Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
377.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konun güncel kalması adına mesajım bulunsun
  • Konunun güncel kalması adına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanardag06 -- 24 Şubat 2011; 10:57:25 >
  • bilgisi olanlardan yardım bekliyorum yurtdişindan vu duo getirtmek istiyorum ucuza satan tanıyan, bilgisi olan yazarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

konuda ilerlemedi haftalardir

Çinde yeni ürün çıkmayınca malesef ilerlemiyor, halen yeni tunerli 800 HD satılıyor. SE yok, 8000 yok var deselerde bence yok :-))))))
  • Arkadaşlar, Çin'den aşağıdaki linkte bulunan DM800HD cihazı 180$'a getirttim. Satıcı gönderi içeriğini MP4 player olarak göndermiş ve gümrüğe takılmadan 2.5-3 hafta kadar sürede elime ulaştı. Escrow sistemi sayesinde ürün elinize ulaştığında onay vereceğiniz için ürün alımı güvenli gibi geldi ve satın aldığım ürün elime ulaştı. Şu anda kullanıyorum ve problemimiz bulunmuyor. Şu anda tek keşfedemediğim usb harddiski kullanmak oldu.160 GB kapasiteli 2,5" philips harddiski en başta görmedi. Forumdan adaptörle kullanılınca sorunun çözüldüğünü öğrendim.Adaptörle denedim ve başarılı oldu. Artık harddiski görüyor. Fakat cihazın kayıt sırasında harddiski kullanabilmesi için kayıt dizini olarak harddiski seçiyorum ama harddisk içindeki klasörleri görmediği için seçimi tamamlayamıyorum. Ayrıca avi oynatmayı da bir türlü halledemedim. Bu problemi çözme konusunda bilgisi olan bir arkadaş varsa yardımını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

http://www.aliexpress.com/product-fm/386296550--Hot-Sell-Dreambox800HD-dreambox-dm800-dreambox-800-Fast-shipping-Get-it-cheaper--wholesalers.html

• quote:

Orijinalden alıntı: snoopwest

Arkadaşlar, Çin'den aşağıdaki linkte bulunan DM800HD cihazı 180$'a getirttim. Satıcı gönderi içeriğini MP4 player olarak göndermiş ve gümrüğe takılmadan 2.5-3 hafta kadar sürede elime ulaştı. Escrow sistemi sayesinde ürün elinize ulaştığında onay vereceğiniz için ürün alımı güvenli gibi geldi ve satın aldığım ürün elime ulaştı. Şu anda kullanıyorum ve problemimiz bulunmuyor. Şu anda tek keşfedemediğim usb harddiski kullanmak oldu.160 GB kapasiteli 2,5" philips harddiski en başta görmedi. Forumdan adaptörle kullanılınca sorunun çözüldüğünü öğrendim.Adaptörle denedim ve başarılı oldu. Artık harddiski görüyor. Fakat cihazın kayıt sırasında harddiski kullanabilmesi için kayıt dizini olarak harddiski seçiyorum ama harddisk içindeki klasörleri görmediği için seçimi tamamlayamıyorum. Ayrıca avi oynatmayı da bir türlü halledemedim. Bu problemi çözme konusunda bilgisi olan bir arkadaş varsa yardımını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

http://www.aliexpress.com/product-fm/386296550--Hot-Sell-Dreambox800HD-dreambox-dm800-dreambox-800-Fast-shipping-Get-it-cheaper--wholesalers.html

Öncelikle hayırlı olsun.

Gönderi içeriğine ne yazılacağı konusunu satıcı ile önceden msn, mail vs ile görüştünüz mü yoksa siparişi verdikten sonra herhangi biriyle görüşmeden direkt paket elinize mi geçti?

Sim 2.01 boot76 amg tavsiye ediliyor. Verdiğiniz linkte bu bilgi yok. Size hangi sürüm geldi?

Fiyat yerel satıcılara nazaran oldukça iyi.

• DM 800 se HD çıkmış diye bir mail aldım, sizlerde herhangi bir bilgi varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: auzdil

DM 800 se HD çıkmış diye bir mail aldım, sizlerde herhangi bir bilgi varmı acaba ?

Valla kardeş çok merakla bekledigim bi ürün ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: auzdil

DM 800 se HD çıkmış diye bir mail aldım, sizlerde herhangi bir bilgi varmı acaba ?

