Şimdi Ara

General ASHA09LGCZ / General ASHA07LGCZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aradım taradım epeyde almakta geciktim ötv'de son güne kaldım, sizlerden fikir aldım ve sonuç olarak General markasının 2 modeli arasında kaldım. Aslında 09 almayı düşünüyordum ama eylül ayında alan bir arkadaş 07 modeliyle 09 modelinin ısıtma aralıklarını ve kapasitelerini yazmış ikiside çok yakın değerler. 09 için 10.900 Btu / 07 için 10.200 Btu değerleri. Çalışma aralıkları iki model içinde aynı 1.700-15.300. Benim için ısıtma önemli olduğundan cop değerleri 07 için 4.55, 09 modeli için 4.27 buna bağlı olarak ısıtma için sarfiyat 07'de 0.66, 09'da 0.75. Burdan yola çıkarsak aşağıda oda özelliklerinide katalım siz hangisine makul dersiniz? Fiyat olarak 07 modeli 1260, 09 modeli 1308 iklimsa liste peşin fiyatı. Yalnız nette 07 için 1100 peşin fiyat veren, 09 içinde 1150 fiyat veren yerler var iklimsa bayiinde pazarlık yapsam peşin için bu fiyata düşürebilirmiyim?.. Şimdiden teşekkürler.

**************************************************************************************************************************

Arkadaşlar iyi günler. Hazır eylül sonuna kadar indirim varken ve ısınmak için yüksek tutatlar öderken inverterlı bir klima almak mantıklı olur diye düşündüm. En iyi seçeneği uygun fiyata almak için danışmak istedim. Kısaca bilgi vermek gerekirse;

Oda boyutları: boy= 4.5m / en= 3m / yükseklik=2.75m
    Kullanılacak dönem: genelde kışın diyebilirim, orana vurursak %90 kış %10 yaz
    Şehir: Osmaniye, dolayısıyla Akdeniz iklimi; kışın en fazla birkaç hafta çok soğuk olabiliyor onun dışında sıcaklık değerleri gayet iyi. adana, mersin, antalya ayarında düşünün.
    Oda konumu: kuzeye bakıyor sadece akşam üstü çok az güneş alıyor.
    Yalıtım: 2 metrelik pvc tek kat kalın camlı pencere ve birde giriş kapısı yalıtım iyi sayılır. İki katlı evin altı komple dükkan ve boş üstü yok yani dam:)
    Tüketim: Kışın günde ortalama 10-12 saat.

Bütçe: Max 1500 TL civarı

Bilgiler kısaca böyle. Normalde 3000w ufo ile ısınyorduk ama ufo inverterlı klimadan çok daha fazlasını yakıyor bildiğim kadarıyla. Bu sebepten fiyatı makül ve olabildiğince en az yakan klima tercihimizdir herkesin olduğu gibi. Artı özellik olarak havayı temizlemesi(antibakteriyel, sigara dumanını olabildiğince atan vb.) gayet iyi olur. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim...

En önemlisi orta ve uzun vadede en az elektrik harcayan ve yeterli ısınmayı sağlayan arkadaşlar ve taksitliye göre bariz makulse peşin almak istiyorum lütfen değerlendirmelerinizde bunada dikkat edin teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aras -- 29 Eylül 2009; 17:32:55 >

• Zibro S1735 fiyat güzel,tüketim güzel ,cihaz güzel,kalite mükemmel.

Not:Sigara dumanını yok edecek klima değil,hava temizleme cihazı dahi icat edilmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbirol -- 11 Eylül 2009; 17:30:18 >
  • Sigara dumanını temizleyen yok bende biliyorum ama işte biraz göz boyasın:) Öte yandan bizim için servis önemli bu zibro denen markanın osmaniye merkezde servisi bayisi falan var mı ki? Sitesindeki servisler linki çalışmıyor.
  • Adana da bayi var.Osmaniyeyi bilemiyorum.Adanayla temasa geçebilirsiniz.
  • Toshiba daisekei(inverter)10000btu klima tavsiye edebilirim.Kendimde kullanıyorum 1 senedir.
  • o bütçeyle alınabilecek en iyi klima mbirol hocamın tavsiyesidir. . .
  • işte adana gelip kurar mı bilmiyorum bi sorun olduğundada adanadan tutup servis hayatta gelmez sanki. daha aynı şehirdeki servisleri yalvarmayla getiremiyoruz. neyse bu tarafları bir yana bu zibro ne kadar güvenilir, mesela ortalama 10-12 saatte bir ayda kışın belirttiğim bölgede ve şartlarda ne kadar yakar yaklaşık arkadaşlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sharp SJ-PT69R-HS ve SJ-PT64R-HS
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Su anda iklimsada kampanya varsa General ASHA09LGCZ almanızı oneririm. 9000 btu inverter klima verimli vede kaliteli fiyat olarakta en avantajli olanlardan biridir....

ELEKTRİK SARFİYAT

ısıtma : 750 watt
    sogutma : 630 watt

EER /COP DEGERLERİ

EER : 3,97 A SINIFI
    COP : 4,27 A SINIFI

Kampanya Fiyat Linki tıklayın... Pesin fiyatta dahada uygun fiyata alabilirsiniz hoscakalın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 12 Eylül 2009; 16:35:43 >
  • Samet arkadaşa katılıyorum general klimanın ısıtması daha yüksek, çalışma aralıgı daha geniş, daha yaygın (ikilimsadan ötürü) ve gerçek klimacı kendi işini kendi yapıyor onu ordan bunu burdan almıyor arçelik yada diger markalar gibi,

general 9000 ınverter asha çalışma aralıgı

sogutma: 1700 - 10.900 btu
    ısıtma: 1700 - 15.300 btu

Zibro 1735 .alışma aralıgı

sogutma: 4800 - 11.900
    ısıtma: 6600 - 14.300

bir kere zibro çalışma btu aralıgından kaybediyor, elektrik sarfiyatından kaybediyor ayrıca pazarlık ederseniz asha general klimayı 1150 tl alırsınız peşinde, taksitlede fazla bir şey degişmez buradan biliyorum sıkı pazarlık edin, zibro çalışma aralıgında, paradada, sarfiyatda da kaybediyor iyi düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G a l l i p o l i -- 12 Eylül 2009; 17:21:28 >
  • peki o zaman zibrodaki bu 4.53 lik cop değeri ne işe yarıyor bu arada 810 wat çekiyor 12000 lik klima
  • COP demek kaç watt tüketip ,kaç watlık ısı enerjisi üretiyorsun demektir.Zibro 1735 Nominal kapasitede 810 wat elektrik harcayıp,3660 watlık ısı enerjisi üretiyor ve bunun karşılığı 4,52 COP dir. COP ne kadar yüksekse o kadar az enerji tüketimi demektir.Yüksek kapasitelere ulaşmak demek aynı zamanda tüketiminde artması demektir.
  • Arkadaşlar eylül sonu geldi pederde sıkıştırıyor alalım diye lütfen son yorumlarınızla yardımcı olun ve en iyiyi seçmemi sağlayın. daha önce yazılanlarla birşeyler oluştu kafamda ama en iyisi için son yorumlarınızı bekliyorum. mesela mitsubishi dasiekai klimalar diğer invertlerlara göre dahada az yakıyormuş ısıtmada gerçeklik payı varmı...
  • Osmaniye dede servis verebilecek arkadaşlar varmış.PVG ile görüştüm.
    quote:

Orijinalden alıntı: aras

işte adana gelip kurar mı bilmiyorum bi sorun olduğundada adanadan tutup servis hayatta gelmez sanki. daha aynı şehirdeki servisleri yalvarmayla getiremiyoruz. neyse bu tarafları bir yana bu zibro ne kadar güvenilir, mesela ortalama 10-12 saatte bir ayda kışın belirttiğim bölgede ve şartlarda ne kadar yakar yaklaşık arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aras

Arkadaşlar eylül sonu geldi pederde sıkıştırıyor alalım diye lütfen son yorumlarınızla yardımcı olun ve en iyiyi seçmemi sağlayın. daha önce yazılanlarla birşeyler oluştu kafamda ama en iyisi için son yorumlarınızı bekliyorum. mesela mitsubishi dasiekai klimalar diğer invertlerlara göre dahada az yakıyormuş ısıtmada gerçeklik payı varmı...

şimdi sen orda iki farklı model söyledin dasiekai modeli toshiba mitsubishi değil ama iki dediğinde elektrikde en az elektirk harcayan cihazlardan bi taneleri.
  • Yarın alıyorum artık nihayet ötvnin son günü. lütfen acil yardım.
  • bende aynı durumdayım. son 1 gün ben hala bir karar veremedim. iklimsanın sharp, mitsubishi,general, sigma modelleri arasında kaldım. 2 tane 12 lik alcam biri otruma diğeri yatak odası için . vede ısınmak için kullanıcam. bilemiyorum. ama general en mantıklısı geliyor. fiyatı tam ortada, değerleride baya iyi ama hatay iklimsa bayinin elinde general yok. o kadar yazı okudum biri sigma iyi dese sigma alcam ama pek olumlu mesajda görmedim. 2 tane mitsubishiyede 4000tl gibi neredeyse bi külüstür araba parası vermek istemiyorum. tam anlamıya ortada kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redcheek99 -- 29 Eylül 2009; 20:00:12 >

• redcheek99 bende gidip iklimsa osmaniye ile görüşmedim yarın gidecem ellerinde olmasını umut ederek ama şu var ellerinde yoksa bile biz parasını ödeyip kampanyadan yarın yararlanalım onlar varsın sonradan getirsinler önemli değil sonuçta sistem böyle yürür benim bildiğim. yinede yarın gidip hanyayı konyayı görecez bakalım. yorumda yapan yok bakalım kendi kendimize kaldık. general asha07lgcz alacam artık aksine genel bir kanı çıkmazsa forumdan ve keşif ölçümünden. bu arada keşif ölçümünde benim dikkat etmem gereken birşey var mı sonuçta adamlar büyük takmak isterler para için, bu konudada aydınlatırsanız sevinirim.
  • akdaşlar iyi pazarlık edin ben 14000 asha ınverter generali 1770 tl 12 taksite aldım haberiniz olsun
  • eyvallah teşekkürler hamburgerabi.
  • sabah 8,30 dan beri servise ulaşmaya çalışıyorum gene anlaşmazlık olmasın diye, dün biri gelecegim dedi öbürü olmaz dedi elimiz bögrümüzde kalakaldık vallahi, şimdiden aradım ama adam şimdi gelelim diyor,bende çalışıyoruz biz bu klimayı almdan önce sorduk akşam 6,30 dan sonra montaj yapılacaksa ve swrvis sorunu yaşamayacaksak alırım dedim ok dediler şimdi klimayı aldık servis daha takmadan mız mız başladı, vallahi dsogru bu ülkede satana kadar, gelmedende buradan okudugum kadarı ile vakum cihazına kadar söyşedim geirsinler diye akşam geleince buraya düşüncami yazrımda perforömansı artık kışa soguklarda çıkacak ortaya.
    kalın salıcakla
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.