Şimdi Ara

###GOLD KASMA TAKTIKLERI###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
10.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deisen oyun sistemi ve Yogun istek uzerine tekrar yaziyorum
    Suan 187K goldum var ve bunun 185K sini ah dan kazanmisimdir o yuzden ah taktikleri vercem.(hepsini deil tabi :))
    NOt:bu ah cilik oyunlari icin bol miktarda gold gerekir (yane sermaye) ve risk isidir.Bazi alinan satilan itemlerde risk azdir vsvs ama patlabilir:)
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Benim en cok sattigim itemler:
    1/Leggs Enchanti 50SP 20spriti (gunde en az 4-5 adet satiyorum tanesinden 70-80g)
    2/Fazla honorunuzla cardinal ruby alin ve 20str-23sp-20agi yaptirin yada yapin ve ah a koyun. (maliyet olmadigi icin alayi kar)
    3/ULduardan dusen lw epicleri:Runed orblari ucuza toplayin ve lw kemer ve bot yapin.(Maliyet 2k max satis 3799g dan her hafta bi tane satiyorum en az)
    4/Abbys kristalleri toplayin scrola (berserk-bladeward-blooddraining-65AP - 25hit 25critic yapin ah da bunlari guzel iteklersiniz (en az 200g kar tanesi)
    5/30Sp ve 4All stat yapabilen enchanter bulun ve scrola yaptirin 20X (bu enchantlari serverda ya 1 ya 2 kisi yapar onun icinde kar %200dur en azindan ve guzel satilirlar)
    6/Borean derileri ah dan ucuza cekin ve mining cantasi yaptirin ( %100 kar)
    7/Enchanter danda scrola yaptiginiz enchantlarla guzel gold kasabilirsiniz.(fazla kar olmasada is ucuz mats bulmaya bakaar ne ucuza mat alirsaniz o kadar fazla kar)
    8/Insciption la en cok tutulan grypt listesi yapin ve 20x adet yapin sora tek tek satin :) (beni cok bunaltiyo mesela ve kar marji azdir ama serverda bu ise bakan cok yoksa yapin)
    9/JC de ayrica +10stats gemi cok karlidir (bende 3 tane jc alt var mats belese geliyo yane ve gunde 4-5 tane satiyorum 700-800g demek bu )
    10/Kemer soketindende iyi gold gelir.Kasamda belki 700-800adet belt soket stogum var artik ne kadar sattigimi siz dusunun.

Simdi gelelim mesleklere:
    JC : Daily si hala is yapiyo gemlerden para kazanmayi unutun derim :)
    LW: Para kazanmayi unutun bu meslekle (ance yeni droplardan olcakda adamini bulcande 70-80g alcan is basina)
    BS:Kemer soketi her zaman para kazandirir.Ayrica Weapons a yapilan enchantida ihmal etmeyin.BIrde Platinum shield var tabee (rep ister)
    INscip:Gereksiz bir meslek Ama alt chara kasilabilir (Tek artisi omuza rep kasma derdi biter)
    MIning:Kasacaksaniz mutlaka yanina herbalism de alin ikisi birden saate 700-800g demek :) Ama Paladin yada Druid lazim (+Titanstell gunde 50g demek)
    HErbalism:Kasacaksaniz mutlaka yanina mining de alin ikisi birden saate 700-800g demek :) Ama Paladin yada Druid lazim
    ENgineer:Para kasmayi unutun kascaksaniz 5K hazir bulundurun :)Motor helicopter yaptiracaksaniz allah yardimciniz olsun :)
    Enchanting:Scroll alin scrola basin ah a koyun gunde ben 500g indiriyorum en az (haftasonlari X2)
    ALcemy:Suan iyi is ama gem fiyatlari 50g dusunce o da bir ise yaramiycak
    Skining:Artic Fur fiyatlari uctu gitti :) kascaksan dps clasin varsa olabilir.
    Sanirim meslekler bu kadar :)

------AHcilikmi yapcan mutlaka oku-------
    1/Ah cilik yaparken mutlaka her 3-4 saatte bir kontrol edin
    2/Haftasonda her 2 saate bir kontrol edin
    3/KAzandigininiz Tum gold u ah a yatirin geri almayin asla bi gun bir dev olcaksiniz :)
    4/Ah a baslarken bir altchar acin tum cantalari 16lik yapin 5k-10K goldu alt chariniza yollayin ve asla geri almayin 5 -10k yi :) GErekirse dahada takviye yapin.
    NOT:Kastiginiz alt chara yeni 2 tane meslek alin sizde olmayan.(bende mesela tum meslekler var+ Jc 3X tane var)

-----SIFIRDANMI BASLIYON BINEKMI ALCAN OKU!---------
    MAdem oyle hamallik yapcaksin bizde yaptik herkes yapti bunu unutma!
    1/Skining-Herbalism-MIning :) Baska sansin oldugunumu saniyosun ? Kendini kandirma 2 gun adam gibi yap farmini al binegini :)
    2/Daily yap abicim alt charinlada daily yap su binegi alana kadar.DK ni 80 yap onlada daily yap lol
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Benden bu kadar.INsallah nooblara yardimim dokunur.Daha binlerce taktik var hepsini yazarsam ozaman biz yiycez:)
    UNutmayin ne kadar cok kazanmak isterseniz o kadar cok riski goze almis olcaksaniz.Onden bir deneyin baktiniz satiliyo devam edin vsvs
    Ayni normal hayattaki gibi hic bir farki yok :) Hatalarim varsa affola + LUtfen kirici deil yapici olalim !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gelu -- 7 Eylül 2009; 12:46:28 >

