Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (493. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.455.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktyoktay1
    kaldı ki bazı günlere 2 ekim yapıyorlar


    ekimin hayırlı ugurlu olsun.iyi yada kötü olmuş demeyeceğim. belki haddim bile değil. ama oktaycım sizler kendinizde söylüyorsunuz günde ikim yapılıyor orda diye bu ayşegül hanım neci ya allah aşkına ?? kendisinden klonlama mı yaptırdı ki iki ekimede girip bu kadar harikalar yaratıyor. kendisi illaki bir kişiye ekecek digerine eken kim ???? hadi siz şanslıymışsınız ekiminiz kendi adınıza güzel olmuş. ya olmasaydı. o zamanda diyecekmiydiniz kadın olsun hemşire olsun elleri az titrer doktordan daha başarılı olur diye. bırakın arkadaşlar bu tür düşünceleri. kendisi hadi diyelimki mükemmel ekim yapan birisi diyelimki kusursuz. diger ekimcisi kim ? uzmanlık alanı ne ? OLDUYA EKTİRDİNİZ SONUÇ KÖTÜ OLDU KİME VE NEREYE NASIL ŞİKAYET EDECEKSİNİZ BU İNSANLARI ÇOK MERAK EDİYORUM ? ŞİKAYET EDECEGİNİZ KURUM DEMEYECEKMİ SİZE YASAL OLMAYAN BİRYERDE EKİM YAPTIRMIŞSINIZ SİZDE ONLAR KADAR ZATEN SUÇLUSUNUZ. bakın arkadaşlar sizleri kötülemek üzerinize iftira atmak sizleri ezip birşeyler yapmaya çalışmak değildir bu. sadece gerçekler söylendiğinde sizlerinde bizlere hak verip doğru bu durumların hepsi var ama ben bile bile gittim ve mutlu oldum demeniz lazımdır. herkez muhakkak sizinle aynı olma durumu söz konusu değildir ve olmayanların öyle bir bedduasını alırsınız sülalenizden çıkar allah korusun. oraya gidecek vatandaşlar bu durumları bilerek kabul ederek gitsinler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aybarsım

    ZAFKA SORUM SANA: AYŞEGÜL HANIMA EKTİRDİM TAM 4 AY OLDU ÇIKAN SAÇ SAYISI ÇOK AZ İLK EKİLDİĞİNDE ÇOK SIKTI SAÇLARIM 4. AYDAN SONRA HİÇ SAÇ OLMAYAN YERDEN SAÇ ÇIKTIMI SENDE AMA ALTINI ÇİZİYORUM EKİM YAPILAN BÖLGEDE ŞU ANDA BOŞ YERLER VAR YANİ HİÇ SAÇ OLMAYAN DERİ OLAN YERLER BURDAN SAÇ ÇIKARMI TECRÜBELERİNE DAYANARAK CVP YAZ LÜTFEN.. YANİ BANA MORAL VERMEK İÇİN DEĞİL.. BU KONUDA BİLGİ VE TECRÜBESİ OLAN ARKADAŞLARDA CVP YAZARSA SEVİNİRİM..

    aelam aybars kardeşim..sana moral vermek için asla yanlış birşey yazmam.kisiden kişiye farklılık göstermekle birlikte ekimin en güzel en keyifli anı 4. ve 8 aylarıdırbu dönemde saçlar çıkmaya başlar.evet bende de hiç saç olmayan bölgelerde bu aylarda saç çıkışı oldu..bunu zaten sende görürsün..az daha sabır..
    saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: king...

    ben hakan mehmet ismail tanımam zefer bey . yasal olarak suç değilmidir hemşirelerin hastahane dışında biryerde ekim yapması ? hatta bir doktorun bile hastahane dışında ekim yapması yasal olarak suçmu ? bence bu tür tartışmalara bile gerek yok. bunu bilmek yeterli. yok doktor oymuş yok doktor buymuş :) bana ne beni ilgilendirmez ki kim ne olursa olsun. benim kızdıgım orada ki yazınızda yok doktorun eli titrermiş te hemşireninki titremezmiş yada daha az titreriş. bundan sonra ameliyat eden doktorlara da söyleyelim siz girmeyin hemşireniz girsin eli daha az titrer diye olurmu? allah korusun çok önemli bir durumunuz olur doktor gelmez yerine bir hemşire gönderir oprsyona o zaman o hastahaneyi yıkarsınız nasıl biryer burası diye. bırakın zafer bey bu tür şeyleri . örnek vermişsin yok atış talimi diye. o zaman bayanları da alsınlar askere ne güzel. elleri daha az titriyor attıklarını vururlar. erkeklerden daha becerilerya. adam yıllarca okusun diploma sahibi olsun bir konuda uzman olsun. stajyerligini görsün. tek dalda dahi olsa doktor olmak için A'dan z'ye mecburen işin özetlerini görsün ama bir hemşire liseyi bitirsin açsın bir yazana ohhh gelsin paralar iki tanede hasta ayarladımı siteye yazdırcak tamamdır. kaymak misali. kimseye çamur atmıyorum ben. zafer bey bana dürüstçe yaz ayşegül hanımlarla aranda sadece ektirdim bitti muhabbetimi var yoksa siteylen alakalı vs konuştunuzmu hiç ? yani diger ektiren site dışından bahsediyorum hastalarla nasıl iseler senledemi öyleler ? kendileri siteden haberdarlarmı ? madem dürüst birisin erkek gibi cevap ver deki böyle böyle.

    King kardeşim yasal prosedürü iyi biliyorsan biraz daha araştır bence. Yasaya göre saç ekimi yapacak olan doktor Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah olmalıdır yasal prosedürde böyledir. Ama türkiyede ve dünyada saç ekimi yapan çogu doktorun branşı başkadır yinede ekim yapabiliyorlar hatta estetik cerrahtan daha iyi ekim yapanlarda vardır. Örnegin hakan doganay branşı estetik cerrahmı ? degil pratisyendir, pratisyenligin estetik cerrahlıkla uzaktan yakından alakası yoktur. Ama yinede çok başarılı bir saç ekim uzmanıdır hakan hoca. Zaten tıpta saç ekim uzmanlıgı veya saç ekimi diye bir bölüm branş yoktur. Kim eli yatkınsa bu işi yapıyor.

    Bir yıldır okuduklarımı değerlendirerek söyleyeyim, doktorun ekim yaptıgı yerlerde bile yine işin büyük bir kısmını hemşireler yapıyor, ya alımı doktor yapıyordur ekimi hemşire ya alımı hemşire yapıyordur ekimi doktor yapıyordur, çogu yerde böyle bile degil genelde doktor gelip kontrol ediyor bir süre başında duruyor. Geçen gün hakan hocaya ekim yaptıran bir arkadaş yazmıştı alımı hemşire yaptı diye. Demekki eli yatkın hemşirelerde iş yapabiliyor. Bu iş nekadar ceraahi bir operasyon olarak görülsede el becerisi el sanatına baglı bir operasyon bence.

    Bende hemşireye ekim yaptırdım, hemşireye ekim yaptırmak demek merdiven altı yada steril olmayan koşullarda ucuz diye acemi olan bilinçsiz kişilere ekim yaptırmak demek degildir. Hemşirede olsa saç ekimi hastane ortamında yapılmalıdır. Benim ekimimde 4 hemşire tarafından hastane ortamında yaklaşık 12 saat süren bir ekim olmuştur. Ben hem işim hem bulundugum ilde olması sebebiyle, hem yaptıkları ekimler hoşuma gittigi için hemşireye ekim yaptırdım. Bugun 36. günüm ilerde saçlar çıkmaya başlayıncada foto atacagım.

    Ben hemşireye ektirdim diyede kimseye gidin hemşireye ektirin demem ama acemi bir doktora gitmektense bu işi uzun süredir yapan usta bir hemşireye yaptırmayı tercih ederim.
  • arkadaşlar valla tartışma oldugu icin kımseyede yardım edemıyoruz hep tartışma hep tartışma.lütfen rica edıyorum hep girip bakıyorum hep tartışma birbirimizi kırmıyalım artık.millet bu forumları bilgi almak icin geliyor kavga tartışma olan yerlerde bilgi olmaz biz bilgi alalım bilgimizi ve birikimlerimizi sunalım lütfen gelen forum üyeleri tartışmadan kacıp bilgilerini yazmakdan kacınıyor
    saygılar hürmetler
  • Merhaba arkadaşlar,
    Antalya saç ekim merkezinde saç ektireniniz oldu mu hiç, Antalya memorial de yapıyorlarmış ekimi. Herhangi bir fikri olan var mı.
  • su anda bu baslıgın 100. sayfasındayım son sayfaya geldigimde cok güzel yazılarım olacak sizlere.... Bu hafta ankarada sac ekim için görüşecegim , benim gibi gidecek konusacak arkadaslar abilerim varsa beraber gidelim daha detaylı konusuruz umarım birileri çıkar..
  • su anda sayfa 113 deyim. Arkadas ne bitmek bilmez konuymuş ama şu anda aysegül hanımın yeri hijyenik degil tartısmasındayım itsin cok güzel özet gecicem benden sonrakilere o sayfaları okutmamak boynumun borcu oldu artık illahlah ettim 113 sayfada bir çok şey gördüm, ben sadece şakak bölgesine (belki birazda üstlere ektircem ) Dar alanlara en iyi ekimi kim yapar bir türlü öğrenemedim yalnız abilerimin yaşı 30 üstü çok açık benim yaş 22 az açık var bu sebepten az açık olanlara makul bir fiyata kim iyi eker bilemedim hala. Bilen varsa bana yazsın çok sevinirim şu anda ocak ayındayım yılbasını geçtim geliyorum günümüze dogru
  • arkadaşlar shen min men kullanmayı düşünüyorum. ancak fazla bir bilgim yok.
    shen min men kullanan var mı?
    shen min men tüy şeklini almış kılları kalınlaştırmada etkili mi ve saç dökülmesini durduruyor mu?
    herhangi bir yan etkisi var mı?
    shen min men kullananlar bu ürün hakkında bilgi verebilir mi
  • e.sanchez meraba.ben ankaradayım.gecıcı geldım bende bıkac yerle gorusecegım.yarın mesela.sana nasıl ulaşabılırım.beraber gıderız uyarmı sana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ecomakli

    e.sanchez meraba.ben ankaradayım.gecıcı geldım bende bıkac yerle gorusecegım.yarın mesela.sana nasıl ulaşabılırım.beraber gıderız uyarmı sana

    hocam mesajınızı görmedim ne kadar süre ankaradasınız acaba ?
  • arkadaşlar çevre hastahanesi hakkında bilgisi olan varmı...........
  • Arkadaşlar merhaba,

    perşembe günü ektirdim. nerde nasıl kime ne kadara ektirdiğimi şimdilik yazmak istemiyorum. zaten yeterince bilgi kirliliği var ve reklam yapıyorum sanılmasın. (mesajla cevap verebilirim)

    karakter olarak çok meraklı ya da yaptığı işe çok özenen biri değilim malesef o yüzden elimde öncesinin detaylı bi fotosu yok pek. kusura bakmayın.

    4500 graft ekildi, 11 saat fln sürdü. bugün 4. güne girdim artık. Sizce ameliyat sonrası böyle bi vaziyetin sonrası nasıl olur? ameliyatı takip eden bi kaç gün sanırım saçların son haliyle ilgili ciddi ipuçları veriyor. siz çok daha tecrübelisiniz umarım iyi olmuştur :).

    Gün içinde ilk yıkamaya gidicem, görüntüde bariz bi değişiklik olursa eklerim yeni bir foto :)

    http://imageshack.us/photo/my-images/99/dhhci.jpg/
  • arkadaşlar bilen birisi yanıtlarsa sevinirim yani doktorların tavsiyesi nasıl onu ögrenmek istiyorum. ekim yapıldıktan sonra denize , havuza ne kadar süre girmek yasak?? mesela ekim merkezleri genelde hemen 1. ay sonunda normal hayatınıza tamamen döneceksiniz demiş ama deniz yada havuz gibi yerlere girilirse sakıncası varmı yokmu. malum yaz sezonundayız. ektirdikten sonra serinlemek isteyecegiz sizce bir zararı olurmu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: king...

    arkadaşlar bilen birisi yanıtlarsa sevinirim yani doktorların tavsiyesi nasıl onu ögrenmek istiyorum. ekim yapıldıktan sonra denize , havuza ne kadar süre girmek yasak?? mesela ekim merkezleri genelde hemen 1. ay sonunda normal hayatınıza tamamen döneceksiniz demiş ama deniz yada havuz gibi yerlere girilirse sakıncası varmı yokmu. malum yaz sezonundayız. ektirdikten sonra serinlemek isteyecegiz sizce bir zararı olurmu ?

