtilen yükümlülüklere kısmen veya tamamen aykırı davranılması ve/veya seçilen Paket'in süresi sona ermeden "Kampanya"dan ayrılmak istenmesi ve/veya taahhütnamede belirtilen hattı başka bir Operatöre taşıma/devretme halinde ve/veya paket bedelinin yansıtıldığı hattının faturasının, son ödeme tarihinde ödenmemesi durumunda; söz konusu aykırılığın gerçekleştiği aydan itibaren taahhüt süresi bitimine kadar ödenmesi gereken kalan KDV, ÖİV dahil taksit tutarları toplamı cezai şart olarak ilgili hatta Turkcell Hizmet Faturasına söz konusu tarihi takip eden fatura döneminde bir kerede yansıtılır.

    * ARIZA ve İADE:
    Kampanyada satılan cep telefonlarında oluşacak arızalar ve/veya herhangi başka bir sebeple ürün iadesi, arızalanması, değiştirilmesi vb. talepler durumunda sorumluluk satışın yapıldığı mağazaya, üretici ve ithalatçı firmaya aittir; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş ‘nin bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Turkcell'in kampanya tarihleri ve koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

    KONTRATSIZ TEKLİF

    * KİMLER FAYDALANABİLİR:
    Kampanyadan tüm Bireysel Turkcell aboneleri yararlanabilir. (Data ve Kredi Kartı POS hatları hariç)

    * BEDAVA KONUŞMA:
    Paket'in karşılığına denk gelen Cumartesi ve Pazar günleri bedava yurtiçinde Turkcell'lilerle konuşma ve mesajlaşma(sms) kullanım miktarları bir fatura dönemi için 64 saat ve 1000 SMS ile sınırlıdır. Her fatura döneminde dakika ve SMS haklarınız baştan tanımlanır. Paket'in karşılığına denk gelen haftada 2 gün bedava yurtiçinde Turkcell'lilerle konuşma ve mesajlaşma(sms) kullanım miktarlarının aşılması halinde, kullanımı aşan kısma ilişkin ücretlendirme müşterinin mevcut tarifesi üzerinden yapılır. Cumartesi ve Pazar günleri bedava görüşme süreleri görüntülü görüşme için de geçerlidir.

    * İNTERNET:
    Paket'in karşılığına denk gelen 250MB aylık mobil internet kullanım miktarlarının aşılması halinde, kullanımı aşan kısma ilişkin ücretlendirmenin paket aşım ücreti üzerinden yapılır. Paket aşımları faturalı hatlar için KDV ve ÖİV dahil 0,000049 TL/KB, faturasız hatlar için ise 2 kontör / 35KB olarak ücretlendirilir.

    * ARIZA ve İADE:
    Kampanyada satılan cep telefonlarında oluşacak arızalar ve/veya herhangi başka bir sebeple ürün iadesi, arızalanması, değiştirilmesi vb. talepler durumunda sorumluluk satışın yapıldığı mağazaya, üretici ve ithalatçı firmaya aittir; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş ‘nin bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Turkcell'in kampanya tarihleri ve koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

    * Kontratlı teklifte cihaz bedeline KDV,data bedeline KVD ve ÖİV dahildir.
    * Kontratsız teklifte cihaz ücretine KDV dahildir.
    * LG BL20 Chocolate’ın tavsiye edilen satış fiyatı 699TL’dir.
    * Hediye haftasonu konuşma ve SMS paketleri Turkcell'den Turkcell'e ve yurtiçi kullanımlarda geçerlidir.
    * LG BL20 Chocolate kampanyasının Kontratlı teklifinden yararlanan aboneler, kontratsız teklifinden yararlanamazlar.
    * 10 taksit kampanyaya dahil Axess üye işyerlerinde Axess Card'lar için geçerlidir.
    * Axess Card’a 10 taksit imkanı sadece kontratsız teklif için geçerlidir.
    * Bir hat kampanyadan 1 kez yararlanabilir. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

    Özel servis numaralarının ücretlendirilmesi

    Yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, Turkcell Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaralar ve özel servis numaralarına doğru yapılan arama ücretleri yararlanmakta olduğunuz tarifedeki ücretlendirmelerden farklıdır, tarifenizde belirtilen ücretler veya var ise ücretsiz görüşme süreleri bu servisleri kapsamamaktadır.

    Bu kampanyaya katılmak isteyen müşterilerimizin kendi adlarına kayıtlı kredi kartını ibraz etmeleri zorunludur.

    Kampanyaya katılım sırasında bu karttan 1TL ön provizyon* alınacaktır.

    *Ön provizyon işlemi hesabınızdan işlem yapılan tutar kadar parayı geçici olarak bloke etme işlemidir (1 TL). Ön provizyon işleminde hesabınızdan para çekilmez sadece geçici süre (15 gün) ile bloke edilir.
    Bu işlem müşterilerimizin güvenliğini sağlamak için yapılmaktadır.


    Kampanya hangi tarihler arasında geçerli?

    22 Şubat – 12 Mayıs 2010 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanyalı LG BL20 Chocolate’ı nerelerden alabilirim?

    Tüm Turkcell İletişim Merkezlerinden ve Yetkili Turkcell Satış Noktaları’ndan kampanyalı LG BL20 Chocolate cep telefonlarını satın alabilirisiniz.
    Kimler faydalanabilir?

    Kontratsız teklif: Bireysel tüm müşteriler
    Kontratlı teklif: Bireysel + Kurumsal 6 aydan uzun süredir Turkcell’de olan faturalı müşteriler
    Kimler faydalanamaz?

