Şimdi Ara

K.Norn/Destruction/ Precision Guildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Karak-Norn serverında, Düzeyli ve Saygılı bir şekilde +20 yaş kitlesiyle sürdürdüğümüz 52 kisilik Türk Guildimiz var. Guildimizin adı "Precision"

    Bugün k8peaks (karakeytpikkss ) sunucularıyla serverımız merge(birlestirilmis) olup, o serverdan gelen arkadaslarla sayımızın her gün artacağını tahmin etmekteyiz.

    "Precision" ne yapar ?

    Günlük oyuncu sayımıza göre aksamları genelde pre-made guild warbandleri cıkarıp, o kale senin bu kale benim dolasırız. Genelde rvr ,sc tabanlı bir guildiz. İhityaca görede instance lar yapıp pq lar düzenleyip ihtiyacı olan arkadaslarımıza item farmlarız.

    Guildimize girmek icin;Readjan , Jarayaj, Quantash ulasabilirsiniz.

    Arkadaslar online diilse bana ( oyundaki nickim Mercan Dede ) ulasıp sizi firend liste ekleyip officerlarımız online oldugunda iritbata gecirebilirim.

    İyi oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prostaglandin F2 Alfa -- 16 Eylül 2009; 2:41:24 >



  • 3 Ay Kadar Önce Maddi Problemler Yüzünden (Öğrencilik Hali ) Bırakmıştım Oyunu. Eğer Günün Belli Saatlerinde 10+ Online Sayısına Ulaşabiliyorsanız, Seviyeli Bir Guild'imiz Var, Ufak Tefek Mevzulardan Problem Çıkmaz Diyorsanız, Hemen Bugün Account'umu Yeniden Aktifleştirip K. Azgal'daki Karakterlerimi Bırakıp Norn'da Sıfırdan Kasmaya Başlayabilirim

    İhtiyacınıza Yönelik Her Türlü Karakterle Oynayabilirim. Ama Özellikle Healer Class'larıyla Oynamaktan Zevk Alırım ki Her Guildin Mümkün Olduğunca Çok Miktarda Healer'a İhtiyacı Var Bu Oyunda Malum Problem Çıkarmam, Çıkarandan da Hoşlanmam Azgal'da 35 lvl 32rr'de Kalmıştım, Bu Yüzden Oyunu Yalayıp Yutmuş Bir Oyuncu Değilim Ama Yine de Girdiğim Sc'lerde Class'ımın Hakkını Vererek Oynamışımdır Herzaman. Fena Bir Oyuncu Değilim Yani

    Son Olarak Bir de Order'mı Destruction'mı Olduğunuzu Yazsanız Herşey Tamam Olacak

    Edit: Başlıkta Yazmışsınız Zaten Pardon



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aiolos -- 16 Kasım 2009; 11:42:59 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.