Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1453. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.455.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14511452145314541455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azntrl

    Benim saçların dökülme tipine benzer bir dökülme sizde mevcut. Profildeki resimlerimden bakabilirsiniz..sizinki biraz sık ama yaşınız genç 23.. ben 28 yaşındayım ve aklımdaki tek soru sizinkiyle aynı.. acaba ekim yaparsam mevcut olan saçlar zarar görür mü ? ve ekimden sonra olan saçlar dökülünce nasıl bir görüntü olur...ekimi yapacak kişi bunu düşünerek mi ekim yapar ?

    Ben dün antalyada Hakan DOĞANAY ile görüştüm.. Daha doğrusu ordaki asistanıyla görüştüm..2500 greft yeterli olur ve kalem tekniğiyle ekiyoruz mevcut saçlara zarar vermez dediler.. Şimdi benim anlamadığım micromotor veya manuel ekimlerle olunca mevcut saçlar zarar mı görecek ?



    Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum..

    fiyat olarak nekadar acaba? bir de hakan Doğanayın yerı nerde?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xplm



    Ya arkadaş muhattabıda belli olan bişey sorduk. Ne bu kadar sabotaj başka yerlere çekmeler, alay etmeler.

    Ayrıca ilaçlardan finasteridi kimseye önermem minoxil ise tahriş etmiyorsa tek seçenek. Ben ikisinide kullanamıyorum.

    alay etmiyorum. gerçekleri yazıyorum. bu beğenmediğin ilaçlar dışında başka bir yol yok. boşuna uğraşmış olursun, sonunda dediğim yere gelirsin. karar senin.
    saç kökünü öldürükten sonra, finasterid de bir işe yaramaz. her saç kökünün insanın hayatı boyunca ortalama 25 kez saç çıkarma özelliği vardır. bahsettiğim ilaçlar bu 25 sayısını daha uzun sürede bitirmeni sağlar, böylece uzun yıllar saçlı kalırsın. aksi takdirde 25 sayısı 3-4 içinde biter, saç kökü ölür, kafa kelleşir.
    bence saç telinin özellikleri, saç dönüşüm döngüsü vs bu konularda biraz okursan faydalı olur.

    edit: ilave. placebo etkisini duymadın mı? bilimsel gerçektir. insanın kendisine yaptığı telkin ile de ilaçtan aldığın etkiyi görebilirsin. ama gerçekleşme ihtimali ilaç kadar yüksek değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E81FD3D -- 9 Eylül 2014; 14:07:23 >
  • İzmir'de Medical hair var, Alsancak hastanesinin karşısında. Orası oldukça iyi bir uygulamacı. Kanal açma işlemlerini Dr. Sibel hanım yapıyor. 3000 gref 3200 tl civarında. Saç ekimiyle birlikte prp de yapılıyor.
  • arkadaşlar 16 eylülde ilhan serdaroğluna ektirmeye gidiyorum acayib heycanlıyım araştırdığım kadarıyla kötüleyen 1-2 kişi başka göremedim inşallah iyi olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanıl23 -- 9 Eylül 2014; 17:28:25 >
  • arkadaşlar ilhan serdaoğlu hakkında siz neler biliyorsunuz ben dünyanın en iyi doktorunada gitsem bu endişe olucak bende zatende siz tanıyormusunuz ekim yapan varmı 6 gün sonra gidiyorum ektirmeye artık gözümü kararttım dahada bekleyemicem
  • KralYLMZ kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat olarak 5000 tl istedi ve 3 gün Antalya ofm hastanesinde misafir edileceksin dediler. Ekimi Hakan bey yapıyor bunun yanında hemşireler de yardım ediyor. Anlattıklarına göre ön tarafı Hakan bey ekiyor gerileri de hemşireler ekiyor bu yüzden yarısını doktor yarısını hemşire ekiyor. Internet'ten Youtube dan videoları izledim fena durmuyor. Olumsuz yoruma rastlamadım ama Zekeriya kul ile arasında kaldım. Ayrıca Hakan bey kalem tekniği kullanıyormuş bu da benim kafamı karıştırdı. Zekeriya kuldan ucuz ama kalem kullanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KralYLMZ kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin Ekim öncesi Ekim fotoğrafları ve şok dökülme fotolarını paylaşabilir misiniz ? Çok yardımcı olacak bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berlincan

    Merhaba Arkadaslar

    Tekrar uye olmak zorunda kaldim bu siteye cunku uzun zamandir ugramiyordum ve baska mailile kayitliydi nickim.

