Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1516. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.456.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15141515151615171518
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cris Murhpy

    Beyler koray gerçekten çok pahali erkan da kapali kutu gibi başka onericek varmi iyi doktor İstanbul bi kaç seçenekle gitmek doğru olmaz

    ben de cevabını beklediğim soru bu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bzal

    arkdaşlar bir sorum olacak şimdi benim dökülen alan baya bi geniş ancak kafamda sarı zayıflamış tüy gibi saçlar çok fazla herkes biraz şaşırıyor hata resul yamana muayene olduğumda adam saç ekersen dipleri çok sırıtmaz dedi sorum şu saç ekersem sarı tüylerın canlanma ihtimali var mı estetice da ekmeyi düşünüyordum site ye bakınca herkes ayşegül hakkında olumsuz yazıyor doğrusu kafam allak bulak oldu

    saç ekimi, diğer saçların güçlenmesini sağlamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bzal

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cris Murhpy

    Beyler koray gerçekten çok pahali erkan da kapali kutu gibi başka onericek varmi iyi doktor İstanbul bi kaç seçenekle gitmek doğru olmaz

    ben de cevabını beklediğim soru bu

    Estepalace dikkate değer.
    Henüz tam sonuç göremedik, bir tane dışında. Geri sayfalarda vardı.
    O gördüğüm ekimi yapan ekipten iyi iş çıkar diye düşünüyorum.
    Net konuşmak zor şu aşamada tabi. Fiyatı da çok uygun. 0,6 Euro / Greft.
  • adler selam.
    Ekim öncesi fotolarında Koray'ın ekimi var. Yanlış hatırlamıyorsam 2003 te ektirmiştin.
    Söylemek istediğim, ekim öncesi fotolarında ekim yapıldığı belli bile olmuyor.
    Başkasıyla karıştırıyorsam affola.

    İlhan'ın ekimleri ne yazık ki doğal değil. Ön çizgisi yine yeterli doğallıkta değil.
    Ama saçlarını biraz uzun tutarsan bu durumun üstesinden gelebilirsin.
    Şu sıralar yeni çıkan saçlar biraz koyu ve sentetik bir dokudadır. Bunun düzelmesi biraz zaman alır.
    İlhan Bey maalesef doğallık sağlayacak sıklığı ve doğru kanal açma yöntemlerini uygulamıyor.
    Uygulayamıyor demek istemiyorum, çünkü fabrikasyon anlayışla çalışıyor.
    Sonuçta bir plastik cerrah.
    adler, seninle özelden yazışmış mıydık. Ekimden bikaç gün önce İlhan'ı önermediğim mesajlaşmalarım olmuştu.
    Sen ya da sümüklüsülo'du. Bilmiyorum kimdi ama beni dinlemeyip İlhan'a gitmesini garip bulmuştum.
    Bizzat tecrübe etmişim, söylüyorum. Madem gideceksin bana neden soruluyor.

    Kimdi unuttum şimdi;
    Sonuç olarak; doğal bir saç ekimi isteyen listesine ilhanı dahil etmemelidir.
  • beyler sizce gidişat nasıl? 109 gün.

    açıklık çok fazlaydı, ekimden önceki durumum da tam olarak budur.

    bir yorum alalım

    bu arada erbay ilk başta sana çok kızıyordum ama öyle espriler yapıyorsun ki ne yalan söyleyeyim insan şu zekaya kızamıyor.




     en iyi saç ekim merkezi neresidir
     en iyi saç ekim merkezi neresidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stormwinder1 -- 4 Kasım 2014; 7:11:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stormwinder1

    beyler sizce gidişat nasıl? 109 gün.

    açıklık çok fazlaydı, ekimden önceki durumum da tam olarak budur.

    bir yorum alalım

    bu arada erbay ilk başta sana çok kızıyordum ama öyle espriler yapıyorsun ki ne yalan söyleyeyim insan şu zekaya kızamıyor.




