Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1591. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.456.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15891590159115921593
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: awdasase

    30 yasindayim ustlerde hafiften seyrelmeler basladi. Ailemizde hic sac dokulmesi yasayan olmadi. Orta okul caglarinda saclarimda cok asiri kepek vardi, saclarimi bir oynatmaya okul sirasi kepekle doluyordu. O zamanki genc olusum ve ailemin cahilligi yuzunden haci sakir ile saclarimi yikiyordum ve devam etti yillarca. Daha sonra ipek kepege karsi etkili sampuan kullandim. Suan saclarim cok yagli. Ne yapsak dokulmenin onune gecmek icin. Bioxcin faydalimi?

    Bioksinden uzak dur ketoral ve sebamed anti darduff sampuanlari öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yaptırdığım ekimden bahsediyorum dostum ama sen neden bahsediyorsun? Herkes firma adı vermiş, bende meltem hastanesinde yaptırdım, memnunum burada. Sen bir firma adına buraya yazıyor olabilir misin acaba? en iyi saç ekim merkezi neresidir
     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 365grafik

    ben yaptırdığım ekimden bahsediyorum dostum ama sen neden bahsediyorsun? Herkes firma adı vermiş, bende meltem hastanesinde yaptırdım, memnunum burada. Sen bir firma adına buraya yazıyor olabilir misin acaba? en iyi saç ekim merkezi neresidir
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

    keşke hiç ektirmeseydiniz ben pek beğenmedim.
  • sadsada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innervision -- 6 Aralık 2017; 20:48:54 >
  • Valla ne yalan söyliyim ben memnun kaldım. Doğal görünürmü diye çok merak ediyordum. enseden 4000 greft alınabildi. Ama tamamen kel olan birisi için sonuç bence çok başarılı. Kazık gibi kafalar geziyor etrafta. Benim alnım biraz geniş olduğu için fotoğrafta ekilen alan biraz küçük kalmış :) sonradan yanlarda döküldüğü için seni yanıltabilir.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 365grafik -- 13 Ocak 2015; 18:05:40 >
  • Bu aralar kaç paraya saç ekiyorlar bilgisi olan var mı? Biraz bilgi verirseniz sevinirim
  • Ben bu kafaya 3000 tl ödedim :) meltem hastanesinde en iyi saç ekim merkezi neresidir
     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • önceki ve sonraki halini paylaşabilirmisin?
  • HAZGUR06 H kullanıcısına yanıt
    15 Nisan 2015 tarihinden itibaren Türkiye de satışa sunulacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter34 -- 19 Mart 2015; 14:42:15 >
  • hunter34 H kullanıcısına yanıt
    reklam yapma para ver sitede yayınlansın ucuz dandik mal satan herif seni
  • Xtaz1 kardeşim nerelerdesin,nasıl kafanın durumu, umarım herşey gönlüne göredir...öncesi sonrası resimlerini bekliyor doktorun muayenehanesinden, eve gidene kadarki yaşadıklarını paylaş bizimle kardeşim...saygılar ,sevgiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogencturk O kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardesim,tesekkurler iyi dileklerin icin..
    Bu sabah dondum ingiltereye,biraz zamanim oldugu zaman birkac foto atacagim....genel olarak memnunum ve beklemedeyim....ilaclar konusunda karar veremedim(minox ,propecia).....minox 6 ay kullanacagim biotin 1000mg ile...propecia yi ise sadece sok dokulme oncesi ve sonrasi kullansam acaba faydasi olur mu ?kabuklar dokuldu ve donor alani hemen hemen iyilesti gibi...Su anki saclarin durus seklinden cok memnunum.....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 365grafik kullanıcısına yanıt
    Dostlar, ben de saç ektirmek istiyorum. Meltem Hastanesi ile görüştüm. Güven verdiler açıkçası. Bir de Arthospita ile görüştüm. Ancak kararsızım, bu konuda fikri olan var mı, ne dersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • viperhq kullanıcısına yanıt
    allahın zekileri şu prp ye hala kanıyorsunuz k bakma kardeşim ama hala prp ye inan varsa maldır finas minox dısı YALAN!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zaszczyt

    PRP neden saçma olsun? 6 ay boyunca forumlarda, sözlüklerde gezdim; yaptırıp da memnun kalanlar var, çokca hem de.
    Resul hoca da bi para talep etmedi PRP için. "Normalde 250TL ama senin işin zor, bi yapalım etkisi olur ekim yaptırmaya karar verirsen sonra bakarız" dedi.
    Ben normalde 10 günde bir kazıtıyorum en geç kafayı, ilk defa elimi tepede gezdirdiğimde sürtünme sesleri gelmeye başladı 1-2 gündür. Etki var gibi ama olmazsa da canı sağolsun.

    1 kuruş ne istedi ne de ben verdim. İstese çok rahat "Ben senin tepedeki açığı göğüs, sakal ve donör bölgenden tamamen kapatırım" diyip parayı alıp, sonrasında elimden geleni yaptım diyip sıvışabilirdi, yapmadı.

    Sizin bu söylemlerinizin sebebi nedir? Sizi, arkadaşlarınızı mağdur mu etti (ettiyse nasıl?)?

    bilader ya sen reklamcısın yada cidden bu konuda çok bilgisizsin biriisn şunu anlayın artık dünyada aga ya iyi gelebilecek aga=erkek titpi saç dökülmesi 2 ürün vardır finasteride(riskleri var ) ve minıoxidil prp mezoterapi pub medde bile geçmeyen tamaen para tuzagı zikimdirak bir üründür tedavidir uyanın artık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bol Sakalli Dede

    Tekrardan selamlar..beyler bildiginiz üzere ben uzun zamandir gelmiyorum fakat görüyorumki foruma tekrar geleyim diye birileri Erbay_ niki alip beni bi sekilde foruma getirtmeye calisiyor..Muhtemelen beni özleyen biridir onun icin kendisine kizamiyorum..esprileri fena degil fakat benim yazi tarzimi bilenler bana ait olmadigini anlar..

