Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (238. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.455.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeydan84


    quote:

    Orijinalden alıntı: polariserol


    quote:

    Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

    mikromotorla alınan saç çıkmaz diye bişey yok buradaki insanlar sizin iyiliğiniz için ikaz ediyorlar birebir gözümle gördüm mikromotorla adamın enseyi mahfetmişler aldıkları 2000 greft ama adamın ensesinde 4000 greftlik zayiat vardı her alınan greftin yanıbaşındaki saç kökünede zarar vermişler ve o saç kökü ölmüş alım yapılan greftle birlikte orada mercimek kadar boşluk oluşmuş sonuç olarak saçları uzun durumdayken 4000 greft alınmış gibi bir seyrelme vardı bu kötü bir görüntü değil ama ilerde bi daha saç ektirmeye kalksa alınacak greft kalmamış hepsini harcamış olay budur kimse burada 3000 tl ye saç ekenlerin ektiği saç çıkmaz demiyor orada yapılan ekim kötüdür demiyor 3000 tl ye saç ekimi yapan yerler var ektikleri saçlarda çıkıyor boş yere neden doktor eliyle ekti diye fazladan para vereyim mantığı yanlış öyle bişey yok işte hem ucuz olsun hem iyi olsun yok dünyada hiçbir alanda yok ne alırsanız alın ister araba alın ister ev alın ister saç ektirin hem ucuza hem de en iyisi olmaz olamaz böyle bişey 3000 tl ye ektirdiğiniz yerdeki saçın kalitesiyle 10.000 tl ye ektirdiğiniz aynı olamaz onu geçeceksiniz adam alıyor eline mikro matkabı dalıyor enseye allah ne verdiyse yolup alıyor düşünmüyorki zarar verirmiyim diye ben enseme zarar gelmesinden çekincem yok diyorsanız gidin 3000 tl ye ektirin çıkmaz değil çıkar ama ense ne olur onu bilemem öbür tarafta ön çizgiyi sanatsal çalışma yapar en öne tekli saçları eker doğallıkta on numaradır 3000 tl olana gidersin en öne getirir 4 lü grefti koyar o hızla oraya ne koyacağını düşünmez bile 3000 tl ye eken yer saçları alır 45 derece açıyla eker kimisi hanyaya kimisi konyaya bakar diğer adam hepsini 20 derece açıyla eker ama sen bütün bu ince ayrıtıntıları anlamayacak kadar bu işte acemiysen çıkıp burada iki ekimde aynı boşa fazla para vermeyin diye ahkam kesersin gelelim hlc meselesine hadi biz türkler uyanık adamlarız hlc ile ayşegül hanım sözde aynı kalitede ekimi yapıyor biz bunu anladık elin gavuru salakmı ne diye çıkıp fransadan ankaraya geliyor direk uçak bile yok gavurda parasının kıymetini biliyor niye direk fransadan atlayıp uçağa istanbula ayşegül hanıma gelmiyor dünyadaki en uyanık millet bizmiyiz saçma sapan yorumlar yapmayın hlc olsun keser olsun kalitesi belli kendini kanıtlamış burada ne idüğü belirsiz forumda 1 haftalık seyisliği olan adamların çamur atmasayla o kliniklere bişey olmaz kimsede o sonradan forumda türeyen adamlara itibar etmez eline mikro matkabı alan foruma koşup yorum yapıyor


    AMETBİXİ06 nın yaptığı yoruma dikkat edin ve defalarca okuyun. anlayamadıysanız yine okuyun çünkü bazı insanlar üç kez okuyunca anlar. yine de anlayamıyorsanız diyecek bir sözüm yok.