     en iyi saç ekim merkezi neresidir
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

    hocam nerde ektirdin bilmiyorum ama gidişat baya bir geri kalmış moralini bozmak istemezdim ama.minoxil vitamin ıvır zıvır kullanıyormusun.kullanmıyorsan belki ondan olabilir ama daha çok seyrek biraz daha bekle bakalım 6 aydan sonra şekil belli olur benim pederin açıklığı seninki kadardı 120 günde saçların %70 i çıkmıştı inşallah tamamı çıkar gönlüne göre olur şu anlık için herşey daha erken...
  • Konya'da saç ekimi için tavsiye istiyorum
    ilgilenen olursa sevineceğim
  • selenga_68 S kullanıcısına yanıt
    hiçbir şey kullanmıyorum. 110 günde bu kadar oldu bir numaraya kısaltmıştım su an kısa.

    ben 110 gün için yorum istedim. yoksa 180. gün herşey belli olacak zaten 180. günden önce konuşmanın pek doğru olmadığını düşünüyorum.

    şu an saçlarım çok ince ve geri kalan saçların çıkmasını bekliyorum. sizin babanızın saçları 100. gün çıkar başkasının şok dökülmesi olmaz bir başkası 120 gün saçsız gezer 150 den sonra bir bakmışsın çıkar..o nedenle en doğru sonucu 180. gün civarında göreceğiz.

    yanlış anlaşılmasın ben, ekimime seyrek denildiği için sinirlenip konuşmuyorum aksine eleştirilere bakarak bundan sonraki süreçlerde ekim gerekirse yeniden ekim, gerekmezse ne yapabileceğim hakkında bu eleştiriler bana oldukça yardımcı oluyor.

    benim şaşırdığım sates9'a çok iyi yılın ekimi diyorsunuz-ki ben de satesin ekiminin oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum- benim saçlarıma çok seyrek diyorsunuz.. benim saçlarım şu an bile onun saçlarından iyi diye düşünüyorum ki açıklığımız neredeyse aynıydı.

    valla birşey diyeyim mi..bu foruma girene allah sabır versin kimin ne dediği belli değil. birkaç kişiyi tenzih ederim, geriye kalanların hiçbiri saç ekiminden anlamıyor 10.gün ekim yerini tavsiye edenlerden tut ekimden sonra takılan saç bandının yatarken kafa yastığa değmesin diye takıldığını iddia eden kişilere, bu forumu tam bir çöpüğe cevirdiniz. bu yazıları okuyan bu yazılara göre karar veriyorsa allah kendisine kolaylık versin diyorum başka da denilebilecek birşey yok.

    bir de hep söylerim, allah herkesin kalbine göre versin :) herkese selamlar :)
  • Taramalitarak'in yazisini begendim,,bu odundan nasil böyl inciler dökülmüs sasirdim dogrusu,,,ejder bak dinle tarak abinide bisiler ögren..ayrica adamin 20 yasindada sevgilisi varmis..hani sen nerdesin ejder yobazi,,sormak isterim sana..koraya servet döktün o yasta citir bi sevgilin varmi? varsa neden eve dönmüyor..tülaaaaaaayyy sevdigiiimggg dönnnn nolursunnnn uhuuuuhuuuuuu

    Blufer yazina cok güldüm ya,,hangi odunmus o seni dinlemeyip bile bile ilhana giden,,bizim adler olamaz sanmam..o odun olsa olsa suleymandir..bazi tipler vardir adama ne dersen tersini yapar..o davarda öyle biseydi..eger sen ilhani övmüs olsaydin emin ol gitmezdi...ayni bi zamanlar benim burda resul yamani kötüledigimde 2 -3 kisinin sirf bana inat gidip kendini resule kurban ettigi gibi.. evet evet..selenga ve gkn66'dan bahsediyorum..tülay dönnngg nerdesinnggg sevdigiiiiiiiim..