• ya babacım iyice aştın sen bu gold olayını
    tbcde de 30k goldun vardı.
    cimriliğin gözü kör olsun ah ye giriyorum max 500g yatırım yapıyorum :D
    açıyosun topicleri sadece ağzım sulanıyo
    helal olsun, enchant kasıyorum bütün taktikleri uygulicam inş hayalimdeki motoru yaptırcam.
    çok saol, çok güzel yerlere değinmişsin
  • Teşekkürler.
  • Warol baba
  • Dk açtım. 2 günde Skinnig - Mining fulledim kuş aldım. Em ay no layfır ?
  • INscip:Gereksiz bir meslek Ama alt chara kasilabilir (Tek artisi omuza rep kasma derdi biter)
    diyosun...
    Noble kart çıkarttınmı bak nasıl satıyo...
    şimdiye kadar sattığım ace-eight arası noble kartlardan 6-7k gibi bi gold kaldırmışımdır
    ama diğer kartlar gerçekten az satıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolvérine -- 7 Eylül 2009; 16:08:34 >
  • 72druidim de 131 skill JC 390 mining var mainde mining ve alch(transmute master) full.acaba altın JC yukseltip,alchemyle epic gem transmute yapıp alt charda JC ile işleyip para kazanablrmiyim acaba.JC fullemek için tahmini kaç gold gider?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gold drop yok, potlar paralı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • INscip:Gereksiz bir meslek Ama alt chara kasilabilir (Tek artisi omuza rep kasma derdi biter)
    diyosun...
    şimdiye kadar sattığım ace-eight arası noble kartlardan 6-7k gibi bi gold kaldırmışımdır

Diyorum evet halada diyorum TOc la birlikte yakinda o noble kartlar copluk olcaklar +
    Ben o karttan belki 4 tane kendim yaptim ve kesinlikle soluyorum yapmak buyuk risk !
    ILk noble ciktiginda 8-9K idi ozaman yapmistim ve o zaman 2K tanesinden kar etmistim.Ama suan 4K ya noble alabilirsin yane tamamiyle zarar :)
  • Bende enc ve tailor var şu anda gerçi tailor 440 enc de 420 tailordan sapphire spellthread yapıp satıyorum genelde 150ile200 arası veriyorum.... günde en fazla 3 tane yapa biliyorum diger türlü cok sıkıyor :( malzemeleri ahden cekicek olsam epey para tutuyor 3 tane yapsam nerde ise yarı yarıya gidiyor para kendinm kasmak zorunda kalıyorum :(
  • gushi iyi olur ama kasmasi biraz sikar JC yi ozellikle 210-300arasi olduruyo adami ama sora geri alirsin parani :)
  • Yok ya meslek kasmak kadar kolay bişe yok engineeri 2 , jw yi 3 , en cok zorlandığım enchanteride 4.5 günde kasmıştım ama lw kasmadım onada zor diyolar
  • Teşekkürler.

Gold telaşı meslek falan çok sıkıyor beni artık.
  • eline sağlık...
    187k gold nedir ya :D
  • bugun ah den silk clothlar 20lik olarak 2 golda satılıyordu.bayagi bir vardı boyle.hepsini aldım ve 7 golddan koydum.bayagi kar a gectim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gelu

INscip:Gereksiz bir meslek Ama alt chara kasilabilir (Tek artisi omuza rep kasma derdi biter)
    diyosun...

Diyorum evet halada diyorum TOc la birlikte yakinda o noble kartlar copluk olcaklar +
    Ben o karttan belki 4 tane kendim yaptim ve kesinlikle soluyorum yapmak buyuk risk !
    ILk noble ciktiginda 8-9K idi ozaman yapmistim ve o zaman 2K tanesinden kar etmistim.Ama suan 4K ya noble alabilirsin yane tamamiyle zarar :)

Her meslek gibi inscripte zamanında iyi para kazandırmıştır en az 15k para yapmışımdır. Eğer piyasayı takip edersen hala iyi para getiriyor. Ama biraz biraz eski para kazandırmasını yitirdi.Bu çoğu meslekte oluyor zaten.

• inscriptiondan bende en az 10-15 K kastım.. JCdende 10K kaldırmışımdır.. Bu meslek karlı bu karsız diye bir olay yok AHyi takip edin tum meslekler karlı.. (LW hariç, tek don enchanti yapabiliyor.. matı pahalı karı az..) bu arada manipulatingte en karlı mesleklerden biri
  • Dead.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otseola -- 16 Mayıs 2018; 14:57:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

inscriptiondan bende en az 10-15 K kastım.. JCdende 10K kaldırmışımdır.. Bu meslek karlı bu karsız diye bir olay yok AHyi takip edin tum meslekler karlı.. (LW hariç, tek don enchanti yapabiliyor.. matı pahalı karı az..) bu arada manipulatingte en karlı mesleklerden biri

Aynen don enchantı
  • Enchleri Nasıl Scroll a Nası Yazdırcaz Onu Çözemedim :S ...

Bir Anlatabilir misiniz
  • Evet ya o enchleri scrolla yazmayı ben de çözemedim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.