Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1477. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.456.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14751476147714781479
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baboker

    quote:

    Orijinalden alıntı: MacGyver.


    hocam samimi söylüyorum ve sizi dışarıdan bir gözle uyarıyorum: çok yanlış söylemlerde bulunuyorsunuz.

    inanın bana siz yanlış yapıyorsunuz.

    insanlara "yan etkisi olmaz" diye yazılı taahhüt vereceksiniz nerdeyse... artık o noktaya gelmişsiniz. siz kendiniz ne kullanacaksanız kullanın, bize soracak değilsiniz ama bir insan bir başkasına "her gün 1 tane leblebi ye" derken bile durur bir saniye düşünür. ama maşallah siz ne olacak ya, prospektüsünde çok az oranlarda görülüyor yazılmış, bi şey olmaz, matematik de mi bilmiyorsunuz falan gibi son derece düşüncesizce söylemlerde bulunmaktasınız.

    çok merak ediyorum "kullan kullan bi şey olmaz" diye gazladığınız insanlardan biri en ufak bir sıkıntı çekse bunun vebalini alabilecek misiniz? 1000 kişiden 1'inde bu etkiler görünse bile sizin böyle rahat rahat konuşamamanız lazım ama maalesef siz insanlara akıl verirken bunu akıl etme gereği duymuyorsunuz.

    bir yerde de "iyi kel kel dolaşın o zaman" falan yazmışsınız yanlış hatırlamıyorsam, isteyen istediği gibi dolaşır, tamamen yaratılış kaynaklı bir nedenle nasıl dolaşacağını yorumlamak sizin üstünüze vazife değildir. lütfen haddinizi aşmayın, burada laf yarıştıracağım diye insanlara dış görünüşleri yoluyla saygısızlık etmeyin.

    arkadaşlar bu sağlıkla alakalı, ciddi bir konu... elbette hepimiz yetişkin insanlarız, kullanmak isteyen kullanır, faydasını görme ihtimali de vardır. ama az ya da çok bir risk olduğunu da kabul edin artık. ilaç bu ilaç! şekerleme değil! önce bunu kabul edin, sonra ne yapacaksanız yapın.

    gerçekten de bünyenize yan etkisi olursa eğer; bu uzun dönemde olur, kısa dönemde olur belli olmaz. sadece şunun muhasebesini yapın böyle bir şey için az da olsa bir riske girmeye gerek var mı yok mu? siz "ben riske girerim zaten herkeste olacak diye bir kaide yok" derseniz, saygı duyarız, neticede sizin sağlığınız, sizin hayatınız, sizin kararınız. sadece değerlendirmesini sağlıklı şekilde ve doğru bilgilerle "kendiniz" yapın o kadar. dediğim gibi neticede mevzu bahis sizin sağlığınız...

    hepinize sağlıklı ve bol saçlı günler.




    çok abartmışsın. dışarıdan okuyan birisi sizlere esrar eroin tarzı uyuşturucu kullanmanızı tavsiye ediyorum zannedecek. amerikadaki ekimciler hastalarına propecia kullanmalarını tavsiye ediyorlar. koray hoca da keza aynı. ilaçların yan etkilerinden çok korkuyorsanız neden aspirin, apranax, bilimum antibiyotikleri içiyorsunuz??? ilaç içmeyin o zaman. dökülmeyi durduran tek ilaç finasterid'dir. SAÇ EKİMİ SAÇ DÖKÜLMESİNİ DURDURMAZ.

    ister beğenin ister beğenmeyin başka çözüm şu anda yoktur. ha 10 yıl sonra bilim ilerledikçe başka yöntemler de bulunacaktır elbet..

    acaba ben mi abartıyorum siz mi küçümsüyorsunuz? alt tarafı sağlıkla alakalı bir konu değil mi? sağlık... ilaç yan etkisi falan ne olacak ki?

    ne diyelim siz kendi düz mantığınızla aynen devam edin. ama kendi düz mantığınızı lütfen başkalarına dayatmayın, düz mantığınızı kabul etmiyor diye başkalarını aşağılayıcı söylemlerde bulunmayın.

