Şimdi Ara

HAMA xbox360 görünümlü PC-PS3 controller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
8.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün mediamarkt mağazasında gördüm. Aslen PC içinmiş ama üzerinde Playstation3 için uyumlu yazıyor. FPS oyunlarını ps3'e ait control pad'lerle oynayamayan arkadaşlar bu ürünü deneyebilirler.usb kablolu bir ürün. Üzerinde turbo tuşu da mevcut, muhtemelen (emin değilim) rapid fire atış tuşu tanımlanıyor (normal tabanca ile tetik tuşuna tek basışta seri şekilde ateş etmek gibi) Her ne kadar xbox360 controller'a benzetilmiş olsa da analog stick hassasiyeti falan nasıl bilemiyorum tabi. Fiyatı ise 59 TL, pahalı mı ucuz mu oarasını araştırmadım Bahsettiğim gibi sadece rafta gördüm ps3 uyumunu tam bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbalik -- 20 Kasım 2009; 18:09:10 >

• güzel bir ürüne benziyor gercekten

paylasım için tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

güzel bir ürüne benziyor gercekten

paylasım için tesekkürler

Al bendende o kadar.
  • İnternette "install-xbox360-driver.sh" diye bi dosya buldum.Ps3'e atılınca galiba xbox 360 koluyla oynamaya yarıyormuş.Çalışır mı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

İnternette "install-xbox360-driver.sh" diye bi dosya buldum.Ps3'e atılınca galiba xbox 360 koluyla oynamaya yarıyormuş.Çalışır mı sizce?

sanırım linux altında ve kablolu versiyonu ile çalışıyormış. ps3 oyunlarında işe yaramıyor yani...
  • hama normalde ses ürünleri üreten kaliteli bir firmadır, zaten joystikte kaliteli bir görüntüsü var
  • Alınası bir alet :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 Vs Xbox 360 Gamepad
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uzun süreler her iki konsolun kolunu deneyen ve kullanan biri olarak 360 kolunun ergonomik olduğunu iddia edenlere şahsen gülüyorum. Çünkü bu kol 1 saatlik kullanımın sonucunda önce parmaklarda, sonra bileklerde ağrıya sebep oluyor. Anlamsız derecede titreşime sahip, tutuş açısından da ele tam oturmuyor. PS3 kolu kesinlikle daha ergonomik ve daha sağlıklı bir kontroler. Tavsiyem bu kola 60 lira vermemeniz.

Ekleme: HAMA 360'a PS3 kolu tipinde bir kol yapıyorsa hemen alalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 6 Eylül 2009; 2:03:49 >
  • fena degilmis benimde hosuma gitti gamepad
  • Güzel bir ürün.Ele tam oturan rahat güzel bir kol(x360 orjinal gamepadinden bahsediyorum buda onun aynısıysa çok iyi).Özellikle fps severler için bire bir
  • bahsetmeyi unuttuğum bir nokta var. o da controller'ın yapısının normal plastik olmadığı. kauçuk benzeri birşeydi. elde kaymıyordu yani.
  • dualshock3 4 ever
  • çok güzel gözüküo fakat ne yalan söliim xbox kolunu çok seviorum ama sixaxisede alıştım o kadar batmıo..
  • Her insan kendi düşüncesini dile getirmekte özgürdür. Burasının Ps bölümü olması bunu değiştirmez! Alete yapılan her kötü yorumda lütfen anlamsızca avukatlık yapmayı bırakınız!

Konuya dönecek olursak Hama kaliteli bir markadır ve bu üründe resimde baya kaliteli birşeye benziyor. Keşke Xbox 360 içinde Ps kolu yapılsa da insanlar hangisiyle rahat ediyorsa onunla oynama imkanı bulsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Uzun süreler her iki konsolun kolunu deneyen ve kullanan biri olarak 360 kolunun ergonomik olduğunu iddia edenlere şahsen gülüyorum. Çünkü bu kol 1 saatlik kullanımın sonucunda önce parmaklarda, sonra bileklerde ağrıya sebep oluyor. Anlamsız derecede titreşime sahip, tutuş açısından da ele tam oturmuyor. PS3 kolu kesinlikle daha ergonomik ve daha sağlıklı bir kontroler. Tavsiyem bu kola 60 lira vermemeniz.

Ekleme: HAMA 360'a PS3 kolu tipinde bir kol yapıyorsa hemen alalım...

Evet hocam bu tespitine katılıyorum özellikle araba yarışlarında baş parmağımızın boğumunda belli bir zaman sonra ağrılar oluşuyor.Ergonomik olmadığı doğrudur ama sağlamlık açısından ds3'den çok daha sağlam bir gamepaddir.Tasarım olarak da güzel bir gamepad ben beğeniyorum...

• arkadaşlar bu iyiydi kötüydü konusu göreceli, sonra çıkan tartışma sonucu hep beraber ceza alıyoruz sadece ürünü tanıtmak istedim. ürün budur. beğenen gider alır, beğenmeyen de en azından böyle bir oyun controller'ı olduğunu görmüş olur.
  • ps3 joysticki ile pes oynayan arkadaşlar allah aşkına hiç mi parmaklarınız ağrımıyor....?

ciddi soruyorum bu soruyu....

bende 2 makinayıda uzun süre kullandım....

xboxun joystickine hiçbi joystickle değiştirmem....birkere bile elimi ağrıtmadı......
  • xbox gamepadin en taktir ettiğim yanı dual shocklardaki gibi yan sanayisinin olmaması. ben yok diye biliyorum.
  • X360 kolu bana daha kullanışlı geliyor.üründe güzel bir ürün ayrıca
  • Xbox kolu bilmem ama Ps3 kolu Ps2 kolundan daha iyi olduğu söylenebilir Ps2 nin kolunda L2 yle R2 düz basıyorsun ama Ps3'ün kolunada onlar yaylı sistem tuş aşşağı iniyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.