Şimdi Ara

ekşi sözlük jensen ackles hakkındaki yorumlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • - kendimi 15 yaşında teenagerlar gibi hissetmeme sebep olan, göründüğü her anda ekrana kilitlendiğim, yüce rabbim neler yaratmışsın diye imana geldiğim güzel ötesi adam.

    - supernatural ile tanıdığım beğendiğim,hoşlaştığım hoş adam.bana hayatı sorgulatmışlığı da vardır

    -itiraf etmeliym ki sırf kendisini görmek için gecenin köründe(ailedeki dizi savaşları nedeniyle) otrup hafiften tırsarak izlediğim dizinin taş ötesi oyuncusu.dizide sürekli yemek yiyişi de ayrı bi hoşluk katıo ona.

    -tamam sanatçıyı sanatıyla değerlendirmek lazım falan da bu arkadaş aynı zamanda bir taş, bir ilah, bir "yerim ben onu" da olduğu için sanatıyla değerlendiremiyorum kendisini. nasıl bir insan anlamış değilim. bir de tabi supernatural dizisindeki rolü yüzünden de onu bu kadar çok seviyoruz sanırım, dahi değil ama akıllı, pratik, zaman zaman duygusal ve içli, zaman zaman vahşi, sırtı-kolu kaslı, gözler yakıcı, dudaklar zaten sorma hmm hımm konu değişmeye başlamış yine. en iyisi susayım ben.

    -supernatural izlememin yegane sebebi olabilecek kadar güzel bir insandır. müthiş güzel bir profile ve öpülesi dudaklara sahip olan bir adam bu, bakmaya doyamıyorum. nefis.(bu kızda olabilir)

    Biraz abartı değil mi yav
  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.