Şimdi Ara

be quiet! giriş seviyesi yeni güç kaynaklarını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • be quiet! SFX serisi


    Almanya merkezli güç kaynakları üreticisi be quiet! bir süredir devam eden sessizliğini bozdu ve hazırladığı yeni güç kaynaklarını duyurdu. Firma tarafından SFX ve TFX serileri altında hazırlanan yeni güç kaynaklarının özellikle giriş seviyesinde kalite çıtası yüksek PSU ihtiyacı duyan kullanıcılar için hazırlandığı belirtilirken, TFX serisi altında 300 Watt'lık bir, SFX serisi altında ise 300 Watt ve 350 Watt'lık iki yeni güç kaynağı anons edildi. 80Plus sertifikasına sahip olan ve %86'ya varan oranda verimlilik sağlayabilen güç kaynaklarında iki adet 12v rail kanalına yer veriliyor.


    Soğutma için 80mm'lik fana yer verilen yeni güç kaynaklarının 25 derece sıcaklıkta 100.000 saatlik hata öncesi kullanım süresi sundukları açıklandı. be quiet! tarafından iki yıllık garanti ile sunulan yeni güç kaynaklarının fiyatları ise modeline göre sırasıyla 43 Avro (300 Watt SFX), 48 Avro (300 Watt TFX) ve 51 Avro (350W SFX) olarak belirlenmiş.



    be quiet! TFX serisi








  • 350 Watt olup %86 verimlilik sağlıyorsa piyasadaki pek çok 460 Watt diyenlere yakın olacağı kesin. Hem de daha uygun.
  • Be Quite'ın epeydir sesi çıkmıyordu. Sırf Almanya'da üretiliyor diye en favori PSU markamdır kendileri.
  • nasıl oluyor 350 watt olupta 460 watt a yakın durumda olmak anlamadım verimliliğin pek anlamını bilmiyorsun galiba
  • arkadaşlar psu nun verimliliği vereceği watt miktarını etkilemiyor. sadece verimliliği 80+ sertifikalı psu lar bu watt değerini emsallerine göre daha az enerji tüketerek yapıyor. 80+ sertifikalı bu ürün 350 watt değerini diğer ( 80+ sertifikasına sahip olmayan ) 350 watt psu lardan daha az elektrik tüketerek veriyor. Olayın özü budur.
  • ilginç bir tasarım olmuş
  • giriş seviyesi psu piyasasında kaliteli ürün eksikliği var bence de,kaliteli ürün kaliteli komponent kullanımı gerektireceğinden ve bu da fiyata etkiyeceğinden üreticiler riske girmek istemiyor anlaşılan şu kriz zamanı.ama 300-350-400W gibi seviyelerde 80+ bronz veya üzeri sertifikalı ürünleri ülkemiz pazarında görmeyi isterim.
  • kamikazeden +1
    Gerçekten giriş seviyesinde psularda çok dandik ürünler olabiliyor. Alttaki resimdeki psu ne tür kasalar için çözemedim :S
  • alt resimdeki Psu daha çok htpc ler için tasarlanan, " slim " denen ince yapılı kasalarda kullanılıyor. slim kasalara itx anakart, pico cinsi psu ( alt resimdeki gibi ) slim dvd gibi daha az yer kaplayan ve olabildiği kadar minyatür parçalar tercih ediliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IeVeN -- 13 Eylül 2009; 13:28:50 >
  • Alttaki psu sunucu tipi gibi görünüyor. rockmount kasalar için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.