    ben forumda aylardan beri bunu anlatmaya çalışıyorum arkadaşlar
    kimseyi karaladığım yok. kötü de demiyorum, fakat elle ekim yapan, bir kanal açıp bir kök eken, ön tarafa tekli kökleri, arkalara çokluları ekerek doğallığı yakalayan, alımı da manuel yaparak enseye mümkün olduğunca en az zararı veren klinikten yaptırın. ve günde en çok 1000 tane ekim yapan bir yer olsun.
    eğer ayşegül hanım, ensar, este, armani, konhair, vs.. bu şekilde bir ekim yapıyorsa gidin onlara ektirin. tabiki buralarda doktor olan kişilere yaptırın. zaten bir günde 3 bin kök eken bir klinik bir gün içerisinde bunları yapamaz diye düşünüyorum.

    ve ekim yaptıracağınız yere ya da doktora bu yukarıda açıkladığım şekilde ekim yapmasını söyleyin bakalım ne diyecek size.
    kabul ederse hiç durmayın ektirin. fiyatı yüksek tutarsa yine ekim yaptırın. hiç önemli değil gerisi. emin olun memmun kalırsınız.

    son söz... ve bütün bunları kesinlikle bir doktora yaptırın...

    özgür hocaya gittim arkadaşlar. kendisine forumda böyle birisi olduğunu söyledim. ekiminin çıkmadığını yazdığını.. çünkü ben de orada ekim yaptırmış birisi olarak biraz tereddüt yaşadım. sonuçta bizim de başımıza gelebilir bu durum arkadaşlar. tabi ki aslı astarı varsa...
    özgür hoca onur isminde birisine 2007-2008 de ekim yapmadığını söyledi ve şayet böyle bir problemi var da neden gelip benimle konuşmuyor dedi. kendisini hatırlamıyorum dedi. ekim fotolarını yayınladı mı diye sordu. ben de yok dedim.
    ve ahmet kardeşim gibi düşündüm ve özgür hocaya forumda böyle bir durum var, sizi etkileyebilir, insanlar yanlış düşünüyor olabilir dedim. kendisi de bir doktor olarak oraya yazmasının etik olmadığını söyledi. hlc nin numarası var dedi. sorunu olan direk olarak benimle görüşebilir dedi. her neyse ben bunu sizinle paylaşmak istedim. lütfen buradan yanlış bir çıkarım yapmayalım.
    ayrıca eylül ve ekim ayında full olduklarından pek vakit ayıramıyorlar. çünkü ben 10 dk. kadar konuşabildim özgür hoca ile. sağolsun kırmadı beni operasyonda ara verdi, görüştük.

    bu arada zafka bey, yaşça benden büyüksünüz. her zaman söylüyorum, size saygım var diye.
    evet ben bir kaç forumda birden yazıyorum. yani tamamiyle şeffafım. aynı nick i kullanıyorum. bazıları gibi üç forumda 6 nick ile yazmıyorum. bu da benim kendi adıma, buradaki arkadaşlara yardımcı olmak istediğimin kanıtıdır. ve kimseyi övdüğüm yok. benim yorumumun altındaki yorumlara bakanlar olursa eğer; ben bana soru soranlara cevap veriyorum, ve diğer arkadaşlarla güzel bir uslup içerisinde tartışıyoruz.
    madem siz de o forumdan haberdarsınız. hangi nick ile yazıyorsunuz. söyleyin de bilelim değil mi. yoksa sadece okuyup geçiyor musunuz(!)

    ikinci paragraftaki yazdıklarımın arkasındayım, her zaman da bu şekilde yazıyorum.
    çünkü geçen sene, buradaki mikromotor ile tek günde 3-5 bin eken firmaları zaten biliyordum.
    o dönemlerde ben de o firmaların iyi olduğunu düşünmüyor değildim. hatta çok da kötü bir yerde ektirecektim. bu forumda adı bile geçmiyor o merkezin. fakat insan yeni yeni yerler keşfediyor.
    mikromotor çıkarmıyor demiyorum, çıkar fakat nasıl çıkar. 6000 kökün karşılığı 1500 olarak çıkarsa ve enseye çok kötü hasarlar verirse o zaman kötü olur işte.
    zamanla insan daha da bilgileniyor. fakat usulüne uygun ekim nasıl olur. bunu bütün arkadaşlar bilseler
    çok iyi ayırt edeceklerdir siyah ile beyaz gibi.

    umarım en kaliteli yerde, en ucuza, en iyi sonucu alırsınız arkadaşlarım...

    bol saçlı günler dilerim...


