Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Cevap : Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Sistem Belirtin Yazdır
Sayfa: <<     37 [39] 41 42 43 44 45 46      >>
Konu içi arama ayarları
Sadece Arananın bulduğu yerler
Arama terimleri En önemli Üst minimum sıralama: /1000

Arama tercihlerinizi belirlediyseniz yukarıdaki kutuya arama terimini yazıp "Konu içi ara" butonuna tıklayınız.
Giriş

358 Mesaj
19 Ocak 2011; 17:43:26 

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Dvd kutusuda olur aslinda eski atari kutularida olur aslinda tabii böyle bişey için uğraşırlar mı merak ediyorum bende.
bende 400SE i bekliycem. şimdi almanın pek bi anlami kalmadi ne de olsa gümrükten dolayı. belki bir kaç ay sonra esneklik olur gibi geliyor bana. umarım haklı çıkarım

Kutuya falan koymasa da direkt olarak üzerine "DVD Player" falan yazsa yine de yemez mi ?? Tabi faturayıda DVD player diye kesecek 50-100 doalr artık neyse.

Birde şuradaki ürün için Sim-3-0-Boot-Loader-77-Amg diyor sizce nasıl alınabilir mi ?

http://www.uydustore.co...Boot-Loader-77-Amg.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsirin -- 19 Ocak 2011; 17:54:32 >

PSN & Xbox (Ekleyebilirsiniz) : nyquist06

100 Mesaj
19 Ocak 2011; 17:59:17 

çinden ne kadara mal oluyo acaba ?

Samsung Galaxy S2, XBOX Elite,40C650
Ağır ol, kamil desinler... KONYASPOR_

8475 Mesaj
19 Ocak 2011; 20:04:43 

quote:

Orijinalden alıntı: neczah

neyi soruyorsunuz ?

684 Mesaj
20 Ocak 2011; 0:31:41 

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Teşekkürler,

Bende şu sıralar 500HD sipariş vereyim diyorum.

Biliyorsun şu sıralar yurtdışında yaşıyorum. Cihazı buraya istesem, buradaki hörgüçlü develer cihazı iç etmek isteseler olduğu gibi gidecek!

Türkiye'ye döndüğümde alsam; adresim İstanbul dışında... Diğer şehirlerdeki PTT'nin gümrükçüleri mevzuata göre daha çok incelerlerse, 30 euro'luk TRT bandrolunü yüklü çıkarırlar diye endişe ediyorum. (Hani mevzuata göre bandrol ücretini, tek kanallı ve çok kanallı cihaz üzerinden alıyorlar ya !... O konudan bahsediyorum.)

Birde yazdığını doğru anladıysam! Yeni gümrük mevzuatına göre; bir yıl içinde çeşitli
tarihlerde, bir adetten cihaz getirtilmesi durumunda, bandrol bir defa ve ilk gelen cihaza
mı ödenecek?

Saygılar, sevgiler.

Serkan hocam istanbuldaki gümrükçüde bilmiyor inan tek kanal mı çok kanalmı die. Adam bana bu çok kanallı ama senden tek kanallı vergisi alıcam dedi. bende bu zaten tek kanalllı dedim. Nasıl yani dedi sadece 1 tanemi kanal çekiyo ? Bende tek kanalla çok kanallı arasındaki farkı anlatttım adamında ilgisini çekti sanırım beni dinledi sonra teşekkür etti

Yeni mevzuata gelince bende okuduğumdan öyle anladım. 1 yıl içerisinde aynı vergiyi 1 defa ödüyosun. Seninde mevzuatı okumanı tavsiye ederim belli mi olur belki ben yanlış anlamış olabilirim. Ancak veznedeki bayan tc kimlikle vergi dairesinin sitesinden yaptı işlemimi. Öyle zannediyorum ki tekrar aynı durumla karşı karşıya kalırsam o sistemden benim bu vergiyi daha önce ödediğim bilgisine ulaşacaklardır.

Powered By abbet

684 Mesaj
20 Ocak 2011; 0:35:13 

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Gümrüğe takılan cihazlar için;Gümrüğe takıldığını nasıl anlıyorsunuz?Size bir tebligat falan mı geliyor,yoksa kargo takip sayfasından mı öğreniyorsunuz?

Evet gümrükten tebligat gönderiyolar. Beklemede olan paketiniz var gelin teslim alın diye

Buradan bir kez daha tekrar ediyorum. Eğer alacak olursanız kesinlikle EMS yi tercih edin. Belki biraz geç gelir elinize ama gümrüğe takıldığı taktirde özel kargolara haybeden asılsız vergiler, harçlar ödememiş olursunuz.

Powered By abbet

684 Mesaj
20 Ocak 2011; 0:39:40 

quote:

Orijinalden alıntı: gsirin

quote:

Dvd kutusuda olur aslinda eski atari kutularida olur aslinda tabii böyle bişey için uğraşırlar mı merak ediyorum bende.
bende 400SE i bekliycem. şimdi almanın pek bi anlami kalmadi ne de olsa gümrükten dolayı. belki bir kaç ay sonra esneklik olur gibi geliyor bana. umarım haklı çıkarım

Kutuya falan koymasa da direkt olarak üzerine "DVD Player" falan yazsa yine de yemez mi ?? Tabi faturayıda DVD player diye kesecek 50-100 doalr artık neyse.