    3-4 yil önce bende Sac ekimine karar verip bu siteden bazi arkadaslarla karar verip bende ekim yaptirdim. 2.000 Gretf ve ön Sakaklarima ekim yapildi. Gayet memnundum ve bir yil aradan sonra biraz daha ektirmek istedim ve 2. ekimde 800 Greft kadar ektirdim ve memnun kaldim.

    Ama simdi sac dokulmem hizli bir sekilde devam ettigi icin ön sakaklarimda eski duran saclar dokuldu ve ekilenler gayet yerinde guzel bir sekilde duruyor. Geriye dogru bir seyrelmede oldu ve tekrar ekim icin kendime yer ariyorum.

    Aslinda eski yerimden memnunum fakat oranin ismini simdi bu forumda hic okumadim. 3-4 yil once cok bahsediyorduk fakat simdi yeni Firmalar cikmis yada halen o eski firmalar var.


    Esteworld - 4 yil oncede kimse mmenun degildi simdide.

    Zekeriya Kul - 4 yil oncede boyle onun hakkinda yaziliyordu hayirladigim kadari ile.

    Muttalip Keser - Halen ayni yorumlar. Turkiyenin 1. numarali ve pahali yeri.

    Dora Hospital - Esteworld lie ayni durumda.

    Dr Koray - Onun icinde eskiden iyi ama ona veregim parayi Dr.kesere veririm diyenler cikabilir.

    Diger ekim yerileri zaten supheli. Net bir tecrube yok elimizde fakat maddi durum iyi ise Dr.Muttalip derim bende.



    Ekim oncesi resimlerim kirilan Laptopumda kaldi. Icindeki resimleri cikarabilirsem paylasirim fakat simdiki halimin resimleri var onlarida ilerleyen zamanda eklerim.

    + Benim Dr.umun ismini goremedim geriye donuk 20 sayfada.

    Ekimimi Ankarada yaptirdim HLC'de.
    Greftleri Dr.Özgür aldi
    Ekimi Dr.Ali yapti.

    Gayet hos ve guzel insanlar Istanbuldaki mafya babalari gibi degiller. Olumsuz tepkinize bile olumlu yaklasiyorlar her zaman. 3. Ekimim icin yeniden onlarla irtibat kurucam ama suanda pek vakitim yok. Bu yuzden neler degismis yeni doktorlar gelmismi yoksa halen forum aynimi diye tekrar takip ediyorum.


    Berlincan kardes dediklerin dogru bende herkese 3 yer öneriyorum kul keser hlc 3 de aynı yöntem hemen hemen ama bnce hlc ve keser(keser kesinlikle) kuldan iyi bn kula ektirdim çünkü ankaraya gidip enaz 5 gün orda kalmayı gözüm yemedi ve eger hlc (2.5 euro) veya koraya vericeginiz para yerine 3.5 euro kesere verin ama benim açıklıgım cok (norwood654) keser bana ekmeyi red etti ve bnim param var ekim için 10bin euro+ verebilirim derseniz hlc ye gidin ama teorik olarak hlc ne kadar kuldan iyi gibi gözüksede ben benim için belirsiz kapalı kutu gördügüm için keser veya kula giderdim ama hlc de standartları iyi bir yer 2 doktor ekime giriyor perkutan teknik manuel punch ve gördügüm en teknolojik ekipmanları var ama bu gördüklerim hep netten ve arastırmayla ama tabi dersenüz estelermi hlc mi tabiki hlc

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emir_ege


    quote:

    Orijinalden alıntı: sacduskunu

    arkadaşlar saç ekimi yapılacak birisine prp ancak ekilen saçların daha yüzdeli tutmalarını sağlamak için olabilir. Saçın yok prp yaptırsan ne yazar!

    Zaten banada anlatılan o ektirdiğim yerde de bana daha çok saçın çıkar demediler. Ekilen saçlar daha sağlıklı olur ve ince Telli güçsüz saçların daha iyi olur dediler. Oradaki emine hanımın dediğide bana şu oldu " kim sana derse ki şunu yapalım bunu yapalım oradan saç çıkar inanma. Çünkü kök olmayan yerden kesinlikle saç çıkmaz "

    Yaknız kök olmayan yerden saç çıkmaz ama sizin o bembeyaz gördügünüz yerlerde bile saç kökü olabilir işte min fin onları canlandırır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azntrl

    Benim saçların dökülme tipine benzer bir dökülme sizde mevcut. Profildeki resimlerimden bakabilirsiniz..sizinki biraz sık ama yaşınız genç 23.. ben 28 yaşındayım ve aklımdaki tek soru sizinkiyle aynı.. acaba ekim yaparsam mevcut olan saçlar zarar görür mü ? ve ekimden sonra olan saçlar dökülünce nasıl bir görüntü olur...ekimi yapacak kişi bunu düşünerek mi ekim yapar ?

    Ben dün antalyada Hakan DOĞANAY ile görüştüm.. Daha doğrusu ordaki asistanıyla görüştüm..2500 greft yeterli olur ve kalem tekniğiyle ekiyoruz mevcut saçlara zarar vermez dediler.. Şimdi benim anlamadığım micromotor veya manuel ekimlerle olunca mevcut saçlar zarar mı görecek ?



    Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum..

    Hocam antalyadaki doganay sanrm oda eskiden cok popiydi kalem teknigi de perkutuna benzer bi teknik latarl slitten iyi oldugu kesin ama perkutan ve kalemi karsışastırısak kim daha iyi bilemem detay farklar vardır arada ama bnce igne dahaya iyidir bi hocaya farkları sor manuel ve motora gelince bence ikiside dogru teknikle yapılınca aynı alvi armanide umarda motor kullanyor ama ülkemizde motoru çim biÇme makinası gibi kullanan estebilmemneler sayesinde motorun adı cıktı dogruda trde motoru iyi kullanan bildigim tek isim var oda zkul

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu kimse yokmu ilhan serdaroğluna ektiren yada ektiren birini tanıyan 6 gün sonra gidiyorum buradada paylaşıcam biriside bişe desin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.dreamboy

    hocam dutasın etkisi topikal olarak sürüldüğünde hap gibi etki dermi gerçekten? örnğin minoksu ben 5 ml bile kullandıgım oluyordu ama yaptıgı maximum yan etki baş agrısı ama ben damar genişletici bir ilacı oral yönden önerilen dozun e misli kullansam ya beyin kanması geç,r,rm yada kalp krizi ... TOPİKAL DUTASTERİDE İN c,nsel yan etki yapma olasılıgının düşük old sanıyorum siz ne düşünürsünüz bu konu hakkkında?

    dudasterid için topikal uygulama yapıp lokal etki görme diye bir şey yok,bunu deneyen çok fazla kişi oldu geçmişte ,yan etki görende çok oldu,bu yeni bir uygulama değil,yıllardır yabancı forumlarda tartışılır durur,sonuçta ortak kanı dudasterdiin deriden hızlıca emilip kana karıştığı ve sistemik etki yaptığı sonucudur,üreticiler bunun topikla uygulanabilecek solüsyon versiyonun patentini bile yıllar önce aldılar,olurda tutarsa diye açık kapı bile bıraktılar ama olmuyor işte,eğer olsaydı zaten dünya üzerinde kellik diye bir şey kalmazdı,bunu hemen üretir pazarlamasını yaparlardı...
    minoxil örneği çok yanlış,elma ile armutu karıştırmayalım,minoxil topikal etki gösteren bir ilaç,kana çok az miktarda karışır,absorbsiyonu deri ile sınırlıdır,deri atarafından emilimi bile zor olduğu için alkol ve benzeri solüsyonlarla geçirgenliği artırılmaya çalışılır...






    www.sacekimisonuclari.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reciproc -- 29 Mart 2018; 19:44:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okanıl23

    yahu kimse yokmu ilhan serdaroğluna ektiren yada ektiren birini tanıyan 6 gün sonra gidiyorum buradada paylaşıcam biriside bişe desin

    Serdaroglunada iyi diyenler var yasın 23 galiba açıklıgın az paran varsa kesere yok para normalse kula git kardes hemşirelere ektirmeeeeeee

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reciproc

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.dreamboy

    hocam dutasın etkisi topikal olarak sürüldüğünde hap gibi etki dermi gerçekten? örnğin minoksu ben 5 ml bile kullandıgım oluyordu ama yaptıgı maximum yan etki baş agrısı ama ben damar genişletici bir ilacı oral yönden önerilen dozun e misli kullansam ya beyin kanması geç,r,rm yada kalp krizi ... TOPİKAL DUTASTERİDE İN c,nsel yan etki yapma olasılıgının düşük old sanıyorum siz ne düşünürsünüz bu konu hakkkında?

    dudasterid için topikal uygulama yapıp lokal etki görme diye bir şey yok,bunu deneyen çok fazla kişi oldu geçmişte ,yan etki görende çok oldu,bu yeni bir uygulama değil,yıllardır yabancı forumlarda tartışılır durur,sonuçta ortak kanı dudasterdiin deriden hızlıca emilip kana karıştığı ve sistemik etki yaptığı sonucudur,üreticiler bunun topikla uygulanabilecek solüsyon versiyonun patentini bile yıllar önce aldılar,olurda tutarsa diye açık kapı bile bıraktılar ama olmuyor işte,eğer olsaydı zaten dünya üzerinde kellik diye bir şey kalmazdı,bunu hemen üretir pazarlamasını yaparlardı...
    minoxil örneği çok yanlış,elma ile armutu karıştırmayalım,minoxil topikal etki gösteren bir ilaç,kana çok az miktarda karışır,absorbsiyonu deri ile sınırlıdır,deri atarafından emilimi bile zor olduğu için alkol ve benzeri solüsyonlarla geçirgenliği artırılmaya çalışılır...

    Eyv reci abi.. Finas için topikal finas için ne diyorsun risk dutas kadar fazlamı sana bide 2 sorum var dutasın oral olarak saça iyi geldigi aşikar ama fda onayı almamasına yani faZ 1 i gecip 2de veya 3 te takılmıs sanrm buna ne diyosun çok ilginç degilmi? 3.sorumda progesyrond mu prolaktinmi bi çalışma var sence umutvericimi adını yanlıs yazmıs olblrm ama sen anlamısındır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emir_ege


    quote:

    Orijinalden alıntı: Reciproc


    quote:

    Orijinalden alıntı: emir_ege


    quote:

    Orijinalden alıntı: emir_ege

    Arkadaşlar ekimimin 3. ayındayım yorumlarınızı bekliyorum.
    5 haziranda yaptırmıştım.forumda da ilk fotolarım var.
    şu anki durumum sanırım iyi gidiyor fakat sizlerin yorumu da benim için önemli.
    şimdiden teşekkürler.


    Arkadaşlar ben yorum istedim ama herkez kendi derdine düştüğü için pek ilgilenen olmadı.
    Neyse benim beklentim iyi yönde ama bu işle alakadar olanların yorum yapması beni daha çok rahatlatacak.

    Estepolun ilk ekim fotolarını görmüştük daha önce burda,ben beğenmiştim o ekimleri,seninkide şu anda fena durmuyor,henüz erken daha çok değişir,şu an çok iyi olacak gibi görünüyor yalnız senin kendi saçlarında şok dökülmeye uğramış gibi görünüyor,onlar geri gelirse iyi olur ama sanki biraz geç kalmışlar,umarım onlarda şu manzaraya yakın zamanda katılırlar....

