Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1471. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.455.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14691470147114721473
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _OxoskvA_

    quote:

    Orijinalden alıntı: murty1985

    Merhaba,

    Senin söylediklerin etkiler, Proscar'ın beklenen yan etkileri bu durumda doktora gözükmek de fayda var.

    Proscara alternatif Minoxil (Minoxidil degil!) kullanabilirsin. Sprey şeklinde yan etkisi yok. En az 6 ay kesintisiz kullanmalısın.


    Bilgi için teşekkürler, minoxili yanlış yazmışım pardon :)

    Doktor derken saç ektirdiğimizi demiyorsunuz değil mi?

    Minoxidil etken maddenin adıdır minoxil ilacın markasadır rogaine gibi regaine gibi ilacı eczaneden alınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okanıl23 O kullanıcısına yanıt
    kısa olduklarındandır okanıl23. normal bence
  • beklemek zormus be ya bikac gun sonra 3 ay olacak. cikan sac yok.sadece şok dökülmeden pacayi kurtarabilen 40-50 civari var.direndi ve basardilar.. tepeye ektirdim bir de.en zor yere yani.cikmazsa bir daha hangi cesaretle denerim ekimi bilmiyorum.umarim forumdaki herkesin saci cikar ne diyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzgun1984 -- 25 Eylül 2014; 21:30:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sacduskunu

    Arkadaşlar bu isimleri anmak bile reklamlarını yapmak oluyor. ben de aynı tufaya düştüm aslında bu tür yerler reklamın iyisi kötüsü yoktur mantığıyla hareket ediyor. Erbay arkadaşımın bahsettiği tekniker arkadaşa da gerçekten üzüldüm. yani insan ne olsa kinle dolar, o ise sadece ağlamaklı olmuş. yazık! bu tür yerlerde ekim yaptırıp da iyi sonuç alan mutlaka vardır ama bu kadar çok işlem yapıp arada birkaç tane de iyi çıkartmanın da bir olasılığı var. toplum olarak biz son zamanlarda hep şunu ıskalıyoruz bence atalarımza kulak vermeliyiz, ne demiş atalar; "NEREDE ÇOKLUK ORADA B.KLUK".

    30000e teknikerin kafa fena olmamis savas11 in gbi olmamis allahtan
  • Arkadaşlar kendi çapımda internette yaptığım araştırma neticesinde maral klinikte ekim yaptırmayı düşünüyorum. Burayı seçmemde etken mikro fue tekniği kullanması ve haklarında olumsuz yoruma rastlamamam (buradaki yeni üye reklamcıları saymazsak). 2500-3000 greft için 1400 euro istediler fotoğraflarımı maille attım kendilerine 3. tip dökülmem varmış.
    şimdi ekim yaptıran arkadaşlara sorum, sizce tercihim iyimi bu klinik hakkında olumsuz bir duruma bizzat şahit oldunuzmu? aynı tekniği kullanan ve bu klinikten çok daha iyi başka alternatif doktor önerirmisiniz yoksa burası yeterlimidir, burayı önermiyorsanız NEDEN önermediğinizide yazarmısınız? fiyat konusuda belli ölçüde önemli benim için teşekkür ederim.
    Not: yeni üye reklam amaçlı giren arkadaşlar lütfen cevap yazmasınlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GLCM -- 26 Eylül 2014; 10:35:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kekette

    Arkadaşlar kendi çapımda internette yaptığım araştırma neticesinde maral klinikte ekim yaptırmayı düşünüyorum. Burayı seçmemde etken mikro fue tekniği kullanması ve haklarında olumsuz yoruma rastlamamam (buradaki yeni üye reklamcıları saymazsak). 2500-3000 greft için 1400 euro istediler fotoğraflarımı maille attım kendilerine 3. tip dökülmem varmış.
    şimdi ekim yaptıran arkadaşlara sorum, sizce tercihim iyimi bu klinik hakkında olumsuz bir duruma bizzat şahit oldunuzmu? aynı tekniği kullanan ve bu klinikten çok daha iyi başka alternatif doktor önerirmisiniz yoksa burası yeterlimidir, burayı önermiyorsanız NEDEN önermediğinizide yazarmısınız? fiyat konusuda belli ölçüde önemli benim için teşekkür ederim.
    Not: yeni üye reklam amaçlı giren arkadaşlar lütfen cevap yazmasınlar..

    Maral hakkında pek olumlu yorumlar yok bu forumda, bi kere micro fue dediği tekniği sanki sadece kendi yapıyormuş gibi lanse ediyor. Birde sağlık turizmi işinede el atmış yani konaklama, saç ekimi, ulaşım hepsi içinde yapmış bu tarz yerler çok da iyi değil bakınız istanbulhaircenter. Karar vermek zor iş ben kafanı bulandırmış olmayayım ama bunlarıda bilmen gerek bence çünkü kötü bir ekimin telafisi çok zor yada hiç yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelkaracalar -- 26 Eylül 2014; 11:59:15 >
  • Reciproc kullanıcısına yanıt
    Yıllık izindeydim her türlü teknolojiden uzak durup kafamı dinledim buna sebep sanada geç döndüm kusura bakma Hocam.
    Bilgilendirmen için teşekkür ederim, Kul'un verdiği cevap beni pek memnun etmedi fakat yinede ona ekimi gerçekleştirmeyi düşünüyorum.
    Tabi sıkı takibe devam edeceğim zaten en az 1.5 yıl erteledim ekim işini.

