Şimdi Ara

Garmin & Baytekin (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
24
Favori
177.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kusey01

    2 üründe elime geçti.ilk izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.2797 genelde hoşuma gitti.menüsü 65 lmt ye göre güzel,nereye-adres-ilçeyi hecele, tümünü ara ,şehir veya ülke bu şekilde olması daha kullanışlı,istediğim adresi rahatça girebiliyorum ve otomatik tamamlaması var ve yazdığım sokağın bulunduğu mahalleleride gösteriyo.bende bunu istiyordum zaten.galiba başarsoft harita olduğu için.65 lmt de ise nereye-adres-ilçeyi hecele posta kodu gir tümünü ara ülkeyi değiştir seçenekleri var ve başka bir şehirde adres bulmakta zorlandım açıkçası bu menüden.ikisininde ekran parlaklığı çok iyi.tomtom kalitesinde.ikisinde sesleri gayet anlaşılır.yalnız 2797 nin kutusunda refyrbished yazıyodu ve kutu orijinal değildi,baytekinle görüştüm bu modeller hep böyleymiş sattıklarında sorun olmamış.diğeri cihazın arkasındaki seri numarası ile garmin expressteki seri numarası farklı çıktı.bu beni rahatsız etti açıkçası baytekine göre yine problem değilmiş.2797 nin ekran parlaklığı ilk denemde kendi kendine azalıp arttı yine baytekine göre güncellemeyle düzelecekmiş ama daha deneme fırsatım olmadı.genel olarak 2797 ye ısındım eğer bunlar bi problem değilse almayı düşünüyorum.bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

    arkadaşım her ikisini de iade edin. refurbished ürünler genelde arızalı iade edilmiş ürünlerin elden geçirilip yeniden paketlenmiş ürünlerdir. diğer seri no farklılığı da sistem seri numarayı tanıyıp güncelleme yaptıysa bir sıkıntı olmaz ise de o ürününe de bir şekilde müdahale yapıldığı anlamına gelmektedir. 2797Lm ile ilgili görüştüğüm kişi bana özellikle 2797LM almamam konusunda uyarmasındaki sebepleri anlartırken bunlardan bahsetmişti. 2567LMT gerçek sıfır ürün diye belirttiydi.

    Sonuç olarak siz sıfır parası vererek ikinci el bir ürün almış durumdasınız. Yerinizde ben olsam her ikisini de iade eder cillop gibi bir 2567LMT alır keyfime bakardım. ha bu arada paranız varsa bir 3597LMT alın bir daha arkanıza bakmayın.




  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    benimde çok ciddi tereddütlerim var.ancak sizin söylediğiniz üründe navteq harita mevcut.zaten o yüzden 65 lmt yi sevmedim,üstelim 65 lmt daha yüksek çözünürlüklü.ben başarsoft haritalı olan bi cihaz istiyorum.
  • kusey01 K kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz olay haritayla ilgili değil yeni yazılımla ilgili. 65lmt çok eski bir cihaz ve yazılımı da oldukça eski. bence bir de 2567LMT getirtin ve deneyin. navteq harita Garmin'de daha iyi çalışıyor merak etmeyin . illa başarsoftlu bir garmin istiyorum derseniz şu anda başarsoftla çalışmadıkları için gelecek cihazların eski ve refurbished olma ihtimali de oldukça yüksek. Sonuç olarak ben navteq istemiyorum derseniz piyasa malı ürünlere geri döneceksiniz ve malzeme ve ekran kaliteleri de bu ürünlerin malum. Kaliteli ürünler tomtom ve garmin'de var. karar sizin
  • kusey01 K kullanıcısına yanıt
    Standart Araç şarjı bunlar; trafik alıcısı değil. Doğru mu?
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    2797 için harici tmc hediye ediyorlar yanında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    evet bana başka herhangi bir aparat yollanmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DD252Admin

    Internet Explorer kullanmayın; firefox ile deneyin. Eklenti sağlıklı kurulamıyor. Sorun oluyor.

    Ayrıca BU tüm açıklamaları içeriyor. Ayrıca Nüvi 200 cihaz için Garmin Webupdater yazılımını kullabiliyorsunuz.

    saygılar.

    Chrome ile de denemiştim. Ona rağmen sorun yaşadım ne yazık ki.


    Tekrar deneyeyim yine de. Teşekkürler.
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    2567 lmt kullanıyomusunuz.eğer kullanıyorsanız menüsü nasıl tarif edeblirmisiniz?diğer özelliklerinide yazabilirimisiniz teşekkürler.
  • kusey01 K kullanıcısına yanıt
    şu an kendi kullandığım cihaz next 565, ancak en kısa zamanda bir garmin alacağım özellikle 3597LMT için mali durumu ayarlamaya çalışıyorum. 2567LMT'yi bir arkadaşım bu konularda bilgi ve tecrübem iyi olduğu kendi adına bir ürün seçip satın alıvermemi istediği için almıştım. Aldıktan sonra 1 hafta cihazın güncellemelerini yaptıktan sonra test ettim. bahsettiğiniz adres girme sorunlarını yaşamadım. next'teki iGo ile kullanım tarzı farklı tabi ki. Menülere ve ekranlara vakıf olmak için biraz mıncıkladım cihazı. Arkadaşım cihazdan gayet memnun. Özellikle Smartphone Link yazılımıyla cihaz acayip oluyor. Geçenlerde çocuğunu istanbulda bir üni'ye kaydettirmek için istanbula gitmişti. kendisine çok yardımcı olduğundan bahsetti ve öve öve bitiremedi. dün de yazılımın yeni sürümü gelmiş. Garmin Express'de yükleyin diye ikaz etti. birçok iyileştirme yapılmış yazılımda. rota hesaplama algortimasının yeniden düzenlendiğini yazmışlar bir de.