    şunu da söyleyeyim arkadaşım, 6000 kökün karşılığı 1500 çıkarsa demişsin... aşağıdaki öncesi-sonrası vaka bir klinikte çekildi. toplam ekim ise 6011 greft... bak bakalım 1500 gibi mi duruyor ? daha bunun gibi çok resim var. klinikleden topluyorum hep.(2 seansta ekilmiş, mikromotor kullanılmış)

    http://b1109.hizliresim.com/11/9/5/288.jpg
    http://a1109.hizliresim.com/11/9/5/299.jpg


    topla kardeşim topla, her yerden topla bakalım.

    bu arada sen kul da mı ekim yaptırdın, ya da ekim yaptırmış mıydın? düşünce aşamasında mısın?

    şaçlarının şu anki durumunu bizimle paylaşabilir miin? bizler de kaç greft gerekiyor yorum yapalım
    ben de ay sonunda resim eklemeyi düşünüyorum. 70 gün olacak ay sonunda.

    hayırlısı inş...
  • valla yurt dışındaki doktorların resim ve videolarına bakarak karar veriyoruz hep. o nedenle bu resimler çok önemli
    ben 7 yıl evvel fut yapmıştım ve haliyle ilkeldi o zamanlar. son birkaç yıldır yoğun şekilde araştırıyorum. kısa zaman içinde ekicem ama karar veremedim yere. benim için önemli olan, manuel vs konular değil; ortaya nasıl bir sonuç çıktığıdır. yukarıdaki resimdeki dayıyı gördüm ve ekimin doğallığına şahit oldum mesela. donör bölgesi de hiç zedelenmemiş ve normal. o nedenle mikromotor vs konuları canımı sıkıyor. neticeye bakarım ben...
    ha şunu da söyleyim unutmadan: manuel alırken eğer fazla inersen derine, ya da dairesel hareketi yaparken hata yaparsan kökü öldürürsün. o nedenle hangi yöntem olursa olsun ustalık önemli. bu konu da burada kapanmalı artık...
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanw42 -- 20 Eylül 2011; 11:53:42 >
  • arkadaşlar selammm
    arife gununden 1 gun once ekım yaptırdım suan 8.ci günümdeyim kimse yanlış anlamasın ama form sitelerinden okunarak sadece bi fikir elde edilebiliyor kimse kimseyi yalan söylemekle şuçlamasın çunki sac ekım herkezde farklı etkiler yaratabılıyor.şimdi aklıma gelen herşeyı yazıcam atladıgım bırsey olursa ve resım ıstersenız eklemeyı bılmıyorum herkeze tek tek gunu gunue resımlerımı gonderebılırım.
    1-iğnelerın acıması ---- sac ekımde ıgneler ole acıtıyorkı anlatamam hatta son zamanlarda ılacın etkısı gectı doktore ılacın etkisının gectıgını mahsus soylemedım cunkı soylesem tekrar ıgne yapıcaktı ama o ıgne ekımden bıle fazla acıtıyordu dıye yorumlar okuyordum arkadaslar bunyeye gore degısıyor bu acı olayı kımse yanlıs anlamasın ama dr nın dedıgı hap kullanan uyusturucu kullananlarda acı algılama egrısının yuksek oldugunu oyuzden acı hıssettıklerını soyledı ben yemın ederım bı oncekı yazılarımı okuyun son gece uyku tutmadı bu yorumlar yuzunden cunkı acıya dayanıklıyımdı r ama bayılırım tansıyonum duser dıye cok korkuyordum bı oncekı yazımı okuyun ıstersenız benım ekımde dr ye ıgneyı yaptınız mı dıye sordum yanı arı sokması falan degıl sınek sokar gıbı oldu yemın ederım arkadaslar tekrar soıyluyorum kımseyı karalamak yada sen yalan soyleyıp mılletı kandırıyorsun demek ıstemıyorum her bunyede farklı bı reaksıyon verıyor.
    2-kaşıntı ---- gene yorumlarda ole bı kasınıyorkı sac koklarım zarar gordu kanadı sole bole dıye bısuru seyler yazılıyor bundanda cok korkuyordum dr bunun ıcın okyanus suyuı vermıstı sakın kafanı cok kasıma dıye ama benım zerre kadar kasınmadı dr bıle buna hayret etti cok ıyı reaksıyon verıyor bunyen dedı.
    3-kızarıklık--- haftalarca hatta aylarca kızarıklıgın gıtmedıgne daır yorumlar var benım saclarımda 8 gunumdeyım ınanım suan cok fazla ayırt edılmıyor cok az kaldı bu durum ıcın ısten 15 gun ızın alıp bayramla bırlestırerek 21 gun ızın almıstım ama allaha sukur kızarıklıkta kalmayacak gıbı ustelık bembeyaz tenim
