Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (466. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.456.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmet1414

    bu bolgeden ne kadar greft aldırmam lazım ne kadara mal olur



    bence sizden 2000 2500 maksmimum alınır ve ekilen bölgede de tatmin edici bir görüntü oluşmaz.. ancak dar bir alana sk bir ekimle doğal bir görüntü elde edileblir yoksa çim adam görüntüsü oluşması riski yüksek..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ronahizinar


    quote:

    Orijinalden alıntı: murii.34

    Arkadaşlar ekim mevzumu ve başımdan geçenleri anlatacağım..

    mecidiyeköy çevre hastanesiyle ilk tanısmam 2 yıl önceydi.. daha evvelde geçirdiğim zor bir operasyonum ardından burada saç ekimide yapıldığına şahit oldum o kadar çok talep giren çıkan ektiren vardıki gözümle gördüğüm için burayı not aldım çünkü dökülmüş bölgem çok yoktu sadece yanlarımda açılmarım vardı vs..... nitekim zamanım gelmiş dökğlmelerim çoğaldı ve zaman içinde gidip konuşmaya karar verdim geçen sene ocak ayında fatoş can ile görüştüm.. bana saçlarımın ekime ihtiyacı olmadığını söyledi fakat saçlarım yavaş yavaş seyrelip dökülüyordu..

    bu yıl orada geçireceğim ufak bi operasyonum vardı dedimki saçıda aradan çıkarayım.. tabii bu arada ensar,boğaziçi,estehair,esteworld ve öneri üzerine birkaç yer ilede görüşmelerim oldu ve eski görüşmelerimide göz önünde bulundurararak çevreye karar verdim.. derken randevum 10.05.2012 sabah saat 9'a idi..

    2000-2500 greft için toplam 3000tlye anlaşmıştık.....vs..

    evvelinde küçük bir operasyonun ardından ekime girdik.. iğnelerim vuruldu, uyusturuldum, alım yapıldı greftler petrilere konuldu çizgi çizildi,yemek arası geldi geçti ve kanal açılarak ekimim yapıldı....hemşireler çoook iyiydi öncesinde yaşadığım anestezi ile yapılan oprs. ardından bana çok destek oldular sağolsunlar..ben kendimde diildim ama haberleri vardır,söylenmiştir:) hepsinin ellerine kollarına sağlık arzu,derya,döndü,ebru hanım.. süpper iş çıkardılar cidden.. yıkamaya gittiğimde bile tekrar tekrar muhteşem bir şekilde bakıyorlar nasıl olmus diye....ok sık oldu çünkü..ilk iğneler yapılırken çok zorlandım yukarda Allah var..zaten sıkıntılıydım, ama uyuştuktan sonra alışıyosun ve ben iğneden çok korkmama rağmen biraz gerildim ve oldu bitti sonucunda korkmaya gerek yokmuş..)

    sonuç olarak çoook sık olarak 2160 greft ekildi, odama geçtim hemşireler, koordinatör, doktor vs herkes ziyaret etti odamı :) hatta kemal abide biraz yanımdaki refaakatçi yatağında yattı muhabbet ettik sakinleştirdi adam beni sağolsun:)) odada ilk gün valide vardı ara ara açtık klimayı fakat ertesi gün gece gündüz hiç kapamadım, ziyaretçilerim arkdaslarım geldiğinde kapadım birtek ,yemek yerken dahi açıktı şişme olmasın diye açık kalmasını söylediler..

    sonuç olarak 20.05.2012 pazar günü son yıkmam olana kadar herbirini tekrar göreceğim.. bu bakii kalır çünkü her ne kadarda para verip yaptırdıysam bile öyle zanaatkarların her zaman desteklenmesi gerekli..

    FORUM KONU BAŞLIĞI en iyi saç ekim merkezi neresidir ise araştırmalarım sonucundan benim cevabım;

    1- çevre hastanesi doktor asu hanım koordinatörü gözde hanım ekimi yapan hemşireler arzu,derya,döndü,ebru hanımı öneririm. düşünüyorsanız size referans olabilirim..

    2- hakan doğanay paranız varsa gidin derim örneği ise kafadarr serkan arkadaşımız.. ekiminden öncesine kadar takip ettim..

    3-yine araştırmalarım sonucu istanbul okmeydanı memorial hastanesi estehair güzel karşıladılar..muhabbetimiz felan iyiydi ve bir kişi gördüm oprs. geçirmiş.. durumu iyiydi yüzü gülüyordu amcamın..


    Arkadaşlar çok şeyler yazıp ortamı karıştırmaya, bulanıklaştırmaya gerek yok başımdan geçen bunlar gerçekler bunlar.......isteyen olursa özelden resim gönderirim...

    tecrübelerimi ekim yaptıracak ve yaptırmıs olan arkdaşlarla herzaman paylaşabilirim..
    sizlerede sorularım olacaktır, Allah 'ım hepimize sağlık & sihhat versin herkese hayırlı günler diliyorum.. sükunetle her işiniz olucaktır hayırlısıyla, dikkat edin kendinize..

    saygılar sevgiler..

    Sen bi 3 ay damgali kafayla gez bakalim 3 ay sonrada bakalim boyle konusacanmi. Ben 3 ay once orda yaptirdim ve doktor olarak kimse yoktu. Demekki bizim yazilarimizi okuyup biraz ozen gostermisler.

