Şimdi Ara

Arabada ibre en son kaçı gördü? AĞAOĞLU:340’ı gördü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
4.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gençleri kıskandıran Görgüsüz birimi? Yoksa olduğu gibi yaşayan samimi birimi?


     Arabada ibre en son kaçı gördü? AĞAOĞLU:340’ı gördü







    Playboy değilim, kadınlar benim peşimde!

    Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, lüks arabaları, helikopteri ve yarı yaşındaki sevgilileriyle son yılların en çok konuşulan işadamı.


    “Gönlüm 18” diyen ünlü müteahhit “Playboy” tanımlamasını ise asla kabul etmiyor. Ünlülerin bile peşinde olduğunu belirten Ağaoğlu, “Hiçbir zaman kadın kovaladım, onlar beni kovalıyor” diyor. Ama “Gerekirse sevgilime ev de alırım” diyecek kadar da açık sözlü. Kendini yarışa hazırlanan bir sporcuya benzeten Ağaoğlu iddialı: “Ayağımı henüz başlangıç çizgisine bile koymadım.”

    Arabalara ilginiz gençlik yıllarına mı dayanıyor, ilk arabanızı ne zaman aldınız?

    Kendimi bildim bileli hep güzel arabalar kullanmışımdır. İlk olarak 1973’te bir Mercedes aldım. Genelde arabamı kendim kullanırım, sadece park sorunu olan yerlerde şoförü tercih ediyorum. Arabalarımdan en çok Bentley’nin Cabrio’sunu sürmekten keyif alıyorum. Bir de ben arabamı sakınmam, yolda bir çukur görsem bile üstünden geçerim. Şantiyelerime de arabayla giderim, insanlar oraya jeep’le bile girmez ama ben giderim.. O parayı o arabaya verdiysem, anasını da bellerim.


    Son olarak aldığınız özel üretim olan Rolls Royce Phantom Cabrio’ya 2.5 milyon TL ödediniz mi gerçekten? Beğendiğiniz arabayı kaç para olursa olsun alır mısınız?

    Ödediğim rakam biraz daha fazla... Arabayı beğendiysem alırım, paraya hiç acımam. Bakın ben her sabah 07.00’de mutlaka kalkarım, istersem sabah 05.00’te yatmış olayım. Neredeyse çaycıdan bile önce gelip işimin başına geçerim. Günde ortalama 16 saat çalışıyorum. Hayattaki tek lüksüm arabalar! Bir de helikoptere binerim ve güzel kızlarla gezerim. Bu kadar çalışan bir insanın o kadar da lüksü olsun.

    Hız tutkunu musunuz?

    Evet, hız tutkunuyum ama hızı her şeyde severim ben, sadece araba kullanmada değil. Şöyle söyleyeyim, 3 çocuğum da 7 aylık. Çocuk için bile 9 ay bekleyemem.

    Arabada ibre en son kaçı gördü?

    340’ı gördü. Porsche’umla İstanbul’dan Ankara’ya 2 saatte gitmişliğim var.


    Aynı plakayı farklı arabalarınızda kullanıyorsunuz diye bir haber çıkmıştı...

    Bir kere oldu böyle bir şey. Rolls Royce’um gümrükten yeni çekilip garaja gelmişti. Plakayı takan teknik arkadaş yanlışlık yapmış...

    Yüzde 50 akıl yüzde 50 güzellik ararım, 25’ten sonrası yok bende

    Kadınların size olan ilgisi nasıl? Telefon numaralarını kağıda yazıp, arabanızın içine atıyorlarmış, doğru mu?

    Doğru. Numaralarını veriyorlar, tanışmak istiyorlar, neler neler... Yakışıklı, karizmatik bir adamım, çok sık karşılaşıyorum bu durumla. Telefon numaramı nereden buluyorlar anlamıyorum, valla aramayan yok. Eve gelen de, karadan gelen de, denizden gelen de var. Ben de her zaman, denizden babam çıksa yerim, derim (gülüyor).

    Playboy musunuz?

    Hiç değilim, kesinlikle kabul etmiyorum! Çok seçiciyimdir. Hiçbir zaman kadın kovalayan bir adam olmadım, olmam da. Kadınlar beni kovalıyor.

    Ünlülerden de var mı sizinle tanışmak isteyen, peşinize düşen?

    Kim yok ki!!!


    Bir kadında ne arıyorsunuz?

    Fiziki güzelliğin yanı sıra ruh güzelliği şart! Karadeniz insanı espritüeldir, şakacıdır, oturup iki çift laf edemeyeceksem işim olmaz. Bir de 20- 25 arası ideal, 25’ten sonrası yok bende. Yüzde 50 akıl yüzde 50 güzellik diyelim.

    Genç kadın erkeği gençleştirir mi?

    Tabii ki, daha dinamik, daha kanlı canlı oluyorsun.

    Karadeniz erkeklerinin Rus kadın merakı malum... Siz de buna sadık kalmışsınız. Son sevgiliniz Sophia da bir Rus.

    Ben Sophia’yla Türkiye’de bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım. Rus olduğu için değil, çok farklı birisi olduğu için beraberim. Tesadüf yani! Ama Karadeniz’de Rus kadın merakı vardı bir ara. Çünkü Karadeniz kadını çok ağır şartlarda çalışır; tarlada iş yapar, evde yemek yapar, çocuğuna bakar...
    Dolayısıyla da kendine bakmaya zamanı yoktur. Rusya dağılıp ta oradan Ruslar gelince, erkekler “Bu kadınsa evdeki ne? Evdeki kadınsa bu ne?” diye bir mukayese yaptılar. Ama o furya da geldi geçti, kaldı ki her tarafta vardı Ruslar ama ihale Karadeniz’e kaldı.

    Sevgilinize pahalı hediyeler alır mısınız?

    Berabersem gereğini alırım. Bu bir gül de olur, bir pırlanta da...

    Gazetelerde son sevgiliniz Sophia’yla pek samimi kareleriniz ve 10 bin dolarlık bir kolye aldığınız haberi vardı, doğru mu?

    Biz o gün Sophia’nın güzellik kraliçesi seçilmesinin yıldönümünü kutluyorduk, fakat hediye olayı doğru değil. Kaldı ki ben hediye alacak olsam 10 bin dolarlık hediye almam.

    Başbakan Erdoğan’ın da sizin de politik davranamadığınız söylenir. Siz kendinizi Erdoğan’a benzetiyor musunuz?

    Hayatım boyunca şeffaf oldum, hep düşündüğümü söyledim. Bunun bazen zararını da gördüm ama çoğu kez faydasını gördüm. Karadenizliliğin de verdiği bir şey bu; ağzıma geleni söylerim, içime atmam. İyiliğe iyiyimdir ama kötüye de kötüyümdür.

    Başbakan Erdoğan’ı takdir ediyorum, gerçekten liderlik vasfı olan, karizması olan birisi. Ama Başbakan iki kere şanssız hem Karadenizli hem Kasımpaşalı (gülüyor)...

    Paran yoksa derdin bir tane, varsa bin!

    Para mutluluk getirir mi?

    Paran yoksa derdin bir tane, paran yok! Paran varsa derdin bin tane, onu mu yapayım bunu mu yapayım, onu mu alayım. Babamın bana bir lafı vardır; “Oğlum parayı başının üzerine alırsan ağırlığı seni çökertir ama parayı ayağının altına alırsan yücelirsin.” Bu laf benim hayat düsturumdur. Paranın kölesi hiçbir zaman olmadım.

    Siz mutlu musunuz peki?

    Hayattan keyif almasını bilirim, başardıkça da mutlu oluyorum. Mutluyum.

    Paranın satın alamadığı ne var?

    Zaman, sevgi ve sağlık. Sağlık demişken de hayattaki en kötü alışkanlığımı da söyleyeyim, sigara. Lise zamanından beri içiyorum. Bırakmayı çok denedim, hatta bir ara 4 ay bıraktım ama sonra “Bir tane içeyim bir şey olmaz” dedim ve tekrar başladım. İçkiyi ortamında içerim, iyi de içerim. Kumar ise hiç oynamadım.

    Gece yatarken silahım baş ucumdadır

    Bildiğimiz, at-avrat-silah üçlemesine baktığımızda siz- de at (yani günümüzde araba oldu tabii bu) ve avrat tamam. Silah kısmına gelirsek...

    (Belinden tabancasını çıkarıp masaya koyuyor) 2 tane aksesuarım vardır; saatim ve silahım. Silahı severim, Karadeniz insanın geninden gelen bir şey sanırım. Birden fazla silahım var. Çok da iyi atıcıyımdır. Gece yatarken bile baş ucumda durur.

    Resmi nikahlı eşinizden iki, imam nikahlı eşinizden ise bir çocuğunuz var. Çocuklarınızla aranız nasıl? Kızınız gelip sevgilisini anlatabilir mi mesela size?

