Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1567. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.455.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15651566156715681569
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • veeee işte tam 1 yıl sonra bugün, sonuç :)
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cohoba

    veeee işte tam 1 yıl sonra bugün, sonuç :)
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

    kusura bakma da bu nasıl resim allah aşkına ne tepe belli ne yüz ne sıfat böyle hiç bir yerin reklamını yapamazsın kimse yemez ekim kaldıki çok seyrek bariz belli 1 km öteden resim çekip koyduğun halde sende kesin kasaplardan birinde ektirmisindir bugün üye olup hemen resim atmışsın tebrikler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aladdin1453

    quote:

    Orijinalden alıntı: cohoba

    veeee işte tam 1 yıl sonra bugün, sonuç :)
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

    kusura bakma da bu nasıl resim allah aşkına ne tepe belli ne yüz ne sıfat böyle hiç bir yerin reklamını yapamazsın kimse yemez ekim kaldıki çok seyrek bariz belli 1 km öteden resim çekip koyduğun halde sende kesin kasaplardan birinde ektirmisindir bugün üye olup hemen resim atmışsın tebrikler

    arkadaşım git komplo teorilerini siyasette üret sen.
    ayını işkenceleri zamanında yaşadım, çok uğraştım ve aldığım olumlu tepkilerden dolayı paylaşma gereği duydum. bunu için de 1 yıl bekledim sonucu kendim görmeden kimseyi yanıltmamak adına.
    senin gibi ön yargılı şahıslarla işim olmaz. reklam amacım olsa her şeyi paylaşırdım ki istemediğim için ilgilenen arkadaşlar özelden dönüş yapsın istedim.
    Sen araştır daha iyisi elbet vardır onu bul, orada ektir git. işin gücün muhalefet, direk saldırı amaçlı burada olduğun belli.
    "bu arada insanlar forumda neden birbirine kızar, forumun amacı tartışarak doğruyu bulmaktır" diyordum ki senin gibiler neden oluyormuş adamları kızdırmaya.
  • evet 3ve 4ay arası çok fark ediyor gerçekten bende tam 4. aydayım ekimde, şu ana kadar sonuçtan memnunum, en iyi sonucu 8.ayda görücek çıkan saçlar gürleşip kalınlaşacak inşallah, ben ekimi tavsiye üzerine gittiğim bir bayana ve ekibine yaptırdım, ekim yeri iyi değildi ancak ekip fena değildi galiba hemşeriydi ekim başı, ben ayrıca yıkamayı da yanlış yaptım, 13 günden sonra düzgün yıkama yapmaya başladım ama Allahtan saçlar etkilenmedi,
    Ben 30 günden itibaren Expecia tablet, Minoksil %5 kullanıyorum , 4 kutu minoksil tavsiye etti ekimci yani daha 3 ay daha kullanacam, expecia yıda internette araştırıp kullanmaya karar verdim, her gün 1 tablet kullanıyorum, artı kafamda sivilcelenme olmuştu saç köklerim iltahap kapmış cildiyeci doktor kendi yazdığı karışımı önerdi Saç Bakım Kürü / Bepanthen ampul- 10 ml E vitamini (Evigen Ampulde olur) -Bemiks ampul-Badem Yağı olarak haftada 1 gün sürüp 1-1,5 saat bekletiyorum kafamda sonra yıkıyorum, Minoksili akşamları 7 fıs kullanıyorum, bayan 8 fıs dedi ancak bu beni rahatsız etti 7 fıs iyi ama, her sabahta saçları yıkıyorum, daha 4 ay daha her gün yıkayacağım anlıcan, şampuan olarak , bioxcin forte, seba anti haarlos (saç dökümü şampuanı), revigen anti stress, bıoblas yağlı saçlar,tresan fettiges haar (yağlı saçlar), Otacı bitki özlü 10 bitkili canlandırıcılı, Sawpoo saç dökümü şampuanı olarak, Seba everday (Her gün) kullanıyorum anlıcan her gün ayrı bir şampuanla saçımı 1 kez yıkıyorum, ağızdan vitamin olarak haftada 1 gün Sandoz C, Sunlıfe multıvitamin ve Sunlife E vitamini, C vitamini, çinko karışımı vitamini kullanıyorum, 8 aya kadar saçların bakımına çok önem vericem sonrasında azaltacam bunları yavaş yavaş sen ne düşünüyorsun bu konuda?
  • iskeleli90 İ kullanıcısına yanıt
    Ben ekimin 4 ayındayım ve gidişat fena değil, gerçekten de 3-4 arası çok çıkış oluyor, ben yıkamayı ilk başta yanlış yaptım, saç köpüğünü sıkıp duruladım ancak daha sonra şampuanla yıkamayı yapmadım bilmiyorum bir etkisi oldumu saçlara ancak şu an çıkışlar fena değil, saçlarım doğal gözüküyor, sıklık biraz daha gerekli ama bölede kalsa benim için kafi, 1 aydan itibaren minoksil %5 ve Expecia tablet her gün 1 tane alıyorum, tableti ben internette bulup almaya karar verdim, ayrıca kafada sivilcelenme oldu benim cildiyeye gittim ilaç kullandım geçti ve bana Saç Bakım Kürü / Bepanthen ampul-Evigen ampul( e vitamini 10 ml da olabilir )-Bemiks ampul-Badem Yağı önerdi haftada 1 kez kafama sürüp 1-1,5 saat bekletip yıkıyorum, şampuanda 8 tane ayrı kullanıyorum her gün minoksili gece yatmadan önce saç kuruyup yatacak şekilde 7 fıs sıkıyorum, sabah her gün yıkıyorum ayrı şampuanla 1 kez , daha 3,5 ay minoksil kullanıp bu şekilde yıkıcam, vitamin olarak calsium sandoz C 1000, sunlıfe in multi vitamin ve e vitamin-çinko-c vitamini karışımını vitaminini kullanıyorum haftada 1 kez içiyorum bunlarda şu ana kadar sonuçlar iyi sayılır
  • Foto atarmisin kardes tepeden çekerse daha iyi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim öncesi ve sonrasını gönderdim ama söylediğim gibi üsten çekimler normalden çok farklı çıkıyo.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • Gayet iyi duruyo inşallah herkez umduğunu bulur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cohoba

