Şimdi Ara

DVD , DivX Player önerisi Acill!!!(önerileriniz eksik etmeyin!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dvd divx player almayı düşünüyorum. Usb girişe sahip dvd ve div x açabilen bir şey almayı planlıyorum. Bildiğiniz iyi player önerilerini bekliyorum. Fiyatı Max 100 TL olacak. Önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bur_ak47 -- 6 Eylül 2009; 15:21:18 >

• homotech 567
  • Sağol kardeş Evet arkadaşlar başka önerisi olan yok mu
  • Hometech'i araştırdım ve almamaya karar verdim diğer önerilerinizi bekliyorum acil
  • UP UP
  • Hadi yaa önümüzdeki hafta içerisinde almayı düşünüyorum
  • Bilindik markalardan şaşma ben hometech aldım agzım yandı degişimde yapamıyorum lg-sony-samsung-philips yani bilindik birşey alda ne alırsan al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Player önerisi...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 34 lira daha verip 134 tl ye philips 3360 modelini alabilirsin. bilindik markalardan şaşma
  • Bende ondan hometech almamaya karar verdim. Bi araştırıyım bakalım bilindik markaların modellerini

• @loony cooky

Teşekkürler ama ilk 100 TL altı arıyorum eğer bulamazsam verdiklerini değerlendirebilirim
  • UP UP
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?CategoryId=155124&productId=evpiranaquac

Bu ürün sizce nasıl aldığım paraya değer mi kullanan var mı ?
  • Evet beylerhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?CategoryId=155124&productId=evpiranaquac

Bu player ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Başka önerilerinizi de eksik etmeyin

• up up
  • 100 lira sınırı koyduğun için sana tavsiyem philips 3260, usb çıkışı var ve 100 tl altında electroworld'de 79 tl,
    ben ise vatandan 85 almıştım. Yazılımını da kurunca iyice güzel oldu. Ama sana tavsiyem bilindik bir marka al.
    Sonra dilin yanmasın
  • Evet şimdilik philips 3260 düşünüyorum. Yarın Alacağım yinede siz yazmaya devam edin
  • Up Up
  • Yok mu başka öneride bulunan yoksa 3260 alacağım
  • Arkadasım bence imkanın varsa bi 50 ytl kadar daha fazla vericeksen philips 3360 ve LG 492 yi öneririm aralarında cok fazla fark yok gibi ama philips te altyazı problemı yaşiyanlar olmus ikisi arasinda kaldim bende
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.