    Aslinda o ilhan serdaroglu cigeri 5 para etmez kalitesiz dürzünün teki,,niyemi..adam bizim adlerden 200-300 euro fazla para aldi.,ayrica kafasina takmasi icin verdigi fenerbahce sapkasindan bile 30-40 tl civarinda para almis..adam felaket paragöz..kendisi kafadar bi insan sensakrak espritüel bi kisiligi var fakat isini ciddiye almiyor,,yanindaki elamani tekme tokat dövüp kapi disari koyacagina adami halen yaninda tutuyor..ulan ilhan dedimde aklima istanbul geldi birden..serefsizim özledim ya,,,su anda bagdat cadddesinde divanda kahvalti yapmayi isterdim valla..seviyorum istanbulu ya..bana gore istanbulda yasanacak iki semt var..biri besiktas digeri kadiköy..neyse konu dagildi..ilhan aklini basina alip isinde daha titiz davransa inanin yüzde 95 müsteri memnuniyeti olusur..

    ya beyler onu bunu birakinda bana bi istanbuldan bi daire lazim..bi oda bi salon yeterli ,,50-70 m2 olmasida yeterli fakat dedigim semtlerde olacak besiktas yada kadiköy..ve mümkünse ev biraz yeni ve maksimum 5-10 yillik eski olacak..verecegim para ise maksimum 130 bin tl..o semtlerde bu paraya bulmasi zor biliyorum ama belki bileniniz vardir ..
  • Dostum sac cikisin biraz yavas ilerliyor gibi,,nerde ektirmistin sen? ..fakat morelini bozma cünkü 4cü ayda kafan daha cok killanacaktir..onun garantisini veririm sana..
  • valla bi arkadas vardi forumda,,buraya ektirmisti ve gayette hos olmustu saclari...

    https://www.youtube.com/watch?v=nMHla1s0ZBg






    haci kafami buluyon allahini seversen ya,,ula oglum konyada kaliteli sac ekim merkezi ne arar...atla ucaga git istanbula ektir .. gerci bütcen nedir senin?


    Selamlar..
  • Sabah Sabahta nerden izledik yauw etli ekmekleri..serefsizim canim cekti..ya bu ilhan serdaroglunun hosuma giden taraflarindan biride adam sac ektigi kisilere kebap ismarliyomus...hemde tabak icinde))))))))))))))))))))) serefsizim gülme tuttu birden..bizim adlerin anlattigina göre tabakta döner ismarliyomus hahaha...gerci isterse Dünyanin en pahali ve lezzettli eti olan Arjantin danasinin sirtindan hazirlanan dana lokum ismarlasin , adam sac ekemedikten sonra yemegi napim ben yauuuuw...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erbay- -- 4 Kasım 2014; 9:50:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erbay-

    Sabah Sabahta nerden izledik yauw etli ekmekleri..serefsizim canim cekti..ya bu ilhan serdaroglunun hosuma giden taraflarindan biride adam sac ektigi kisilere kebap ismarliyomus...hemde tabak icinde))))))))))))))))))))) serefsizim gülme tuttu birden..bizim adlerin anlattigina göre tabakta döner ismarliyomus hahaha...gerci isterse Dünyanin en pahali ve lezzettli eti olan Arjantin danasinin sirtindan hazirlanan dana lokum ismarlasin , adam sac ekemedikten sonra yemegi napim ben yauuuuw...

    casim ağabey alem adamsın :):) herkez sen değil ki chat sitelerinde +65 high mature bölümlerinde takılsın bak adama 20 lik sevgili yapmış,sende maturelere vajinoplasti yaptırıp,takılma peşindesin be casım agabey :):)
  • Erbay dedigin dogru hattta sana bisi anlatim ama aramizda kalsin..ilhan serdaroglu sülonun kafasinda neden buynuz damgasi birakti biliyomusun? cünkü süleyman 3 tabak döner yemis..ilhan hoca bu duruma sinirlenmis ama bozuntuya vermemis..3 porsiyon dönerin parasini eksik ekerek cikarmis..süleymanin kafasindaki buynuz damgasinin hikayesi burdan geliyo..
  • bu arada bisi dikkatinizi cektimi,,bazilari ne yapti etti bu forumdaki insan sayisini azaltti,,özellikle son aylarda bi kac dangalak sürekli ayni yorumlari yaparak ve menfeaatci bi tavir sergileyerek insanlari kacirtti...