Hocam en son bir forumumuzun da tanıdığı Jess'le konuştuğumda ürünün ne zaman çıkacağını bilmediğini söyledi.Bende merakla ürünün çıkmasını bekliyorum.
  • gecen sene bu topic ten dm800 almıştım şimdi Vu+duo almak istiyorum çinden buda mümkünmüdür acaba
  • dm800 hd yi Türkiye"den en ucuz nerden alırım.tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acey -- 12 Mart 2011; 22:22:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acey

dm800 hd yi Türkiye"den en ucuz nerden alırım.tavsiyelerinizi bekliyorum

+1
    dm800 hd se?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acey

dm800 hd yi Türkiye"den en ucuz nerden alırım.tavsiyelerinizi bekliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: ottomania
    +1
    dm800 hd se?

kardeş türkiyede 400 TL altına satan çok az kişi var onlarda zati fiyat olarak söyleyince toptanmı diye soruyor Ona göre fiyat belirliyor ... yoska en kötü 400 TL veriyorlar 800 HD Se ise Tek Güvenilir yer olarak hepsidijital söyleyebilirim çeşit olarak çok valla şu 800 HD Se bi clon çıksada fiyatlar güzelce bi değişse ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jezxy -- 14 Mart 2011; 20:44:54 >
  • Arkadaşlar Dreambox 800 HD SE modelinin klonu çıktımı?Çıktıysa çinden hangi satıcıdan alabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganozlu

Arkadaşlar Dreambox 800 HD SE modelinin klonu çıktımı?Çıktıysa çinden hangi satıcıdan alabiliriz?

Anlaşılan herkez bu cihazı bekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomania

quote:

Orijinalden alıntı: doganozlu

Arkadaşlar Dreambox 800 HD SE modelinin klonu çıktımı?Çıktıysa çinden hangi satıcıdan alabiliriz?

Anlaşılan herkez bu cihazı bekliyor

:)aynen kardeş bende bu cihazı bekliyorum.Bu cihazla ilgili yorumları okudum herkes memnun görünüyor.Bazıları bu cihazın klonu çıktı diyor ama sanırım kesin bilgi yok
  • arkadaşlar şu an itibariyle "jess" lonrisun şirketinden ayrılmış.
    artık bu şirkette çalışmayacak. Şirket çalışanından 40dk önce alınan bilgidir.
    jess'e bizzat doğrulatılmamıştır. zaten jess ile isim ve tanışma faslından sonra
    karşılıklı yazışamadığımızdan buna imkan olmamıştır.
    benim görüştüğüm arkadaş da yakında ayrılacakmış. Ayrıca peter isimli satış
    sorumlusu da ayrılacakmış. Şirket yönetiminde sıkıntı var. Ayrıntılar daha sonra
    bildirilecektir. DUYURULUR :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukukcu

arkadaşlar şu an itibariyle "jess" lonrisun şirketinden ayrılmış.
    artık bu şirkette çalışmayacak. Şirket çalışanından 40dk önce alınan bilgidir.
    jess'e bizzat doğrulatılmamıştır. zaten jess ile isim ve tanışma faslından sonra
    karşılıklı yazışamadığımızdan buna imkan olmamıştır.
    benim görüştüğüm arkadaş da yakında ayrılacakmış. Ayrıca peter isimli satış
    sorumlusu da ayrılacakmış. Şirket yönetiminde sıkıntı var. Ayrıntılar daha sonra
    bildirilecektir. DUYURULUR :(

Alla alla...

Eeee... Ayrılırsa ayrılsın !

Şirket yönetiminde sıkıntı olursa olsun.

Bunlardan bize ne !?

Şirketin atatığı diğer temsilcileri ile münferit siparişlerimiz devam eder.

@abbet, nerelerdesin yav!?

Şu @jess'le görüşüp, durumu bildir. Nedir? Ne değildir?

Saygılar.

• arkadaşım ben de "ah jess vah jess" demiyorum yani
    mesajımdan böyle mi anlaşılıyor diye düşünüp bir daha okudum ama
    sonuç negatif.
    zaten ben jess ile değil ally ile görüştüm ve siparişi verdim.
    182usd + 22usd (western union komisyonu) = 204usd
    hiç pazarlık yapmadım. ems ile gönderecek
  • yeni mi aldın sen ? ne aldın merak ettim ? bende sıkıldım bu yeni cihazın gelmesinden kaç ay geçti ortada doğru düzgün bişey yok gerçi şimdide gümrük problemi var onu ne yapıcaz oda kocaman bir soru işareti.
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.