    veeee işte tam 1 yıl sonra bugün, sonuç :)
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

    Ulan milletin kanına girmeyin artık yeter bu reklamlar cok ucuz kaçıyor seni buraya millete fikir vermek için değil reklam için burdasin !!!
    Senin reklamını yaptığın o adam benim hayatımı karartti üstelik yaptıgi ekimin arkasinda durmayan sözunde durmayan ve telefonları acamiyacak kadar sabıkalı ekim konusunda ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaslar size Kasimda ekim yaptiracagimi bidirmistim. Siralamayi Tabela seklinde yaptim , sadece ekim sürecini anlatacagim .
    NOT : Reklam yapmiyorum ( böyle düsünenler icin )


    Ekim tarihi : 24 . 11 . 2014

    Ekim Yapilan yer : Denizli Özel Saglik Hastanesi

    Ekimi Yapan : Dr. Özgür Nalbant

    Ekim Süresi : 9 Saat ( 08:00 - 17 : 00 )

    Ekilen Greft : 3507 Greft

    Fiyat Toplam : 3750 TL

    Saclarin tiras edilmesi ve Yikanmasi : Doktor bey

    Ugusturan Ignenin yapimi : Doktor bey

    Köklerin Alimi : Doktor bey

    Kanallarin Acilimi : Doktor bey

    Greftlerin Ekimi : Doktorun 11 senelik beraber calistigi yaredimcisi ve Doktor bey

    Ilk Yikama : Ücüncü gün ilk Yikama Doktor bey tarafindan yapildi

    Agri ve acima : O yapilan ugusturucu igneler Cok acitiyor , yoksa bir sorun yok

    Ödem : üçüncü günden itibaren şişlik yüzüme inmeye başladı , yüzümün nerdeyse her yeri şişti hergün buz koymak la geçirdim . Ödem onuncu günde düzeldi , çok rahatsız ediciydi görünüm acisindan.

