Şimdi Ara

Metal Gear Stili Hapisten Kaçış!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyun sektörünün en önemli serilerinden biri olan Metal Gear Solid serisinde bulunan, karton kutu içerisine gizlenerek düşmanlarımızdan saklanma özelliğini bilmeyen yoktur sanırım. Snake'in uyguladığı bu taktiği bir suçlu da hapisten kaçmak için kullanmış.
     
    Fransa'da iki kişiyi öldürmek suçu ile hüküm yiyen Jean-Pierre Treiber adındaki bir suçlu, Auxerre'deki yüksek güvenlikli bir hapisaneden tıpkı Metal Gear oyunlarında olduğu gibi karton bir kutu içerisinde kaçmayı başarmış.
     
    Kendisini bir kutuya paketleyen Treiber, kutunun yüklendiği kamyon sayesinde hapisanenin 100 mil açığına gidince özgürlüğüne kavuşmuş. Halen kaçak durumunda olan suçluyu polis ararken, onun suçsuzluğuna inanan avukatı ise "Treiber, uzun bir süre boyunca suçsuzluğunu ispatlamaya çalıştı. Fakat görünüyorki bu konuda pekte umudu kalmamış" dedi.
     
    Fransız aktör Roland Giraud'un kızını öldürmek ile suçlanan Jean-Pierre Treiber'in davası hala sürüyordu. Ayrıca kurban üzerindeki DNA örnekleri ile zanlının DNA'sı da uyuşmuyormuş.
     







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.