    4 kabuk baglama-- kabukların nekadar cok olursa kanama okadar cok olup sacların ıyı oldugunun ısaretı cart curt yorumlar var bunlarıda dıkkate almayın bazılarının erken dokulmesı 10 gun bıle alıyor benım 3.yıkamamda bıkacyerde kaldı suan 4 yıkamadan geldım ekımden 8 gun gectı suan hıcbıryerde kabuk ız falan kalmadı kısa kestırmıs gıbıyım
    5-sıklık---arkadaşlar kım nederse desın sıklık aşağı yukarı en dandık yerdede en pahalı yerdede aynı yapılıyor.sonuçta motorda kullansalar ellede kanal acılsa ne olursa olsun el yetenegıne bakıyor kımse orası sık ekıyor yok bılmem cm ye sukadar greaft ekıyor falan demesın ınanmayın kımse tek tek saydım sukadar greaftım cıktıda demesın emın olun ben dr ye bıraktım alınabıldıgı kadar alın dedım oda ole yaptı sayma geregı bıle duymadım arkadaslar benım yorumum sıklık sadece sac tekının ıncelıgı rengı ve kalınlıgı ıle ılgılı ve bunu sacların son halını almadan 12 ay gecemden bı yorumda bulunmanız cok yanlıs
    6-saç yonlerı ----(benım ıcın en onemlı olan dr yı secmem sebebım) daha oncekı yazılarımı okursanız goreceksınız benım ıstanbulda gezmedıgım gıdıp kendım yuzyuze gorusmedıgım kımse kalmadı aklınıza gelebılecek en dandık yerden en pahalı yere kadar hepsı ıle gorustum dr yı secmemın tek nedenı el becerısı sacları egık acı ıle atması ve orneklerını gormem allaha sukur benımkılerde ole oldu resımlerı ısteyene atracgımı soylemıstım ordan bakarsınız ben ekım yaptırıken kac kısı geldı dik dik cıkmıs sadcları duzelttırmek ıcın sık ekım olsun dık dık cıksın dıyen varsa bılmem benım ıcın onemlı olan dogallıkltı cunkı
    arkadaşlar tekrar soyluyorum benım kımseyı karalamak gıbı bı amacım yok sadece herkezde farklı reasksıyonlar gosterebılecegını goze alın aaa bak adamda sole olmuş falan dıye korkmayın ayrıca kendı sac ekım yaptırmamıs olan arkadasları nyorumlarını dıkkate almayın dıkkate almayın derken onların cabalarını boş gormuyorum ama deneyım daha onemlı ekım yaptıran kısılerle gorusun ben ıstanbul bahcelıevlerdeyım ısteyen varsa telımıde verırım gelıp kendıde gorebılır saclarımı lutfen bu maılımı kavga tartısma cıkartmak ıcın yazmadım oyuzden tartısma acıcak cevaplar doneyın lutfen su foruma gırern her erkegın her yazıyı okuyan her yorum yapan erkegın yasadıgı aynı psıkolojıdeydım ektırmeden oyuzden kımseyle tartısmak ıstemıyorum sadece benım bır hafta once ınternette delı gıbı arastırmalar yaparkenkı halımdesınız cogunuz oyuzden sızı daha ıyı bılgılendırmek ıcın yazıyorum lutfen kımse alınmasın yazılarımdan olurmu cunkı bende bu sıteden cok sey ogrendım.son olarak tavsıyem sıklıgını greaft sayısını falan sorun etmeyın pazarlık etmeyın okonuda her dr alabılecek kadar enseden alıp ekılebılecek kadar sıklıkta ekıyor zaten sız sac cıkma egım yonlerıne dıkkat edın hıjjene dıkkat edın maddı olarak 4000 nın altında ve gunde 1 den fazla ekım yapan yerlerde ektırmeyın toplama yada ekım onemlı degıl sadece kanal açma ısını dr den baskasına yaptırmayın dr olmasıda sart degıl gordugunuz ornekler var ama kendısı dr olmasa bıle kanal acma ısını usta bırısı yapmasına dıkkat edın en onemlısı o bu sadece benım tavsıyem lutfen gene kımse karşı tartısma ıcın cevap yazmasın bunu defalarca soyledım cunkı ınanın suan saşlarımdan cok memnunum artık form sıtelerıne bıle gıresım gelmısyor unuttum ama benım 1 hafta oncekı halımde olan arkadaslara yardımcı olmak ıcın yazıyorum resımler yada farklı sorularınız olursa herkeze cevap donmeye calısıcam .
    umarım herkezın saçları ıstedıgı gıbı olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeydan84