    Resimler sirasiyla : Ekim öncesi , Ekim günü , Onuncu gün

    Yorumlarinizi bekliyorum


     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ates2014 -- 10 Aralık 2014; 19:10:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: romeist

    Bugun sabah 9:00 da Zekeriya hoca 1.etap sac ekimini yapti,islem araliksiz 15:00 a kadar surdu,sigara iciyosaniz skntli bir surec isleme gelince Zekeriya hoca kendisi yapti alim ve ekim islemlerini asistani Leyla hanimda yardimci oluyor.. suan islem yapilali 5 saat kadar oldu ekilen bolgede agri var yarin sabah 9 da ikinci seans basliyacak ve igne yapilacagi icin tedirginim.. Zekeriya hoca cok pOzitif cok ilgili ve cok net bir sekilde mutlu olacaksin dedi.. greft basi 1 avro ve bugun 1700 adet ekildi yarinda bir okadar ekilecek sanirim.. 2 ay once bugune gun almıştım tepe bolgesine ekim yapmak istemedi minoxil verdi ve one sık bir ekim yapmayi.tercih etti.. umarim isinize yarar bu bilgiler...

    Selam kardeşim bende kula ektirecem inşallah bir şey soracam ikinci seansa kadar nerede kalacaksın evine mi gittin
  • Arkadaşlar son zamanda saç favorilerinde sakalda bazı noktalarda seyrelmeler başladı.Yaş 30.Seberoik dermait var.Kan ve hormon tahlilleri normal arada demirim düşüyor yükseliyor.Doktor multi vitamin perfectil hap var.Yazım kafamı sıfıra vurdum aynı jileti yanlışlıkla bıyıklarımda kullandım diyorum saçımdaki seberoik burayıdamı etkiledi.Bende helico bakterde var.Saçlarım bu ara çok dökülüyor..Az yaglı şekerli yiyince. vucudum kaşınmaya başlıyor.Kolonoskopide kolitte çıkmıştı.Diyorum cadidida da vardır diye düşünüyorum..Napıyım arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaskerem37 -- 7 Aralık 2014; 19:18:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: savaskerem37

    Arkadaşlar son zamanda saç favorilerinde sakalda bazı noktalarda seyrelmeler başladı.Yaş 30.Seberoik dermait var.Kan ve hormon tahlilleri normal arada demirim düşüyor yükseliyor.Doktor multi vitamin perfectil hap var.Yazım kafamı sıfıra vurdum aynı jileti yanlışlıkla bıyıklarımda kullandım diyorum saçımdaki seberoik burayıdamı etkiledi.Bende helico bakterde var.Saçlarım bu ara çok dökülüyor..Az yaglı şekerli yiyince. vucudum kaşınmaya başlıyor.Kolonoskopide kolitte çıkmıştı.Diyorum cadidida da vardır diye düşünüyorum..Napıyım arkadaşlar.

    Merhaba bendede seboreik dermatit var sebamed ve ketorali donuşulumlu kullanıyorum biraz hafifletti .Ayrıca ekim dusunuyorsanda seboreik sac ekimini engellemiyor ayrıca betasalic losyon ve ultralan losyon kullandim yarari oldu deneyebilirsin ayrıca son olarak ta saf zeytin yagi limon ve has uzum sirkesi nieşit düzeyde karistir basina sur bunlar hadifleticek hatta gecirebilir .Ayrıca sacini güçlendirmek içinde badem yagi kullan.Geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chris Murphy -- 7 Aralık 2014; 20:27:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizde seberoik yüzünden bıyık sakal favorilerde noktasal seyrelme saçda dökülme oldumu.Bence bu hastalık saça zararlı.Çünkü bıyıklarımda önce kepeklenme sonra dökülme oldu.Birde seberoik için her hangi diyet yapıyormusunuz
    tsk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 97. gün yorumlarınız nedir?
     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: savaskerem37

    Hocam sizde seberoik yüzünden bıyık sakal favorilerde noktasal seyrelme saçda dökülme oldumu.Bence bu hastalık saça zararlı.Çünkü bıyıklarımda önce kepeklenme sonra dökülme oldu.Birde seberoik için her hangi diyet yapıyormusunuz
    tsk.

