Şimdi Ara

2003 model reno clio anahtar kırıldı ne yapacağız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,bir arkadaşım anahtarını balkondan atmış oda yere düşmüş ve param parça.Yedek anahtarı yok en uygun nasıl çözebiliriz.Servismi yoksa anahtarcımı yapacak bu işi.

    Konu acildir yedek anahtarı yok.



  • Servise danışın bence. Kod numarası vardır anahtarın mutlaka yazar bir yerde. İmmobilieser durumu vs. çünkü, o yüzden servise sorun bence.
  • servis tek çareniz.immobiliserli araçlarda anahtarcı söz konusu bile olamaz.
    kaçıncı kattan düştü bu arada?
    bende 2005 clionunkini 6. kattan düşürdüm betona yapıştı hiçbişey olmadı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhanbilgin

    niye servis tek care ALLahın emrimi ? adamlar gitsinler kıt kanaat kazandıkları parayı servise döksünler anahtarcıdaki de insan servisdekide sadece servis abartmıyorum 5 katı para istiyo adamlar yag degiştirmeye altı üstü yag degiştirme 200 tl işcilik istiyorlar altan yagı boşaltacak üsten yenisini koyacak ama adamlarda haklı bir servis okadar koca yere onbeşbin tl kira veriyor senden benden cıkaracak tabiki
    sen kardeşim buraya gitwww.asanlaranhtar.com selemunaleyküm de hem çayını iç hem muhabettini yaparken adamlar anahtarın mı arızalı yada yeni yedek anahtar yapıracan yapsınlar ben öyle yaptım senelerdide kullanıyorum

    Yağ değiştirme işçiliği 200 Tl değil abartmayın. Servisleri kötülemeyin. Ayrıca sanayiye gidip gidip sonra oradaki ustalar anlamayınca yetkili servise gelmeyi bilirsiniz ;)
    Anahtar işi riskli iş en güvenilir yer servistir...Fransadan kodlu olarak sizin aracınıza özel gelir. Serviste tanıtımı gerçekleştirilir. 2 anahtar tanıtılır(Yada hiç yoksa gelen anahtar) diğer anahtarlar devre dışı kalır.
    Bir de arkadaşlar yetkili servis yedek parça sorumlusuyum İstanbul-Maltepe de fiyat sorabilirsiniz öm ile..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.