Birde şuradaki ürün için Sim-3-0-Boot-Loader-77-Amg diyor sizce nasıl alınabilir mi ?

Malesef faturanın üzerinde ne yazdığının önemi yok. Çünkü kutuyu yanında açıp herşeyine bakıyolar. Kablosundan vidasına kadar herşeyin çıkardılar dışarı. Ama çok fazla elektronikle haşır neşir olmamalılar ki uydu olduğunu anlamadılar. Yani DVD kutusunda gelirse ve sende bu cihaz DVD dersen yırtarsın

Powered By abbet

358 Mesaj
20 Ocak 2011; 8:42:48 

Bu ürün ile ilgili bişey söyleyebilecek var mı acaba ??

PSN & Xbox (Ekleyebilirsiniz) : nyquist06

100 Mesaj
20 Ocak 2011; 10:15:52 

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neczah

neyi soruyorsunuz ?

pardon üstü kapalı bi soru olmuş (:

DM500 HD nin çindeki fiyatı ne ?
kargo ne kadar?
bu soruların cvplarını merak etmiştim. şimdiden teşekkürler...

Samsung Galaxy S2, XBOX Elite,40C650
Ağır ol, kamil desinler... KONYASPOR_

4499 Mesaj
20 Ocak 2011; 12:15:12 

quote:

Orijinalden alıntı: abbet

quote:

Teşekkürler,

Bende şu sıralar 500HD sipariş vereyim diyorum.

Biliyorsun şu sıralar yurtdışında yaşıyorum. Cihazı buraya istesem, buradaki hörgüçlü develer cihazı iç etmek isteseler olduğu gibi gidecek!

Türkiye'ye döndüğümde alsam; adresim İstanbul dışında... Diğer şehirlerdeki PTT'nin gümrükçüleri mevzuata göre daha çok incelerlerse, 30 euro'luk TRT bandrolunü yüklü çıkarırlar diye endişe ediyorum. (Hani mevzuata göre bandrol ücretini, tek kanallı ve çok kanallı cihaz üzerinden alıyorlar ya !... O konudan bahsediyorum.)

Birde yazdığını doğru anladıysam! Yeni gümrük mevzuatına göre; bir yıl içinde çeşitli
tarihlerde, bir adetten cihaz getirtilmesi durumunda, bandrol bir defa ve ilk gelen cihaza
mı ödenecek?

Saygılar, sevgiler.

Serkan hocam istanbuldaki gümrükçüde bilmiyor inan tek kanal mı çok kanalmı die. Adam bana bu çok kanallı ama senden tek kanallı vergisi alıcam dedi. bende bu zaten tek kanalllı dedim. Nasıl yani dedi sadece 1 tanemi kanal çekiyo ? Bende tek kanalla çok kanallı arasındaki farkı anlatttım adamında ilgisini çekti sanırım beni dinledi sonra teşekkür etti

Yeni mevzuata gelince bende okuduğumdan öyle anladım. 1 yıl içerisinde aynı vergiyi 1 defa ödüyosun. Seninde mevzuatı okumanı tavsiye ederim belli mi olur belki ben yanlış anlamış olabilirim. Ancak veznedeki bayan tc kimlikle vergi dairesinin sitesinden yaptı işlemimi. Öyle zannediyorum ki tekrar aynı durumla karşı karşıya kalırsam o sistemden benim bu vergiyi daha önce ödediğim bilgisine ulaşacaklardır.

Kardeş ayrıntılı izahat için tekrar teşekkürler !

Jess'e DVD kasasının içine uydu cihazını koyup, gönderebilecek mi?

Vatandaş benimde MSN'imde görünüyor ama muhabbet olmadığı için ürkütmeye
korkuyorum.

Saygılar, sevgiler.

Geneli ingilendiren sorulara PM'den yanıt veremiyorum.
Katılımcıların yararlanabilmesi için sorularımızı açık alandan sormaya özen göstermeliyiz.
Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.

Doğru bilginin adresi...

8475 Mesaj
20 Ocak 2011; 13:12:03 

bende konusacaktim ama benımde hiç muhabbetim olmadığı hiç sormaya çekindim sonra bunlar ne diyor diye düşünür

Gerci böyle insanlarlar anlayışlıdır kötü düşüneceğini sanmıyorum. neyse şu dvd olayi olursa SE modelini o şekilde sipariş veririz inşallah

7445 Mesaj
20 Ocak 2011; 14:21:17 

@abbet, iyi yırtmışsın, tebrikler ancak 2. sipariş için düşün derim keza adın sürekli sistemde çıkacak, ulan diyecekler bu ha bire ne getiriyor böyle, bu arada adamlar benim bildiğim açıp anlayamadıkları şeyi kutusunun ya da aletin üzerindeki marka ve modelini google'dan bakıyorlardı kaba taslak fiyatını öğrenmek için, bence şansına sana biraz iş bilmeyen ya da sana kanı kaynayan biri gelmiş