    Teşekkür ederim değerli yorumunuz için.
    Şimdi birşey sormak istiyorum. Bu Ekim esnasında bana Prp de yaptılar.
    Daha sonra aralıklarla beş seans daha yapacaklarını söylediler. Yaptırmalımıyım.
    Biraz kendimce araştırdım çok faydası olduğu kanaatindeyim.

    prp nin dermaroller denilen aletle birlikte yapılacağı zaman çok etkili olabileceğini daha önce düşünmüştüm,tesadüfe bakınki geçenlerde youtube ta dermaroller ile ilgili bir videoya bakınca bu tezimde haklı olabileceğime daha çok inandım,öncesinde dermaroller denilen aletle kafayı tarla gibi sürüyorlar ,sonrasında prp yapıyorlar,bence çok faydalı olabilecek bir yöntem,saç derisinde uzun sürecek bir kanlanma başlıyor ve deri yenileniyor,saçı bitki deriyi toprak olarak düşünün,bitkinin toprağını değiştiriyorsunuz ,etkisi bence çok iyi olabilecek bir uygulama,birazdan videosunu eklerim..
    ben saç ekimi esnasında ve sonrasında prp yi riskli buluyorum,defalarca iğne batırıyorlar kafanıza,gereksiz bir travma yaratıyorlar,hemde ekim alanına basınçlı enjeksiyon yapıyorlar,sonrada saçlarınızı ekimden sonra koruyun çarpmayın ,dokunmayın diyorlar,onca travmayı sen ver sonra bu öğütlerde bulun ,çok mantıksız...
    ayrıca dermaroler yapmadan yanlızca prp yapmakta çok mantıksız,ekimden üç ay kadar sonra prp yapılırsa ona bir şey demem ,faydası konusundada şüpheliyim,dediğim gibi saçları minyatürleşmeye yüz tutmuş dökülme problemleri yaşayan kişilerde öncesinde dermaroler ile travma sonrasında prp çok işe yarayacağını düşünüyorum..
    bu dermaroller etkisini aslında ekim yapan kişilerde görüyoruz,adamın minyatürleşmiş saçları var ,üç beş ay sonra bir bakıyorsunki onlarda güçlenmiş,çoğu kişi ekim olmuş saç sanıyor ama öyle değil,ekim için açılan kanallar bu dediğim dermaroller etkisini sağlıyor...










    www.sacekimisonuclari.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reciproc -- 29 Mart 2018; 19:45:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.dreamboy


    quote:

    Orijinalden alıntı: Reciproc

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.dreamboy

    hocam dutasın etkisi topikal olarak sürüldüğünde hap gibi etki dermi gerçekten? örnğin minoksu ben 5 ml bile kullandıgım oluyordu ama yaptıgı maximum yan etki baş agrısı ama ben damar genişletici bir ilacı oral yönden önerilen dozun e misli kullansam ya beyin kanması geç,r,rm yada kalp krizi ... TOPİKAL DUTASTERİDE İN c,nsel yan etki yapma olasılıgının düşük old sanıyorum siz ne düşünürsünüz bu konu hakkkında?

    dudasterid için topikal uygulama yapıp lokal etki görme diye bir şey yok,bunu deneyen çok fazla kişi oldu geçmişte ,yan etki görende çok oldu,bu yeni bir uygulama değil,yıllardır yabancı forumlarda tartışılır durur,sonuçta ortak kanı dudasterdiin deriden hızlıca emilip kana karıştığı ve sistemik etki yaptığı sonucudur,üreticiler bunun topikla uygulanabilecek solüsyon versiyonun patentini bile yıllar önce aldılar,olurda tutarsa diye açık kapı bile bıraktılar ama olmuyor işte,eğer olsaydı zaten dünya üzerinde kellik diye bir şey kalmazdı,bunu hemen üretir pazarlamasını yaparlardı...
    minoxil örneği çok yanlış,elma ile armutu karıştırmayalım,minoxil topikal etki gösteren bir ilaç,kana çok az miktarda karışır,absorbsiyonu deri ile sınırlıdır,deri atarafından emilimi bile zor olduğu için alkol ve benzeri solüsyonlarla geçirgenliği artırılmaya çalışılır...

