Şimdi Ara

Hizli.al.com Güvenilir mi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
51.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: navarchs

    quote:

    Orijinalden alıntı: navarchs

    merhaba arkadaşlar,
    malesef başka hiçbir yerde bulamadığım için aşşağıda linkini verdiğim laptopu burdan almak istiyorum. kapıda ödeme gibi güzel bir özellik var yanlız sorun şu ki. kargoyu getiren adam muhtemelen ödemeyi yapmadan kutuyu açmama izin vermeyecek. en dışta da sitenin kutusu olacak toshiba kutusunu bile göremicem. en büyük korkum teşhir ürünü göndermeleri. ondan sonra iade edip parayı geri almak bir aydan fazla sürer muhtemelen. ne dersiniz güvenip alabilir miyim? ya da bu ürünü bulabileceğim başka bir yer biliyor musunuz. (vatanda ürün kalmamış gelecek mi o da belli değil)

    http://www.hizlial.com/toshiba-qosmio-x870-15f-i7-3630qm-24ghz-8gb-1tb-3gb-gtx670m-173-win/30.001.1379.1059


    merhaba arkadaşlar,

    ürün bugün sağlam bir şekilde elime geçti. siparişimden sonra 48 saat bile gecmedi (stoklarında olmamasına rağmen) ulaştı. yanlız burada 2 önemli nokta var. birincisi kapıda ödeme seceneğiyle aldıgım icin hemen gönderip parayı almak istiyor olabilirler. yani ödeyip beklemiyorsunuz. en olmadı göndermedikleri ya da cok geciktirdikleri takdirde bir kaybınız olmuyor. bir diğer nokta telefonda kadına acelem oldugunu söyledim en kısa sürede göndermelerini rica ettim. tabi bunu da ürünü aldıktan sonra arayıp 2 saat telefonda müzik dinleyerek yapmadım. ürünü sepetinize ekleyip almadığınızda onlar sizi arayıp soruyor bir sorun mu yaşadınız diye. hem bu sayade 65 lira indirim yaptılar (daha önce de kliksada bir ürünü sepetimde bekletirken şu an alırsanız size özel 100 lira indirim yaparız diye aramışlardı). yani aklınızda olsun pahalı ürünleri alırken sepetinizde bir gün bekletin. . sonuç olarak şimdilik siteden memnun kaldım diyebilirim.

    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Kapıda ödeme bilgilendirmesi için sağolun bu arada en azından bir şey alacaklar için rehber olmuş olur. Ayrıca ilgilenecekler tabi para veriyorsunuz sonuçta. Biz paramızla minnet etmiş gibi olduk paramızla rezil olduk ama en azından başkalarının olmaması güzel ama umarım inşallah bu sitenin satış sonrası mağdurlarından olmazsınız.
    Tekrar hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın...




  • Hizlial.com dan 10/12/2013 tarihinde General Mobile Discovery modelinin siparişini verdim. Ürün sayfasında 5 ( beş) iş günü içinde kargo yazıyordu, beklerim dedim sipariş verdim.. 5 günlük süreç içerisinde ürün sayfasındaki tedarik süresi iki defa uzatıldı. Bunun için 3 defa mesaj gönderdim. Yenilenen sürenin beni etkilemeyeceğini, söz verilen tarihte telefonu göndereceklerini söylediler. Bugün 5 iş günü bitti, ürün hala kargolanmamıştı. Müşteri hizmetlerini aradım.

    Ürün tedarikinde sorun yaşadıklarını, 02/01/2014 tarihinde gönderebileceklerini(?) söylediler. Yok efendim Telpa telefon getirmemiş, sorun Telpa'nın sorunuymuş vs. vs. Güvenmedim, siparişimi iptal ettim ben de. Ben bir hafta telefonu siteden takip ettim, kılıf bile aldım telefon için... Kurmam gereken programların listesini bile hazırladım resmen hezimete uğrattılar.

