Şimdi Ara

Su ısıtıcısı (Kettle) alacağım.Önerileriniz nelerdir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
415
Cevap
5
Favori
183.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alternatif olarak şu ürünleri de beğendim. alan veya bu işten iyi anlayan biri varsa yardım etsin :((

Tefal Express+ Su Isıtıcı 103 TL
    •Çıkarılabilir ve yıkanabilir kireç filtresi
    •Otomatik kapak açma
    •Işıklı açma/ kapama düğmesi
    •360°C hareketli taban
    •2 yanda su seviye göstergesi
    •Mat paslanmaz çelik dış kaplama (kapak dahil)
    •2200 W

Su ısıtıcısı (Kettle) alacağım.Önerileriniz nelerdir?

Korkmaz A370 Sutez Elektrikli Su Isıtıcı 75TL

•18/10 Cr-Ni paslanmaz çelik.
    •Çelik Gövdeli.
    •Susuz kaldığında otomatik koruma sistemi..
    •1.7 Su Kapasitesi. 3000 watt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor35 -- 20 Ocak 2011; 21:03:49 >

• Arkadaşlar tamamı cam, porselen veya çelik olarak ne isterseniz alın. İçinde plastik veya abs su seviye göstergesi, süzgeç, v.s. olmayacak..Kısaca kaynayan suya temas eden plastik ve abs asla olmayacak...Zararsız bilmem nee demelerine bakmayın....Ben FELİX çaydanlık aldım. Tamamı çelik ve üstünde cam demlik...69 LİRa..Hem kettle hem çaydanlık çok güzel mutfakta çok işe yarıyor..Altı aydır kullanıyoruz..Saygılarımla...
  • Atma din kardeşiyiz, her tarafı kalite ürün bir tane örnek ver o zaman, kendisi cam yada çelik olanların kapagı en adi plastikten.
  • güncel
  • Ben cam su ısıtıcılarını tavsiye ederim. HOMEND diye bir markadan aldım çok memnunum. dediğiniz gibi kapak plastik fakat önemli olan ana gövdenin cam olması. kaynama esnasında suya temas eden bir plastik parça yok.
  • mesajım bulunsun
  • Piyasada Çin malı olmayan kettle kalmamış artık. Fazla alternatif bulamadım açıkcası. Olmazsa Bluehouse almayı düşünüyoruz. Büyüklüğü ve şekli de bizim için önemliydi.

http://www.blue-house.com.tr/urun.asp?submenuheader=3&ID=88

Edit: Filtresi de çelikten. Çoğu ısıtıcının plastik

Bulunduğum ildeki yerel teknoloji markette 62.9 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egenin_efesi -- 8 Şubat 2011; 15:24:08 >
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/homend-1604-cam-govdeli-2200w-su-isitici-12-lt/ProductDetails.aspx?productId=mthome1604&categoryId=22027#Gorseller

Bu ürüne bakmanızı tasiye ederim. Ben aldım. Camını Almanya'da özel yaptırmışlar. Üstünde de yazıyor; Germany diye..
  •  Su ısıtıcısı (Kettle) alacağım.Önerileriniz nelerdir?

Bir bakın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pınar Gül

Bir bakın bence.

Paylaşım için teşekkürler. Bu ürünü Esse'de görmüştüm. Açıkcası annem beğendi ama cam diye biraz tereddüt etmişti. Fakat sağlamdır diye düşünüyorum, aklımızdaki ürünlerden biri diyebilirim. Bir de aklıma şu geldi; kireçlenmeye başlayınca kötü bir görüntü oluşturursa...

• quote:

http://www.hepsiburada.com/Liste/homend-1604-cam-govdeli-2200w-su-isitici-12-lt/ProductDetails.aspx?productId=mthome1604&categoryId=22027#Gorseller

Bu ürüne bakmanızı tasiye ederim. Ben aldım. Camını Almanya'da özel yaptırmışlar. Üstünde de yazıyor; Germany diye..