    Eyv reci abi.. Finas için topikal finas için ne diyorsun risk dutas kadar fazlamı sana bide 2 sorum var dutasın oral olarak saça iyi geldigi aşikar ama fda onayı almamasına yani faZ 1 i gecip 2de veya 3 te takılmıs sanrm buna ne diyosun çok ilginç degilmi? 3.sorumda progesyrond mu prolaktinmi bi çalışma var sence umutvericimi adını yanlıs yazmıs olblrm ama sen anlamısındır

    finasterdin topikal uygulaması zaten hiç yok,çoğu kişi bunu biliyor,finasterid için ulaşılması gereken konsantrasyon dudasteridden fazla,az bir miktar dudasterid dozu sistemik etki yapabiliyor ama finasteridde öyle değil daha yüksek doz gerekiyor,birde finasteridin emilimi daha kötü..
    dudasteridin faz 2,3 e takılmasının sebebi kanda kalıcı konsantrasyonlara ulaşılması,yan etki yaptığında bıraksan bile kandaki düzeyi düşmüyor,4,5 ay geçmesi gerekiyor,riskli yani,bu tür ilcaların az yanetki yapıyor gibi gösterilmesindeki sebeplerden biride bu,atıyorum 2000 denek var yüzde onu daha ilk iki hafta yanetki gördüğü için denek grubundan çıkartılıyor,dolayısıyla havuz daralıyor,bu araştırma sonuçları konusunda yanılmamak lazım,birde bu tür antiandrojenler yan etki yapacaklarsa eğer bunlar ilaç kullanımıyla birlikte ilk altı ayda ortaya çıkıyor,uzun dönemde yanetkiler azalıyor,yani aslında bu iyi bir şey değil bahsettiğimiz kalıcı yan etki ise eğer durum daha riskli hale geliyor..
    diğer bahsettiklerin kadınlarda etkli olacak yöntemler,erkeklere uyarlanmasını ben doğru bulmuyorum,zaten bu işin ilmide bunu desteklemiyor...














    www.sacekimisonuclari.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reciproc -- 29 Mart 2018; 19:48:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xplm


    quote:

    Orijinalden alıntı: Reciproc

    quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet192


    quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet192

    Arkadaslar 7. gün


    Hocam hafif var ama dikkat edersen olmuyor brn 2 gundur pek dikkat edemedim

    Ben bu ekimide beğendim yalnız ön taraf daha sık olabilirdi sanki,belkide çizgi çok uzun bu arkadaşta o yüzdendir ,aslında bir cetvel koyup ölçmek lazımön çizgi ortalama 15 cm iken sanki bu arkadaşta 18,20 falanmış gibi duruyor...
    Ekim yapan doktorun ismini yazabilirmisin kardeşim...

    Hocam sen saç konusunda baya bilgilisin sana bişey danışıcam. Bu hafta aniden şiddetli bir dökülme başladı. Normalde 70-80 civarı dökülürken 200 leri geçmeye başladı son birkaç gündür.
    Uzun zamandır Prozinc mor kutu şampuan kullanıyordum 1 aydır sebamed antihairloss a geçmiştim. Nizoralle aralıklı kullanıyordum. Birde geçen ay spora başlamıştım. Bişey daha yoğun olmayan 3-4 günlük stress yaşadım yine bu hafta ama bu kadar çabuk etkilemez heralde.. bunun dışında bi değişiklik olmadı hayatımda.dökülenlerin 3te2 si enseden. Bi fikrin varmı?