    Saygılar..
  • ARKADAŞLAR BEN REPAİRDE ALPER TUNCELE EKTİRDİM YIKAMALARIDA ORDA YAPTIRIYORUM 1-2 YIKAMA KALDI SONRA NORMALA DÖNÜCEM SAĞOLSUNLAR ÇOK YARDIMCI OLUYOLAR AMA ALPER BEY HERHANGİ Bİ İLAÇ KULLANMAMI İSTEMİYO BOŞ İŞLER DİYO MİNOX VEYA PROSCAR YANİ FİNESTERİED KULLANSAM DİYORUM BEN SADECE PROSCARI TAVSİYE EDERİM ONUNDA YAN ETKİ DURUMU VAR BU TERCİH SANA KALMIŞ HERHANGİ Bİ ÜRÜN ÖNERMEM DOĞAL SÜRECİNE BIRAKMALISIN DİYO BAZI DOKTORLARDA İNTERNETTE GÖRÜYORUM XPECİA MİNOXDİL ROGAİN ISRARLA ÖNERİYO EKTİREN ARKADAŞLAR SİZ BİŞEY KULLANDINIZMI KULLANDIYSANIZ NE KULLANDINIZ FAYDASINI GÖRDÜNÜZMÜ BEN 7. GÜNÜMDEYİM BU ARADA
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okanıl23

    ARKADAŞLAR BEN REPAİRDE ALPER TUNCELE EKTİRDİM YIKAMALARIDA ORDA YAPTIRIYORUM 1-2 YIKAMA KALDI SONRA NORMALA DÖNÜCEM SAĞOLSUNLAR ÇOK YARDIMCI OLUYOLAR AMA ALPER BEY HERHANGİ Bİ İLAÇ KULLANMAMI İSTEMİYO BOŞ İŞLER DİYO MİNOX VEYA PROSCAR YANİ FİNESTERİED KULLANSAM DİYORUM BEN SADECE PROSCARI TAVSİYE EDERİM ONUNDA YAN ETKİ DURUMU VAR BU TERCİH SANA KALMIŞ HERHANGİ Bİ ÜRÜN ÖNERMEM DOĞAL SÜRECİNE BIRAKMALISIN DİYO BAZI DOKTORLARDA İNTERNETTE GÖRÜYORUM XPECİA MİNOXDİL ROGAİN ISRARLA ÖNERİYO EKTİREN ARKADAŞLAR SİZ BİŞEY KULLANDINIZMI KULLANDIYSANIZ NE KULLANDINIZ FAYDASINI GÖRDÜNÜZMÜ BEN 7. GÜNÜMDEYİM BU ARADA

    kardes ben risk alip proscar kullaniyorum 2 yildir faydasini gordum saclarim daha az dokuluyo. minoksidil/minoksil/rogaini tavsiye etmiyorum.omur boyu kullanmak zorunda kaliyosun.biraktigin anda eskisinden daha kotu bir hal aliyo.tecrube ettim,zararini daha cok gordum.kullanmak da ugrastiriyo acikcasi.gunde iki defa kullanman gerekiyo.kurumadan yatamiyosun.vs vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ejder2


    quote:

    Orijinalden alıntı: Erbay-


    quote:

    Orijinalden alıntı: ejder2

    quote:

    Orijinalden alıntı: Erbay-


    quote:

    Orijinalden alıntı: alekistevej

    Erbay gel sana poseidon klinikde sac ektirelim, bobmarley gibi olursun gel bak Beni dinle, benim ekimde 75 gun doldu sakajlara ve tepeye ektirmisdim yuzde yirmi lik bir cikis oldu simdiden, yeni ekim yapan arkadaslara tavsiyem biotin icerikli b vitamini alin.

    Dostum o dedigin klinik Lyngbydemi yoksa helleruptami..temiz iş yapiyolar fakat doktorların hiç biri danimarkaca bilmiyor ingilizce iletişim kuruyolar gerçi klinik sahibi danimarkali..hindistanli doktor oluyorlar genelde..kaç para bayıldın sen? Ve öncesi sonrası bi kaç resim yayinlasana..

    Der er også en klinik i Lyngby området hvor han tager 25 tusind kroner for 2500-3000greft..der er også gode rygter om ham..

    Erkan demirsoyu yabana atma..korayin ekimlerinden hiç bir farkı yok..tek fark mikro kullaniyor olmasi..

    Motoru hafife almayın;eğer uzun kök yapısına sahibiysen,motor bir kısmını telef edebilir hatta 3/1 ini bile edebilir.Kısa kökte çok problem olmaz

    Bu dedigine katılmiyorum Tülay...bana göre manuelin tek iyi tarafi donor bölgenin kansız ve çabuk iyileşmesi

    Tamam da erbay.dışariya çok,içeriye az hasar mi bırakıyor diyorsun yani ? Kisa kök icin asmed dekiler bile bisey demedi motora,uzun kokte is degisiyor Tülay.Alimi yapanlar çok dikkat ettiler uzun diye.