    Bir kızım ve iki oğlum var. Çok çalıştığım için yeteri kadar zaman ayıramıyorum onlara. Oğlum 7 senedir yurt dışında okuyor, hafta sonları geliyor da hasret gideriyoruz. Sevgililerini de anlatır ama kızımın öyle bir şansı yok (gülüyor)... Peşinde iki tane Mematisi var. Benim korumam yoktur ama kızımın var. Memati diye isim taktım onlara.

    Trabzon’da milyon dolarlık ev yaptırdım daha bir gece kalmışlığım yok

    Önümüzdeki günlerde taşınıyormuşsunuz...

    Evet, Amcazade Yalısı’na taşınacağım. Bu yalı Türkiye’deki sivil mimarinin ilk örneğidir. Projeyi tamamen sosyal sorumluluk olarak görüyorum, İstanbul’un kültürüne artı bir değer katmak için yapıyorum. Aslına uygun restore edip butik otel yapacağım, bana da bir daire düşer herhalde. Gerçi harem binası da var belki orayı kendime yaparım, tüm fonksiyonlarıyla beraber (gülüyor).

    İstanbul’da 5, Bodrum’da 5 olmak üzere toplam 10 ayrı otel yapıyorsunuz.

    Evet, turizmde büyüyeceğiz. Bodrum’da 10 bin dönümlük bir arazi üzerine 12 ay yaşanabilecek bir turizm şehri kuruyoruz. İçinde sadece bahsettiğiniz 5 otel değil, 2 golf sahası, binlerce villa, alışveriş merkezi, camii ve kilise olacak. Hedefimiz yurt dışına satış. Türkiye’nin kurumsal bazdaki en önemli projesi olarak görüyorum bunu. Sadece 50 milyon dolarlık sera yaptım oraya, ağaç yetiştiriyoruz.

    Uludağ’daki otelinizi kapattınız. Ne olacak orası?

    Uludağ çok plansız gelişti. Mevcut plan olmadığı için oteller müşteri ihtiyacına göre ekler yaptılar. Sonuçta oradaki pek çok tesis, benimki dahil kaçak durumuna düştü. Ben de kızıp kapattım. Hem yatırım yapıyorum hem de devlete karşı suçlu oluyorum! Yasal düzenlemeler gelinceye kadar kapalı kalacak. Bende hep siyah-beyazdır, öyle olması gerekiyordu yaptım.

    Trabzon’da yaklaşık 6 milyon dolara bir ev yaptırdığınızı ama bir gece bile kalamamışsınız.
    Doğru mu bu?

    Evet, yaptırdım ama zaman darlığından hiç gidemedim. Karadeniz Bölgesi de devletten yeterli desteği görememiştir, altyapı yatırımları yoktur. Ben Trabzon’daki evimi yaparken 4 köyün yolunu da yaptım. Söylediğiniz kadar olmasa da iyi para harcadım ama bu, sadece eve harcanan para değildi.

    Çalmadan da zengin olunur

    Şu anda çalışmayı bıraksanız mal varlığınız torununuzun torununa yeter mi?

    Onun torununun torununa bile yeter! Ama bitmez denilen servetler de biter, gidip kumar oynarsan biter.

    Çalıp çırpmadan da zengin olunuyor değil mi?

    Kesinlikle. Hedefini doğru koyarsan, işini doğru yaparsan, vizyoner olursan olur. Hedefsiz insan boş çuval gibidir.

    AĞAOĞLU’NUN BİLİNMEYENLERİ

    En çok kullandığı kelime, ’Kazma’!

    Toplantılarda sıkılınca kalkıp gülleri buduyor. Bazen de bahçesindeki ceylanlarla toslaşıyor ya da tavus kuşlarını yemliyor.

    Pek çok ünlü arkadaşı olmasına rağmen Tarkan’la ayrı bir dostluğu var. Türk sanat müziğini çok seviyor ve gençler arasında daha çok dinlenmesini istiyor. Eğer Tarkan bir Türk sanat müziği albümü yaparsa maddi manevi her türlü desteği verecek.

    Hayattaki prensibi: “10 tane yarım bir bütün yapmaz!”







