evet gerçekten güzele benziyor. iphone rpg oyunlarında devrim yaşıyor valla süper
denedim oyunu tek kelime ile super olmus
Denediğim rpgler arasında Iphone için çıkarılan en iyi oyun bu
Muhabbete dalıyor gibi olacağım ama bu oyunlar hep iphone için gibi gösteriliyor, ipod touch'lar ile de oynayabiliyor muyuz?
quote:
Orijinalden alıntı: YrkndrY Muhabbete dalıyor gibi olacağım ama bu oyunlar hep iphone için gibi gösteriliyor, ipod touch'lar ile de oynayabiliyor muyuz?
Oynayabilirsin tabii ki sadece iPhone daha ön planda olduğu için o şekilde yaziyolar. ;)
Orijinalden alıntı: YrkndrY Muhabbete dalıyor gibi olacağım ama bu oyunlar hep iphone için gibi gösteriliyor, ipod touch'lar ile de oynayabiliyor muyuz?
Oynayabilirsin tabii ki sadece iPhone daha ön planda olduğu için o şekilde yaziyolar. ;)
Teşekkürler
valla yükledim harika bir oyun tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: YrkndrY
quote:
Orijinalden alıntı: colonel_215
quote:
Teşekkürler
Önemli değil :)
Çok güzel bir gameplay buldum. Bu oyun mutlaka edinilmeli
Videoda attack tuşuna neden sürekli basıyo acaba bi kere basınca otomatik vuruyor zaten, noob :P
BU oyunda pot nasıl içiliyor?
oyun mükemmel tek kelime ile ama 4. görev galiba orda tıkandım merchantın oglunu buldum ama catacombslara cıkan yeri bulamıyorum magarada kaldım resmen?
quote:
Orijinalden alıntı: valerio
oyun mükemmel tek kelime ile ama 4. görev galiba orda tıkandım merchantın oglunu buldum ama catacombslara cıkan yeri bulamıyorum magarada kaldım resmen?
bi özellik vardı menuye gelip leave mi ne diyordun harita açılıyordu. Haritadan köye geri dönebilirsin direk
orayı geçmiştim su an forgedeyim baya uzunmuş oyun evde pc var 4 çekirdek ama hala bu oyuna takılı kaldım :) o özellik işe yarıyor evet exit level deyince world map acılıp istedigimiz yere gidiyoruz.
cheat muhabbeti olmuyomu bu oyunlarda haala
Ben çıktıktan bir iki gün sonra bitirdim yaw.
Bayağı güzel gerçekten. Çokda uzun oynayış süresi var.
Gerçekten çok hoşuma gitti bu RPG.
Ben iphone sahibi değilim ama bugun iş yerinden arkadaşım ile oynadım.. Oyun rpg değil hack'n slash türünde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme