Şimdi Ara

Lenovo VIA Nano işlemcili IdeaPad S12'nin satışına başlıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Lenovo IdeaPad S12


    Nvidia'nın ION platformunu temel alan yeni netbook modeli kullanıcılar tarafından merakla beklenen Lenovo, VIA'nın düşük güç tüketimli Nano U2250 işlemcisini kullanan yeni bir netbook hazırladı. Firma tarafından Intel tabanlı çözümlere alternatif olarak kullanıma sunulacak VIA Nano işlemcili IdeaPad S12 modeli, ilk olarak VIA'nın kendi memleketinde yani Tayvan'da kullanıma sunulacak.


    VIA tarafından 65nm üretim teknolojisiyle hazırlanan ve 1.3GHz+ saat hızına sahip olan Nano U2250 işlemcisi, 800MHz FSB hzıını destekliyor ve bekleme durumunda sadece 200mW güç çekiyor. Yine tarafından hazırlanan entegre grafik işlemcili yonga setinin yataklık ettiği IdeaPad S12 modelinin grafik operasyonlarını, DirectX 9 desteği sunan Chrome 9 entegre grafik birimi üstleniyor.


    Bellek kapasitesi 2GB olarak belirlenen ve 320GB'lık sabit disk ile donatılan yeni netbook modelinin, Intel tabanlı benzer modellere göre bir miktar daha ucuz olacağı belirtiliyor. Entegre internet kamerası, WiFi, Ethernet ve çok formatlı kart okuyucusu gibi detaylara sahip olduğu belirtilen VIA Nano U2250 işlemcili Lenovo IdeaPad S12'nin Tayvan satışına önümüzdeki günlerde başlanacağı bildiriliyor.




  • Vıadan nefret ediyorum overclocka izin vermiyor!!!
  • ne yazıkki VIA dan 2 sen içinde çok haber almamıza rağmen somut birşey görmüş değiliz(bu biraz da TR piyasanın taleplerine bağlı)

    eminimki C7 modeli geliştirilerek 45nm mimaride çift çekirdek ve yüksek mhz ye sahip olsa piyasanın birçok noktasında intel ve amd ile çekişir başta atom işlemcilerini ezer

    quote:

    Bellek kapasitesi 2GB olarak belirlenen ve 320GB'lık sabit disk ile donatılan yeni netbook modelinin, Intel tabanlı benzer modellere göre bir miktar daha ucuz olacağı belirtiliyor. Entegre internet kamerası, WiFi, Ethernet ve çok formatlı kart okuyucusu gibi detaylara sahip olduğu belirtilen VIA Nano U2250 işlemcili Lenovo IdeaPad


    aslında bu özellikler bile gerçekten tercihleri etkilyecek nitelikte
  • İşlemci adından dolayı bişeyler kaybediyor gibi gözükse de uzun pil ömrünün önemli olduğu netbook pazarı için performans yönünden ideal bir işlemci olarak gözüküyor esasında. Atom'a ne kadar kafa tutar orası meçhul ancak netbook için bence iş görecek derecede bir işlemci gibi gözükmekte. Netbookun diğer özellikleri ise piyasayı biraz ezmiş gibi gözüküyor. Grafik işlemcisi haricindeki donanımları hoş. Pil performansının yüksek olacağını bekliyorum. Aynı şekilde bir de 3G'yi dahili olarak sunarsa harika olur diye düşünüyorum.
  • İnşallah en kısa zamanda Türkiye'ye gelir.
  • Yani şimdi S12 hem Via hem de Atom ile mi üretilecek?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.