    quote:

    Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

    mikromotorla alınan saç çıkmaz diye bişey yok buradaki insanlar sizin iyiliğiniz için ikaz ediyorlar birebir gözümle gördüm mikromotorla adamın enseyi mahfetmişler aldıkları 2000 greft ama adamın ensesinde 4000 greftlik zayiat vardı her alınan greftin yanıbaşındaki saç kökünede zarar vermişler ve o saç kökü ölmüş alım yapılan greftle birlikte orada mercimek kadar boşluk oluşmuş sonuç olarak saçları uzun durumdayken 4000 greft alınmış gibi bir seyrelme vardı bu kötü bir görüntü değil ama ilerde bi daha saç ektirmeye kalksa alınacak greft kalmamış hepsini harcamış olay budur kimse burada 3000 tl ye saç ekenlerin ektiği saç çıkmaz demiyor orada yapılan ekim kötüdür demiyor 3000 tl ye saç ekimi yapan yerler var ektikleri saçlarda çıkıyor boş yere neden doktor eliyle ekti diye fazladan para vereyim mantığı yanlış öyle bişey yok işte hem ucuz olsun hem iyi olsun yok dünyada hiçbir alanda yok ne alırsanız alın ister araba alın ister ev alın ister saç ektirin hem ucuza hem de en iyisi olmaz olamaz böyle bişey 3000 tl ye ektirdiğiniz yerdeki saçın kalitesiyle 10.000 tl ye ektirdiğiniz aynı olamaz onu geçeceksiniz adam alıyor eline mikro matkabı dalıyor enseye allah ne verdiyse yolup alıyor düşünmüyorki zarar verirmiyim diye ben enseme zarar gelmesinden çekincem yok diyorsanız gidin 3000 tl ye ektirin çıkmaz değil çıkar ama ense ne olur onu bilemem öbür tarafta ön çizgiyi sanatsal çalışma yapar en öne tekli saçları eker doğallıkta on numaradır 3000 tl olana gidersin en öne getirir 4 lü grefti koyar o hızla oraya ne koyacağını düşünmez bile 3000 tl ye eken yer saçları alır 45 derece açıyla eker kimisi hanyaya kimisi konyaya bakar diğer adam hepsini 20 derece açıyla eker ama sen bütün bu ince ayrıtıntıları anlamayacak kadar bu işte acemiysen çıkıp burada iki ekimde aynı boşa fazla para vermeyin diye ahkam kesersin gelelim hlc meselesine hadi biz türkler uyanık adamlarız hlc ile ayşegül hanım sözde aynı kalitede ekimi yapıyor biz bunu anladık elin gavuru salakmı ne diye çıkıp fransadan ankaraya geliyor direk uçak bile yok gavurda parasının kıymetini biliyor niye direk fransadan atlayıp uçağa istanbula ayşegül hanıma gelmiyor dünyadaki en uyanık millet bizmiyiz saçma sapan yorumlar yapmayın hlc olsun keser olsun kalitesi belli kendini kanıtlamış burada ne idüğü belirsiz forumda 1 haftalık seyisliği olan adamların çamur atmasayla o kliniklere bişey olmaz kimsede o sonradan forumda türeyen adamlara itibar etmez eline mikro matkabı alan foruma koşup yorum yapıyor