Artık kararımızı verip bugün Homend Thermowater 1606 model su ısıtıcısını aldık. Denix'ten 9 taksitle 82 lira. Ürün gayet şık ve kaliteli. Annem çelik istiyordu ama mağazada bu ürünü tekrar inceledi ve ona karar verdik. Babamın endişesi ya kırılırsa. Görevli de camının sağlam olduğunu, özel üretimle imal edildiğini söyledi. Zaten kutusunda da yazıyor. Bir ara resim de ekleyeceğim :).

https://www.homend.com.tr/
    Homend | Serving Life | Online Alışveriş
    http://www.homend.com/thermowater1606.asp

• Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.
    Dayanıklılık meselesini bana şu şekilde anlatmışlardı: Sıcak ve soğuğa karşı toleransının yüksek olduğunu, suyu kaynattıktan sonra
    buzlu su da koysanız cama bir şey olmadığını söylediler. Herhangi bir sorun yaşarsanız ya da aklınıza takılan bir şey olursa 444 32 45'i arayın yardımcı oluyorlar.
  • quote:

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.
    Dayanıklılık meselesini bana şu şekilde anlatmışlardı: Sıcak ve soğuğa karşı toleransının yüksek olduğunu, suyu kaynattıktan sonra
    buzlu su da koysanız cama bir şey olmadığını söylediler. Herhangi bir sorun yaşarsanız ya da aklınıza takılan bir şey olursa 444 32 45'i arayın yardımcı oluyorlar.

Teşekkür ederim. Sizin de iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Ürün gerçekten kaliteli, plastik aksam ya da kablosu olsun diğer piyasadaki ürünlerden kaliteli. Servis ise evden alıp eve bırakıyormuş, servis süresi en fazla 48 saat diyor. Onarım olmazsa yeni ürün veriliyormuş diye biliyorum Resim ekleyeyim dedim ama biraz bozuk çıktı sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ASUSX51

Piyasada Çin malı olmayan kettle kalmamış artık. Fazla alternatif bulamadım açıkcası. Olmazsa Bluehouse almayı düşünüyoruz. Büyüklüğü ve şekli de bizim için önemliydi.

http://www.blue-house.com.tr/urun.asp?submenuheader=3&ID=88

Edit: Filtresi de çelikten. Çoğu ısıtıcının plastik

Bulunduğum ildeki yerel teknoloji markette 62.9 TL.

Aaaaa bizim kettle Ama bizimki mat çelikten, görüntüsü tamamen aynı ayrıca.

• Kettle'ınız hayırlı olsun. Su kapasitesinin daha az olması dışında güzel bir ürün bence de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Kettle'ınız hayırlı olsun. Su kapasitesinin daha az olması dışında güzel bir ürün bence de.

Teşekkür ederim. Kapasitesi biraz daha yüksek olsa iyiyimiş. Uzun bir araştırmadan sonra bunu aldık. Cam olması insanı biraz endişelendiriyor ama dikkatli kullanılınca sorun olmaz sanırım. Camı Alman duran schott firması tarafından üretiliyor. Kireçlenmeye başladıkça sık temizlemek lazım
  • Kettle insanın elinden biraz zor düşer bence :)) Kireçlenme olayını düşünüyorsanız kireç çözücü iş görür, içini süngerle ovmazsanız cam yapısı bozulmaz herhalde.

En kötü ihtimalle cam görünümü çirkinleşirse beyaz elektrik bantlarını aralarda boşluk bırakıp şerit şerit yapıştırarak değişik bir hava katarsınız :)
  •  Su ısıtıcısı (Kettle) alacağım.Önerileriniz nelerdir?

Ben Philips HD4686/90 Bu Modeli Aldım Ürün Mükemmel Adamlar Isıtıcı Diyip Geçmemişler.

• güzel konu. up'lıyorum. çelik ve kablosuz önerileriniz nelerdir
  • 30-40 TL civarına plastik olmayan işe yarar hangi su ısıtıcılar var ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.