    evet bir fikrim var
    birincisi prozinc şampuanı bırakmak iyi olmamış,kepeği önleyen bir şampuan prozinc,saç deriniz bu şampuanlara alıştımı bırakınca çok saçınız dökülür,ben aslında bu tür şampuanlara karşı değilim,ben yıllardır clear şampuan kullanıyorum,benim saçlar otuz yaşıma kadar idare etti,hatta idare etmeyi bırak kel değildim diyelim ancak biraz seyrek duruyordu diyelim,bu kellik babamdan bana geçmesine rağmen onun saçları 25 te falan tamamen dökülmüştü,size garip gelebilir ama clear şampuanın bunda etkili olduğunu düşünüyorum,clear yada başka marka orası çok önemli değil,önemli olan eğer kafada kepek varsa kepeği önleyici bir şampuan kullanmak,hem sizde AGA olacak hemde kepek yirmi yaşında bile kel kalırsınız benden söylemesi,bazı kişiler saçlarında kepek olduğunu bile farketmez onuda söyleyeyim,tırnağında kafa derini kazıdığın zaman azda olsa bir şeyler geliyorsa o kepektir,kepek eşittir ölü saç derisi,bu tür şampuanlar içindeki kimyasallarla saç dersini soyucu etki gösterir,saç derisi tazelenir hava alır...
    spora başladığını söylüyorsun belki bu ihtimalde olabilir,spor yaparken kafan aşırı terliyorsa üç günde dökülecek saç bir günde dökülür,böyle bir şey varsa gözlemleyebilirsin..
    strestende olabilir,bazen stres mevsim değişikliği falan gibi sebeplerlede olur,şu an zaten tam mevsimi,ke adayı kardeşlerim şu sıra hazırlıklı olun,yaprak dökümü başlıyor
    AGA olan birinde saçlar dökülmek için en ufak bir neden arar,bu demek değildirki saçlar bir başladımı dökülmeye biranda bitecek,benim tepe bölgemden her gün en az yüz saç teli dökülürdü,100 de minimum rakamdı onuda söyleyeyim,otuz yaşına kadar saç doluydu kafam genede,bu konuda hemen panik yapmayın,babokerin 25 saç döngüsü olayı doğru ,bahsettiği ilaçları ben tavsiye etmemekle birlikte etkili olduğu doğrudur,bu 25 saç döngüsü olayı genede uzatılabilir,uzatılabileceğini bilimsel olarakta açıklayabilirm ama sonuçta saç gidecektir genetik ömrünü tamamlayınca orası başka ama bu genetik ömür sayısal bir tarihi ve rakamı belirtmiyor,yani nasılki insan ömrü uzatılabiliyor sağlıklı bir yaşam kalitesiyle bu saçlar içinde geçerli...


    www.sacekimisonuclari.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reciproc -- 29 Mart 2018; 19:48:36 >
  • reci hocam şampuanın etkisi yoktur. lütfen. o yoğun şampuanın saç derisinin altından köklere kadar nüfuz edebilmesi imkansızdır. bunun için kafa köpüklü saatlerce beklemek lazım ki hiç pratik değildir. bu nedenle şampuanlara boşuna para harcamayın. ne öldürür, ne oldurur..

    edit: şampuan sadece saç derisini temizler. dökülme deride yaşanan bozukluklardan vslerden değil bizzat kökün kendisinden dolayı olmaktadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E81FD3D -- 9 Eylül 2014; 19:52:18 >
  • Merhaba arkadaslar, aranizda Minoxidil kullanan varmi ve gercekten faydalimi. Bu konuda biraz bilgi verirmisizni lutfen ?
  • Değerli arkadaslar bir sorum olacak ekimin 21 günündeyim şok dökülme çok az oldu sağ şakakta nerdeyse olmadı ama malum 21 . Gün oldugu için ekim oldugu belli pzt günü okulumbaskıyor haftaya gitmesem 2. Hafta gitmek zorundayım haftayada saçlar dökülmezse bir hafta daha bekliycen yani ekimin 33. Günü okula gitmek zorundayım bu saçla (dökülmezse) gezmem insan içine cıkmam mümkün diil elimde seçenek var 1 toppik dökmek(sıcakta akar diye korkyrm) 2dermmatch sürmek(sitesine göre yagmur su vb hiç cıkmıyormus bu boya gibi bişi toz diil) 3 full şapka takmak ki bunu yapacaga benziyorum ne dersiniz ekimden 25 gün sonra toppik /dermmatch sürülürmü 32 gün sonra sürülür mü
  • 
Sayfa: önceki 14511452145314541455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.