    ayrıca örn. zaatüre olunduğunda 2-3 hafta şifa bulmak için "mecburi olarak" içilen antibiyotikle, saç dökülmesin diye 10 sene keyfe keder içilen ilacı aynı kefeye koyuyorsanız sizle tartışmaya gerek yok, zaten size diyecek bir şey yok. size en fazla hayatta başarılar dilenebilir o kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 29 Eylül 2014; 18:55:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hair01

    Arkadaşlar en basit bildiğimiz ilaçların bile yan etkisi var örneğin novalgin kalıcı aplastik anemi (kemik iliğinin kan akyuvar ve trombosit üretmemesi durumu)dediğimiz bir durum yapabiliyor ki bu durum çok nadir ,ki bütün ilaçlar anaflaktifk reaksiyon dediğimiz ölümcül allerji oluşturabilir.bunun yanısıra ekmek peynir gibi kullanılan antidepresanların prospektüsü propecia nınki kadar dikkatle okunsaydı heralde hiçkimse kullanmazdı antidepresanlar neler yapmıyorki cinsel işlev bozukluklarından tansiyona birçok sistemi etkileyen ciddi yan etki potansiyelleri bulunur söylemek istediğim şey bir bütün ilaçlar masum değil öle olması onları kullanmayacağınız anlamına gelmez ne zaman kullanmalı kar zarar dengesi gözetlilerek kullanılmalı bence , propecia ile ilgili çalışmaları okudum cinsel işlev bozuklukarı % 1 oranında görülebiliyor ki bunun büyük bi kısmı geri dönüşlü ,geri dönüşü olmayan bazı erektil disfonksiyon vakaları olduğu söylensede kesin bir kanıt yok diyelim ki var böle bir durum diğer ilaçlarda ölüm riski var benzer riskler var ve belki daha yüksek oranda var onları kullanıyonda bunu neden kullanmıyosunn ?!)öte yandan FDA onayı olan bi ilaç sonuçta,,,birçok doktor ve eczacı FDA onayı almanın ne kadar zor olduğunu bilir.Bence arkadaşlar bardağın dolu tarafını görüp olumlu düşünmeye çalışıp ilacı denemekte fayda var derim.

    2011 yılında fda tarafından degistirilen prospektüsü okudunmu kardes? Sen 96 da dht nin öneminin nekadar bilindigi şimdi nekadar bilindigini biliyormusun? Merck in sitesine gir bak 2011 and 2012 fda propecia label changing firmaya açılan yüzlerce davayı? Propeciahelp.com u?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Tekniker__

    vala bir önceki sayfada bende bu duruma değinmiştim zannedersem ekilen saçlarda kişiye göre dökülebiliyor
    benim 1 yılı geçti ekilen saçlarda ağarıyor ve dökülüyor zaten ekili olan fazla bişi yoktu oda gidiyor bu durumda olan arkadaşlar yazarsa seviniriz

    Bence ekilen saç kişiden kişiye göre değil herkeste zamanla dökülüyor

    Sonuçta o ekilen saçlarda genleri dökülmeye kodlanmış donör alandan alıniyıyor

    Sadece belki şu avantajı olur hepsi dökülmez cünkü donör alanda yaş kaç olursa olsun birazda olsa saç kalıyor

    Ama ekimden en geç 6 yıl sonr gözle görülür bir seyreklik olur

    Bu ekilmiş saçları ve donör alanda olan saçları bir şekilde korumak gerekiyor proscarla

    Ya da kaderimize razı olup ekim yaptırıp 5 -6 sene sefasını süreceğiz tabi sonucu güzel olan bir ekim olursa

    Ya da sonuçlarına katlanıp bu proscarı kullanacağız ben şahsen başka bir çare göremiyorum.

