Şimdi Ara

İÇ DUVAR ISI YALITIM (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
23
Favori
290.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yukarda sordum ama direk cevap veren çıkmadı, yine de yazılanlardan faydalanmaya çalışıyorum kendimce ama okudukça kafam karışıyor,

    kuzeye bakan iki balkonumu argonlu ısıcam konfor PVC ile kapattım, ama odaya dahil etmedim, balkon kapıları duruyor...içten yalıtım yapmak istiyorum kısaca bi tavsiye verebilir misiniz?
  • kardeş dolu cevap var kafanız karışmasın. en ucuz ve basit yöntem alperen69 arkadaşın yöntemi dolu resimde var örnek alın.

    xps mavi dow içten yalıtım için en iyi ucuz yöntemdir. oldukça etkilidir 4cm yaptrımalsınız duvarlarınızı. (ama sağlıklı değildir ve yanıcıdır)

    ben sağlıklı olsun diyorum derseniz taş yünü döşetmelisiniz üstüne alçıpan yapılır yangın riskide yoktur. masraflıdır yanlız. fakat düzgün işleyen bir usta bulursanız yan daireniz varsa aradaki sesi bile keser.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tiltoldum

    Arkadaş bu yalıtım bedavaya be!!!Daire başına 4-5 lira para vereceksin,Yılda kaç para kar edeceksin.Birde bu işin mecburmu olur yahu.Devlet çok düşünüyorsa fon kursun destek olsun.Sanki tasarruf yapana madalya mı takıyor..

    devlet madalya vermeyecek yalıtım yaparsan evinde titreyerek oturmayacaksın konfor seviyesinde oturacaksın... vereceğin paranın yarısı havayı ısıtmayacak cebinde kalacak... o paraylada başka bir şeyler yaparsın 3. bir kişi iş hayatına girer oda bir ekmek yer... bu bir döngüdür eğer yalıtım yaparsan.... bunu devlet düşünmez çünkü doğalgazın parasını senden fazlasıyla üzerine koyuyor alıyor ne kadar yakarsan devletin cebine vergilerden dolayı bolca para girer. sen de kendini düşün :)))




  • bide arkadaşlar bu eps xps levhalarda ts standartları yazıyor hepsinin ts numaraları farklı farklı şunu düşünmeden geçemiyorum acaba her firme kendi ürününe en iyi diyen üniv. veya ilgili yerlemi testi yaptırıyor buna hiç dikkat ettiniz mi.... mesela ts 9001
  • İç yalıtımın çook faydası var,kışın sıcak,yazın serin herkeze tafsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Te Amo Querido

    İç yalıtımın çook faydası var,kışın sıcak,yazın serin herkeze tafsiye ederim.

    iç yalıtımda hangi ürünleri kullandınız nasıl bir yalıtım yaptınız... dışarıdan yalıtımla birlikte içeridende yaptırmayı düşünüyorum.. yaptırdığınız yalıtımı anlatabilirmisiniz ???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hubchi

    Safelife SLP marka ürünü şiddetle tavsiye ederim.Çok memnun kalacağınızdan eminim.Saygılar

    yaww kardeşim millet o kadar anlatıyor bu tür sıvaların yalıtımla alakası yok adı başında dekoratif sıvası... yoğunluğu yok ısıgeçirgenliği 0.067 den büyük... 0.067 den küçük değeri yakalayabilmesi için 6-7cm e kadar atılması lazım oda büyük bir maliyet... bu kadar ürünlerinize güveniyorsanız millete ispat ederseniz site üzerinden görsel sunum yapıp reklama gerek yok... çok araştırdım özellikle yalıtım sıvalarını ben bayisiyim diyor bir tane bile satamadım diyor millet inanmıyor. bayide çok güzel anlattı dedim gel evimi bununla yalıtım yap dedim parasını ispat edince alırsın diyorum yok malına garanti vermiyor bu şekilde yani satana kadar..... nette de araştırdım bir kaç odasını bunlarla yapanlar var değişen bir şey olmadığını açık açık söylüyor.....