Audio / Video : Onkyo TX-SR 707 | Pure Acoustics SlimDream | Popcorn Hour C-200 | Samsung 40C6000 LED TV | Logitech Harmony 520 | Onkyo Aktif Sub | Dreambox 800-HD
PC : MSI P67A-GD65 (B3), Intel 2500K @ 4.00 Ghz (COOLER MASTER Hyper 212 Plus), Samsung 206 BW Wide Screen, GSKILL RipjawsX 1600Mhz 8GB (2x4GB), HIS Radeon HD 5770 1 GB, Coolermaster HAF912 Plus, CORSAIR Force 60GB SATA 6.0Gb/s 550-490MB/s + MAXTOR 750 GB EX, Ocz Fatality 550W PSU, NEC Sata D/L 18X, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
Muhtelif : Samsung Galaxy S3 | Ipad 2 16GB | Canon 60D with 18-55 & 50mm f1.8 | Nintendo Wii | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Sony Ericson MW600 | Audio Technica ATH-CKS90

3063 Mesaj
20 Ocak 2011; 15:27:40 

Doğru tesbit.Gümrükten kayıtlara bakarlarsa aynı cihaz ikinci defa alınmış,ticaretini yaptığını düşünebilirler.

Not:Bu arada dvd kutusu falan olur,sorun çıkmaz derseniz ben de sizlerin üzerinde anlaştığı bir ürünü alabilirim.
quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

@abbet, iyi yırtmışsın, tebrikler ancak 2. sipariş için düşün derim keza adın sürekli sistemde çıkacak, ulan diyecekler bu ha bire ne getiriyor böyle, bu arada adamlar benim bildiğim açıp anlayamadıkları şeyi kutusunun ya da aletin üzerindeki marka ve modelini google'dan bakıyorlardı kaba taslak fiyatını öğrenmek için, bence şansına sana biraz iş bilmeyen ya da sana kanı kaynayan biri gelmiş

4499 Mesaj
20 Ocak 2011; 17:35:40 

quote:

bende konusacaktim ama benımde hiç muhabbetim olmadığı hiç sormaya çekindim sonra bunlar ne diyor diye düşünür

Gerci böyle insanlarlar anlayışlıdır kötü düşüneceğini sanmıyorum. neyse şu dvd olayi olursa SE modelini o şekilde sipariş veririz inşallah

Heh hee...

Bakıyorum, şimdiden birçoğumuzun ağzı sulandı be DVD kasası içinde gönderilme
yöntemine !!!

Katılımcıların yararlanabilmesi için sorularımızı açık alandan sormaya özen göstermeliyiz.

Doğru bilginin adresi...

8475 Mesaj
20 Ocak 2011; 19:22:16 

ben zaten düşünüyordum böyle bişeyi ama şimdi bide dvd kasasi nekadar tutucak oda önemli

3063 Mesaj
20 Ocak 2011; 20:13:36 

Şurada satıcı:

http://www.aliexpress.c...molition-deduction.html

DM 800 HD'yi Almanya,Suudi Arabistan için oem kutuda gönderiyordu.Acaba böyle bir yöntem de kullanılamaz mı?Gümrük memuru google'dan aratsa bile bir şey bulamaz.(Kutuda new dvb yazıyor.Google'da aratınca pek bir şey çıkmıyor)

223 Mesaj
20 Ocak 2011; 20:35:04 

bende aldim dreambox 800 hd super bir alet birde tas gibi server buldum su an hic bir sorun yok superrr

imza filan yok

976 Mesaj
21 Ocak 2011; 12:04:05 

quote:

Şurada satıcı:

DM 800 HD'yi Almanya,Suudi Arabistan için oem kutuda gönderiyordu.Acaba böyle bir yöntem de kullanılamaz mı?Gümrük memuru google'dan aratsa bile bir şey bulamaz.(Kutuda new dvb yazıyor.Google'da aratınca pek bir şey çıkmıyor)

iyi bir fikir ama kargo ile gelen ürünler havalimanı gümrüklerine girmeden x-ray cihazından geçiyor (güvenlik ve ülkeye girişi yasak veya kargo ile gelmesi yasak ürünler vs.) ilk olarak yanı dvd kasasında dreambox u fark ederlerse :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi909 -- 21 Ocak 2011; 12:07:04 >

8475 Mesaj
21 Ocak 2011; 13:57:51 

okadar olacağını sanmıyorum. Adamların işi gücü kalmamiş Dvd kasasını açacak halleri yok herhalde başka türlü nasıl anliycaklar ?

3063 Mesaj
22 Ocak 2011; 11:03:18 

Satıcı işini sıkı tutmuş.Kutuda da cihazın üzerine de aynı isim yazıyor.
Mesela cihazın üzerine atıyorum "Shizen Dvd Player" çıkartması yapıştırsa(veya bu "new dvb" de olabilir) bu işten çok iyi anlamayan hiç bir gümrük memurunun durumu fark edeceğini sanmıyorum.
quote:

Orijinalden alıntı: maxi909

quote:

Şurada satıcı:

iyi bir fikir ama kargo ile gelen ürünler havalimanı gümrüklerine girmeden x-ray cihazından geçiyor (güvenlik ve ülkeye girişi yasak veya kargo ile gelmesi yasak ürünler vs.) ilk olarak yanı dvd kasasında dreambox u fark ederlerse :)

976 Mesaj
22 Ocak 2011; 13:50:56 

bu aralar hava gümrüğü'nde yapılan operasyon sebebiyle sıkı tutabilirler işlerini geçen kurban bayramında selanik dönüşü metro otobüsü ile geldik ipsala sınırında bizden önce gelen başka bir şirkete ait otobüs'de taze kesilmiş kurbanlık eti yakalamışlar (yunanistan'da ucuz diye aklı evvel bir vatandaş etleri poşetlere doldurmuş ve tüm kanı ve suyu otobüsün bagajına yayılmış) gümrükçü de farkına varınca not: yurtdışından et getirmek tamamen yasak şap tehlikesi vs. sebepleplerle ) gümrükçü arka arkaya gelen tüm otobüsleri normalde TIR ların yüklerinin kontrolü için olan XRAY'e sokmuş koça bir bina şeklinde baştan sona giderek tarıyor şüpheli araçları...