    Ama hiç saç ektirmeyip kel dolaşmakta bir tercih bu tercihte ne hapa ne ekime ne tarağa:-) :-) :-) gerek yok

    Sadece ihtiyacımiz olan jilet ve köpük:-) :-) :-) :-)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat__124 -- 29 Eylül 2014; 19:28:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osaosa

    hayırlı olsun saçlar valla şiir gibi ekim olmuş... benim anlayamadğım diğer bu ekimciler ya gerizekalı ya da işi aceleye getiriyolar, maddi olarak bana en yakın ekim yaptıracağım kişi ilhan serdaroğlu olarak düşünüyordum ki adamın ekimlerine baktığımda hep milletin kafada morluklar saptadım ve galiba ondan da vazgeçicem kul diyolar onun ekimlerinde de öyle ahım şahım bir ekim görmedim ya bir piyango para bulup:)koray erdoğan,mttalip keser ve ya artık battı balık yan gider deyip işi şansa bırakıp serdaroğluna teslim edecez kafayı:)))

    Ben kula ektirdim ama kesere ektirmdgm için pişmanım ama adam yer veremedi doluydu okulum baslyordu vb ama para varsa kesin koray veya kesere git ama serdar oglu yerine kula git kul cok daha iyi bikere teknigi farklı igne teknigi tr de 3 yer yapyor hlc kul keser serdar ogluyla arasında 05 euro fark var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ejder özelden bi kaç kişi seninle ilgili cok ciddi iddialarda bulunuyor, sözde sen korayda ektirebilmek için sol böbreğini satmışsın..Aslı yoktur inanmayin desemde içime kurt düştü serefsizim...

    Selenganın babası sahibinden-com'da ikinci el full otomatik çamaşır makinesi ararken tesadüfen görmüş ilanını..

    ihtiyaçtan dolayı çok acil sol böbreğim satılıktır diyip 15bin lira istemişsin..

    aniden o parayı denkleyip korayda ektirmende ilginçti..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erbay-

    Ya ejder özelden bi kaç kişi seninle ilgili cok ciddi iddialarda bulunuyor, sözde sen korayda ektirebilmek için sol böbreğini satmışsın..Aslı yoktur inanmayin desemde içime kurt düştü serefsizim...

    Selenganın babası sahibinden-com'da ikinci el full otomatik çamaşır makinesi ararken tesadüfen görmüş ilanını..

    ihtiyaçtan dolayı çok acil sol böbreğim satılıktır diyip 15bin lira istemişsin..

    aniden o parayı denkleyip korayda ektirmende ilginçti..

    Lan erbay kendini bozdurmaktan zevkmi alıyorsun ? :);) sanane benim param dan br oğlum.para bok napak ;) Sen onu bırakta yorum yap diye,haberdar ettim ben seni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat__124


    quote:

    Orijinalden alıntı: Erbay-


    quote:

    Orijinalden alıntı: JohnPreston

    Hayırlı olsun.

    Erkan'a bende ektirdim.
    Memnun kalacaksın.

    Rica etsek resimler paylasabilirmisin..tşkler

    Erbay demirsoydan yeni mi aldın bu randevuyu sen şubat için,

    Ben daha dün görüştüm en yakın verebileğı randevu mayıs ayı dedıler bana.


    Biraz torpil geçti bana..kendisini çok iyi olmasada az tanıyorum, daha önce baya bi telefon trafigimiz olmuştu kendisiyle..biraz yogun haklısın hatta koraydan daha yogun..bekleriz sorun degil..seninde beklemende fayda var..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erbay-

    Ya ejder özelden bi kaç kişi seninle ilgili cok ciddi iddialarda bulunuyor, sözde sen korayda ektirebilmek için sol böbreğini satmışsın..Aslı yoktur inanmayin desemde içime kurt düştü serefsizim...