  • Anlayan arkadaşlar bunabir bakabilirmi yabancı dil olmayınca sadece izledim.

    http://www.youtube.com/watch?v=_R1B44fGttE

    http://www.mgcltd.co.uk/sempatap-thermal



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArmaganT -- 9 Ocak 2014; 23:49:16 >
  • SEMPATAP ISI KATI DUVAR YALITIMI özellikle katı duvar yalıtımı olarak geliştirilen, 10mm kalınlığında ve başarıyla Yerel Yönetimler, Konut Birlikleri, özel ev sahipleri ve ev sahipleri tarafından daire ve evlerin 1.000 's yüklü 20 yıldır İngiltere ve Avrupa'da kullanılmakta olan . Bu dış duvarların özelliği içinde uygulandığında, esasen odalar hemen sıcak hissettiren ısı kaybını azaltır, olağanüstü ısı yalıtım olduğunu. Genellikle "sihirli duvar kağıdı", "izole edilmiş duvar kağıdı" ya da "esnek yalıtım astar" olarak adlandırılır.

    TERMAL SEMPATAP neredeyse herhangi bir karışıklık ile uygulamak için duvar kağıdı gibi basit ve hemen hemen her yüzey ile dekore edilebilir - emülsiyon, duvar kağıdı - hatta Döşenebilen SEMPATAP TERMAL hiçbir sorun ile dekore edilebilir ve 30 yıllık bir yaşam süresi vardır.. Kolayca bir DIY olarak uygulanabilir ve DIY yalıtım yapmak isteyen evleri ısıtmak için zor yaşayan tüm ev sahipleri için geçerli bir uygulama DVD'si var.

    Böylece en az herhangi bir kesinti tutmak ve ayrıca minimum harcama maliyetleri tutmak - başka büyük yararı her oda dekore edilirken SEMPATAP TERMAL katı duvar yalıtım bir yuvarlanma programı uygulanabilir olduğunu.

    SEMPATAP TERMAL Energy Saving Trust tarafından bir Enerji Tasarruf Ürünü olarak onaylanmış ve bir EST olan katı duvar evlerin yalıtımı için ürün "tavsiye" edildi. Bu önemli karbon tasarrufu göstermek Ulusal Fizik Laboratuarı ve Yapı Araştırma Kurumu tarafından üretilen rakamlar tarafından test edilmiştir. Bu yaklaşık% 30 oranında 'u' değerini azaltacaktır. Aslında üç yatak odalı yarı müstakil evin yıllık karbon tasarruf 798kg vardır, 119kg boşluğu doldurmak çok yüksektir.
    solid wall insulation like wallpaper

    SEMPATAP TERMAL kullanarak enerji tasarrufu, ev içinde sıcak yaşam koşullarını sağlayarak ısıtma faturalarını düşürmek için yardımcı ve soğuk duvarların yoluyla ısı kaybını azaltmada dramatik. SEMPATAP TERMAL soğuk duvarlar izole etmek için kullanılabilir ve ayrıca tavanlar için uygulanabilir, bu monte edilebilir katı tuğla, katı taş, beton ve çatı katı, çatı tavan ve park evleri ile evler dahil olmak üzere katı duvar evinizin her türlü.

    TERMAL SEMPATAP sadece 10mm kalınlığında o ölçüde oda büyüklüğünü azaltmaz olduğu gibi, bu genişlik kritik merdivenler ile çatı ve cephe duvarlarında özellikle yararlıdır. Bu da uygulanmaktadır SEMPATAP TERMAL esnek doğası bazı eski konutların doğasını ve karakterini yansıtan hatlarını takip sağlar. Ancak, aynı zamanda daha fazla standart katı duvar özelliklerinin iç duvar alanlarında dekorasyon için yeni bir ses "boş bir tuval" sağlayacaktır.