    insanlari forumdan kaciranlar sunlar..ekim merkezlerinin elamanlari ve baska forum sitelerinin adamlari...sürekli reklam yaparak insanlari burdan soguttular,,,bundan aylar önce dikkat cekmek istemistim bu konuya..forumu cökertmek uzereler gelen kaciyor demistim kimse inanmamisti..
  • Kardeşim şu an ki durumunu benden daha iyi nasıl görüyuson onu anlayamadm :) Her neyse herhangi bi şekilde polemik olsun istemem.Bana sorarsan gidişatın normal.İyi olacak gibi görünüyor bana kalırsa.İnş tatmin edici bi sonuç alırsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erbay-

    Sabah Sabahta nerden izledik yauw etli ekmekleri..serefsizim canim cekti..ya bu ilhan serdaroglunun hosuma giden taraflarindan biride adam sac ektigi kisilere kebap ismarliyomus...hemde tabak icinde))))))))))))))))))))) serefsizim gülme tuttu birden..bizim adlerin anlattigina göre tabakta döner ismarliyomus hahaha...gerci isterse Dünyanin en pahali ve lezzettli eti olan Arjantin danasinin sirtindan hazirlanan dana lokum ismarlasin , adam sac ekemedikten sonra yemegi napim ben yauuuuw...

    Evet Erbay Döneri yediriyor hemde tabakta kendiside Donörü yiyor böylece hak geçmemiş oluyor)))))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cim Adam

    Erbay dedigin dogru hattta sana bisi anlatim ama aramizda kalsin..ilhan serdaroglu sülonun kafasinda neden buynuz damgasi birakti biliyomusun? cünkü süleyman 3 tabak döner yemis..ilhan hoca bu duruma sinirlenmis ama bozuntuya vermemis..3 porsiyon dönerin parasini eksik ekerek cikarmis..süleymanin kafasindaki buynuz damgasinin hikayesi burdan geliyo..

    erbay kendin soruyon kendin cevaplıyon erbayda sensin çimadamda siyahtabaka da hepsi sensin ama inan yapmacık duruyor bariz belli ettin on tane nikin olduğunu forumda ki insaları kaçıranda sensin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selenga_68

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cim Adam

    Erbay dedigin dogru hattta sana bisi anlatim ama aramizda kalsin..ilhan serdaroglu sülonun kafasinda neden buynuz damgasi birakti biliyomusun? cünkü süleyman 3 tabak döner yemis..ilhan hoca bu duruma sinirlenmis ama bozuntuya vermemis..3 porsiyon dönerin parasini eksik ekerek cikarmis..süleymanin kafasindaki buynuz damgasinin hikayesi burdan geliyo..

    erbay kendin soruyon kendin cevaplıyon erbayda sensin çimadamda siyahtabaka da hepsi sensin ama inan yapmacık duruyor bariz belli ettin on tane nikin olduğunu forumda ki insaları kaçıranda sensin

    Selenga haklı bende farkettim çimadam erbay bunun yaziliş şekillerine de bakabilirsiniz bende ayni kanaattayim bu kadar forumu abuk subuk şeylerle katleden bir insan kendisini çim adam üzerinden kendisini bilmesi ve cevaplamasi gayet çirkin bi durum bu forumda yardimci olmak birbirimizin bilmediklerini birbirimize iletmek gerekirken boyle saçma sapan şeylerle uğraşmamak lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla pesss,,,süperzeka bunlar ya,,cim adamin ben oldugunu anlayabilmisler..vay bee..yenimi anlamistiniz...
  • 
Sayfa: önceki 15141515151615171518
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.