2393 Mesaj
22 Ocak 2011; 19:55:01 

Peki arkadaşlar cihazı dvd kutusuna koydurduğumuz halde gümrüğe takıldı diyelim.Sonuçta kutunun içi açılıyor e onun receiver olduğunu anlamayacaklar mı?

SAMSUNG GALAXY S III

4499 Mesaj
22 Ocak 2011; 21:43:05 

Kutudan kasıt, karton kutu değil ! DVD'nin kasasının içi...

İlaveten tüm arkadaşlara !

Bu fikir bana aitti. Bu başlık altından yaklaşık 6 ay öncede dile getirmiştim. Pek üzerinde
duran olmamıştı. Gümrük operasyonlarından sonra konu ilginç hale geldiği için fikir üreten
ve yöntemin tutup, tutmayacağı konusuna arkadaşlar katılımda bulundular.

Unutulmamalı ki, Çin'den buraya güvenilir şekilde mal gönderen 2 - 3 satıcı var. (En
azından bu forum tarafından bizlerin bildiği... İşte sürekli sipariş verdiğimiz Çin'li satıcılara
bu teklifi götürelim mi? Götürmeyelim mi? diye fikir jimnastiği yapıyoruz.

Henüz satıcılara teklif götürülmedi ! Nasıl karşılayacaklarını da bilmiyoruz... Ancak konuya
katılımda bulunan arkadaşlara şahsen teşekkür ederim. Zira hepimiz bireysel kullanıcı
olarak, vergilerin yüksekliği nedeniyle, çareler aramaktayız.

Ambalajların X-ray'dan geçirilmesinde; cihazın ne olduğunu tespit etmek için değil !... Yani
cihaz DVD olmuş, uydu cihazı olmuş kontrol edeni ilgilendiren bir husus değildir. X-ray'dan
geçirilmedeki maksat, yasa dışı maddelerin olup, olmadığının araştırılmasıdır.

Her neyse, artık sevgili @abbet'in Çin'li dostumuzu eşref saatinde yakalayıp, sohbete
girmesini bekliyoruz.

Saygılar, sevgiler.

Doğru bilginin adresi...

2393 Mesaj
22 Ocak 2011; 21:56:55 

Serkan hocam şimdi oldu o zaman.Orjinal kasayı dvd kasasının içine koyacaklar bu durumda öyle mi acaba?Doğru mu anladım?

Bu arada Lonrisun'da 800hdSE'nin klonu çıkmış arkadaşlar bilginize.Cihaz tam istediğim gibi umarım en yakın zaman bir tane alabiliriz.

Edit:Cümle ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRMNKY -- 22 Ocak 2011; 21:59:25 >

SAMSUNG GALAXY S III

4499 Mesaj
22 Ocak 2011; 22:10:34 

quote:

Orijinalden alıntı: HRMNKY

Serkan hocam şimdi oldu o zaman.Orjinal kasayı dvd kasasının içine koyacaklar bu durumda öyle mi acaba?Doğru mu anladım?

Bu arada Lonrisun'da 800hdSE'nin klonu çıkmış arkadaşlar bilginize.Cihaz tam istediğim gibi umarım en yakın zaman bir tane alabiliriz.

Edit:Cümle ekleme

Evet doğru anladınız!

Dream'i olduğu gibi DVD kasasının içine konulup, sonra da DVD karton ambalajına konulup,
gönderilmesinden bahsediyorum.

Haber için teşekkürler. "SE" sürümünün klonunu çıkarmakta bu sefer hızlı davranmışlar.

SE klon için link ve fiyat bilgisi var mı?

Doğru bilginin adresi...

3063 Mesaj
22 Ocak 2011; 22:40:27 

Zaten şu sıralarda Dreambox 800 HD getirtmek pek mantıklı değil.Çinli satıcılardan almak 200$ civarına mal oluyor.Bir de 30 euro gümrük binerse fiyat 380 TL ye çıkar.Forumda zaten muadili olan 2 yıl garantili faturalı Atlanta 800 HD 380'e satılıyor.Yani kısaca değmez.
800 HD SE olursa o zaman işler değişir.Topluca bir başvuru olup böyle kutu içeriğini değiştirme durumu olursa ben birlikte hareket etmeye hazırım.

2393 Mesaj
22 Ocak 2011; 23:05:52 

quote:

Evet doğru anladınız!

Dream'i olduğu gibi DVD kasasının içine konulup, sonra da DVD karton ambalajına konulup,

Haber için teşekkürler. "SE" sürümünün klonunu çıkarmakta bu sefer hızlı davranmışlar.

http://www.lonrisun.com...oducts_detail.asp?id=85

Link bu hocam.Fiyat konusunu ise bilmiyorum.Satıcıyı ekledim ama msni açık değil maalesef.