    TERMAL SEMPATAP bağımsız katı duvar yalıtımı ürünün etkinliğini. SEMPATAP TERMAL katı duvar yalıtımı, Yapılı Çevre ve Mimarlık Mirası 2009 Yeşil Elma Ödülleri Altın Ödülü kazanan oldu koşucu gösteren beş EST İnovasyon Programları konusu olmuştur 2008 Ulusal Enerji Verimliliği Ödülleri yukarı ve Ulusal Ev Geliştirme Konseyi Liyakat Belgesi aldı.

    SEMPATAP TERMAL ısı kaybını azaltmak ve katı duvar evlerde CO 2 emisyonlarının düşürülmesi için ekonomik çözüm, kullanımı kolaydır. Bu özellik daha enerji verimli hale getirir ve hemen iklim değişikliğine karşı korumak için yardım ederken bir daha sıcak ve daha rahat bir ortam sağlar.

    SEMPATAP TERMAL VE FAYDALARI: Sempatap Thermal Solid Wall Insulation DVD
    KOLAY ve HIZLI MONTAJI
    DERHAL SICAKLIK VE KONFOR
    ALT YAKIT FATURALARI
    FON İÇİN ONAYLI
    ESTlerfare 'TAVSİYE' ÜRÜN
    KULLANMAK İÇİN EKONOMİK

    Teknik Bilgiler

    Rulo Boyutu:


    Uzun 1m x geniş 12.5m

    Kalınlığı:

    Kompozisyon:


    10mm

    Kaplanmış cam elyafı yüzü ile lateks köpük

    Ağırlık / roll:


    26kg

    Ağırlık / m²:


    2.08kg

    Termal Direnç:


    0.194m ² K / W

    Muamele edilmemiş duvar direnci
    = Olarak 1/2.1 = 0,476

    SEMPATAP ile direnç
    = 0.476 + 0.194 = 0.67

    SEMPATAP U-değeri
    = 1/0.67 = 1.49 W / m² K

    Yaşam beklentisi:


    30 yıl
    Test Raporları / Onaylar

    Ulusal Fizik Laboratuvarı - μ değeri değerlendirmesi
    Bina Araştırma Kuruluşu - kilovat tasarruf
    Bina Araştırma Kuruluşu Yangın Testi BS 476 Part 7
    KOBİ Centre de Recherche du Bouchet - Yangın Sınıflandırması M1
    Kuzey İrlanda Konut Executive - kullanım için onaylanmıştır
    Energy Saving Trust - Enerji Tasarrufu Ürün
    Energy Saving Trust - "Önerilen" ürün
    Crewe ve Nantwich Borough Konseyi - Isıtıcı Duvarlar
    Dane Konut Derneği - Congleton Ekonomik Sıcaklık
    South Gloucestershire Konseyi - Park Evleri Yalıtım Projesi
    Bracknell Forest Borough Konseyi - Cosi Evler
    Hestia - Wolverhampton Kent Konseyi
    IRT Anketler - Thermographic Anketi (aşağıya bakınız) Araştırması sonuçlarını indirmek için TIKLAYINIZ
    Bina Araştırma Kuruluşu - CO 2 Tasarruf
    is your home insulated
    before sempata thermal solid wall insulation
    after sempata thermal solid wall insultion
    Görsel Görüntü Termal önce Termal sonra
    do you have solid wall insulation? before solid wall insulation after solid wall insulation

    Önce resimde, tutarsız sıcaklıklar / hasarlı yalıtım detaylandırma veya eksik kötü nedeniyle ısı kaybını gösteren kırmızı ve sarı renklerde görülebilir. Isıtıcı sıcaklıkları yukarıdaki seviyesine göre üzerinde bu özellik öne ısıtma alt düzeyde görülür, ancak bu sadece hiç yalıtım yok olabilir. Yalıtım sonra mülkiyet analizi çok daha enerji verimli özelliğini öne yüksekliği arasında önemli ölçüde azaltılmış ısı kaybını ortaya koymaktadır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ArmaganT

    SEMPATAP ISI KATI DUVAR YALITIMI özellikle katı duvar yalıtımı olarak geliştirilen, 10mm kalınlığında ve başarıyla Yerel Yönetimler, Konut Birlikleri, özel ev sahipleri ve ev sahipleri tarafından daire ve evlerin 1.000 's yüklü 20 yıldır İngiltere ve Avrupa'da kullanılmakta olan . Bu dış duvarların özelliği içinde uygulandığında, esasen odalar hemen sıcak hissettiren ısı kaybını azaltır, olağanüstü ısı yalıtım olduğunu. Genellikle "sihirli duvar kağıdı", "izole edilmiş duvar kağıdı" ya da "esnek yalıtım astar" olarak adlandırılır.

    TERMAL SEMPATAP neredeyse herhangi bir karışıklık ile uygulamak için duvar kağıdı gibi basit ve hemen hemen her yüzey ile dekore edilebilir - emülsiyon, duvar kağıdı - hatta Döşenebilen SEMPATAP TERMAL hiçbir sorun ile dekore edilebilir ve 30 yıllık bir yaşam süresi vardır.. Kolayca bir DIY olarak uygulanabilir ve DIY yalıtım yapmak isteyen evleri ısıtmak için zor yaşayan tüm ev sahipleri için geçerli bir uygulama DVD'si var.

    Böylece en az herhangi bir kesinti tutmak ve ayrıca minimum harcama maliyetleri tutmak - başka büyük yararı her oda dekore edilirken SEMPATAP TERMAL katı duvar yalıtım bir yuvarlanma programı uygulanabilir olduğunu.

    SEMPATAP TERMAL Energy Saving Trust tarafından bir Enerji Tasarruf Ürünü olarak onaylanmış ve bir EST olan katı duvar evlerin yalıtımı için ürün "tavsiye" edildi. Bu önemli karbon tasarrufu göstermek Ulusal Fizik Laboratuarı ve Yapı Araştırma Kurumu tarafından üretilen rakamlar tarafından test edilmiştir. Bu yaklaşık% 30 oranında 'u' değerini azaltacaktır. Aslında üç yatak odalı yarı müstakil evin yıllık karbon tasarruf 798kg vardır, 119kg boşluğu doldurmak çok yüksektir.
    solid wall insulation like wallpaper

    SEMPATAP TERMAL kullanarak enerji tasarrufu, ev içinde sıcak yaşam koşullarını sağlayarak ısıtma faturalarını düşürmek için yardımcı ve soğuk duvarların yoluyla ısı kaybını azaltmada dramatik. SEMPATAP TERMAL soğuk duvarlar izole etmek için kullanılabilir ve ayrıca tavanlar için uygulanabilir, bu monte edilebilir katı tuğla, katı taş, beton ve çatı katı, çatı tavan ve park evleri ile evler dahil olmak üzere katı duvar evinizin her türlü.

    TERMAL SEMPATAP sadece 10mm kalınlığında o ölçüde oda büyüklüğünü azaltmaz olduğu gibi, bu genişlik kritik merdivenler ile çatı ve cephe duvarlarında özellikle yararlıdır. Bu da uygulanmaktadır SEMPATAP TERMAL esnek doğası bazı eski konutların doğasını ve karakterini yansıtan hatlarını takip sağlar. Ancak, aynı zamanda daha fazla standart katı duvar özelliklerinin iç duvar alanlarında dekorasyon için yeni bir ses "boş bir tuval" sağlayacaktır.

    TERMAL SEMPATAP bağımsız katı duvar yalıtımı ürünün etkinliğini. SEMPATAP TERMAL katı duvar yalıtımı, Yapılı Çevre ve Mimarlık Mirası 2009 Yeşil Elma Ödülleri Altın Ödülü kazanan oldu koşucu gösteren beş EST İnovasyon Programları konusu olmuştur 2008 Ulusal Enerji Verimliliği Ödülleri yukarı ve Ulusal Ev Geliştirme Konseyi Liyakat Belgesi aldı.

    SEMPATAP TERMAL ısı kaybını azaltmak ve katı duvar evlerde CO 2 emisyonlarının düşürülmesi için ekonomik çözüm, kullanımı kolaydır. Bu özellik daha enerji verimli hale getirir ve hemen iklim değişikliğine karşı korumak için yardım ederken bir daha sıcak ve daha rahat bir ortam sağlar.

    SEMPATAP TERMAL VE FAYDALARI: Sempatap Thermal Solid Wall Insulation DVD
    KOLAY ve HIZLI MONTAJI
    DERHAL SICAKLIK VE KONFOR
    ALT YAKIT FATURALARI
    FON İÇİN ONAYLI
    ESTlerfare 'TAVSİYE' ÜRÜN
    KULLANMAK İÇİN EKONOMİK

    Teknik Bilgiler

    Rulo Boyutu:


    Uzun 1m x geniş 12.5m

    Kalınlığı:

    Kompozisyon:


    10mm

    Kaplanmış cam elyafı yüzü ile lateks köpük

    Ağırlık / roll:


    26kg

    Ağırlık / m²:


    2.08kg

    Termal Direnç:


    0.194m ² K / W

    Muamele edilmemiş duvar direnci
    = Olarak 1/2.1 = 0,476

    SEMPATAP ile direnç
    = 0.476 + 0.194 = 0.67

    SEMPATAP U-değeri
    = 1/0.67 = 1.49 W / m² K

    Yaşam beklentisi:


    30 yıl
    Test Raporları / Onaylar

    Ulusal Fizik Laboratuvarı - μ değeri değerlendirmesi
    Bina Araştırma Kuruluşu - kilovat tasarruf
    Bina Araştırma Kuruluşu Yangın Testi BS 476 Part 7
    KOBİ Centre de Recherche du Bouchet - Yangın Sınıflandırması M1
    Kuzey İrlanda Konut Executive - kullanım için onaylanmıştır
    Energy Saving Trust - Enerji Tasarrufu Ürün
    Energy Saving Trust - "Önerilen" ürün
    Crewe ve Nantwich Borough Konseyi - Isıtıcı Duvarlar
    Dane Konut Derneği - Congleton Ekonomik Sıcaklık
    South Gloucestershire Konseyi - Park Evleri Yalıtım Projesi
    Bracknell Forest Borough Konseyi - Cosi Evler
    Hestia - Wolverhampton Kent Konseyi
    IRT Anketler - Thermographic Anketi (aşağıya bakınız) Araştırması sonuçlarını indirmek için TIKLAYINIZ
    Bina Araştırma Kuruluşu - CO 2 Tasarruf
    is your home insulated
    before sempata thermal solid wall insulation
    after sempata thermal solid wall insultion
    Görsel Görüntü Termal önce Termal sonra
    do you have solid wall insulation? before solid wall insulation after solid wall insulation

    Önce resimde, tutarsız sıcaklıklar / hasarlı yalıtım detaylandırma veya eksik kötü nedeniyle ısı kaybını gösteren kırmızı ve sarı renklerde görülebilir. Isıtıcı sıcaklıkları yukarıdaki seviyesine göre üzerinde bu özellik öne ısıtma alt düzeyde görülür, ancak bu sadece hiç yalıtım yok olabilir. Yalıtım sonra mülkiyet analizi çok daha enerji verimli özelliğini öne yüksekliği arasında önemli ölçüde azaltılmış ısı kaybını ortaya koymaktadır.

    Teknik veriler tutarsız, çoğunlukla anlamsız.

    Ben bu ürünün pazarlama kalitesinin hitabettiği kişilerden olmak istemez uzak dururdum. Olay sadece pazarlama, arkasında ürün yok.