    üç ay önce benim enseye bakıp sana şu kadar saç ekilmis, bu kadar dikilmis diye analizler yapan sen değilmiydin kardeşim ya!!:) Yakıştı mı şimdi bu soru sana:)
    Neyse soruna geçelim. sorunun net bir yaniti yok, çünkü iyileşme süreci kişiden kişiye değİsiyor. En kötü, yara bereler tam olarak geçince büyük güneslikli bir şapka ya da havuzdaysan bone takar girersin. Ben biraz önce denizden çıktım, saçlarımı kuruladım :)Sıkıntı yok;)
    Selamlar herkese!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar bir süredir bu konuyu takip etmeye çalışıyorum, Burada beni rahatsız eden şey, reklam yapandan çok reklam yapma konusunu bu kadar dile dolayıp hem bilgi hem de mesaj sayısı olarak kirlilik yapıp faydası olmayan bir tartışmaya girenlerin kapladığı mesaj alanları. Biri reklam yapıyorsa bunu sezen biri varsa kısa bi mesajla belirtir geçer. Gerçek yorum ve operasyon mesajlarını bulacam diye sayfa sayfa mesajları hatmetmek gerekiyor bazen. Biraz da kişinin kendisi araştırmalı herkese herşeye inanmamak gerekir. Çabası kendisi için olacak başkası için değil. O yüzden başkası adına cengaverliğe fazla kaptırmamak gerekir diye düşünyorum.Kimseyi kırmak için söylemiyorum, yanlış anlamazsınız umarım beni

    Tabi ki, mesaj kirliliği deyip rahatsız olduğum konuyla ilgili bir mesaj da ben yazayım niyetiyle yazmıyorum. Ben de saç ektirmeyi düşünüyorum. Ekim öncesi yazıyorum ki ektirdikten sonra damdan düşer gibi ben de şu x yere yaptırdım memnun kaldım diyerek inandırıcılığı ve faydası daha az olan bi intiba bırakmak istemeyip, ektirmek isteyenlere gerçek fikir verebilmek faydalı ve inandırıcılığı az şüphe götürür olabilmek için şimdiden giriyorum aranıza. İstanbul dışındayım İki yer arasında kaldım biri Estehair (memorial) diğeri saçekimitürkiye (Çevre hastanesi), ikisiyle de (Telf -mail ile)görüştüm estahaire ön muayene de oldum. Karar veremedim hangisine yaptırma konusunda. İkisiyle ilgili genelde olumlu şeyler duydum. Fikri olan varsa memnuniyetle beklerim. Saç ekiminden (temmuzda) sonra da tekrar görüşmek dileğiyle
  • arkadaşlar son durum resimlerim.özellikle taramadım ki doğal halinden yola çıkılıp bir fikir sahibi olunsun.şunuda belirtmekte fayda var.saçlar kolaylıkla taranıp ietenilen şekil verilebiliyor..

    [imagehttps://store.donanimhaber.com/3f/9b/c8/3f9bc8dd45a1e57414e306e7407a0ad0.jpg][/simage]







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafka -- 25 Haziran 2012; 16:05:10 >
  • Arkadaşlar merhaba yardımlarına ihtiyacım var,

    Saç ektirmek istiyorum ama paramın boşa gitmesinden endişeleniyorum.
    Antalya da oturduğum için Antalya'da ektirmek istiyorum.
    Hakan Doğanay cebime biraz tuzlu geldiği için yanaşmadım.
    Antalya Memorial ile görüştüm. Birgül Sevimdere diye bir doktor yapıyormuş ekimi.
    0,8 mm mi cm mi ne o kalınlıkta alet kullanılıyorlarmış,
    Resimlerimi falan gönderdim 2000-4000 arası ekim uçak falan dahil 4000 tl dediler.
    Ekim bir kaç gün sürüyormuş.
    Bana mail ile bir de slayt yollamışlar o slayttan bazı resimler ekliyorum.Sizce bunlar başarılı mı.
    http://e1206.hizliresim.com/y/t/8py0b.png
    http://e1206.hizliresim.com/y/t/8py1n.png
    http://e1206.hizliresim.com/y/t/8py34.png

