Şimdi Ara

5800 DA SÜPER DEVRİM. 5800 I 5800 NAVI YAPTIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
10.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar noki 5800xm mi naviye çevirdim ve süper bir telefon oldu...

navi teması ve arka planları geldi çok hoş....

ömür boyu nokia sesli gps sistemi. 5-10 sn arasında gps bağlantısı

süper hızlı işlemci...telefonun müzik sesinde yükseklik ve daha inceleyemediğim bir çok özellik ....

inceledikçe yazın dostlar...

çevirme aşamasını söyle anlatıyım phonenix açılıp tools sekmesi tıklanır..

image file dowload kısmı seçilir.

açılan kısma 5800 navi nin tr kodu olan 0587676 yazılır daha sonra dowload denir bu indikten sonra phonenix den flashing den firmware update denir.sağ köşedeki kutucuk işaretlenir açılan sayfadan indirilen navi seçilir ve refurbish denip flash tele yüklenir genççlik olay bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerembak_06 -- 17 Eylül 2009; 18:42:05 >

• Bence bu değerli bilgiyi 5800 ana başlığın altına yaz daha çok kişi faydalanabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: paşa 76

Bence bu değerli bilgiyi 5800 ana başlığın altına yaz daha çok kişi faydalanabilir...

orayada yazdım dostum teşekkürler öerin için
  • detaylı olarak anlatabilirmisin.? (phonenix ile yükleme yapmadım)

quote:

Orijinalden alıntı: kerembak_06

quote:

Orijinalden alıntı: paşa 76

Bence bu değerli bilgiyi 5800 ana başlığın altına yaz daha çok kişi faydalanabilir...

orayada yazdım dostum teşekkürler öerin için
  • evet hocam mümkünse ss li detaylı bi anlatım yapsanda kıyak geçsen bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerembak_06

merhaba arkadaşlar noki 5800xm mi naviye çevirdim ve süper bir telefon oldu...

navi teması ve arka planları geldi çok hoş....

ömür boyu nokia sesli gps sistemi. 5-10 sn arasında gps bağlantısı

süper hızlı işlemci...telefonun müzik sesinde yükseklik ve daha inceleyemediğim bir çok özellik ....

inceledikçe yazın dostlar...

çevirme aşamasını söyle anlatıyım phonenix açılıp tools sekmesi tıklanır..

image file dowload kısmı seçilir.

açılan kısma 5800 navi nin tr kodu olan 0587676 yazılır daha sonra dowload denir bu indikten sonra phonenix den flashing den firmware update denir.sağ köşedeki kutucuk işaretlenir açılan sayfadan indirilen navi seçilir ve refurbish denip flash tele yüklenir genççlik olay bu kadar

telefonundan görüntüler koyabilirmisin, resim veya video. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paylaşım için teşekkürler gerçekten

Ancak aklıma takılan birşey var,
    Bu yüklemeyi yaparken, telefon rehberi, resimler, müzikler, telefon ayarları gibi şeyler siliniyor mu ??
  • hocam detaylı bi anlatım yapsam biriki farkını resimle göstersen fena olmaz
  • 5800' ın üretim kodu 5800 Navi üretim kodu ile değiştiriliyor. Güncelleme yapıldığında düz 5800' a 5800 Navi' nin yazılımı yükleniyor.
    Bu şekilde düz 5800' ı 5800 Navi yaptık. Diyelim ki belli bir zaman sonra telefonu tekrar eski haline döndürmek istiyoruz. Cihazın üretim kodunu değiştirip güncelleme yaparsak tekrar düz 5800 haline getirebiliyor muyuz?
    5800' ı 5800 Navi' ye dönüştürmek güzel bir olay ama eski haline döndürülemiyorsa biraz düşünmek lazım. Çünkü teknik servise işiniz düştüğünde veya telefonu satmak istediğinizde telefona orjinal olmayan bir versiyon yüklenmiş olduğu için problem çıkabilir.

İşlemcinin hzının artacağı bana pek mantıklı gelmedi. Eğer Nokia Maps sınırsız oluyorsa güzel bir olay.
  • İnternette biraz araştırma yaptım. Bu işlemi değişik forumlarda bir kaç kişi daha yapmış ama herhangi bir yarar sağlamadığını söylüyorlar.
    İşlemci hızında değişme olmuyormuş. Zaten siz 5800' a son versiyonu yüklediğinizde işlemci hızı 5800 Navi ile aynı oluyormuş.
    Ayrıca 5800' ı 5800 Navi yaptığınızda Nokia Maps sınırsız olmuyormuş; sadece belli bir süre limitsiz kullanım hediyesi oluyormuş.
    Benim edindiğim bilgiler böyle. Kesin doğru mudur bilemiyorum. Ama en azından durum netleşene kadar bekelemkte yarar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 15 Eylül 2009; 14:39:09 >
  • zaten v2 versiyonda 5800 işlemci hızıda arttı bi tema için değmez bence
  • Bi yazılımla işlemci hızı nasıl artıyor? Ben mi sizi yanlış anlıyorum?
  • navigasyon ömür boyu sınırsız oluyorsa yapılabilir. onun dışında gerek yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omuri

Bi yazılımla işlemci hızı nasıl artıyor? Ben mi sizi yanlış anlıyorum?

Overclock denilen olay.

Düzeltme: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 15 Eylül 2009; 21:18:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay635

quote:

Overclock denilen olay.

sanmıyorum overclock olduğunu sadece telefonun daha stabil çalışmasını sağlıyordur
  • kayda deger bır guzellıgı oluyor mu arkadaslar??
  • quote:

Orijinalden alıntı: (@yberk)

quote:

quote:

Overclock denilen olay.

sanmıyorum overclock olduğunu sadece telefonun daha stabil çalışmasını sağlıyordur

V20' den önceki versiyonda 5800' ın işlemci hızı 369 MHZ' di. V20 versiyonu yüklendikten sonra işlemci hızı 434 MHZ oldu. Bir anlamda Nokia yeni güncelleme ile overclock yapmış oldu.

Yukarıdaki bilgiyi bir çok sitede gördüm ama doğru mudur bilemiyorum.

5800 ilk çıktığında işlemci hızı 369 MHZ' di. Şu anda benim 5800' da son sürüm yüklü. İşlemci hızını gösteren bir programla işlemci hızına bakmak lazım. Eğer 434 MHZ ise gerçekten overclock yapılmış demektir.

• bende overclock yapılıyor diye biliyorum güncellemelerde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: (@yberk)

quote:

quote:

Overclock denilen olay.

V20' den önceki versiyonda 5800' ın işlemci hızı 369 MHZ' di. V20 versiyonu yüklendikten sonra işlemci hızı 434 MHZ oldu. Bir anlamda Nokia yeni güncelleme ile overclock yapmış oldu.

Yukarıdaki bilgiyi bir çok sitede gördüm ama doğru mudur bilemiyorum.

5800 ilk çıktığında işlemci hızı 369 MHZ' di. Şu anda benim 5800' da son sürüm yüklü. İşlemci hızını gösteren bir programla işlemci hızına bakmak lazım. Eğer 434 MHZ ise gerçekten overclock yapılmış demektir.

arkadaşım ben 5800 xm yeni aldım bu telde pek bi bilgim yok son sürüm nasıl yükleyebiliriz anlatabilirmisin...? yardımınız için şimdiden teşekkürler...ve daha neler yapabilirim bu teli geliştirmek arayüzlerini genişletmek için yardımcı olursanız sevinirim msn adresim gknbnl@hotmail.com buradan ulaşarak yardımcı olursanız sevinirim...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.