Şimdi Ara

Dungeon Hunter - RPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gameloft'un yeni RPG türündeki oyunu Dungeon Hunter'dan ilk gameplay videosu yayınlandı.

Gameplay Videosu

www.youtube.com/watch?v=AaxsJpavbzU

• oyun çıktı çokta güzel görünüyor..227mb boyutu
  • evet gerçekten güzele benziyor. iphone rpg oyunlarında devrim yaşıyor valla süper
  • denedim oyunu tek kelime ile super olmus
  • Denediğim rpgler arasında Iphone için çıkarılan en iyi oyun bu
  • Muhabbete dalıyor gibi olacağım ama bu oyunlar hep iphone için gibi gösteriliyor, ipod touch'lar ile de oynayabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YrkndrY
    Muhabbete dalıyor gibi olacağım ama bu oyunlar hep iphone için gibi gösteriliyor, ipod touch'lar ile de oynayabiliyor muyuz?

Oynayabilirsin tabii ki sadece iPhone daha ön planda olduğu için o şekilde yaziyolar. ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dragon Age Karakter Rehberleri ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: colonel_215

quote:

Muhabbete dalıyor gibi olacağım ama bu oyunlar hep iphone için gibi gösteriliyor, ipod touch'lar ile de oynayabiliyor muyuz?

Oynayabilirsin tabii ki sadece iPhone daha ön planda olduğu için o şekilde yaziyolar. ;)

Teşekkürler
  • valla yükledim harika bir oyun tavsiye ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: colonel_215

quote:

Teşekkürler

Önemli değil :)

• Çok güzel bir gameplay buldum. Bu oyun mutlaka edinilmeli
  • Videoda attack tuşuna neden sürekli basıyo acaba bi kere basınca otomatik vuruyor zaten, noob :P
  • BU oyunda pot nasıl içiliyor?
  • oyun mükemmel tek kelime ile ama 4. görev galiba orda tıkandım merchantın oglunu buldum ama catacombslara cıkan yeri bulamıyorum magarada kaldım resmen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: valerio

oyun mükemmel tek kelime ile ama 4. görev galiba orda tıkandım merchantın oglunu buldum ama catacombslara cıkan yeri bulamıyorum magarada kaldım resmen?

bi özellik vardı menuye gelip leave mi ne diyordun harita açılıyordu. Haritadan köye geri dönebilirsin direk
  • orayı geçmiştim su an forgedeyim baya uzunmuş oyun evde pc var 4 çekirdek ama hala bu oyuna takılı kaldım :)
    o özellik işe yarıyor evet exit level deyince world map acılıp istedigimiz yere gidiyoruz.
  • cheat muhabbeti olmuyomu bu oyunlarda haala
  • Ben çıktıktan bir iki gün sonra bitirdim yaw.

Bayağı güzel gerçekten. Çokda uzun oynayış süresi var.
  • Gerçekten çok hoşuma gitti bu RPG.
  • Ben iphone sahibi değilim ama bugun iş yerinden arkadaşım ile oynadım.. Oyun rpg değil hack'n slash türünde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.