    Kontratlı tekliften yabancı uyruklu müşterilerimiz yararlanamaz.
    Kontratsız teklif: Data ve pos hattı
    Kontratlı teklif:
    1. Data ve pos hattı
    2. Ön ödemeli aboneler
    3. 6 aydan kısa süredir Turkcell’li olanlar
    4. Blacklistteki müşteriler
    5. Mevcutta devam eden cihaz kampanyası kontratı olan müşteriler
    6. Özel Ücretli Servis Kısıtlaması da aktif olan müşteriler
    7. Yabancı uyruklu müşteriler
    8. Kredi kartından 1TL ön provizyon alınamayan aboneler
    LG BL20 Chocolate ile birlikte hattıma tanımlanacak hediye haftasonu konuşma, görüntülü görüşme ve mesajlaşma paketlerini diğer operatörlere yapacağım aramalarda kullanabilir miyim?

    Hayır, hediye haftasonu konuşma, görüntülü görüşme ve mesajlaşma paketi sadece yurtiçinde Turkcell'den Turkcell'e yapılan aramalarda geçerlidir.
    Data hatları Kontratlı LG BL20 Chocolate kampanyasından yararlanabiliyor mu?

    Hayır. Data hatları bu kampanyadan faydalanamaz.

    İnternet paketi aboneliği olan kullanıcılar kampanyadan nasıl yararlanabilir?
    Mevcut internet paket aboneliği olan kullanıcılar kampanyadan yararlanmak için, önceki aboneliklerini iptal ettirmelidir. İnternet aboneliği iptali yapıldıktan sonra, LG BL20 Chocolate kampanyasına katılabilirler.

    Internet paketimden ne kadar kullanım hakkım kaldığını nasıl öğrenebilirim?
    KALAN MB yazıp 2260'a ücretsiz kısa mesaj göndererek ya da 444 0 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'nden öğrenebilirsiniz.

    Kampanya kapsamında verilen Cumartesi ve Pazar konuşma, görüntülü görüşme ve mesajlaşma günlerimi değiştirebilir miyim?
    Hayır. Kampanya kapsamında verilen konuşma, görüntülü görüşme ve mesajlaşma günleri Cumartesi ve Pazar olarak belirlenmiştir ve değiştirilememektedir.

    Haftasonu konuşma, görüntülü görüşme ve mesajlaşma paketimde kullanmadığım dakikalar ve smsler bir sonraki aya devredecek mi?
    Hayır kullanmadığınız dakikalar ve smsler devretmeyecektir.

    Paket kapsamında haftasonu günlerinde konuştuğum dakikalar, alo paketiminden de düşecek mi?
    Cumartesi ve Pazar konuştuğunuz bedava dakikalarınız paket dakikalarınızdan düşmeyecek. İlk önce haftasonu paketinizin hakkını kullanırsınız.

    Kampanya kapsamında aldığım LG BL20 Chocolate arızalanırsa ne yapmalıyım?
    Cihazın en kısa sürede yetkili bir teknik servise götürülmesi gerekir. Cihaz garanti kapsamında, tamir edilecektir. Cihaz garanti kapsamındayken servise götürdüğünüzde herhangi bir ücret ödemenize gerek yok. Garanti kapsamı dışında, kullanıcı hatasından kaynaklanan arızalarda ise ödenecek tutarı yetkili servis belirler.

    Aldığım cihazı kaybettim/çaldırdım. GSM hattıma fatura yansımaya devam eder mi?
    Evet. Cihazı kaybetseniz bile kampanya süresi sonuna kadar faturanıza aylık kampanya bedeli yansımaya devam eder.
    ---------------------------------------------------------------------------------
    GENÇ VINN


    E176 (Siyah/Beyaz/GENÇ)
    1 GB 29 TL 24 Ay
    4 GB 39 TL 24 Ay İlk 3 ay Extra 4GB, 500 SMS ve 100 şarkı hediye
    8 GB 69 TL 24 Ay
    ---------------------------------------------------------------------------------
    iPHONE KONTRATLI PAKETLER

     TURKCELL CİHAZ KAMPANYALARI ANA KONU[X6 VE 5235 EKLENDİ]

    ------------------------------------------------------------------------------------
     TURKCELL CİHAZ KAMPANYALARI ANA KONU[X6 VE 5235 EKLENDİ]

    ------------------------------------------------------------------------------------
     TURKCELL CİHAZ KAMPANYALARI ANA KONU[X6 VE 5235 EKLENDİ]

    ------------------------------------------------------------------------------------
     TURKCELL CİHAZ KAMPANYALARI ANA KONU[X6 VE 5235 EKLENDİ]

    ------------------------------------------------------------------------------------
     TURKCELL CİHAZ KAMPANYALARI ANA KONU[X6 VE 5235 EKLENDİ]

    ------------------------------------------------------------------------------------

    DETAYLAR:


    Kullanım
    Küçük, Orta ve Büyük paketlerdeki dakika, SMS ve internet paketi; kampanyaya katılım tarihinden sonraki ilk fatura kesim tarihinden sonra kullanılabilir.

    Mini paket ve Süper Mini paket fatura kesiminizi beklemeden size iletilen mesaj sonrasında başlar.
    Paketler arası geçiş yapılamaz.


    Klüp Üyelikleri

    Orta ve Büyük paketlerle Turkcell'in en ayrıcalıklı dünyası Turkcell Platinum'a, küçük paketle Turkcell Gold müşteri olursunuz.

    Orta ve Büyük paket ile 18 ay boyunca hafta sonları Turkcell yönüne yapılan aramalarda kullanmak üzere her ay 2000 dakika hedeiyeniz olur. Hediye dakikalar devretmez.