    Foruma neden gelmedigimi anlatayim..acik konusmak gerekirse son zamanlarda biraz bikkinlik vermeye baslamisti..real hayattaki problem ve islerimden dolayi pek vakit bulamiyorum..internete girecek vaktim var fakat aktif degilim burda..En son yasanan olaylarda banlanmamla birlikte iyice tiskindim burdan..fakat nadirde olsa arada bi göz atiyorum yorumlara..

    Hatirlarsaniz bundan 3-4 ay önce sisli memorialde sac ektiren iskeleli diye biri vardi..ozamanlar adamin ekiminin cok güzel olacagini yazmistim..gecenlerde resim paylasmis bu kisi..ve sonuc tahmin ettigim gibi..harika bir ekim..

    Fakat aramizda birinin sac ekimini görünce hayatimin sokunu yasadim..ekilen saclari süpürge sapi gibi cikmis..evet mrdreamboydan bahsediyorum..cocuk 1 sene boyunca yazdi cizdi buyuk umutlarla kula gitti ve sonuc SÛPÛRGE SAPI..

    insallah saclari kendini toplar diyecegim ama pek sanmiyorum...kul iyi bir doktor ama bazen nadirde olsa katlettigi adamlar cikabiliyor..katledincede fena katlediyor..direk intihara sebebiyet veriyor..

    Selamlar..

    lan bilader benim daha 4 . 3. ay resimleri ne bakığ sen ne süpürge sapından bahsediyorsun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.dreamboy -- 15 Ocak 2015; 21:36:28 >
  • beyler 4. 5 ay oldu nerdeyse şuan durum şu için ön deki saçlar nerdeyse hiç şoka uğramdığı için saçlarım hiç dökülmemeiş gibi duruyor çıkışklar 3 4 ayda yeni yeni başladı yeni çıkan saçlar şuan bu görüntünün yüzde 30 unu olusturuyordur evet hala boşluklar var yalan degil ama 4 ayda hepsi cıkmaz yani ve dustan cıkıp tarayınca eski saçlarımal birleşince cidden görütümü cok degistiriyor .. yönelr felean fena degil şakakların yönelri iyi cok güzel taranıyor sadece ön 2 parmak biraz dik gibi doktorla konusucam 4.5 ay fotolarım 8 9 ayda inanaıyorum beni mutlu edecek gibi sakallı dede sen beni rencide ettin bende seni edirdim ama en azından sana şunu söyleyim bu ekim bana saç çizgili bir görntü verdi senin ekimin için aynı seyi diyebilirmiyiz en azından suan kel görünmüyorum ve 3 4 aylık fotolarımal beni elestirmen cok yanlıs şu ekim katliam sözünü 4 4 bucuk ayında hak etmiyor
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir toparlamıyor mu sizce?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.dreamboy -- 15 Ocak 2015; 21:43:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.dreamboy


     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir toparlamıyor mu sizce?

    sizce 4.5 ayda bu ekim katliammı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.dreamboy -- 15 Ocak 2015; 21:45:26 >
  • Mr.dreamboy M kullanıcısına yanıt
    illakı bi eksiklikler oluyor Allahtan doğma saçı zaten yapabilcek doktor yok ama insanalrı rencide etmeyin ekimimiz kötü olunca rahatlıyacakmısınız ekimim kötü sonuclanırsa en azından karsımda kaydı kuytu belli DOKTOR var 19 yasında hemşire yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SümüklüSülo

    Allah bu forumu acanlardan razi olsun! Her okumamda gülmekten kiriliyorum! Su an bile gülmekten yazamiyorum =)))) Nasilsiniz arkadaslar?

    Tekniker nerde bilen var mi? Veya Dreamboy.....

    http://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=33.0

    Dreamboy gercekten ortadan kaybolmus gibi....

    Gelde simdi gülme =)))) gkh Az Sakalli derken yahu bu forum da gercektende ilhan bey'in disinda kimse ekiminde basarili olamiyor mu?

    Bu ara sac ekimim yaklasik 8 ay oldu ve sunu görüyorum ki ilhan bey'in Muhammed isimli elemani gercekten sahane sac ekiyor! Özellikle Muhammed'in ektigi taraf ve sakaklar inanilmaz güzel evet sag sakagim birazcikda olsa geride/farkli gibi! Sac ektirmek igne inceliginde bir operasyon hayaller pesinde kosmayin ama "iyi ki ektirmisim" diyeceginiz sonucuda ulasmaniz lazim. Muhammed'in ektigi sakak/taraf digerinden daha iyi digeride cok hos ama sanki sol sakagim daha yogun... Sonuc olarak sac ekimimden muazzam memnunum birakinda iki üc tanede olsa sac ektiripte memnun olan insanlarda olsun su forumlarda.

    selamlar

    NOT: Erbay beni az cok Ilhan bey'e yönlendirmisti özellikle "Cerrah" diye cikan saclarimda azda olsa Erbay'in da sebeb olusu var bunuda bildirmeliyim.



    kime ektirelim aga söyleyin kul en azından plastik cerrah muttalip hoca plastik cerrah kime ektirelim samimi soruyorum ? 4 . aydaki saç süpürge sapı gibi durmazmı zamanala normal saç gibi olmazmı?
  • 
Sayfa: önceki 15891590159115921593
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.