    Teşekkürler
  • arkadaşlar sizlerle son kez resimlerimi paylaştım.ilk yazımdan bu yana iyi kötü bir katkım faydam olduysa ne mutlu bana..bu dakikadan sonra forumda bir işim kalmadı.dile kolay 16 aydır iyi kötü paylaşımlarda bulundum.güzel dostluklar arkadaşlıklar kurdum.iyi kötü tartışmalarımızda oldu güzel güzel geçindiğimiz zamanlarda.es kaza herhangi birine hakkım geçtiyse ben sonuna kadar helal ediyorum.
    umarım bundan sonrada güzel paylaşımlar olmaya devam eder.benim maksadım saç ekiminin illa çuvalla para gerektirmediğini,bu işi ekonomik olarakta yapan fiyat performans açısından yerlerin olduğunuda birebir tecrübelerimden yola çıkarak bu işi araştıran arkadaşlara göstermekti.birçok site araştırdım resimler inceledim.sonuç itibariyle 15 bin tlye saç nakli yaptırmış herhangi birinin sonuçlarından farklı bir sonuç olmadığını gözlemledim.(tabi bu benim görüşüm)bunuda kendimce savundum..parası olan tabiki en iyisine yaptırır ama türkiye şartlarında 3000 tl bile bazılarımız için büyük rakam.kaldıki 15bin araba parası...
    1.ekim mart 2011 4560 greft 2.ekim aralık 2011 2560 greft olmak üzere toplamda 7120 grefti istanbul estetica ayşegül sevinç ve ekibine ektirdim.saç ekimi öncesi ve sonrası kesinlikle herhangi bir ilaç kullanmadım.5 seans prp yaptırdım.bir dönem dermaroller kullandım.şampuan olarak elime ne geçtiyse onu kullandım.başkada hiçbir yan uygulamam olmadı.sonuç olarak ben memnunum.beni ziyadesiyle karşıladı.çevremden gelen tepkiler son derece olumlu.
    saçlarımı bir iki ay daha uzatıp senelerin acısını çıkarmak istiyorum.darısı tüm saç sorunu olan arkadaşlarımın başına..
    bu foruma son yazımdır.bundan sonra nadirde olsa forumu uzaktan takip ederim ama asla müdahil olmam.aylar sonra saçımın son durumunu merak eden olursa mail adresim zaferada34@hotmail.com.

    arkadaşlar kendinize çok iyi bakın.umarım herkes bir şekilde en kısa zamanda saçsızlık sorunundan kurtulur..
    Allah,a emanet olun
    saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafka -- 25 Haziran 2012; 17:48:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zafka

    arkadaşlar son durum resimlerim.özellikle taramadım ki doğal halinden yola çıkılıp bir fikir sahibi olunsun.şunuda belirtmekte fayda var.saçlar kolaylıkla taranıp ietenilen şekil verilebiliyor..

    [imagehttps://store.donanimhaber.com/3f/9b/c8/3f9bc8dd45a1e57414e306e7407a0ad0.jpg][/simage]






    tüm bilgi ve fotograflar icin cok tessekkurler arkadas.
    Evet, darisi kelin basina ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zafka





    quote:

    Orijinalden alıntı: zeus79

    zefer bey bir tanede üst tepeden nasıl gözüküyor atsaydında sonra veda etseydin keşke : ) sokakta atmışsın mesela üst tepeden nasıl duruyor arkadan nasıldır gösteren ayrıntılı olsaydı. diger türlü hep görümüştük zaten yandan ve önden. ikinci ekimden sonraki halinin yani farkını görmüş olurduk.

    sevgili zeus arkdaşım şimdi bazı konularda biraz bilgi sahibi olmak herkonuda bilmek demek degildir. zaten öyle olsaydık emin ol şuan sana nokta atışı yapar gibi sitede kim yalan konuşuyor kim dogru söylüyor yada hangi ekim merkezi gerçekten profosyonel ve 1. sırada söyleyebilmek sanırım çok basit olurdu. fakat şu var birisi 7. günde kabuklarınız bitmiş olcak derken diger ekim merkezi 15. güne kadar kendisi dökülür diyebiliyor. yani hepsinin yöntemleri ayrı o yüzden sordum ki sizler ektirdikten kaç ay sonra denize yada havuza girebildiniz diye. sakıncası varmıdır bilmek istedim. googlede aratıp ekim merkezlerinin bu konuda sitelerindeki yazdıklarına bakarsan hepsi farklı birşey söylemiş bende merak ettim ve sordum. belkide aynı soruyu sormamış ama aklında olan arkadaşlar vardır onlarada yardımcı olur bu soru. teşekkürler yanıtın için de ayrıca
  • 
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.