    Paket Dakikaları

    Küçük, Orta ve Büyük pakete sahip aboneler;

    * Herkesle tarifesine geçer ve başka bir ses paketi alamazlar.
    * Paket aşım ücretlendirmesi, bireysel aboneler için Herkesle tarifesi paket aşım ücreti olan KDV ve ÖİV Dahil 0,545 TL/dk. üzerinden yapılacaktır. Paket aşım ücreti, bireysel aboneler için Herkesle tarifesi paket aşım ücretinde yapılacak değişikliklerden etkilenecektir.
    *Küçük, orta ve büyük paket içeriğindeki dakikalar 1 kereye mahsus olmak üzere bir sonraki aya devreder.

    Mini ve Süper Mini paketi alan aboneler;

    *Mevcut tarifelerini kullanmaya devam edebilir ve istedikleri ses paketini ek olarak alabilirler.
    * 2 gün yurtiçinde Turkcell'lilerle konuşma ve mesajlaşma(sms) kullanım miktarlarının aşılması halinde, kullanımı aşan kısma ilişkin ücretlendirme müşterinin mevcut tarifesi üzerinden yapılır.

    Paket SMS'leri

    *iPhone paketi olan müşteriler aynı anda başka SMS paketi alabilirler.
    *SMS için kullanılan paket aşım ücreti, standart kısa mesaj fiyatı üzerinden yapılacaktır.
    *Küçük, Orta ve Büyük paket kapsamındaki SMS'ler bir fatura dönemi için geçerlidir ve bu dönem arasında kullanılamayan SMS'ler bir sonraki aya devretmez.
    *iPhone paketleri kapsamında verilen sms'lere "SMS ile sorgulama servisleri, farklı bir hizmete kayıt için atılan SMS'ler, yurt dışında atılan SMS ler, Akıllı mesaj ve web mesaj üzerinden atılan SMS ler” dahil değildir.

    İnternet Paketi:

    *iPhone paketi olan müşteriler aynı anda başka internet paketi alabilirler.
    *İnternet paketi için kullanılan paket aşım ücretlendirmesi, 4GB internet paketi aşım ücreti üzerinden yapılacaktır. Paket aşım ücreti tüm vergiler dahil 0,000049 TL / KB dir.
    *Yurtdışındaki internet kullanımı kampanya paketine dahil değildir. Yurtdışında kullandığınız veri uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir
    *iPhone paketleri kapsamındaki internet paketi bir fatura dönemi için geçerlidir. Paketten bu fatura dönemi arasında kullanılamayan paket datası bir sonraki aya devretmez

    İptal:

    Taahhütnamede belirtilen yükümlülüklere kısmen veya tamamen aykırı davranılması ve/veya faturaların ödenmemesi, kampanya iptali, hattın iptali, devri ve hattınızı devretmeniz/başka bir operatötr taşıma, tarife değişikliği durumlarında cayma bedeli yansır. Söz konusu aykırılığın gerçekleştiği aydan itibaren taahhüt süresi bitimine kadar ödenmesi gereken kalan vergiler dahil taksit tutarları toplamı cezai şart olarak ilgili hatta Turkcell Hizmet Faturasına söz konusu tarihi takip eden fatura döneminde bir kerede yansıtılır.
    ----------------------------------------------------------------------------
    NOKIA 2730 KAMPANYASI

     TURKCELL CİHAZ KAMPANYALARI ANA KONU[X6 VE 5235 EKLENDİ]

    30 Nisan – 31 Temmuz 2010 tarihlerinde geçerlidir.
    Turkcell’lilere özel avantajlarıyla 3G’li Nokia 2730 Turkcell’de sizleri bekliyor.

    Nokia 2730, sadece 249 TL’ye(*) üstelik Axess’e özel peşin fiyatına 12 taksitle.

    Faturalı hatlılar,

    1 ay boyunca Turkcell’lilerle toplam 60 saat bedava konuşma ve 1 aylık internet paketi hediye.

    Nasıl mı? Kampanya dahilindeki cep telefonunuzdan, 3G boşluk NK boşluk satın alınan telefonun kutusundan çıkan şifreyi 2375'e gönderin, hem 1 ay boyunca toplam 60 saat bedava konuşun hem de 1 aylık 100 MB internet paketine ücretsiz sahip olun.

    (Örnek: 3G NK 12345678AB)

    Hazır Kart'lılar,

    Kampanya dahilindeki cep telefonunuzdan, 3G boşluk NK boşluk satın alınan telefonun kutusundan çıkan şifreyi 2375'e gönderin daha sonra Avantaj Kart ve üzeri TL yükleyin, 1 ay boyunca Turkcell’lilerle toplam 60 saat bedava konuşma ve 1 aylık internet paketi kazanın.

    (Örnek: 3G NK 12345678AB)

    Hediye konuşma süresi Turkcell'den Turkcell'e ve yurtiçi kullanımlarda geçerlidir.
    Hazır Kartlılar için kazanılan TL'lerden, 30 saniyede 20 kuruş olmak üzere dakikada 40 kuruş düşer.
    Konuşma süreleri transfer edilemez.
    Kullanılmayan konuşma süreleri devretmez.
    Kampanya kapsamındaki hediyeler katılım kısa mesajı gönderildikten sonra 2 gün içinde hatta tanımlanır.
    Bir hat kampanyadan 1 kez yararlanabilir.
    "Axess'e 12 taksit kampanyası" Axess üye işyerlerinde ve Axess Card'lar için geçerlidir.
    Kampanyada satılan cep telefonlarında oluşacak arızalar ve/veya herhangi başka bir sebeple ürün iadesi, arızalanması, değiştirilmesi vb. talepler durumunda sorumluluk satışın yapıldığı mağazaya, üretici ve ithalatçı firmaya aittir; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş'nin bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
    Kampanya stoklarla sınırlıdır.
    Turkcell'in kampanya tarihleri ve koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

    Bu kampanyadan kimler faydalanabilir?