  • Sen gerekirse hatuna ev alırım de sonra da playboy değilim bennn benim vahşi karizmama geliyorlar de.Hadi abicim hadi hadiii
  • Bentleyi varmış ... Peh.. Gittiğimiz yol aynı oldukdan sonra
  • adam da para var huzur var
  • valla bazı konularda görgüsüz diyebilirsinizde adam açık açık söylüyor ve hepimizin yaşamak istediği bir tarzda hayat yaşıyor
  • eywallah kardeşim adam ne güzel çalışmış kazanmış yaşıyor

    iyi de yapıyor ama bu görgüsüzlüğe ne gerek var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alper145

    Bentleyi varmış ... Peh.. Gittiğimiz yol aynı oldukdan sonra



    O zaman Focus'u satın,Anadol alın.Nasılsa aynı yolda gideceksiniz.


    Bir soru daha,bu kadar paranız olsa yine Focus'a mı binecektiniz acaba,merak ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fotografta s ve cl serisi görülüyor yeni aldı galiba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deserthawk


    quote:

    Orijinalden alıntı: Alper145

    Bentleyi varmış ... Peh.. Gittiğimiz yol aynı oldukdan sonra



    O zaman Focus'u satın,Anadol alın.Nasılsa aynı yolda gideceksiniz.


    Bir soru daha,bu kadar paranız olsa yine Focus'a mı binecektiniz acaba,merak ediyorum.




    Komik Tartışma ortamı arıyorsun.. Muhatap olmicam..

    Bukadar param olsa Focusa binmem ancak evimin önünüde galeriye çevirmem..

    Sorduğun Soruda Mantık olsun..

    Edit:İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 13 Eylül 2009; 15:46:29 >




  • Hehehe...Şakacı cocuk...

    Yakışıklıymış...Bilmem nerem kadar boyu var herifin.

    quote:

    Gençleri kıskandıran Görgüsüz birimi? Yoksa olduğu gibi yaşayan samimi birimi?


    Vergi kaçıran biri. Bunun ödemediği vergiler, maaş bordrolulardan söke söke alınıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deserthawk


    quote:

    Orijinalden alıntı: Alper145

    Bentleyi varmış ... Peh.. Gittiğimiz yol aynı oldukdan sonra



    O zaman Focus'u satın,Anadol alın.Nasılsa aynı yolda gideceksiniz.


    Bir soru daha,bu kadar paranız olsa yine Focus'a mı binecektiniz acaba,merak ediyorum.


    binen o kadar fazla kişi var ki.... boğaz hattı baltalimanı sonrası yalıların araba garajlarına bir göz at
  • Trabzondaki 6 milyon dolarlık evi merak ettim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alper145

    quote:

    Orijinalden alıntı: deserthawk


    quote:

    Orijinalden alıntı: Alper145

    Bentleyi varmış ... Peh.. Gittiğimiz yol aynı oldukdan sonra



    O zaman Focus'u satın,Anadol alın.Nasılsa aynı yolda gideceksiniz.


    Bir soru daha,bu kadar paranız olsa yine Focus'a mı binecektiniz acaba,merak ediyorum.




    Komik Tartışma ortamı arıyorsun.. Muhatap olmicam..

    Bukadar param olsa Focusa binmem ancak evimin önünüde galeriye çevirmem..

    Sorduğun Soruda Mantık olsun..

    Edit:İmla


    Sen çevirmezsin ama o adam çevirir. Parası var yapıyor bize söz düşer mi ?
    Zevkler ve renkler tartışılmaz




  • normalde uzun yazılar okumam

    ama bunu bir solukta okudum.

    çok güzel mesajlar vermiş adam tabiii anlayana.
  • Evet kefenin cebi yoktur ama, bütün elbiselerin cebi vardır.


    MARViN SMALL
  • adam ne güzel hem çalışıyor hem yaşıyor. görgüsüz filan diyenleride anlamıyorum. valla benim param olsa belki rolls royce filan almam ancak değil galeri otomobil sergisine çeviririm garajımı (:
  • yazıyı sonuna kadar okudum, az çok bu adam hakkında bilgim vardı 10 yıldan sonra bu adamın işi biter ilaçların peşinden koşmaya başlar devran tersine döner
  • Para var huzur var Allah daha çok versin
  • Bencede görgüsüzlük değil.. Hernekadar bazı konulardaki tutumunu beğenmesemde özel hayatında parayı mezara götüreceğime kendim yerim davranışını beğeniyorum
  • Evet çok yakışıklı

    Bide İstanbuldan Ankaraya 2 saate gitmiş polisler uykudaydı heralde yada param var ulen ceza neyse öderim :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.