SAMSUNG GALAXY S III

4499 Mesaj
22 Ocak 2011; 23:23:14 

quote:

quote:

Evet doğru anladınız!

Link bu hocam.Fiyat konusunu ise bilmiyorum.Satıcıyı ekledim ama msni açık değil maalesef.

He he...

Bu Çin'li firmalar henüz çıkmamış ürünleri, sitelerine koyup, ilgi çekmekte mahirdir.

Temsilcilere MSN'den ulaşınca, henüz çıkmadığını söyleyeceklerdir. Bugüne kadar bana hep
bu doğrultuda yanıt verdiler.

Eğer bu ürünün klonu gerçekten satışa sürüldüyse, şaşırırım.

@Mr.Blof, Türkiye'de 350 TL'ye satılan ürünler sim 1.0 ve star sim 1.0... Bu ürünlerde de
image yükleme seçeneği kısıtlı... 350 TL'ye Sim 2.01 varsa da, bu sefer tuner revizyon
sürümü L'den dah önceki sürümler... Şimdi son tuner revizyon sürümü "M"

Yani kısaca, her halükarda getirtmeye değer diye değerlendirmekteyim.

Saygılar, sevgiler.

Doğru bilginin adresi...

392 Mesaj
23 Ocak 2011; 2:33:18 

quote:

Orijinalden alıntı: auzdil

Arkadaşlar,

Çinden clone DM 800 HD almak için firmaları ve üreticileri araştırdım. nerdeyse içinde kayboldum. Tek karar verdiğim alps tunerli Rev:M tuner almak.
100 lerce üreten firma var. Bazıları ile yazıştım çiziştim. Fiyatlar yaklaşık aynı 140-150 USD arasında.

Nerden alacağıma karar vermekte çok zorlandığım için burda, sizlerden clone 800 HD yi çinden getirten ve menun kalan arkadaşlardan, 800 HD yi kimden aldıklarını sormak istiyorum.

Bilgi verebilirseniz sevinirim

Sizlerin görüşleri benim için değerli

Peugeot 5008 Premium Pack Auto6R 2011
Samsung 46C750 LCD
Samsung 19A650 LCD
GPS Telefunken 350 5'

392 Mesaj
23 Ocak 2011; 2:40:50 

quote:

quote:

Evet doğru anladınız!

Haddim olmayarak, sizlerle şunu payşalmak isterim...

Bu günlerde bende Çin den gelecek bir arkadaşıma 800 HD getirttirmek için firmalarla görüşmler yaparken, Jess ileCuma günü msn de konuştum. SE cihazın ellerinde olmadığını, hatta Türkiyede klone u olup olmadığını sordu bana.

Vergilerden vs bahsettim, cep msn de hepsi kayıtlı ama buraya aktaramadığım için bvelge sunamıyorum..Bugüne kadar alan arkadaşlara güven vermiş bir satıcı ama şuan SE amg de bile yok.
Aman dikkatli olun derim...

Peugeot 5008 Premium Pack Auto6R 2011
Samsung 46C750 LCD
Samsung 19A650 LCD
GPS Telefunken 350 5'

Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın,
7 sa. 50 dk. kadarı kaldı.
23 Ocak 2011; 3:08:56 

Ben birşey sormak istiyorum
dvb-s2 kart olupta cccam kullanan varmı?
cccam in dreambox taki performansı ile dvb-s2 kartlardaki hızı aynımıdır?

8475 Mesaj
23 Ocak 2011; 12:49:41 

dreambox kadar performansli degil. dvb-s2 kartta daha çok takılıyor. bu bide server'ın yoğunluguyla alakali ama aynı yogunluk Dreambox'ta pek etki etmiyor takılma olmuyor.
bu da yanlış anlaşılmasın Dreambox demek , cccam server hiç takılmıyor anlamına gelmesin. herkese açık şekilde sunulan server'larda dvb-s2 karttan daha çok takılıyor tabii böyle bi durumda dvb-s2 kart çok zor baglanıp cok daha sık kopuyor.

Belki içinden şu soru geçiyordur hangisini almalıyım; Dreambox mı , dvb-s2 kart mı diye ? ikisinede sahip olan biri olarak alıcaksan dreambox almanı tavsiye ederim.

2393 Mesaj
24 Ocak 2011; 3:44:34 

Arkadaşlar Jess'le konuştum.Cihazın ne zaman ve hangi fiyat aralığında çıkacağı hakkında hiç bir fikri yok.Cihaz çıkar çıkmaz haber edecek bende buradan size geri dönerim.Alacak bir kaç kişi olduğunu söyledim indirim yapabileceğini söyledi?Cihazlar 1.5 sene de garantiliymiş bilginize.

SAMSUNG GALAXY S III

Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın,
24 Ocak 2011; 14:37:48 

quote:

dreambox kadar performansli degil. dvb-s2 kartta daha çok takılıyor. bu bide server'ın yoğunluguyla alakali ama aynı yogunluk Dreambox'ta pek etki etmiyor takılma olmuyor.
bu da yanlış anlaşılmasın Dreambox demek , cccam server hiç takılmıyor anlamına gelmesin. herkese açık şekilde sunulan server'larda dvb-s2 karttan daha çok takılıyor tabii böyle bi durumda dvb-s2 kart çok zor baglanıp cok daha sık kopuyor.