    Tüm Faturalı ve Hazır Kartlı bireysel/kurumsal Turkcell aboneleri bu kampanyadan faydalanabilir.
    Bu kampanyadan kimler faydalanamaz?

    Data ve Kredi Kartı POS hatları faydalanamaz.
    Kampanyalı Nokia 2730’u nerelerden alabilirim?

    Tüm Turkcell İletişim Merkezleri’nden, Turkcell Satış Noktaları’ndan ve Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezleri’nden kampanyalı Nokia 2730’u satın alabilirisiniz.
    Kampanyaya nasıl katılırım?

    3G boşluk NK boşluk satın alınan kampanyalı Nokia 2730’un kutusundan çıkan şifreyi 2375'e göndermeniz yeterli. (Hazır Kartlılar, şifre gönderdikten sonra Avantaj kart ve üzeri TL yükleme yapmaları halinde kampanyadan faydalanmaya başlayabilir)
    Kaç hattımla kampanyaya katılabilirim?

    1 hattınızla kampanyadan 1 kez yararlanabilirsiniz. Farklı bir hattınızla daha yararlanabilmek için, kampanya noktalarından yeni bir Nokia 2730 almanız gerekmektedir.
    Kampanya faydalarından ne zaman faydalanmaya başlarım?

    Kampanyaya katılım mesajı gönderildikten sonraki 2 gün içinde faydalanmaya başlarsınız. Size kısa mesaj ile bilgilendirme yapılacaktır. (Hazır Kartlılar, şifre gönderdikten sonra Avantaj kart ve üzeri TL yüklemesi yapmaları halinde kampanyadan 2 gün içinde faydalanmaya başlar.)
    Kampanya ile verilen aylık 60 saat görüşme, hangi yönlere yapılan aramaları kapsar?

    Aylık 60 saat konuşma, Turkcell’lilerle yapılan görüşmelerde kullanılabilir. Diğer operatörlere ya da yurtdışına yapılan görüşmeleriniz, mevcut tarifeniz üzerinden ücretlendirilir.
    Kampanya ile hak kazandığım 60 saat konuşma ve 100 MB internet paketi hediyesini ne zamana kadar kullanabilirim?

    1 ay (30 gün) boyunca kullanabilirsiniz. (Faturalı hatlarda 60 saat fatura kesim tarihinden bağımsız olarak hattınıza tanımlanır.)
    Kampanya ile hak kazandığım 60 saat konuşma ve 100 MB internet paketi için ek ücret ödemem gerekir mi?

    Hayır. 1 ay (30 gün) boyunca kullanabileceğiniz 60 saat konuşma ve 100 MB internet paketi için ek ödeme yapmanız gerekmez. Kampanya faydalarınızın üzerindeki kullanımlarınız için ise mevcut tarifeniz üzerinden ücretlendirilirsiniz.
    Kampanya ile hak kazandığım 60 saat konuşmadan kalan süreyi nasıl öğrenebilirim?

    444 0 532 numaralı Turkcell Müşteri Hizmet’lerini arayarak öğrenebilirsiniz.
    Kampanya ile hak kazandığım 100 MB Internet paketimden kalan kullanım hakkımı nasıl öğrenebilirim?

    KALAN MB yazıp 2260'a ücretsiz kısa mesaj göndererek ya da 444 0 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'nden öğrenebilirsiniz.
    Kampanya ile hak kazandığım 60 saat konuşma ve 100 MB internet paketini, sadece Nokia 2730’da mı kullanabilirim?

    Hayır. Kampanyalı Nokia 2730’unuz ile katılım mesajı göndermeniz yeterli. Hattınıza onay mesajı geldikten sonra, 60 saat konuşma ve 100 MB internet paketinizi istediğiniz telefonda kullanabilirsiniz.
    Kampanya ile hak kazandığım 60 saat konuşma ve 100 MB internet paketini, başka bir hattıma devredebilir miyim?

    Hayır. Kampanya kapsamında sunulan 60 saat konuşma ve 100 MB internet paketi hediyesi, sadece kısa mesaj gönderilen hat tarafından kullanılabilir.
    Kampanya kapsamında aldığım Nokia 2730 arızalanırsa ne yapmalıyım?

    Cihazın en kısa sürede yetkili bir teknik servise götürülmesi gerekir. Cihaz garanti kapsamında, tamir edilecektir. Cihaz garanti kapsamındayken servise götürdüğünüzde herhangi bir ücret ödemenize gerek yok. Garanti kapsamı dışında, kullanıcı hatasından kaynaklanan arızalarda ise ödenecek tutarı yetkili servis belirler.
    ----------------------------------------------------------------------------
    HTC KAMPANYASI
     TURKCELL CİHAZ KAMPANYALARI ANA KONU[X6 VE 5235 EKLENDİ]

    12 Mart – 31 Mayıs 2010 tarihleri arasında, geçerlidir.
    Haftaiçi ve Haftasonu Geceleri
    Bedava +
    1000 SMS +
    1 GB internet paketi

    HTC HD2
    24 AY 90 TL
    18 AY 110 TL
    12 AY 148 TL

    HTC TOUCH 2
    24 AY 49 TL
    18 AY 57 TL
    12 AY 72 TL

    KONTRATLI TEKLİF

    * KİMLER FAYDALANABİLİR:
    Kampanyadan Turkcell'de en az 6 ay kaydı bulunan Bireysel ve Kurumsal faturalı hat aboneleri yararlanabilir. HTC kampanyasının kontratsız teklifinden yararlanan aboneler kampanyanın kontratlı teklifinden yararlanamazlar. Diğer taahhütlü Turkcell cihaz kampanyalarından yararlanan aboneler bu kampanyadan yararlanamazlar.

    Bu kampanyaya, katılmak isteyen müşterilerimizin kendi adlarına kayıtlı kredi kartlarını ibraz etmeleri zorunludur.