    EDİT ; Yukarıdaki yorumu yazarken başka bir malzemeyi düşünüyordum yinede silmiyorum.

    Sematap ile ilgili olarak bu yorumu muhakkak okuyun;

    http://www.telegraph.co.uk/property/propertyadvice/jeffhowell/6376210/Jeff-Howells-DIY-advice-insulation.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizumur -- 10 Ocak 2014; 20:24:34 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hubchi

    Safelife SLP marka ürünü şiddetle tavsiye ederim.Çok memnun kalacağınızdan eminim.Saygılar


    Diğer özelliklerine hiç girmeden Radyasyon önleme özelliğine bakalım.

    Çevremizdeki en sakat radyasyon kaynağı nedir ? Baz istasyonu.....

    Bunu sürünce evde cep telefonu çekmeyecek öylemi ?

    Bunu yapabiliyorsa hemen alıp iki kat sürerim. ciddiyim.

    EDİT;

    Teknik veriler tutarsız, çoğunlukla anlamsız.

    Ben bu ürünün pazarlama kalitesinin hitabettiği kişilerden olmak istemez uzak dururdum. Olay sadece pazarlama, arkasında ürün yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizumur -- 10 Ocak 2014; 20:26:54 >
  • yalıtım çok fark ediyor. kesinlikle öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muraska

    yalıtım çok fark ediyor. kesinlikle öneririm.

    yalıtım dışarıdan mı yoksa içeriden mi yaptınız hangi tür malzeme kullanıldı ??
  • Neyle yalıtacağız biz bu tavanı içeriden bir türlü çıkış yolu bulamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat23351

    quote:

    Orijinalden alıntı: muraska

    yalıtım çok fark ediyor. kesinlikle öneririm.

    yalıtım dışarıdan mı yoksa içeriden mi yaptınız hangi tür malzeme kullanıldı ??

    hocam ben yaptırmadım oturduğum ev dıştan yalıtımlı içten yalıtım yok. ama eski yalıtımsız evime göre baya farkediyo hocam.
  • dışarıdan matolama yapılmış eve birde manto plate ısı yalıtım sıvası ile içten yalıtım yaptırmayı düşünüyordum ama yazılanları okuyunca kafam karıştı hiç mi faydası olmaz acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unforgiven06

    dışarıdan matolama yapılmış eve birde manto plate ısı yalıtım sıvası ile içten yalıtım yaptırmayı düşünüyordum ama yazılanları okuyunca kafam karıştı hiç mi faydası olmaz acaba?

    Valla dostum ben de bu tür yalıtım malzemeleri okuyunca ve videodan izleyince etkilendim çok sordum ettim allahın bir kulu bile güvenip yaptırmamış bayisi olan mantosür bayiye gittim elazığda 1 tane bile yapan olmadı dedi... yani demek bir şey var ki bu ürüne karşı millet yanaşmadı... yalıtım yaptıracağım yerlere ekstradan bu tür ürünleri sorduğumda adı ne olursa olsun izolüksten tut mamtosür thermecoast kadar tavsiye eden olmadı şimdi satan adam para kazanan kişi kolaysa güzelse bunu niye satmasın ? ? diyorum çok araştırdım ben yaz mevsimini bekliyorum apartmanca karar alınmassa şayet içeriden dışa bakan duvarları 5cm eps ile tavanıda tavan yalıtım strofsor ile kaplıacam.... yine de karar sizin ben şahsen bu tür ürünlere itibar etmiyorum artık.....




  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    http://dacyap.tr.gg/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DURMUŞ ALİ ÇINAR

    http://dacyap.tr.gg/

    Anlayamadım neden bu linki bana attınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperen_69


    quote:

    Orijinalden alıntı: DURMUŞ ALİ ÇINAR

    http://dacyap.tr.gg/

    Anlayamadım neden bu linki bana attınız

    Reklam olsun nasıl olursa olsun bir tık bize yeter diyor herhalde :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.