    arkadaşım patentli plastik cerrah sen misin anlamadım ki? adam mikromotorun ucuna 1,5 mm lik punc takarsa ve işinde de acemiyse tabi ki mahveder. işinde acemi olan manuelci de mahveder bu arada. bir halttan çaktığın yok ikide bir geriyosun bu saçma konuyla ya. dr alp aslanla konuştum o bile 4700 greft ektirmiş ekibine mikromotorla kendi kafasına. adam cerrahpaşa mezunu yıllardır plastik cerrah. zekeriya kul, hakan doğanay, alvi armani vs....... bu adamlar mal da sen mi akıllısın kardeşim ya.
    forumun adı EN İYİ SAÇ EKİMİ MERKEZİ NERESİDİR... konuyu saptırıp milleti germekten vazgeç. vazgeçemeyeceksen de sus


    Alp aslanı televizyonda seyrettim FUT la ektirdiğini söylemişti o zaman
  • Arkadaslar. Her yükledim resim iptal ediliyor yok güya scribti var diye. benim resimlerim script degil ki. niye olmuyor.
    O yönden kim suanki resimlerimi görmek istiyorsa tiklasinhttp://www.facebook.com/profile.php?id=100000160883223
  • bende bir iki resim yükleyeyim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zafka

    bende bir iki resim yükleyeyim



    Zafka kardes. bende niye olmuyor.
  • arkadaşlar dediğim gibi fotoğraf makinam arkadaşımla beraber tatil yapıyor 5mp cep telefonum var ama flaşı yok maalesef.
    o yüzden iyice ışıkta çekeceğime söz verdiğim için çok afedersiniz wc nin ampulünde bulunan o yuvarlak karpuz denilen kısmı söktükten sonra elimden gelebildiğince ışık altında çekmeye çalıştım..anlamadığım flaşlı resimin niye bu kadar önemi var.sanatçı değilimki flaş patlarda kelim görünür durumu olsun.çok resmimi yayınladım bahçede sokakta işyerinde evde.bi wc kalmıştı
    bu işin şakası.makinam gelsin öylede çekerim.lütfen daha önce tamamen saçsız olduğumu dikkate alın.hatta bir resmimide öyle paylaşayım hatırlatmak baabında...






    bu ekim öncesi halim



    buda şok dökülme sonrası durumum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zafka

    arkadaşlar dediğim gibi fotoğraf makinam arkadaşımla beraber tatil yapıyor 5mp cep telefonum var ama flaşı yok maalesef.
    o yüzden iyice ışıkta çekeceğime söz verdiğim için çok afedersiniz wc nin ampulünde bulunan o yuvarlak karpuz denilen kısmı söktükten sonra elimden gelebildiğince ışık altında çekmeye çalıştım..anlamadığım flaşlı resimin niye bu kadar önemi var.sanatçı değilimki flaş patlarda kelim görünür durumu olsun.çok resmimi yayınladım bahçede sokakta işyerinde evde.bi wc kalmıştı
    bu işin şakası.makinam gelsin öylede çekerim.lütfen daha önce tamamen saçsız olduğumu dikkate alın.hatta bir resmimide öyle paylaşayım hatırlatmak baabında...






    bu ekim öncesi halim



    buda şok dökülme sonrası durumum.