    Kampanyaya katılım sırasında bu karttan 1TL ön provizyon* alınacaktır.

    *Ön provizyon işlemi hesabınızdan işlem yapılan tutar kadar parayı geçici olarak bloke etme işlemidir (1 TL). Ön provizyon işleminde hesabınızdan para çekilmez sadece geçici süre (15 gün) ile bloke edilir.
    Bu işlem müşterilerimizin güvenliğini sağlamak için yapılmaktadır.
    * SABİT ÜCRET:
    Kampanya kapsamında alınan paket tutarına aylık 1GB Internet kullanımı, ve HTC Cihazı dahildir. Haftaiçi ve haftasonu geceleri bedava yurtiçinde Turkcell'lilerle konuşma ve mesajlaşma (SMS) Turkcell'in hediyesidir.
    * BEDAVA KONUŞMA:
    Paket'in karşılığına denk gelen, hafta içi ve hafta sonu geceleri bedava yurtiçinde Turkcell'lilerle konuşma 21.00-09.00 arası geçerlidir. Bir fatura dönemi için 64 saat ile sınırlıdır. Hediye 1000 SMS Turkcell’lilerle yurt içi kullanımı içermektedir. Her fatura döneminde dakika ve SMS haklarınız baştan tanımlanır. Paket'in karşılığına denk gelen, hafta içi ve hafta sonu geceleri bedava yurtiçinde Turkcell'lilerle konuşma ve mesajlaşma (SMS) kullanım miktarlarının aşılması halinde, kullanımı aşan kısma ilişkin ücretlendirme müşterinin mevcut tarifesi üzerinden yapılır.
    * İNTERNET:
    * Paket'in karşılığına denk gelen 1GB aylık mobil internet kullanım miktarlarının aşılması halinde, kullanımı aşan kısma ilişkin ücretlendirmenin paket aşım ücreti üzerinden yapılır. (0,000049 TL) İPTAL:
    Taahhütnamede belirtilen yükümlülüklere kısmen veya tamamen aykırı davranılması ve/veya seçilen Paket'in süresi sona ermeden "Kampanya"dan ayrılmak istenmesi ve/veya taahhütnamede belirtilen hattı başka bir Operatöre taşıma/devretme halinde; söz konusu aykırılığın gerçekleştiği aydan itibaren taahhüt süresi bitimine kadar ödenmesi gereken kalan KDV, ÖİV dahil taksit tutarları toplamı cezai şart olarak ilgili hatta Turkcell Hizmet Faturasına söz konusu tarihi takip eden fatura döneminde bir kerede yansıtılır.
    * ARIZA ve İADE:
    Kampanyada satılan cep telefonlarında oluşacak arızalar ve/veya herhangi başka bir sebeple ürün iadesi, arızalanması, değiştirilmesi vb. talepler durumunda sorumluluk satışın yapıldığı mağazaya, üretici ve ithalatçı firmaya aittir; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş ‘nin bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Turkcell'in kampanya tarihleri ve koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

    KONTRATSIZ TEKLİF

    * KİMLER FAYDALANABİLİR:
    Kampanyadan tüm Bireysel ve Kurumsal Turkcell aboneleri yararlanabilir. (Data ve Kredi Kartı POS hatları hariç)
    * Hediye 1000 Dakika:
    Kampanya dahilindeki cihazdan, HTC modelini belirtip boşluk bırakarak, satın alınan telefonun kutusundan çıkan şifreyi de ekleyip, HTC Touch2 için 7076’ya; HTC HD2 için 7078’e kısa mesaj ile gönderen faturalı hat aboneleri 1 ay boyunca geçerli 1000 dakika kazanır. (Örnek: HTC Touch2 12345678AB; HTC HD2 12345678AB). Hediye dakikalar 1000 dakika ile sınırlıdır ve sadece yurtiçinde kullanılabilir. 1000 dakikayı aşan kullanımlar abonenin mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Kampanya kapsamındaki hediyeler katılım kısa mesajı gönderildikten sonra 2 gün içinde hatta tanımlanır.
    * HEDİYE İNTERNET:
    Kampanya dahilindeki cihazdan, HTC modelini belirtip boşluk bırakarak, satın alınan telefonun kutusundan çıkan şifreyi de ekleyip, HTC Touch2 için 7076’ya; HTC HD2 için 7078’e kısa mesaj ile gönderen faturalı hat abonelerine 1 ay boyunca geçerli 100 MB internet paketi tanımlanır. (Örnek: HTC Touch2 12345678AB; HTC HD2 12345678AB)
    1 aylık ücretsiz internet kullanımı 100 MB ile sınırlıdır ve sadece yurtiçinde kullanılabilir. 100 MB'ı aşan kullanımlar paket aşım ücreti üzerinden ücretlendirilir. (0,000049TL) Kampanya kapsamındaki hediyeler katılım kısa mesajı gönderildikten sonra 2 gün içinde hatta tanımlanır.
    * ARIZA ve İADE:
    Kampanyada satılan cep telefonlarında oluşacak arızalar ve/veya herhangi başka bir sebeple ürün iadesi, arızalanması, değiştirilmesi vb. talepler durumunda sorumluluk satışın yapıldığı mağazaya, üretici ve ithalatçı firmaya aittir; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş ‘nin bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Turkcell'in kampanya tarihleri ve koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

    GENEL BİLGİLER:

    * Kontratlı teklifte cihaz bedeline KDV,data bedeline KDV ve ÖİV dahildir.
    * Kontratsız teklifte cihaz ücretine KDV dahildir.
    * Satışlar günlük kur esas alınarak TL üzerinden yapılacaktır. Tavsiye edilen satış fiyatları, HTC Touch2 modeli için, 575 TL; HTC HD2 modeli için 1.442 TL'dir. (5 Mart 2010 kuruna göre hesaplanmıştır.)
    * Hediye dakikalar Turkcell'den Turkcell'e ve yurtiçi kullanımlarda geçerlidir. Haftaiçi ve haftasonu bedava dakikalar 21.00-09.00 saatleri arasında geçerlidir ve 64 saatle sınırlıdır.
    * Kampanyanın kontratlı teklifinden yararlanan aboneler şifre kartı ile verilen 1000 dakika teklifinden ve 100 MB internet paketinden yararlanamazlar.
    * World’e 12 taksit imkanı sadece kontratsız teklif için geçerlidir. Kontratsız tekliflerde, 12 taksit kampanyaya dahil World üye işyerlerinde WorldCard'lar için geçerlidir.
    * Bir hat kampanyadan 1 kez yararlanabilir.
    * Kampanya stoklarla sınırlıdır.

    Özel servis numaralarının ücretlendirilmesi

    Yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, Turkcell Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaralar ve özel servis numaralarına doğru yapılan arama ücretleri yararlanmakta olduğunuz tarifedeki ücretlendirmelerden farklıdır, tarifenizde belirtilen ücretler veya var ise ücretsiz görüşme süreleri bu servisleri kapsamamaktadır.
    ---------------------------------------------------------------------



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighVoltage -- 15 Mayıs 2010; 18:19:25 >







  • şu android güzel telefon ama fiyatıda güzel dizüstü bilgisayar alınır şunlara verilecek paralar ile
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

    şu android güzel telefon ama fiyatıda güzel dizüstü bilgisayar alınır şunlara verilecek paralar ile


    Haklısın hocam.Hem bu Android'in olayı ne ki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtbrc6378


    quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

    şu android güzel telefon ama fiyatıda güzel dizüstü bilgisayar alınır şunlara verilecek paralar ile


    Haklısın hocam.Hem bu Android'in olayı ne ki?



    olayı ne derken?
  • Google'in cep telefonları için çıkarmış olduğu yeni işletim sisteminin adıdır android.. Windows mobile pocket ya da symbian gibi yani..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa_(87)


    quote:

    Orijinalden alıntı: mrtbrc6378


    quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

    şu android güzel telefon ama fiyatıda güzel dizüstü bilgisayar alınır şunlara verilecek paralar ile


    Haklısın hocam.Hem bu Android'in olayı ne ki?



    olayı ne derken?


    Mesela Android'in Symbian'dan vs. ne farkı var ki modelde geçiyor adı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtbrc6378

    quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa_(87)


    quote:

    Orijinalden alıntı: mrtbrc6378


    quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

    şu android güzel telefon ama fiyatıda güzel dizüstü bilgisayar alınır şunlara verilecek paralar ile


    Haklısın hocam.Hem bu Android'in olayı ne ki?



    olayı ne derken?


    Mesela Android'in Symbian'dan vs. ne farkı var ki modelde geçiyor adı?

    Yani bu sorduğun soru windows'un linux'dan ne farkı var ya da windows'un apple işletim sisteminden ne farkı var gibi oldu :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeTha


    quote:

    Orijinalden alıntı: mrtbrc6378

    quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa_(87)


    quote:

    Orijinalden alıntı: mrtbrc6378


    quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

    şu android güzel telefon ama fiyatıda güzel dizüstü bilgisayar alınır şunlara verilecek paralar ile


    Haklısın hocam.Hem bu Android'in olayı ne ki?



    olayı ne derken?


    Mesela Android'in Symbian'dan vs. ne farkı var ki modelde geçiyor adı?

    Yani bu sorduğun soru windows'un linux'dan ne farkı var ya da windows'un apple işletim sisteminden ne farkı var gibi oldu :)


    Onun farklarını biliyorum da Android'in farkını bilmiyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtbrc6378


    quote:

    Orijinalden alıntı: SeTha


    quote:

    Orijinalden alıntı: mrtbrc6378

    quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa_(87)


    quote:

    Orijinalden alıntı: mrtbrc6378


    quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

    şu android güzel telefon ama fiyatıda güzel dizüstü bilgisayar alınır şunlara verilecek paralar ile


    Haklısın hocam.Hem bu Android'in olayı ne ki?



    olayı ne derken?


    Mesela Android'in Symbian'dan vs. ne farkı var ki modelde geçiyor adı?

    Yani bu sorduğun soru windows'un linux'dan ne farkı var ya da windows'un apple işletim sisteminden ne farkı var gibi oldu :)


    Onun farklarını biliyorum da Android'in farkını bilmiyorum.

    bende bilmiyorum aslında birisi anlatsa veya bi içerik verse iyi olur anlamış oluruz




  • E71 kampanyası eklenmiştir.
  • Kampanya tarihleri güncellenmiştir.
    Samsung i7500 Android ve LG GD910 saat telefon çıkartılmıştır.
    GENÇ VINN eklenmiştir.
  • Haftada 2 gün konuşma ve mesajlaşma + 1 GB internet

    24 ay 79 TL

    HTC HD2 kontratlı paket istiyorum. Turkcell duy sesimizi :)
  • Arkadaşlar tamamen tahmin yürütelim hadi? Temmuz'da yeni iPhone 4G çıktğında iPhone 3G S'lerin durumu şu anki 3G'ler gibi olur mu? Yoksa 3gS'ler sabit kalıp 4G'ler çok uçuk bir kontrattan mı satılır? Ne dersiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fethiyetv
    Haftada 2 gün konuşma ve mesajlaşma + 1 GB internet

    24 ay 79 TL

    HTC HD2 kontratlı paket istiyorum. Turkcell duy sesimizi :)



    Eee sonunda oldu...