Belki içinden şu soru geçiyordur hangisini almalıyım; Dreambox mı , dvb-s2 kart mı diye ? ikisinede sahip olan biri olarak alıcaksan dreambox almanı tavsiye ederim.

bEN yıllar önce almıştım ss2 hd ama cccam den pek memnun kalmadım.amacım hd kanal kaydı idi fakat donmalar oluyor bu benim için kötü.2 saatlik bir filmde 1sn lik donma bile kabul edilemez.en iyi server ları denedim yinede donma oluyordu.
Dreambox Hd de kayıt olayını bilmiyorum çünkü almadım daha bunu merak ediyorm işte.donmasız bir kayıt amacım ilk olarak.

8475 Mesaj
24 Ocak 2011; 19:30:29 

Hd kayıt olayı bi dert , server durumuna göre degişiklik olabiliyor bende mesela Mtv Hd den klipler kayıt ediyorum bazen hiç sorun olmuyor 20-30 dk'a kadar takılmadan izledigimi biliyorum. ama bazende 1 dk bile sürmeden direk takılıyor.
dedigim gibi Dreamboxta iş değişiyor hiç takılmadan 2-3 saat gidiyor hiç test etmedim ama bazen normal kanal izler gibi izliyorum. tabii bu söylediklerim normal yayın için hd yayın + kayıt olursa cihaza yük binip takılıp/takılmama ihtimalini bende merak ediyorum

Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın,
24 Ocak 2011; 19:48:50 

quote:

Hd kayıt olayı bi dert , server durumuna göre degişiklik olabiliyor bende mesela Mtv Hd den klipler kayıt ediyorum bazen hiç sorun olmuyor 20-30 dk'a kadar takılmadan izledigimi biliyorum. ama bazende 1 dk bile sürmeden direk takılıyor.
dedigim gibi Dreamboxta iş değişiyor hiç takılmadan 2-3 saat gidiyor hiç test etmedim ama bazen normal kanal izler gibi izliyorum. tabii bu söylediklerim normal yayın için hd yayın + kayıt olursa cihaza yük binip takılıp/takılmama ihtimalini bende merak ediyorum

HD kayıt yapıp usenet ve torrent te paylaşmak amacım.Biraz daha araştırayım bakalım ben teşekkürler yardım için

173 Mesaj
25 Ocak 2011; 18:43:00 

dreambox 500 hd klonu kargo dahil 146 dolara alan arkadaşlar olmuş uydu forumlarında . link yazarlarsa buraya ekleyeceğim adres vs bilgileri.
bu fiyata alınır diye düşünüyorum dm500 hd .

42 Mesaj
25 Ocak 2011; 22:33:54 

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2001

dreambox 500 hd klonu kargo dahil 146 dolara alan arkadaşlar olmuş uydu forumlarında . link yazarlarsa buraya ekleyeceğim adres vs bilgileri.

146 Dolar + Gümrükle bile Karaköy satış fiyatından daha ucuza gelir...İşlemci-tuner gibi değerleri de incelemek gerekir.

500Hd - 800Hd se artık bi şekilde piyasaya girmeli..

Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın,
25 Ocak 2011; 23:30:01 

500HD ile 800HD nin farkı nedir?

19 Mesaj
26 Ocak 2011; 14:58:12 

500 HD 400 MHz işlemci, HDMI çıkışı var, USB yok, eSATA konnektörü var

800 HD 300 Mhz işlemci, HDMI çıkışı yok, USB var

Araştırdığım kadarıyla kabaca farklar bunlar. Ama forumlarda bu iki cihaz için şu daha iyidir diyen net bir yorum bulamadım...

Belki ustalar daha ayrıntılı bilgi verebilir...

İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.

3063 Mesaj
29 Ocak 2011; 16:06:33 

Bir haber çıkmadı bu 146$ işinden.Hangi forummuş bilsek biz de incelerdik.
quote:

169 Mesaj
30 Ocak 2011; 22:05:14 

bi arkadaşım taiwana gidecek. Bilen arkadaşlar varsa söylesin orada dm 500-800 hd varmıdır satılırmı yani...

Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın,
31 Ocak 2011; 13:38:30 

quote:

Orijinalden alıntı: egeares

500 HD 400 MHz işlemci, HDMI çıkışı var, USB yok, eSATA konnektörü var

800 HD 300 Mhz işlemci, HDMI çıkışı yok, USB var

Araştırdığım kadarıyla kabaca farklar bunlar. Ama forumlarda bu iki cihaz için şu daha iyidir diyen net bir yorum bulamadım...

Belki ustalar daha ayrıntılı bilgi verebilir...

Teşekkürler cevap için.Ben kayıt yapıcağım 1-2Tb hdd bağlayıp guide tan ayarlarım sabah akşam istediğim programları kayıt eder umuduyla alıyorum yani receiver.Evde çok durmuyorum o yüzden
800HD de kayıt işi nasıl? oldukça kolaymı?