    Selenganın babası sahibinden-com'da ikinci el full otomatik çamaşır makinesi ararken tesadüfen görmüş ilanını..

    ihtiyaçtan dolayı çok acil sol böbreğim satılıktır diyip 15bin lira istemişsin..

    aniden o parayı denkleyip korayda ektirmende ilginçti..

    hay seni selenganın babası...::)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MacGyver.


    acaba ben mi abartıyorum siz mi küçümsüyorsunuz? alt tarafı sağlıkla alakalı bir konu değil mi? sağlık... ilaç yan etkisi falan ne olacak ki?

    ne diyelim siz kendi düz mantığınızla aynen devam edin. ama kendi düz mantığınızı lütfen başkalarına dayatmayın, düz mantığınızı kabul etmiyor diye başkalarını aşağılayıcı söylemlerde bulunmayın.

    ayrıca örn. zaatüre olunduğunda 2-3 hafta şifa bulmak için "mecburi olarak" içilen antibiyotikle, saç dökülmesin diye 10 sene keyfe keder içilen ilacı aynı kefeye koyuyorsanız sizle tartışmaya gerek yok, zaten size diyecek bir şey yok. size en fazla hayatta başarılar dilenebilir o kadar.


    sen doktor musun kardeşim? var mı saç dökülmesini durdurmanın başka yolu? saç ekimi mi yapıyorsun? kimseye bişey dayattığım yok.
    ister kullanın, ister kullanmayın. ama başka yol yok (şimdilik). yan etkisini de görürseniz ilacı bırakın diye yüz kez söyledim.

    senin tavsiyen nedir? seni de dinleyelim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Savaş@55@


    quote:

    Orijinalden alıntı: burqa1

    quote:

    Orijinalden alıntı: baboker

    quote:

    Orijinalden alıntı: MacGyver.


    hocam samimi söylüyorum ve sizi dışarıdan bir gözle uyarıyorum: çok yanlış söylemlerde bulunuyorsunuz.

    inanın bana siz yanlış yapıyorsunuz.

    insanlara "yan etkisi olmaz" diye yazılı taahhüt vereceksiniz nerdeyse... artık o noktaya gelmişsiniz. siz kendiniz ne kullanacaksanız kullanın, bize soracak değilsiniz ama bir insan bir başkasına "her gün 1 tane leblebi ye" derken bile durur bir saniye düşünür. ama maşallah siz ne olacak ya, prospektüsünde çok az oranlarda görülüyor yazılmış, bi şey olmaz, matematik de mi bilmiyorsunuz falan gibi son derece düşüncesizce söylemlerde bulunmaktasınız.

    çok merak ediyorum "kullan kullan bi şey olmaz" diye gazladığınız insanlardan biri en ufak bir sıkıntı çekse bunun vebalini alabilecek misiniz? 1000 kişiden 1'inde bu etkiler görünse bile sizin böyle rahat rahat konuşamamanız lazım ama maalesef siz insanlara akıl verirken bunu akıl etme gereği duymuyorsunuz.

    bir yerde de "iyi kel kel dolaşın o zaman" falan yazmışsınız yanlış hatırlamıyorsam, isteyen istediği gibi dolaşır, tamamen yaratılış kaynaklı bir nedenle nasıl dolaşacağını yorumlamak sizin üstünüze vazife değildir. lütfen haddinizi aşmayın, burada laf yarıştıracağım diye insanlara dış görünüşleri yoluyla saygısızlık etmeyin.

    arkadaşlar bu sağlıkla alakalı, ciddi bir konu... elbette hepimiz yetişkin insanlarız, kullanmak isteyen kullanır, faydasını görme ihtimali de vardır. ama az ya da çok bir risk olduğunu da kabul edin artık. ilaç bu ilaç! şekerleme değil! önce bunu kabul edin, sonra ne yapacaksanız yapın.

    gerçekten de bünyenize yan etkisi olursa eğer; bu uzun dönemde olur, kısa dönemde olur belli olmaz. sadece şunun muhasebesini yapın böyle bir şey için az da olsa bir riske girmeye gerek var mı yok mu? siz "ben riske girerim zaten herkeste olacak diye bir kaide yok" derseniz, saygı duyarız, neticede sizin sağlığınız, sizin hayatınız, sizin kararınız. sadece değerlendirmesini sağlıklı şekilde ve doğru bilgilerle "kendiniz" yapın o kadar. dediğim gibi neticede mevzu bahis sizin sağlığınız...

    hepinize sağlıklı ve bol saçlı günler.




    çok abartmışsın. dışarıdan okuyan birisi sizlere esrar eroin tarzı uyuşturucu kullanmanızı tavsiye ediyorum zannedecek. amerikadaki ekimciler hastalarına propecia kullanmalarını tavsiye ediyorlar. koray hoca da keza aynı. ilaçların yan etkilerinden çok korkuyorsanız neden aspirin, apranax, bilimum antibiyotikleri içiyorsunuz??? ilaç içmeyin o zaman. dökülmeyi durduran tek ilaç finasterid'dir. SAÇ EKİMİ SAÇ DÖKÜLMESİNİ DURDURMAZ.

    ister beğenin ister beğenmeyin başka çözüm şu anda yoktur. ha 10 yıl sonra bilim ilerledikçe başka yöntemler de bulunacaktır elbet..

    geçen kanaltürkde türkiyenin 2 önemli doktoru genel olarak ilaçlar konusunda konuştular kısaca size özetliyim içtiğimiz biton ilaç bizi öyle mafediyorki gerektiğince uzak durmaya calısın vicuda aşırı aşırı zararı var kendinizi mahvetmeyin sadece uyarı size kalmış bişey.

    Biotin mi ????
    Vitamin hapı biotin
    Reçetesiz marketlerde satılır Avrupa'da

    biotin demedim (biton) kelimesini biotin olarak nası okuyabiliyosun. dikkatli okurmusun :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selenga_68

    quote:

    Orijinalden alıntı: Erbay-

    Ya ejder özelden bi kaç kişi seninle ilgili cok ciddi iddialarda bulunuyor, sözde sen korayda ektirebilmek için sol böbreğini satmışsın..Aslı yoktur inanmayin desemde içime kurt düştü serefsizim...

    Selenganın babası sahibinden-com'da ikinci el full otomatik çamaşır makinesi ararken tesadüfen görmüş ilanını..

    ihtiyaçtan dolayı çok acil sol böbreğim satılıktır diyip 15bin lira istemişsin..

    aniden o parayı denkleyip korayda ektirmende ilginçti..

    hay seni selenganın babası...::)

    ciddi olamazsın hacı .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baboker

    quote:

    Orijinalden alıntı: MacGyver.


    acaba ben mi abartıyorum siz mi küçümsüyorsunuz? alt tarafı sağlıkla alakalı bir konu değil mi? sağlık... ilaç yan etkisi falan ne olacak ki?

    ne diyelim siz kendi düz mantığınızla aynen devam edin. ama kendi düz mantığınızı lütfen başkalarına dayatmayın, düz mantığınızı kabul etmiyor diye başkalarını aşağılayıcı söylemlerde bulunmayın.

    ayrıca örn. zaatüre olunduğunda 2-3 hafta şifa bulmak için "mecburi olarak" içilen antibiyotikle, saç dökülmesin diye 10 sene keyfe keder içilen ilacı aynı kefeye koyuyorsanız sizle tartışmaya gerek yok, zaten size diyecek bir şey yok. size en fazla hayatta başarılar dilenebilir o kadar.


    sen doktor musun kardeşim? var mı saç dökülmesini durdurmanın başka yolu? saç ekimi mi yapıyorsun? kimseye bişey dayattığım yok.
    ister kullanın, ister kullanmayın. ama başka yol yok (şimdilik). yan etkisini de görürseniz ilacı bırakın diye yüz kez söyledim.

    senin tavsiyen nedir? seni de dinleyelim

    evet hocam evet.. saç ekimi yapıyorum, ilaçlara çamur atarak kendi reklamımı yapmaya çalışıyorum. bravo çok doğru tespit ettiniz.

    paragraflarca yazı yazdım vardığınız nokta, anladığınız şey bu mudur allah aşkına? okuyor musunuz siz yazdıklarımı? ciddi ciddi size laf anlatmaya çalışıyorum farkında mısınız? bakın son defa yazıyorum anladınız anladınız anlamadınız sizin probleminizin çözümü bende değildir:

    -bu ilaçları kullanacak olanlar yan etkilerini iyi araştırsınlar, estetik bir kaygı için bu yan etkileri göze alıyorlarsa kullansınlar. ve sizin gibi sorumsuzca: "ne olacak yaaa binde bir olacak bi şey" diyenlerin laflarına da kulak asmayıp, kendi muhakemelerini kendileri yapsınlar. çünkü burada mevzu bahis kendilerinin sağlığıdır...

    ayrıca allah aşkına daha da "var mı başka çözüm, var mı haa" diye sorup durmayın. siz daha neyi tartıştığımızın, benim neyi eleştirdiğimin bilincinde değilsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 29 Eylül 2014; 21:46:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MacGyver.


    evet hocam evet.. saç ekimi yapıyorum, ilaçlara çamur atarak kendi reklamımı yapmaya çalışıyorum. bravo çok doğru tespit ettiniz.

    paragraflarca yazı yazdım vardığınız nokta, anladığınız şey bu mudur allah aşkına? okuyor musunuz siz yazdıklarımı? ciddi ciddi size laf anlatmaya çalışıyorum farkında mısınız? bakın son defa yazıyorum anladınız anladınız anlamadınız sizin probleminizin çözümü bende değildir:

    -bu ilaçları kullanacak olanlar yan etkilerini iyi araştırsınlar, estetik bir kaygı için bu yan etkileri göze alıyorlarsa kullansınlar. ve sizin gibi sorumsuzca: "ne olacak yaaa binde bir olacak bi şey" diyenlerin laflarına da kulak asmayıp, kendi muhakemelerini kendileri yapsınlar. çünkü burada mevzu bahis kendilerinin sağlığıdır...

    ayrıca allah aşkına daha da "var mı başka çözüm, var mı haa" diye sorup durmayın. siz daha neyi tartıştığımızın, benim neyi eleştirdiğimin bilincinde değilsiniz.

    ben herşeyin farkındayım. sen sadece çok güzel laf cambazlığı yapıyorsun. edebiyatın kuvvetli

    %1'lik yan etkiden korkuyorsanız, tayyipin tabiriyle evde tüp de kullanmayın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MacGyver.

    quote:

    Orijinalden alıntı: baboker

    quote:

    Orijinalden alıntı: MacGyver.


    acaba ben mi abartıyorum siz mi küçümsüyorsunuz? alt tarafı sağlıkla alakalı bir konu değil mi? sağlık... ilaç yan etkisi falan ne olacak ki?

    ne diyelim siz kendi düz mantığınızla aynen devam edin. ama kendi düz mantığınızı lütfen başkalarına dayatmayın, düz mantığınızı kabul etmiyor diye başkalarını aşağılayıcı söylemlerde bulunmayın.

    ayrıca örn. zaatüre olunduğunda 2-3 hafta şifa bulmak için "mecburi olarak" içilen antibiyotikle, saç dökülmesin diye 10 sene keyfe keder içilen ilacı aynı kefeye koyuyorsanız sizle tartışmaya gerek yok, zaten size diyecek bir şey yok. size en fazla hayatta başarılar dilenebilir o kadar.


    sen doktor musun kardeşim? var mı saç dökülmesini durdurmanın başka yolu? saç ekimi mi yapıyorsun? kimseye bişey dayattığım yok.
    ister kullanın, ister kullanmayın. ama başka yol yok (şimdilik). yan etkisini de görürseniz ilacı bırakın diye yüz kez söyledim.

    senin tavsiyen nedir? seni de dinleyelim

    evet hocam evet.. saç ekimi yapıyorum, ilaçlara çamur atarak kendi reklamımı yapmaya çalışıyorum. bravo çok doğru tespit ettiniz.

    paragraflarca yazı yazdım vardığınız nokta, anladığınız şey bu mudur allah aşkına? okuyor musunuz siz yazdıklarımı? ciddi ciddi size laf anlatmaya çalışıyorum farkında mısınız? bakın son defa yazıyorum anladınız anladınız anlamadınız sizin probleminizin çözümü bende değildir:

    -bu ilaçları kullanacak olanlar yan etkilerini iyi araştırsınlar, estetik bir kaygı için bu yan etkileri göze alıyorlarsa kullansınlar. ve sizin gibi sorumsuzca: "ne olacak yaaa binde bir olacak bi şey" diyenlerin laflarına da kulak asmayıp, kendi muhakemelerini kendileri yapsınlar. çünkü burada mevzu bahis kendilerinin sağlığıdır...

    ayrıca allah aşkına daha da "var mı başka çözüm, var mı haa" diye sorup durmayın. siz daha neyi tartıştığımızın, benim neyi eleştirdiğimin bilincinde değilsiniz.

    Bence Baboker doğru söylüyor şimdiklik başka çözüm yok yan etkilerine gelince denenip yan etki görüldüğünde bırakılır kimse kimseye burada zorla proscar kullanın demiyor

    Artıları eksileri düşünülüp ne taraf ağır basarsa ona göre hareket edilir

    Saç ekimide geçici çözüm çünkü ekilen saçlarda Zamanla dökülüyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat__124 -- 29 Eylül 2014; 22:08:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat__124


    Bence Baboker doğru söylüyor şimdiklik başka çözüm yok yan etkilerine gelince denenip yan etki görüldüğünde bırakılır kimse kimseye burada zorla proscar kullanın demiyor

    Artıları eksileri düşünülüp ne taraf ağır basarsa ona göre hareket edilir

    Saç ekimide geçici çözüm çünkü ekilen saçlarda Zamanla dökülüyor

    ama şöyle bir durum da var: kafanız hava alanı pistine döndükten sonra proscar da sizi kurtarmaz.

    saçlarınızda yoğun şekilde saç dökülmesini gördüğünüz anda geç kalmadan başlamanız lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E81FD3D -- 29 Eylül 2014; 22:13:39 >
  • Mr.dreamboy M kullanıcısına yanıt
    sorun şu ki malesef para yok :)o yüzden 2 yıldır kararsızım ektirip ektirmemek arasında ortalama ekimciler 3000-3500 arası greft gerektiğini söylediler netten gönderdiğim fotoğraflarda, serdaroğluyla evim yakın olduğu için birebir görüşürüm diye düşündüm ama bir türlü görüşmek nasip olmadı ama 4000 tl ye halleder diye düşünüyorum transmed 2500 greft 7500 tl istedi estehair 4000 tl istedi ama bahçivan gibiler birde estelere olan önyargım var selenganın babasının:) ekimcisi 4500 tl istedi ama telefondaki görüşmelerimde ses tonu ve üslubu fazla esnaf geldi:)kul tabiki benimde o fiyat aralıklarında tercihimdir ama minimum 6000-7000 ister, o da malesef beni kasar diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sdrcmrn

    quote:

    Orijinalden alıntı: selenga_68

    quote:

    Orijinalden alıntı: Erbay-

    Ya ejder özelden bi kaç kişi seninle ilgili cok ciddi iddialarda bulunuyor, sözde sen korayda ektirebilmek için sol böbreğini satmışsın..Aslı yoktur inanmayin desemde içime kurt düştü serefsizim...

    Selenganın babası sahibinden-com'da ikinci el full otomatik çamaşır makinesi ararken tesadüfen görmüş ilanını..

    ihtiyaçtan dolayı çok acil sol böbreğim satılıktır diyip 15bin lira istemişsin..

    aniden o parayı denkleyip korayda ektirmende ilginçti..

    hay seni selenganın babası...::)

    ciddi olamazsın hacı .