  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    3597 almam şu an için pek mümkün görünmüyor.galiba onun ekranıda LCD gibi geldi eğer öyleyse güneşte parlama durumu olabilir.benim istediğim cihazın özellikleri;1.ekranın güneşte parlamaması 2.800x480 pixel olması 3.adres girmesi kolay olması4.bluetooth olması 5.3d binalalrı göstermesi 6.4 gb dahili hafıza olması 7.kısa sürede rota hesaplaması yapması 8.sesli yönlendirme olması
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    bide merak ettiğim 2595 lmt ile 2567 lmt arasında ne fark olduğu?ürün özelliklerine baktığımda farklı bişi göremedimde,acab yazılanlarda mı bi yanlışlık var?
  • kusey01 K kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Baytekin cevap veremedi mi iki cihazın farkı konusuna?

    Örnek; Nüvi 3590 ile 3560 arasında çözünürlük farkı var; geri kalan aynı. Bazı modellerde Kavşak görünümü farklı. Bazen de Ülke veya Bölgeye göre kodlar değişiyor, mesela xx40 seri Türkiye'de yok.

    Saygılar.
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    yurtdışından garmin alsam türkiye haritası ve Türkçe menü yükletebilirmiyim?LMT özelliği çalışır mı?örn:garmin 2689 lmt..şimdiden teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DD252Admin

    Selamlar,

    Aradığınız aksesuar Baytekin Sitesinde (garmin.com.tr) var satılık; eBay gibi uluslararası sitelerde de bulabilirsiniz.

    Saygılar.

    Bir tane daha aynısından alsam yine bozulacak. Bu vantuzların zamanla bozulup camdan düşmesi sorunu çok kötü. GPS cihazı kullanmanın olmazsa olmazı gibi sanki. Siz ne yapıyorsunuz? Bozuldukça sürekli yenisini mi alıyorsunuz? Yoksa farklı bir çözüm yolu var mıdır? Yani vantuzsuz sistem gibi vs. Çünkü cama sürekli tak çıkart yapınca ne olursa olsun bozuluyor. Bundan önce de bir sürü Iphone tutucusu bozdum böyle. Sürekli takılı tutunca da torpidoda GPS cihazı var izlenimi verebilir hırsızlara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 27 Eylül 2014; 9:15:46 >
  • xtreme4495 X kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Ben vantuslu kısma hiç dokunmuyorum; cihazı alıp eve çıkarıyorum. Aylardır aynı yerde duruyor; ve çok sıcak birkaç yaz günü dışında hiç düşmedi. Hırsızlık konusuna da değineyim, hırsızlar artık Navigasyon cihazı çalmıyorlar. Bir işlerine yaramıyor çünkü, para da etmiyor çok var.
  • xtreme4495 X kullanıcısına yanıt
    Ben de günlük çıkarmıyorum. Zayıflayınca bir bardağın içine koyup kaynar suda yarım saat bekletiyorum. Kutudan çıkan diskle alta yapıştıtmak ta çözüm, bende öyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, bende Garmin 3590LMT var ve Başarsoft 2014T1 haritası yüklü. Daha önce hiçbir Garmin cihazda başıma gelmeyen ve çok sinir bozucu bir sorun var. Bazen sokak araması yaparken cihaz kilitleniyor ve kum saati simgesi ekranında öylece kalıyor. Misal, Bursa'da Esen Sokak diye arayınca dün kilitlendi ve yarı yolda kaldım. Bu sorun Başarsoft haritasından mı yoksa Garmin'den mi kaynaklı?

    Son firmware yüklü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Eylül 2014; 13:18:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agtr

    Ben de günlük çıkarmıyorum. Zayıflayınca bir bardağın içine koyup kaynar suda yarım saat bekletiyorum. Kutudan çıkan diskle alta yapıştıtmak ta çözüm, bende öyle

    Vantuzu tutan plastik birşey geçiyor makinenin kendisine. Oradan vantuzu çıkartıp plastiği silikon yapıştırıcıyla arabaya yapıştıracağım birgün.

    Sayın DD252Admin

    Siz de haklısınız ama ben hem GPS cihazını hem de Teyp'in kafasını torpidoya atıyorum. Torpido da başka şeyler de var. Camda vantuz varsa torpidoya birşeyler koyma alışkanlığım olduğunu düşünebilirler diye düşünmüştüm.
  • Merhabalar, USA'dan aldığım 52LM cihazıma kendi haritamı yüklemek istiyorum ''gmapsupp.img'' şeklinde dosyayı.

    Basecamp, Gmaptool, mapinstall herşeyi denedim ama sonuca varamadım, son olarak cihazımın iç hafızasındaki ''Garmin'' klasörüne haritayı kopyalaıp yapıştırdım ama yine olmadı.

    Bu haritayı nasıl yükleyebilirim cihazıma ? ayrıca Türkçe Ses nasıl eklerim ? teşekkürler.
  • Melik M kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Benim bildiğim -denemedim- aynı isimde 2 harita kullanmıyor Garmin cihazlar. Ya ismi sonuna 2 gibi bir rakam ekleyerek değiştirin yada SD Karta Garmin\Map şeklinde iç içe 2 klasör açın içine atın.

    Tahminim o zaman görecektir.

    Bir diğer yol OSM kullanmaktır; onun da SD kart içeriğini komple indirebilirsiniz. Bir işlem yapmanıza gerek yok zip'ten çıkarıp SD kart içine atacksınız. Bilgi İçin Tıklayın

    Saygılar.

    Not: Bu açıklamayı "Kendi Haritamı yüklemek istiyorum" açıklamanız üzerine yaptım.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.