    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/telefoncihazkampanyalari/htckampanyalari

    HTC HD2

    Haftaiçi ve Haftasonu Geceleri
    Bedava +
    1000 SMS +
    1 GB internet paketi

    24 AY 90 TL
    18 AY 110 TL
    12 AY 148 TL

    KONTRATLI TEKLİF

    * KİMLER FAYDALANABİLİR:
    Kampanyadan Turkcell'de en az 6 ay kaydı bulunan Bireysel ve Kurumsal faturalı hat aboneleri yararlanabilir. HTC kampanyasının kontratsız teklifinden yararlanan aboneler kampanyanın kontratlı teklifinden yararlanamazlar. Diğer taahhütlü Turkcell cihaz kampanyalarından yararlanan aboneler bu kampanyadan yararlanamazlar.

    Bu kampanyaya, katılmak isteyen müşterilerimizin kendi adlarına kayıtlı kredi kartlarını ibraz etmeleri zorunludur.

    Kampanyaya katılım sırasında bu karttan 1TL ön provizyon* alınacaktır.

    *Ön provizyon işlemi hesabınızdan işlem yapılan tutar kadar parayı geçici olarak bloke etme işlemidir (1 TL). Ön provizyon işleminde hesabınızdan para çekilmez sadece geçici süre (15 gün) ile bloke edilir.
    Bu işlem müşterilerimizin güvenliğini sağlamak için yapılmaktadır.
    * SABİT ÜCRET:
    Kampanya kapsamında alınan paket tutarına aylık 1GB Internet kullanımı, ve HTC Cihazı dahildir. Haftaiçi ve haftasonu geceleri bedava yurtiçinde Turkcell'lilerle konuşma ve mesajlaşma (SMS) Turkcell'in hediyesidir.
    * BEDAVA KONUŞMA:
    Paket'in karşılığına denk gelen, hafta içi ve hafta sonu geceleri bedava yurtiçinde Turkcell'lilerle konuşma 21.00-09.00 arası geçerlidir. Bir fatura dönemi için 64 saat ile sınırlıdır. Hediye 1000 SMS Turkcell’lilerle yurt içi kullanımı içermektedir. Her fatura döneminde dakika ve SMS haklarınız baştan tanımlanır. Paket'in karşılığına denk gelen, hafta içi ve hafta sonu geceleri bedava yurtiçinde Turkcell'lilerle konuşma ve mesajlaşma (SMS) kullanım miktarlarının aşılması halinde, kullanımı aşan kısma ilişkin ücretlendirme müşterinin mevcut tarifesi üzerinden yapılır.
    * İNTERNET:
    * Paket'in karşılığına denk gelen 1GB aylık mobil internet kullanım miktarlarının aşılması halinde, kullanımı aşan kısma ilişkin ücretlendirmenin paket aşım ücreti üzerinden yapılır. (0,000049 TL) İPTAL:
    Taahhütnamede belirtilen yükümlülüklere kısmen veya tamamen aykırı davranılması ve/veya seçilen Paket'in süresi sona ermeden "Kampanya"dan ayrılmak istenmesi ve/veya taahhütnamede belirtilen hattı başka bir Operatöre taşıma/devretme halinde; söz konusu aykırılığın gerçekleştiği aydan itibaren taahhüt süresi bitimine kadar ödenmesi gereken kalan KDV, ÖİV dahil taksit tutarları toplamı cezai şart olarak ilgili hatta Turkcell Hizmet Faturasına söz konusu tarihi takip eden fatura döneminde bir kerede yansıtılır.
    * ARIZA ve İADE:
    Kampanyada satılan cep telefonlarında oluşacak arızalar ve/veya herhangi başka bir sebeple ürün iadesi, arızalanması, değiştirilmesi vb. talepler durumunda sorumluluk satışın yapıldığı mağazaya, üretici ve ithalatçı firmaya aittir; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş ‘nin bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Turkcell'in kampanya tarihleri ve koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

    KONTRATSIZ TEKLİF

    * KİMLER FAYDALANABİLİR:
    Kampanyadan tüm Bireysel ve Kurumsal Turkcell aboneleri yararlanabilir. (Data ve Kredi Kartı POS hatları hariç)
    * Hediye 1000 Dakika:
    Kampanya dahilindeki cihazdan, HTC modelini belirtip boşluk bırakarak, satın alınan telefonun kutusundan çıkan şifreyi de ekleyip, HTC Touch2 için 7076’ya; HTC HD2 için 7078’e kısa mesaj ile gönderen faturalı hat aboneleri 1 ay boyunca geçerli 1000 dakika kazanır. (Örnek: HTC Touch2 12345678AB; HTC HD2 12345678AB). Hediye dakikalar 1000 dakika ile sınırlıdır ve sadece yurtiçinde kullanılabilir. 1000 dakikayı aşan kullanımlar abonenin mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Kampanya kapsamındaki hediyeler katılım kısa mesajı gönderildikten sonra 2 gün içinde hatta tanımlanır.
    * HEDİYE İNTERNET:
    Kampanya dahilindeki cihazdan, HTC modelini belirtip boşluk bırakarak, satın alınan telefonun kutusundan çıkan şifreyi de ekleyip, HTC Touch2 için 7076’ya; HTC HD2 için 7078’e kısa mesaj ile gönderen faturalı hat abonelerine 1 ay boyunca geçerli 100 MB internet paketi tanımlanır. (Örnek: HTC Touch2 12345678AB; HTC HD2 12345678AB)
    1 aylık ücretsiz internet kullanımı 100 MB ile sınırlıdır ve sadece yurtiçinde kullanılabilir. 100 MB'ı aşan kullanımlar paket aşım ücreti üzerinden ücretlendirilir. (0,000049TL) Kampanya kapsamındaki hediyeler katılım kısa mesajı gönderildikten sonra 2 gün içinde hatta tanımlanır.
    * ARIZA ve İADE:
    Kampanyada satılan cep telefonlarında oluşacak arızalar ve/veya herhangi başka bir sebeple ürün iadesi, arızalanması, değiştirilmesi vb. talepler durumunda sorumluluk satışın yapıldığı mağazaya, üretici ve ithalatçı firmaya aittir; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş ‘nin bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Turkcell'in kampanya tarihleri ve koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