3975 Mesaj
2 Şubat 2011; 3:51:26 

Almanyada nerden bulabilirim bu aleti? Amazon, sendit gibi yerlerden almanyadan sipariş verip türkiyeye mi getirtsek? Ya atlanta alacağım ya dreambox. Kararsız kaldım.

Kas kazanmaya yönelik Antrenman ve Beslenme

3063 Mesaj
2 Şubat 2011; 20:42:05 

Kendi kendime cevap vereyim bari.Olayı biraz araştırdım:
Bu cihaz Dreamer 500 HD(Bazıları Dreamer'in 320 mhz olduğundan bahsediyor) ,Dream 500 HD diye de geçiyor.Ancak orijinal Dreambox 500 HD ile ilgisi yokmuş.

Alıp,test etmiş bir arkadaş şöyle bahsetmiş:

"1-Enigma 2 yok yani dm500 hd klonu değil
2-400 mhz linux cihaz,işlemcisi NXP8735
3-Menüsü oldukça kötü
4-CCCam ve Newcamd var ve stabil
5-SD yayınlar pek iyi değil,ancak HD yayınlar oldukça iyi
6-Divx.MKV vs oynatabiliyor.
7-Yazılım bulunabilirse cihaz güzel olur."

Bir diğer yorum da şöyle:

"Sadece işlemci düşük değil bu cihazda aynı zamanda enigma da yok.
Üzerindeki menü çok kötü geldi bana.
Ayrıca Türkçe menü desteğini hiç seçmeyin,neye dayanarak Türkçe ye çevirmişler anlayamadım.
Yeni yazılımlar çıktığında nereden bulabiliriz soru işareti.
Ama yazılım desteği iyi olursa bu cihazla çok şey yapılabilir diye düşünüyorum.
Ayrıca HD yayınlardaki kalitesi bana çok iyi geldi."

Özellikler:

Main System Resource
Decoder chip:NXP PNX8735
Flash Memory:1G bits
SDRAM:1G bits
Tuner:SHARP

http://www.aliexpress.c...500-hd-wholesalers.html

Beni sarmadı.Ustalar daha iyi yorum yaparlar eminim.Bilginize....

quote:

quote:

346 Mesaj
3 Şubat 2011; 18:57:02 

quote:

quote:

Bu Adresten Bakabilirsin kardeş sanırsam bu ama türkiyede satıyorlar bunu böyle

Küme Düşsende Azalmaz Ki Sevgimiz , Sokaklarda Oynasan Kaldırımda Destekleriz...

169 Mesaj
8 Şubat 2011; 11:13:32 

yok arkadaşım öyle bi şey. Dün uğradım bulgurludaki yerlerine mado dan yukarı doğru yerleri özellikle yazdım ki beni yalancı sanmasınlar diye. Neyse uğradım oraya oradaki vatandaşın sitedeki fiyatlardan haberi yok daha. 500 hd 250 dolar olamaz dedi 1.200 tl ye satıyorlarmış ellerinde yokmuş gelecekmiş. Oha dedim içimden bastım gittim. Yani bunlar tam sahtekar. Klkıp burdan bana cvp yazan olursa inanmyın sakın....

346 Mesaj
8 Şubat 2011; 14:04:40 

quote:

Orijinalden alıntı: mrmanken

yok arkadaşım öyle bi şey. Dün uğradım bulgurludaki yerlerine mado dan yukarı doğru yerleri özellikle yazdım ki beni yalancı sanmasınlar diye. Neyse uğradım oraya oradaki vatandaşın sitedeki fiyatlardan haberi yok daha. 500 hd 250 dolar olamaz dedi 1.200 tl ye satıyorlarmış ellerinde yokmuş gelecekmiş. Oha dedim içimden bastım gittim. Yani bunlar tam sahtekar. Klkıp burdan bana cvp yazan olursa inanmyın sakın....

valla kardeş Çinde kopyası çıkmış orası kesinde türkiyeye halen yok yaw demekki adam sitede reklam oldun diye koymuş sanırsam ...

Küme Düşsende Azalmaz Ki Sevgimiz , Sokaklarda Oynasan Kaldırımda Destekleriz...

169 Mesaj
8 Şubat 2011; 14:42:20 

tamam reklam olsun diye koymuş ama 500 hd yi 1.200 tl ye satıyorlarmış. Dedim h.dijitalde 700 küsüre veriyorlar oda senin yanlışın var deyince içimden iyice zıvanadan çıktım. Bunu niye yazdım herkes sazan gibi atlayıp kazıklanmasın. Olay budur....Ha ilerde uygun fiyata satarlarsa onuda burdan paylaşırım...

8475 Mesaj
9 Şubat 2011; 7:27:39 

bide ellerinde yokmuş 1200 lirayı veren gider orjinalini alır. (500hd degilse orjinal başka alır) bazı insanlarımızda herkesi kendileri gibi sanıyor herhalde hiçbirşey araştırmıyor mu sanıyor bunlar?

@mrmanken , sen orda içinden konuşmayacaktın , gel internetten bakalim diyecektin, kimin yanlışı var anlarız. zaten sen 1200tl fiyata tamam desen %95 onlarda gitcek ordan sipariş verecekler

169 Mesaj
9 Şubat 2011; 14:10:09 

Evet haklısın bizde bunları buradan paylaşalım ki bizleri bu kadar aptal yeribe koymasınlar. Kadıköyde de yeni bi yer açmış bunlar orası daha faal oraya da bakacam sonrasını yazarım.....