    Sac ekimi yapan Dünyaca ünlü doktorlar var ve bu dünyaca ünlü doktorların bazıları mikro kullaniyor hemde yıllardır..bu adamlarin kökleri parcaladigini hiç duymadim gormedim..ektikleri her greftte cikiyor kafadan..turkiyedede var mikroyu iyi kullanan hocalar..bundan bi kaç sene önce bende senin gibi düşünüyodum ama artik mikronun zararsiz oldugunu düsünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iskeleli90

    Bugun 21 gun
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

    Herzaman ki gibi forumda boş boş konuşup zirvalayanlarin gözünden bu muhteşem ekim kacivermiş..ben yillar once ilhan serdaroğlunuda tıpkı buna benzer yeni ekimden çıkmış birinin resimlerini görünce keşfetmiştim..simdi orta sınıf yeni ekim merkezlerini keşfetme yolunda burayı çok begendim diyebilirim..bana göre mükemmel bir ekim bu..iskelelinin diger resimlerinede baktim..hepsi harika..

    Şişli memorial hastanesinin saç ekim bölümüne isterseniz netten bi bakin..ekip cok profesyonel ve ortamda çok hijyenik duruyor..ben girdim baktim ve acikcasi şaşırdım..yarin kendilerinden resimler talep edecegim..

    Fakat asıl sorum iskeleliye..bence iskele bu ekim merkezine bir canli örnek görerek gitti yada cok güvendiği birilerinin tavsiyesi uzerine gitti..neden orayi tavsiye ettigini bize anlatirsan seviniriz iskeleli..

    Fiyatida 3 bin tl..eger saclar göründüğü gibi çıkarsa o paraya bu kalite gercekten şaşırtıcı olacak..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _OxoskvA_ _ kullanıcısına yanıt
    ben proscarı buraktım. Kilo aldırıcı seninde burakmanı tavsiye ederim kandaki kolestrolu yükseltti ve kilo aldırdı. Ama spor yaptığım için ve buna spora yani vücudum müsait olduğu için o tür bir değişşim olmadı. Kişiden kişiye değişiyor sanırım.
    @_OxoskvA_
  • Ben 17 ekim de ekim yaptıracağım.Geçirdiğim bir hastalıktan dolayı dökülen alanlara ekim yaptıracağım.Ancak genetik erkek tipi saç dökülmem de vardı.Şimdi ekimden sonra kalan saçların dökülmesini engellemenin bir yolu var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yfdmrkrn

    Ben 17 ekim de ekim yaptıracağım.Geçirdiğim bir hastalıktan dolayı dökülen alanlara ekim yaptıracağım.Ancak genetik erkek tipi saç dökülmem de vardı.Şimdi ekimden sonra kalan saçların dökülmesini engellemenin bir yolu var mı ?

    var. finasterid içeren hap kullanmak. yani proscar. başka yolu yok.
  • 1 ekim 2014 çarşamba günü Dr.İlhan Serdaroğlu ' na ekim yaptıracağım.
    şu anki halimi fotoğrafladım, sonuçlarını sizlerle paylaşırım..
    çok atıp tutan var, ben direk sonucunu gördüğüm ve samimi bulduğum kişiyi tercih ettim.

    Allah utandırmasın...
     en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratnaimacinan

    1 ekim 2014 çarşamba günü Dr.İlhan Serdaroğlu ' na ekim yaptıracağım.
    şu anki halimi fotoğrafladım, sonuçlarını sizlerle paylaşırım..
    çok atıp tutan var, ben direk sonucunu gördüğüm ve samimi bulduğum kişiyi tercih ettim.

    Allah utandırmasın...
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

    hocam 4 üne ektirseydin kurbanı beraber kesseydiniz serdaroğluyla :):):)
  • arkadaşlar 8. günüm saçımı kendim yıkayıb kabukalrı dökimi bebek şampuanıyla saçını kendi yıkayıp kabukları döken varsa bunu kaçıncı gün yaptınız
  • o kadar kasap diyosun yani :)
  • bir soru daha uzun süre proscar kullanıp yan etki görmeyen varmı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratnaimacinan

    1 ekim 2014 çarşamba günü Dr.İlhan Serdaroğlu ' na ekim yaptıracağım.
    şu anki halimi fotoğrafladım, sonuçlarını sizlerle paylaşırım..
    çok atıp tutan var, ben direk sonucunu gördüğüm ve samimi bulduğum kişiyi tercih ettim.

    Allah utandırmasın...
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

    Umarım hersey istediğin gibi olur senin bu örnek olarak gördüğün kişi formdan mı yoksa realde mi gördün. Ben de ilhan beye ekim yaptıracaktım buraya yazdım bilgi istedim bana vazgeçmemi söylediler buradaki bir kaç arkadaş kafam bayağı karıştı şimdi yaaaaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 14691470147114721473
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.