    GENEL BİLGİLER:

    * Kontratlı teklifte cihaz bedeline KDV,data bedeline KDV ve ÖİV dahildir.
    * Kontratsız teklifte cihaz ücretine KDV dahildir.
    * Satışlar günlük kur esas alınarak TL üzerinden yapılacaktır. Tavsiye edilen satış fiyatları, HTC Touch2 modeli için, 575 TL; HTC HD2 modeli için 1.442 TL'dir. (5 Mart 2010 kuruna göre hesaplanmıştır.)
    * Hediye dakikalar Turkcell'den Turkcell'e ve yurtiçi kullanımlarda geçerlidir. Haftaiçi ve haftasonu bedava dakikalar 21.00-09.00 saatleri arasında geçerlidir ve 64 saatle sınırlıdır.
    * Kampanyanın kontratlı teklifinden yararlanan aboneler şifre kartı ile verilen 1000 dakika teklifinden ve 100 MB internet paketinden yararlanamazlar.
    * World’e 12 taksit imkanı sadece kontratsız teklif için geçerlidir. Kontratsız tekliflerde, 12 taksit kampanyaya dahil World üye işyerlerinde WorldCard'lar için geçerlidir.
    * Bir hat kampanyadan 1 kez yararlanabilir.
    * Kampanya stoklarla sınırlıdır.

    Özel servis numaralarının ücretlendirilmesi

    Yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, Turkcell Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaralar ve özel servis numaralarına doğru yapılan arama ücretleri yararlanmakta olduğunuz tarifedeki ücretlendirmelerden farklıdır, tarifenizde belirtilen ücretler veya var ise ücretsiz görüşme süreleri bu servisleri kapsamamaktadır.




  • HTC Kampanyası eklenmiştir.(fethiyetv'ye teşekkürler.)
  • Arkadaşlar bir şey soracağım, bu kontratlı alınan cihazlarda (mesela ben blackberry almayı düşünüyorum turkcell'den), cihazı satın alırken cihazın tam fiyatını, yani stok fiyatını ödeyip, sonra mı ayda 83 lira kontrata başlıyorsunuz? yoksa cihazın fiyatını ödemeden, ayda 83 lira ödeyemeye başlayıp mı 12 ay devam ediliyor? yani bu sayede arada aletin fiyatı da çıkmış oluyor? yabancı ülkelerde bu iş böyle sanırım, telefon bedavaya gelmiş gibi oluyor, ama Türkiye'yi bilemiyorum.

    şimdiden teşekkürler
    İyi çalışmalar.

    Mert
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dj_mt

    Arkadaşlar bir şey soracağım, bu kontratlı alınan cihazlarda (mesela ben blackberry almayı düşünüyorum turkcell'den), cihazı satın alırken cihazın tam fiyatını, yani stok fiyatını ödeyip, sonra mı ayda 83 lira kontrata başlıyorsunuz? yoksa cihazın fiyatını ödemeden, ayda 83 lira ödeyemeye başlayıp mı 12 ay devam ediliyor? yani bu sayede arada aletin fiyatı da çıkmış oluyor? yabancı ülkelerde bu iş böyle sanırım, telefon bedavaya gelmiş gibi oluyor, ama Türkiye'yi bilemiyorum.

    şimdiden teşekkürler
    İyi çalışmalar.

    Mert



    Dostum iki gün önce kampanyalı htc hd2 alan bir kişi olarak cevaplayayım. Adına kayıtlı kredi kartından 1 tl provizyon alıyorlar garanti olsun diye. Sonra aylık faturana, paket fiyatı ( benim ki 12 aylık 148 di) ekleniyor otomatik, öyle çıkıyor faturan...

    Düzeltme :imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zucchero -- 5 Nisan 2010; 0:29:52 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dj_mt
    Arkadaşlar bir şey soracağım, bu kontratlı alınan cihazlarda (mesela ben blackberry almayı düşünüyorum turkcell'den), cihazı satın alırken cihazın tam fiyatını, yani stok fiyatını ödeyip, sonra mı ayda 83 lira kontrata başlıyorsunuz? yoksa cihazın fiyatını ödemeden, ayda 83 lira ödeyemeye başlayıp mı 12 ay devam ediliyor? yani bu sayede arada aletin fiyatı da çıkmış oluyor? yabancı ülkelerde bu iş böyle sanırım, telefon bedavaya gelmiş gibi oluyor, ama Türkiye'yi bilemiyorum.

    şimdiden teşekkürler
    İyi çalışmalar.

    Mert

    Bahsettiğiniz stok ücreti sanırım iPhone'un küçük paketlerinde var.
  • @zucchero

    HD2'in hayırlı olsun. Bu kampanyayla ilgili bir soru var kafamda, MediaMarkt'a gittim ama oradaki Turkcell yetkilisi net bir bilgi veremedi.

    Alınan 1 GB internet paketini taahüt süresi içinde istersek bir üst pakete geçirebiliyor muyuz? Geçirebiliyorsak ne kadar daha fark alırlar?
  • fethiyetv,bir bilgim yok.
    --------------
    Arkadaşlar,kampanyalı cihazlar bölümünde VINN'ı kaldırdım.
    Samsung Blue Earth'ı ve Turkcell Nu.m8'i eklemeye gerek duymadım.İstek olursa koyabilirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.