    Hocam bizim pederin ekimi 10 numara oldu onu kıskanıyor her seferinde laf sokmaya çalışıyor ama bunu tınlayan kim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.dreamboy M kullanıcısına yanıt
    son yayınları çok detaylı bir şekilde inceledim kardeş,,birde biri androlog prof biride ürolog doçent arkadaşa sordum onlar beningn prostat hiperplazisinde zaten bu ilaç hakkında ciddi deneyimleri var söylediğim gibi cinsel bozukluk ihitmali çok düşük olsada bıraktığın zaman dönmyeyeni görmedim dediler gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dediler.çok çok bırakırsın ama denememeiş olmzasın birşey çıkmama olasılığı 100 kişi kullanıyorsa 96-97 inde yok bu kadar riski ben alırım ki kullanıpta bi sıkıtı yaşamayan çok kişi gördüm açıkçası tepkilerin çok olması normalher kullanan 100 kişinin 2-3 ünde çıkıyorsa dünyada 1milyon kişi kullansa 2000-3000 kişi de görülmüş oluyor ki daha fazla kullanıcısı vardır sen düşün artık rakamın büyüklüğünü bu kadar tepkinin olması çok normal prostat ilacı olarak daha yüksek dozda kullanılıyor @Mr.dreamboy @Mr.dreamboy proscara açılmış bu kadar dava var mı sence???
  • Arkadaslar yaklasik 3 haftadir Rogaine kullaniyorum sivi olani. Kafamda kepekler olusmaya basladi bu normal mi ? Kopuklu olanami geciyim acaba ?
  • Toplam olarak 2500 kök alındı.
    kökün alımı mikro motorla yapıldı fakat mikro motor biraz modifiye edilmiş sesini duymadım bile
    kök alımında adrenalin uygulanıyormuş.Sıkılaştırma işlemi olduğu için var olan saçlara zarar vermesin diye hiç adrenalin kullanmadı.
    (ekim yapan hoca kendisi bilgilendirdi.)

    Doktorum ekimi iki aşamalı olarak yaptı kafamın on tarafında delikleri açtıktan sonra
    arka taraftan 1250 kök çıkardı neden böyle yapıyorsunuz diye önce itiraz ettim çünkü canım 2 kere yanacaktı
    köklerin dışarıda kalma zamanını azaltıyorum dedi.
    Ekim daha başarılı oluyormuş çoğu doktor bunla uğraşmaz diyerek devam etti.
    kökler dışarıda ne kadar az kalırsa tutma şansı o kadar fazla imiş.kökler dışarıda yaklaşık 20 dakika falan durdu.
    Kök alım işlemini deliklerin açım işlemini sadece doktor yapıyor
    kökler alındıktan sonra doktorun açtığı deliklere 2 adet uzman sağlıkçı yerleştirmesini yaptı.
    Köklerin yerleştirme işleminden sonra hemen diğer tarafa geçip aynı işlemi diğer tarafta yaptı ekibi oldukça iyi bu kadarını beklemiyordum doğrusu
    benim saçım oldukça seyrek tepe bölgesini hocamızın ve benim ortak kararım ile boş bıraktık.
    Boş bırakmamızın sebebi çok fazla abanmak istemediğini söyledi iyileşme süreci hızlı olsun saçın kendini hızlı toparlasın dedi tepe bölgesini ücretsiz olarak tekrar yaparız dedi.
    Haftalık olarak aşama aşama resim paylaşacağım dikkat ettim forumda bunu yapan kimse yok.



     en iyi saç ekim merkezi neresidir


     en iyi saç ekim merkezi neresidir


    Ekim hemen sonrası biraz parmalama olmuş daha kaliteli bir makine ile çekeceğim.

     en iyi saç ekim merkezi neresidir






    15.Gün Dökülme Yok Flaşlı Çekim

     en iyi saç ekim merkezi neresidir


     en iyi saç ekim merkezi neresidir


     en iyi saç ekim merkezi neresidir



     en iyi saç ekim merkezi neresidir


     en iyi saç ekim merkezi neresidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar çimrin -- 10 Ekim 2014; 15:11:11 >
  • 
Sayfa: önceki 14751476147714781479
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.