    Aynen yukarıdaki gibi Şikayetvar.com'a yazdığım için durumu, telefonla bana ulaştılar. Durumdan ötürü özür dilediler. İlgili olmaları güzel fakat yaşadığım - sebep oldukları - hayal kırıklığına çözüm üretemediler. Bence aramak, özür dilemek telafi değildir... Ha bir de 20 TL puan yüklendi hesabıma :)) Bu alışverişteki manevi zararımı zaten karşılayamazlar da, maddi zararımı da iyi hesaplamamışlar galiba... Kampanyayla birlikte 620 TL alacağım telefonu şimdi gidip piyasadan en az 700 TL'ye alacağım... Ayrıca şu an piyasada 16 gb GM telefon yok... Ben sipariş verdiğimde her yerde vardı.. Bunların yüzünden telefondan da soğudum..

    Stokta olmayan ürünü sattıkları ve insanları oyaladıkları için Hizlial.com u tavsiye etmiyorum. Ucuz etin yahnisi işte.




  • Şu zamana kadar bir çok online alışveriş sitesinden alışveriş yaptım ve hızlıal.com ile sanalmarketim.com'un yeri bende ayrıdır, hiç düşünmeden alışveriş yapabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Efsane48

    Selam arkadaşlar ben bu siteden bir laptop almayı düşünüyorum. (www.hizlial.com) Bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar var mı? Tavsiye edermisiniz?

    Yardımlarınızı bekliyorum.


    2012 yılında MSI Laptop Aldım 2300 Tl ye. 2 Gunde elime ulaştı. telefona da aradım çok kibarlar.
  • kapıda ödeme nasıl oluyor acaba yoksa kalktı mı ya da telefonla mı yapacagız bilgilendirirseniz sevinirim
  • bnecdet B kullanıcısına yanıt
    o yorumlar dikkatimi çekti benimde. mevzu bahis sitenin trolleri olma ihtimali çok yüksek. gerçek gibi gelmedi bana @bnecdet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

    monitör almak üzeredeydim buradan buradaki yorumları okuyunca vazgeçtim..

    Geçen gün ben aldım monitör. Hiç bir sıkıntı çıkmadı. Bu biraz şans, kısmet olayı galiba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hizlial.com Dikkat Hayali Satış Yapıyor.
    12.04.2017 tarihinde 2699 TL tutarında LG 50uh635v (Uydu Alıcılı) 4K UHD TV satın aldım. Sonra acılı süreç başladı:
    1- İlk ürünü soruşum.
    Cevap: Değerli Müşterimiz, önümüzdeki hafta içi ürün temin edilip gönderimi yapılacaktır.
    2- İkininci kez ürünü soruşum.
    Cevap: Merhaba, cuma gününe kadar kargolamaya çalışacağız. Özür dileriz.
    Bunları takiben 2. pazarlama çalışmasına geçtiler. Teklif: Değerli Müşterimiz, siparişinizde bulunan ürününüz maalesef temin edilememektedir. Dilerseniz ürünü 2799 TL'ye Samsung 50KU7000 ürünle değiştirebilir ya da para iadenizi yapabiliriz. Bu mesaj üzerinden cevabınızı iletmenizi rica ederiz. Kabul ederseniz aradaki farkı nasıl ödeyeceğinizi iletebiliriz.
    3-Kartıma iade yapılmadı üründe yok. Çağrı merkezi çalışmıyor. İstanbul Anadolu Savcılığına başvurup dolandırıcılıktan siteyi erişime kapattıracağım.




  • Bir zamanlar fena değildi, bozulmaya başladığında bana 2. el ve bozuk ürün göndermişlerdi, değişim yaptıklarında da eski kutuyla yeni ürün gönderdiler, bozuk ürünü yine birine itelediler muhtemelen. Sonra bir iflas durumları oldu, ben güvenip de bir şey almıyorum bu satıcıdan.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.