    güzel görünüyor abi.
    bu arada kaç greft ekmiştin?
    bir de ense durumun nasıl, herhangi bir aksilik var mı ensede?
    tanımadığın kişiler anlıyor mu ekim olduğunu? malum, çıplak göz daha net gösterir olayı
    ve son olarak memnun musun ?
  • selam serhat kardeşim..valla çok uğraştım bu kadar parlatabildim saç diplerini..yok tanımayan anlamıyo.ön çizgi biraz nizami ama oda keyfekeder kestirmiş gibi.memnunum.bide şu var.saç telleri şuan 1cm civarında.4500 civarı greft ekildi.hadi diyelim başkasını hesabıyla 4000 tanesi tuttu..şun 4000 greft 1cm lik haliyle böyle.atıyorum 3 cm uzatsam saçlarımı 4000 greftin kapladığı alan 12000 greft şeklinde kaplanacak.ve dipler daha az görünecek..uzun saç dahada yogunluk verecek.

    şuraya bak başkasına kızıyoduk cm hesabı yapma diye ben yapıyorum biraz karışık anlattım ama öyle yani..
    ense durumum iyi.verteks tepe bölgeme daha az sıklıkta bir ekim yapıldı.orasıda eh diyelim.
  • bu kadar açıklığı kapatmak hakketen buyuk başarı bnce süper olmuş. dediğin gibi biraz daha uzatsan her yer kapancak nerdeyse saçları bnce kısa tut derim yakışıyo böyle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alemao

    merhaba. saç ektirmek için FUE teknolojisini düşünüyorum. en doğal görünümü veren iyi bir öneriniz var mıdır


    bizim bir arkadaş çok araştırdı. ankara hair line clinic diye bir yere olmaya karar verdi. 4000 euro diyordu. spor salonundan arkadaşımız. 3 ay sonra gelecek. 3 ay beklerim diyorsan saçları çıkmış mı söyleyebilirim. bekleyemem diyorsan sitesi bu:http://www.fue-hlc.com/en/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sacekimuzmani


    quote:

    Orijinalden alıntı: davulcum


    quote:

    Orijinalden alıntı: jiyan_21

    merhaba arkadaşlar benim bugün itibariyle 4ay 8 gün oldu kararsız kalmıştım yayınlasammı diye arkadaşlar ısrar edince ayrıca özelden
    çok mesajlar gelince yayınlama gereği duydum

    http://i52.tinypic.com/28rl7h3.jpg
    http://i56.tinypic.com/11bhvo4.jpg
    http://i56.tinypic.com/2mpls9v.jpg
    umarım allah herkesin gönlüne göre verir ve herkes istediği sıklıkta saçlara kavuşur


    selam jiyan , su an itibari ile güzel duruyor umarim günler gectikce daha güzel olur



    Önunünü niye kapadiyorsun. Resmen seyrek


    benim sırma saçlarımmı var dedim sen eski fotoğraflarıma baktınmıki yorum yapıyorsun???
    ayrıca önünü niye kapatayım sen ne saçmalıyorsun 2 gün forumda yoktun millet ne rahatı gene geldin zırbalamaya başladın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartal2134


    quote:

    Orijinalden alıntı: jiyan_21

    merhaba arkadaşlar benim bugün itibariyle 4ay 8 gün oldu kararsız kalmıştım yayınlasammı diye arkadaşlar ısrar edince ayrıca özelden
    çok mesajlar gelince yayınlama gereği duydum

    http://i52.tinypic.com/28rl7h3.jpg
    http://i56.tinypic.com/11bhvo4.jpg
    http://i56.tinypic.com/2mpls9v.jpg
    umarım allah herkesin gönlüne göre verir ve herkes istediği sıklıkta saçlara kavuşur


    paylaşım için tşk ederim şuan iyi gibi duruyor kaliteli resim çekmişsin zoom yaptığımız zaman önler sanki seyrek duruyor yada bana öyle geliyor ekim yapılmadan önceki halinide paylaşırmısın aradım bulamadım tabi mümkün olduğa kadar sıkı bir ekim inş dahada iyi olur üstten resim çeksen bnce çok iyi olur sağlıcakla


    kardeş 60.sayfada eski fotoğraflarım yorumun için tşk ayrıca
    benim fotoğraf makinemin objektifi bozuk tamirde şu an emin ol daha güzel fotoğraflarda çekeçğim yeter ki dengesizler gelip te kafamı bozmasın
  • boşver kardeş zaten burda kimin ne olduğu belli değil takma kafana pas geç gitsin sonuçta onlarda kel bizde ortak yanımız bu eski resimlerine baktım hakketten çok iyi sen ve zafer abinin ekimi çok başarılı duruyo inç dahada iyi olur bide üstten bir resim çeksen çok daha iyi olacak en azından fikir edinmiş oluruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartal2134

    boşver kardeş zaten burda kimin ne olduğu belli değil takma kafana pas geç gitsin sonuçta onlarda kel bizde ortak yanımız bu eski resimlerine baktım hakketten çok iyi sen ve zafer abinin ekimi çok başarılı duruyo inç dahada iyi olur bide üstten bir resim çeksen çok daha iyi olacak en azından fikir edinmiş oluruz.


    sağol kardeşim..çıplak kafamı kapatıyo iyi kötü..bn söz tuttum diyelim.yakın zamanda yine resim yüklerim.
    kalın sağlıcakla..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zafka

    selam serhat kardeşim..valla çok uğraştım bu kadar parlatabildim saç diplerini..yok tanımayan anlamıyo.ön çizgi biraz nizami ama oda keyfekeder kestirmiş gibi.memnunum.bide şu var.saç telleri şuan 1cm civarında.4500 civarı greft ekildi.hadi diyelim başkasını hesabıyla 4000 tanesi tuttu..şun 4000 greft 1cm lik haliyle böyle.atıyorum 3 cm uzatsam saçlarımı 4000 greftin kapladığı alan 12000 greft şeklinde kaplanacak.ve dipler daha az görünecek..uzun saç dahada yogunluk verecek.

    şuraya bak başkasına kızıyoduk cm hesabı yapma diye ben yapıyorum biraz karışık anlattım ama öyle yani..
    ense durumum iyi.verteks tepe bölgeme daha az sıklıkta bir ekim yapıldı.orasıda eh diyelim.


    4500 greftte mükemmel sonuç almışsın gerçekten. baya yakışmış zaten. ensenden de memnunsan sorun yok. mikromotor iyi kullanılınca ve ekim de iyi yapılınca ortaya güzel şeyler çıkıyor. demek ki iş aletlerden çok ustalıkta bitiyor. tavsiye eder misin peki, mesela benim açık alan da seninkine yakın. 6500 greft ektirsem Ayşegül hanımda olur mu sence?
    bu arada benim adım ferhat zeydan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sacekimuzmani

    Arkadaslar. Her yükledim resim iptal ediliyor yok güya scribti var diye. benim resimlerim script degil ki. niye olmuyor.
    O yönden kim suanki resimlerimi görmek istiyorsa tiklasinhttp://www.facebook.com/profile.php?id=100000160883223


    Merhabalar. Siz ekinci ekimi Ayşegül Hanım'da mı yaptırmıştınız?
    Önceki mesajlarda kaçırmış olabilirim.
  • Sacekimuzmani fotograflarına baktım ilk ekimine baktım çok güzel ikincisi aynı yeremi oldu onu anlayamadım yani sıklaştırmamı yaptın acaba şayet sıklaştırma yaptıysan ilk ekimden 11 ay sonra foto atmışsın ve şahane duruyor. sonrasında ikinci seansta yeni foto yüklemişsin açılmış tekrar şaşırdım döküldümü diye ayrıca ikinciyi gerçekten begenmedim tabikide kendi şahsi fikrim bunlar. ikincide tamamen kapanmış olsun isterdik tabikide seninde hayalin budur:) geçmiş olsun tekrardan. saygılarımla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanw42 -- 6 Eylül 2011; 0:51:55 >
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.