    Favoriler ve biyikta benim sorun yok fakat seyrelmeye sebep oldu sac doktu.Sac ekimi düşünüyorum.Seboreik için hic bir diyet su an uygulamiyorum yagli yicekler yiyorum yemesemde kafam kasiniyor yyesemde.Bu hastaligin asil sebebi bulanamiyor ben içten kesilmesi gerektiğini düşünüyorum.Yani diyet le falan olacak iş değil ama ben kilo aldim kilo vermek için diyet düşünüyorum fakat seboreikle alakasi yok.Bu hastaligi kabul etmek bu hastaligi onemsememek bu hastaligi hafifletiyor dirençli bir hastalık kafaya takmaman lazim ve mümkün oldukça yalniz kalmaktan kacin bu hastaligi düşünme diyetin pek etkisi olmuyor fakat çay özellikle kaşinti yaptigina tanik oldum yagli yediğinde yada şekerli yediğinde pek etkisi olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cris Murhpy


    quote:

    Orijinalden alıntı: savaskerem37

    Hocam sizde seberoik yüzünden bıyık sakal favorilerde noktasal seyrelme saçda dökülme oldumu.Bence bu hastalık saça zararlı.Çünkü bıyıklarımda önce kepeklenme sonra dökülme oldu.Birde seberoik için her hangi diyet yapıyormusunuz
    tsk.

    Favoriler ve biyikta benim sorun yok fakat seyrelmeye sebep oldu sac doktu.Sac ekimi düşünüyorum.Seboreik için hic bir diyet su an uygulamiyorum yagli yicekler yiyorum yemesemde kafam kasiniyor yyesemde.Bu hastaligin asil sebebi bulanamiyor ben içten kesilmesi gerektiğini düşünüyorum.Yani diyet le falan olacak iş değil ama ben kilo aldim kilo vermek için diyet düşünüyorum fakat seboreikle alakasi yok.Bu hastaligi kabul etmek bu hastaligi onemsememek bu hastaligi hafifletiyor dirençli bir hastalık kafaya takmaman lazim ve mümkün oldukça yalniz kalmaktan kacin bu hastaligi düşünme diyetin pek etkisi olmuyor fakat çay özellikle kaşinti yaptigina tanik oldum yagli yediğinde yada şekerli yediğinde pek etkisi olmuyor.

    Benim yüzümdede kırmızılıkta var.
    http://webseyyahi.blogspot.com.tr/2012/06/seboreik-dermatit-tedavisinde-cozum.html
    şu siteyi araştırıyorum şimdi.Formulu acan bir bayan.Sorulara hemen cevap veriyor.Kaybedecek bir şeyim kalmadı zaten.
    Bu hastalık ya genetik yada mide bağırsaklardaki bakterilerle alakalı diye düşünüyorum.Helico bakter ve candidayı inceliyorum şimdilik.
    Geçmiş olsun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huseys06

    Evet kardeş hem siklastirma hemde sakaklara ektirdim. Eğer siklastirma yaptiracaksan iyi arastir.kel kafaya herkes ekiyor ama siklastirma işini herkes yapamıyor. daha doğrusu manuel ekim olmalı diye düşünüyorum.

    benim profildeki resimleri inceler misin sence bana nasıl bir ekim gerekli ve kaç greft..hlc düşünüyorum
  • Merhaba arkadaşlar, 5 aralıkta saç ekimi sonlandı, şuan ki durum bu şekilde.
    Ekimden sonra yüz bölgesinde ödem olacağını kimse söylememişti en az 4 gün ödemden dolayı şişlik oluyor.
    Ekim basit korkulacak bir şey yok ama bu ödem olayı canımı sıktı.
    Doktor ekimden hemen sonra, biotin 1000 mg , propecia kullanmam ve 15 gün sonrada minoxil forte kullanmamı tavsiye etti.
    Herşey daha çok yeni gelişmeleri buradan paylaşmayı düşünüyorum.
    Saç ektirmeye buradan okuduklarımla karar verdim, ahde vefa gereği durumumu paylaşma gereği hissettim :)
    Çekindiğiniz durumlar yada merak ettikleriniz olursa yaşadıklarımdan pay biçerek cevaplandırmaya çalışırım.

    Ektiren arkadaşlara geçmiş olsun umarım herkes emeklerinin karşılığını bulur.

     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • Arkafaşlar 97. Gün...
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15651566156715681569
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.