8475 Mesaj
9 Şubat 2011; 14:50:42 

bence kadiköy degilde karaköydeki uyducular mekanı olan caddede sorman daha faydali olur. ama oradaki bir çok dükkan msnden destek veriyor aslinda gitmeyede gerek yok.

4499 Mesaj
9 Şubat 2011; 15:25:35 

@mrmanken, bilgilendirme için teşekkürler !

Bahsettiğiniz yer, Fox uydu mu?

Bir arkadaşım oradan 330 TL'ye 800HD almıştı. e-star sim'li... Ama fatura vermiyorlarmış...

Bir kaç arkadaşım daha alacaktı ama fatura verilmediği için almaktan vazgeçtiler.

Bu arada verdiğiniz link'e baktım, 500HD'ye 250 dolar yazmışlar. 500HD'nin klonları henüz
yaygınlaşmadı. Bu nedenle 500HD'yi 250 dolar'a verebileceklerini sanmıyorum.

İşte internet'in en kötü yanıda bu. Hangisi doğru, hangisi yanlış öğrenene kadar uğraş dur.

Etik anlayışı zayıf olan firmalar, bir çok vatandaşımızın zamanını çalmakta...

Saygılar, sevgiler.

Doğru bilginin adresi...

169 Mesaj
9 Şubat 2011; 19:47:55 

evet serkan arkadaşım fox uydu. Siteye yazıyorlar ama kandilerininde haberi yok fiyattan:)) kadıköyde 210 dolara amg 800hd satıyorlarmış ama güvenemiyor insan. Biraz daha beklesek iyi olacak 500 hd ler için..McCarty karaköyü bilmezmiyim ama ben kadıköy tarafındayım alacağım zaman hepsine tek tek bakıcam...

4499 Mesaj
9 Şubat 2011; 20:06:57 

Vatandaşların forumuna(fox uydunun) üye oldum diye, mail adresime sürekli fiyatlar ile ilgili bilgilendirmeler gönderiyorlar.

Son gelen mail'de; 800HD'yi üç kaliteye ayırmışlar.

1. kalite 230 dolar

2. kalite 220 dolar

3. kalite 210 dolar

diye fiyat çekmişler.

Kısaca üç değişik kalitede üretilmesi pek inandırıcı gelmedi bana...

Oraya bizzat giden arkadaşımın söylediğine göre; fatura istediğiniz zaman 210 dolar'lık
ürüne 230 dolar istiyorlarmış... Fatura istiyorsanız, KDV ödemeniz gerek diye... Oysaki
perakende satılan her ürünün fiyatı KDV dahil belirlenmesi gerekiyor.

Forumdaşların bilgilenmesi ricasıyla...

Saygılar, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 9 Şubat 2011; 20:09:07 >

Doğru bilginin adresi...

65 Mesaj
10 Şubat 2011; 12:58:21 

Arkadaşlar yabancı maç kanallarını seyredebilir miyim bu aletle ? (Sky Sports , ESPN , Sky Bundesliga v.s) ?

89 Mesaj
22 Şubat 2011; 14:06:19 

quote:

Vatandaşların forumuna(fox uydunun) üye oldum diye, mail adresime sürekli fiyatlar ile ilgili bilgilendirmeler gönderiyorlar.

Son gelen mail'de; 800HD'yi üç kaliteye ayırmışlar.

1. kalite 230 dolar

2. kalite 220 dolar

3. kalite 210 dolar

diye fiyat çekmişler.

Kısaca üç değişik kalitede üretilmesi pek inandırıcı gelmedi bana...

Oraya bizzat giden arkadaşımın söylediğine göre; fatura istediğiniz zaman 210 dolar'lık
ürüne 230 dolar istiyorlarmış... Fatura istiyorsanız, KDV ödemeniz gerek diye... Oysaki
perakende satılan her ürünün fiyatı KDV dahil belirlenmesi gerekiyor.

Forumdaşların bilgilenmesi ricasıyla...

Saygılar, sevgiler.

banada aynısını yaptılar güvenilir değil.hatta dolar kurunu bile kendileri belirliyorlar

Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın,
22 Şubat 2011; 16:04:19 

quote:

Orijinalden alıntı: Lutzhoeft

Arkadaşlar yabancı maç kanallarını seyredebilir miyim bu aletle ? (Sky Sports , ESPN , Sky Bundesliga v.s) ?

Evet herşeyi izliyorsun.

8475 Mesaj
22 Şubat 2011; 19:33:26 

konuda ilerlemedi haftalardir

177 Mesaj
23 Şubat 2011; 12:57:39 

Arkadaşlar yakın zamanda şirketten arkadaşlar çin e gidecek lcd tv için ekonomik bir hd uydu alıcı olarak hangisini aldırmamı tavsiye edersiniz.

1711 Mesaj
23 Şubat 2011; 23:32:21 

Mesajım bulunsun

Sayfa:   <<     37 [39] 41 42 43 44 45 46      >>
Tüm forumlar » [Donanım / Hardware] » Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın » Receiver modelleri » Cevap : Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler?
Sayfa: <<     37 [39] 41 42 43 44 45 46      >>
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Reklamlar

DH VİDEO

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.309