Bu seri kaykay oyunlarına rekabet ve yeni bir oynanış getirsede büyük beklenti oluşturduğum Skate 2'de tam anlamıyla hsrana uğradım. Tamam oynanış itibariyle ve kaykay yapılan mekanlar olarak gerçekle neredeyse birebir ancak bu aynı zamanda çok sıkıcı. Bence oyuna bu sefer biraz hareket gelmesi şart. Alışmışız Tony Hawks serisinden kaykay pistlerinde geçen bol atraksiyonlu ortamlara
quote:
Orijinalden alıntı: MâxeLL
Şimdi BSC'de denk geldim bende videosuna.
Bu seri kaykay oyunlarına rekabet ve yeni bir oynanış getirsede büyük beklenti oluşturduğum Skate 2'de tam anlamıyla hsrana uğradım. Tamam oynanış itibariyle ve kaykay yapılan mekanlar olarak gerçekle neredeyse birebir ancak bu aynı zamanda çok sıkıcı. Bence oyuna bu sefer biraz hareket gelmesi şart. Alışmışız Tony Hawks serisinden kaykay pistlerinde geçen bol atraksiyonlu ortamlara
malesef katılmıyorum dostum,bence kıyaslama da cok yanlıs,tony hawk serısı daha cok arcade dır ve gercekcılıkten cok uzaktır,flick it control de tony hawks serisinde olmayan ve skate serisini her zaman en az 5 adım ileride tutacak bir yenilik bence. youtube da denk geldım teaser trailerına ve su anda bile çok daha iyi bir oyun olacağını düşünüyorum gerçekten,zaten 2 de o tre flipler beni benden alıyordu:) 0.28 de haslam flip sonra tre-flip to manual müthiş eğer oyunda da bunları yapabiliyorsak bakın siz eğlenceye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme