Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1639. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.455.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16371638163916401641
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Weezer kullanıcısına yanıt
    bende çok şaşırdım bence hiç olmamış bu video hiç yakışmamış :)
  • Borubey06 kardeşim bir yardımcı olsan bende dr zühtü demir den randevu aldım sen yaklaşık bir buçuk yıl olmuş şuanki durumun nasıl cevap verirsen teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm arkadaşlar konya da saç ektirmek istiyorum bu konu da tecrübeli arkadaşlarımdan yardım ve tavsilerini beklerim. teşekkürler..
  • hocam benimkisi şakaydı.
    kafa golü falan.


    İlk 15 gün çok dikkatli olmalısın.
    doktor da sölemiştir zaten.
    sonrasında rahatsın. ama bence 30 gün iyidir.
    kanal açılmış kısım kolay kızarıyor.
  • korayın ruhunda bi apaçilik var zaten.
    erbay lazım şu an :))
  • Herkese Selam, Ben Bartından Burhan, aşağıdaki ilk resimde gördüğünüz gibi ön kısımlarım çok boş gözükmekte. 2013 yılına kadar dayandım ve sonunda saç ektirmeye karar verdim. Çok araştırma yaptım ve Mega Hair Trans'a karar verdim. Çünkü kalitesi ve eğitimi benim güvenimi kazandı. Herkes kötüleme mesajları atmış ama ben resimlerimle sizlere kanıtlı olarak gösteriyorum. Gülten Ünveren Hanım çok başarılı ve saç ekimi konusunda bilgili ve eğitimli bir hanımefendi. 2013'ün Temmuz ayında Gülten hanımla görüştük konuştuk ve tetkikler sonucunda Mega Hair Trans'da ilk seansımı yaptırdım. (Ekim esnasındaki resimlerim aşağıdadır) Tam 3500 graft ekim yapıldı. Saçlarımın çıkmaya başlamasıyla mutlu bir şekilde tekrar GÜlten Ünveren ile görüştüm ve saçımın ön çizgisini daha önde istediğimi belirttim. İkinci bir seansla 2000 grafts daha ekildi. Operasyon çok başarılı geçti. 2 yılda doğal ve tam saçlı bir sonuç elde edildi. Sonuç resimlerde görüldüğü  gibi başarılı bir şekilde sonlandı. Eğer inanmak istemeyen arkadaşlar olursa Mega Hair Trans'ın facebook adresinden resimlerimi de görebilirler. Orada yaynlanmakta.( https://www.facebook.com/megahairtranssacekimmerkezi?ref=bookmarks ). İsteyen kişiler Gülten Ünveren ile görüşüp bana ulaşabilirler. Ben kesinlikle Mega Hair Trans'ı ve Gülten Ünveren'in kalitesini tavsiye ediyorum. Kendilerine de çok ama çok teşekkürlerimi sunuyorum.

    Önceki, sonraki ve ekim yapılırken olan resimlerim;
     en iyi saç ekim merkezi neresidir
     en iyi saç ekim merkezi neresidir
     en iyi saç ekim merkezi neresidir
     en iyi saç ekim merkezi neresidir
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

  • slm arkadaşlar konya da saç ektirmek istiyorum bu konu da tecrübeli arkadaşlarımdan yardım ve tavsilerini beklerim. teşekkürler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burhan.burhan

    Herkese Selam, Ben Bartından Burhan, aşağıdaki ilk resimde gördüğünüz gibi ön kısımlarım çok boş gözükmekte. 2013 yılına kadar dayandım ve sonunda saç ektirmeye karar verdim. Çok araştırma yaptım ve Mega Hair Trans'a karar verdim. Çünkü kalitesi ve eğitimi benim güvenimi kazandı. Herkes kötüleme mesajları atmış ama ben resimlerimle sizlere kanıtlı olarak gösteriyorum. Gülten Ünveren Hanım çok başarılı ve saç ekimi konusunda bilgili ve eğitimli bir hanımefendi. 2013'ün Temmuz ayında Gülten hanımla görüştük konuştuk ve tetkikler sonucunda Mega Hair Trans'da ilk seansımı yaptırdım. (Ekim esnasındaki resimlerim aşağıdadır) Tam 3500 graft ekim yapıldı. Saçlarımın çıkmaya başlamasıyla mutlu bir şekilde tekrar GÜlten Ünveren ile görüştüm ve saçımın ön çizgisini daha önde istediğimi belirttim. İkinci bir seansla 2000 grafts daha ekildi. Operasyon çok başarılı geçti. 2 yılda doğal ve tam saçlı bir sonuç elde edildi. Sonuç resimlerde görüldüğü  gibi başarılı bir şekilde sonlandı. Eğer inanmak istemeyen arkadaşlar olursa Mega Hair Trans'ın facebook adresinden resimlerimi de görebilirler. Orada yaynlanmakta.( https://www.facebook.com/megahairtranssacekimmerkezi?ref=bookmarks ). İsteyen kişiler Gülten Ünveren ile görüşüp bana ulaşabilirler. Ben kesinlikle Mega Hair Trans'ı ve Gülten Ünveren'in kalitesini tavsiye ediyorum. Kendilerine de çok ama çok teşekkürlerimi sunuyorum.

    Önceki, sonraki ve ekim yapılırken olan resimlerim;
     en iyi saç ekim merkezi neresidir
     en iyi saç ekim merkezi neresidir
     en iyi saç ekim merkezi neresidir
     en iyi saç ekim merkezi neresidir
     en iyi saç ekim merkezi neresidir



    Mega hair e bak kendini aşmış reklamda bu saçta hile var toppik veya boya ve çok profesyonelce yapılmış ayrıca tepeden flashlı olmayan her foto yanıltıcıdır.Mega hair artık reklamına son ver son 1 aydır ne türlü reklam etsem diye çırpınıyorsun senin çok mağdurunu biliyorum çirkinleşmeyin artık be şimdi fotograf ekleyecem bu mega transla ilgili sadece bir örneği,daha kaç tane mağduru var..Adam megaya saç ektirmiş adam nasıl memnun değilse artık kimseye saç ekimini bile tavsiye etmez olmuş.Zaten buradaki çogu kişi bunlara kanmaz ama yeni yeni araştıranlar haliyle kanacaktır.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • Bu işi öyle greft başına 2.5 eurolar almadan ankarada kim hakkiyla yapar ya. Kafam cok karisik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar forumda niye erkan vural hakkında yorum yok...bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BilginKemal

    quote:

    Orijinalden alıntı: BilginKemal

    quote:

    Orijinalden alıntı: BilginKemal

    Iyi gunler,

    yaklasik 2 aydir sac ektirmek icin arastirma yapmaktayim. Acikcasi guvenilir ve kaliteli bir sac ekim merkezi bulmak zor gibi gorunuyor . Sizlerin bana tavsiye edebilelecegi Istanbul cevresinde bir sac ekim merkezi var mi?

    Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler!

    Kemal



    Iyi gunler,

    Hollanda'da yasayan bir tanidigimin tavsiyesi uzerine Gür sac ekimi ilehttp://www.gursacekimi.net iletisim kurdum. Tanidigim daha once Dr. Gökhan Gür'e 2700 greft ektirmis ve cok memnun kaldi, hala de oyle.
    Dr. Gökhan bey ile cok olumlu bir telefon gorusmesi yaptim. Zaten hemen kendisiyle Atasehir'de olan merkezde randevu aldim. Umarim dogru secim yapmisimdir! Edindigim tecrubeleri sizler ile paylasirim.

    Kemal.

    Iyi günler,

    Ben, 16 Aralık günü Dr.Gökhan Gür'den operasyon randevusu aldım. 3000 greft ekilecek. Hollanda'daki bir arkadaşımın tavsiyesi etkili oldu. Bir de tabi mail ve telefonlarımda bende güven duygusu oluşturdu. Saç ektiren bu arkadaşımın sonucunu da gördüm. En beğendiğim tarafı gerçekten çok doğal oluşuydu...

    Saç ekimini bizzat kendisinin yapacağını söylemesi de çok önemli. Birçok merkez ve hastane bu işi yapıyor dedi. Ama hiçbirinde doktor yapmıyor dedi. Hatta gezici ekipler birçok hastaneye gidip, fenni sünnetçi gibi birgün o hastanede, birgün bu hastanede teknisyenler ve hemşireler, bırakın doktorun bizzat yapmasını, başında bile bulunmadan yapıyorlar dedi.

    Bu tip yerlerde hastaların takibini yapmak, şikayetlerini gidermek mümkün değil dedi. Ben bir de PRP'yi sordum. Tamamen bir pazarlama ürünü dedi. Bir faydası yok dedi.

    Tüm bunlar bendeki güven duygusunu pekiştirdi. Salı günü Allah'ın izniyle saçım ekilmiş olacak. Merak edenler olursa ekim sonrası fotograflarla da buraya bilgi vermeye devam edebilirim.

    Kemal

    Aralık ayı ortasında Dr.Gökhan Gür’e ekim yaptırmış ve fotograflarımı paylaşacağımı söylemiştim. Allaha şükür gidişat çok iyi, hatta dün Gür hoca ile 4.ay kontrolünde görüştüğümde, olumludan öte mükemmel dedi. Nedeni de henüz 4.ay dolmasına rağmen şu anki hali bile benim için tatmin edici. Ama asıl sonucun 8.ay gibi ortaya çıkacağını söyledi. Ameliyattan önce de bakmıştı, ekranda saçları mikroskop ile bana gösteriyor, yine baktı ve halen sadece minik bir nokta şeklinde duran ve çıkmayan en az %30-35 daha saç olduğunu söyledi.
    8.ayda da en nihai sonuçları burda yayınlamayı düşünüyorum.

    Kısaca çok memnunum. Sıklık ve doğallık on numara, kimse anlamıyor, zaten referans ile gitmiştim, bir ekimini görmüş çok beğenmiştim, benimki de ondan bile iyi oldu, oluyor diyebilirim.

    Dr.Gökhan Gür işini çok iyi bilen, çok deneyimli burda da anlatılan tartışılan tüm teknikleri uygulamış bir doktor. İşini de kendi yapıyor. Saçları önce deliyor, sonra topluyor. Tüm uyuşturma işini kendi yapıyor, eli çok hafif. Ekerkenki kanalların tümünü kendi açıyor, yönlerini, açılarını, sıklık ayarlarını tamamen kendi yapıyor.2 asistanı var, onlar da kanalların içine sacları itirek koyuyorlar. “saç ekimini doktor yapmalı” diye bircümlesi var, ben de sonuna kadar katılıyorum. Sizi hiçbir kiralık ekibe emanet etmiyor, tüm saç ekimi işlemini kendi yapıyor. Benim kendisine en çok güvenmemi sağlayan noktalardan biri bu oldu.

    2003 yılından beri sadece fue saç ekimi yapıyormuş ve internette kullanılan “mikro fue”, “ yenilikçi fue yöntemi” gibi ifadelerin reklam yapmaya çalışmaktan başka bir şey olmadığını söyledi.
    Adam manuel fue’den başlamış. Günde 600 tane ekebiliyorduk diyor. Şimdi 4000’e kadar çıkabiliyoruz diyor.
    Transmed’ten ayrılmiş dediğine göre, 3 yıl orda çalışmış. Ben çok memnunum arkadaşlar, yazdıklarım tamamen yaşadiklarım. Eksik veya fazla birşey yok. Dr. Gökhan Gür hocama eline sağlık diyorum, allah tuttuğunu altın etsin, ayrıca çok koyu bir Beşiktaş’lı ve seans boyunca tarih, siyaset, spor inanılmaz bilgili, her konuda…Saç ektirmek bir yana, geçirdiğim 7-8 saati hiç unutmayacağim, hayatımda öğrenmediğim şeyleri duydum, ögrendim, dinledim…


     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • Hocam ekiminiz iyi gözüküyorda o diş diş zikzak saçları niye ekmiş zikzak öyle verilmiyor benim bildigim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saç ekimi için bi sözleşme olacaksa nasıl olmalı mesela 1 cm2 kareye en az 35 kök yapılmalı....bunu kabul edecek doktor var mı?
  • BilginKemal B kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun saçlar güzel ve çok doğal.

    Gökhan GÜR nerde ekim yapıyor.Bir ara Ankaradaydı.Sonra İstanbula gitti.
  • selam arkadaşlar...

    ben de saç ektirmeyi düşünüyorum ama aklıma takılan biraz konu var. ben hep kısa tutarım saçımı, üstler üç numara yanlar bir numara makinayla aldırırım. ektirdikten sonra da böyle yapsam bunun bi sakıncası olur mu acaba? arka taraftan saç alınan yer böyle bi durumda kötü gözükür mü ?
  • rahmaninov R kullanıcısına yanıt
    bu durum aslında senin hem donör bölgenin sıklığına hem de ekim yapan doktorun becerisine bağlı.bunun yanında 2500 ün üzerinde bir greft alınacaksa donörden sıkıntı olur. 1 numara yaparsan kendini belli eder o bölge. oraları 3 yada 4 numaranın altında tutmamanı öneririm.
  • Ankarada Doç. Dr. Serdar Gökrem e Haziran 2014 başında saç ekimi yaptırdım. Ekim yaptıran arkadaşlarımın tavsiyesiyle gittim ve çok memnun kaldı. Saç ekim öncesi ve sonrası fotoğraflarını yükledim. Ekim yapılalı 10 ay oldu. Herkese tavsiye ederim.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burhan.burhan

    Herkese Selam, Ben Bartından Burhan, aşağıdaki ilk resimde gördüğünüz gibi ön kısımlarım çok boş gözükmekte. 2013 yılına kadar dayandım ve sonunda saç ektirmeye karar verdim. Çok araştırma yaptım ve Mega Hair Trans'a karar verdim. Çünkü kalitesi ve eğitimi benim güvenimi kazandı. Herkes kötüleme mesajları atmış ama ben resimlerimle sizlere kanıtlı olarak gösteriyorum. Gülten Ünveren Hanım çok başarılı ve saç ekimi konusunda bilgili ve eğitimli bir hanımefendi. 2013'ün Temmuz ayında Gülten hanımla görüştük konuştuk ve tetkikler sonucunda Mega Hair Trans'da ilk seansımı yaptırdım. (Ekim esnasındaki resimlerim aşağıdadır) Tam 3500 graft ekim yapıldı. Saçlarımın çıkmaya başlamasıyla mutlu bir şekilde tekrar GÜlten Ünveren ile görüştüm ve saçımın ön çizgisini daha önde istediğimi belirttim. İkinci bir seansla 2000 grafts daha ekildi. Operasyon çok başarılı geçti. 2 yılda doğal ve tam saçlı bir sonuç elde edildi. Sonuç resimlerde görüldüğü  gibi başarılı bir şekilde sonlandı. Eğer inanmak istemeyen arkadaşlar olursa Mega Hair Trans'ın facebook adresinden resimlerimi de görebilirler. Orada yaynlanmakta.( https://www.facebook.com/megahairtranssacekimmerkezi?ref=bookmarks ). İsteyen kişiler Gülten Ünveren ile görüşüp bana ulaşabilirler. Ben kesinlikle Mega Hair Trans'ı ve Gülten Ünveren'in kalitesini tavsiye ediyorum. Kendilerine de çok ama çok teşekkürlerimi sunuyorum.

    Önceki, sonraki ve ekim yapılırken olan resimlerim;
     en iyi saç ekim merkezi neresidir
     en iyi saç ekim merkezi neresidir
     en iyi saç ekim merkezi neresidir
     en iyi saç ekim merkezi neresidir
     en iyi saç ekim merkezi neresidir



    hep reklam inanmayın sakın inanmayın!!!!! Önerdiğin yerde doktormu yapıyor ekimi ? Değil ???? Eeeee sen kime neyin reklamını yapıorsun!!!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl iştir ameliyat masasında selfie çekiliyor.... !!!!

    Bu bile şahsen işin ciddiyetine aykırı bir hareket olarak yorumluyorum ben !!!!!!!!!!!

  • Yaklaşık 6 aydir forumu takip ediyorum ve bende ekim yaptırdım, kime ektireceginizi degil ama kime ektirmeyeceginizi söyleyebilirim cok yerle gittim gorustum zanimda vardi yazılanları tek sart olarak almadim her doktorla kendim gorustum. Yalnizca birtanesinin egosundan inanilmaz rahatsiz oldum. Zekeriya kul kendisiyle gorusmek icin randevu aldim dunya yol gittim floryaya beyfendi artis artis konuşmalar senin donor bolgen zayif dedi ki hic duymamistim daha once o yüzden tepeye ekmem( ki herkese diyomus vertexe ekmem diye) fiyatım sudur bide euroyla veriyo yani diyorum tl karşılığı nedir karar verdigimde fiyat degisirse nolcak benim isim.var gitmem lazim sende cevir iste falan dedi. Ektirmek istersek ne zaman olabilir, su gun olmaz su gun seyahatim var fiyat isine gelirse konuşuruz falan. Kendimi olumcul kansere yakalanmis ve dunyada tedavisi sadece kendinde olan doktorla konusuyomus gibi hissettim. Ekimi iyidir kotudur bilemem ama bu kadar piskin birinden iyi sonuc beklemek sacma olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16371638163916401641
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.