    Sen daha yeni yaptirdin. Daha saclarin cikmamis. Ne diye simdiden basladin reklama? Birak bi saclarin ciksin. Memnun kalirsan tavsiye et. Benim 3 ay oldu. Daha kimseye tavsiye etmiyorum. Umarim saclarin istedigin gibi olur kardesim.

    Ne reklamı birader? adı üstünde yaşadıklarımı başımdan geçenleri anlattım banane kim nerede ne yaptırırsa yaptırsın ister çıksın ister çıkmasın sen kaç yaşındasın kafanda gram saç yok konuşuyosun kötülüyosun damgalı vs. seklinde.. BENİ KÖTÜLÜYOSUN BAK GÖRÜRSÜN KAFANDA SAÇ ÇIKMICAK DİYE SENDE YOK DİYE BENDEDEMİ OLMAMASI GEREK? ORADA GÜNDE 5-6 KİŞİ EKİM YAPTIRIYOR YARIN 3 TANE SAÇ AMELİYATLARI VAR..!!! orada kötüsünüde gördüm merak etme sen 2inci gelenide gördüm 3üncü kez sıklaştırmaya gelenide vs.

    benim saçlarımı ve ekim yapılan bölgeyi gördünmüde ön yargılı konusuyorsun ordan?

    ben senin halini gördüm ve inan çok acıdım yazık günah mahvolmuşsun Allah acil sifa verir umarım ama şu da saçına ne kadar iyi baktın kaçınılması gereken hareketlerden vs kaçındınmı bunları göz önünde bulundur..

    ne adamlar var dün bi eleman vardı ekim yaptırdı bugün ayaklanmıs istanbulu dolaşıcam diyo yat dinlen lan ne istanbulu? seyahatemi geldin sen? sende o arkadas gibi olabilirsin o yüzden sağlığına beslenmene dikkat etmemis olabilirsin demem oki hastane neresi olursa olsun önce kendine dikkat edicen ve AĞIZINDAN ÇIKANLARA KARDEŞ OK?
  • iki yer fiyat verdi 5000 greft ekilir diye birisi 6.000 tl dedi diğeride 4000 tl olur dedi
  • Hadi len ordan derken birader
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yok123

    quote:

    Orijinalden alıntı: yuksel-b

    o zaman şu iyidir diyorum müsadenle iyi dinlesin bazı algılayamayan arkadaşlar hepsini kötülüyor falan değilim ben:

    1- dr zekeriya kul.
    2- dr erkan demirsoy
    3- dr gür



    bunlar No touch teknik saç ekimi;Türkçeye “ kökün canlı kısmına dokunmadan direk ekim” olarak çevrilebilen yöntemi kullanarak ekim yapıyorlar.. mikromotor kullanmıyorlar.. ben bunları öneriyorum.. özellikle hlc klinik ve muttalip keser adını söylemedim çünkü burda iftiracı bir arkadaşım çevre hastanesinin reklamını yaptığı için bana buraların reklamını yapıyorum diye iftira atmıştı..











    benim için tekniği değil ne kadar yoğun sık saç ekebilir para da problem deil


    ya işte mesele bu canım kardeşim klasik yöntemler cm2 başına en fazla 35 greft ekilirken bu saydığım yöntemle 100 greft bile ekilebiliyor kişinin istediğine bağlı yani..

    benim kafama takılan şey benim ensemden 6000 greft alınabilirmiş çoğu yer 6000 grefti 2 günde yani 2 seansta ekebilirim diyor fiyatta ortalama greft başı 1tl şimdi sorum şu klasik yöntemle veya senin dediğin yöntemle 6000 greft ekilince ne fark edicek sonuçta greft sayısı aynı ve çoğu doktor bütün greftlerin resmini çekerim 6000 olduğunu ıspatlarım diyor ve garanti belgesi veririm ektiğim bütün saçların çıkacağına diyor her neyse fazla kafasını bulandırmıyayım kimsenin dediğin yöntemin bana ne avantajı olur sorum budur ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: derman55








    Bir yıla yakındır saç ekimi için araştırma yapıyordum. Çok hastane doktorla görüşmem oldu, forumuda uzun zamandır takip ediyorum. Sonunda kararımı verdim bulundugum ilde özel bir hastanede 3 hemşire 1 yardımcı eleman tarafından P.tesi günü ekimim yapılacak. Donör alanından En az 3 bin greft çıkabilecegi söylendi artık fazlasıda ne çıkarsa ekecekler. 1 seans PRP ve ekim ücreti olarak 2750 tl (ilaç losyonlar dahil) anlaştık. Ekim öncesi ve sonrafı fotolar tatmin ediciydi istenilmesi halinde ekim yapılan kişilerle yüz yüze görüştüştürebileceklerini yıkamaya gelenlerle görüşme yapabilecegim söylendi ama fotolar tatmin edici ve inandırıcı geldigi için gerek duymadım. Bugun bir seans PRP yapıldı P.tesi sabah 8 de ekimim yapılacak. Yaklaşık 8 9 saatlik bir operasyon olacak ekim sonrasıda yıkamaların hastanede yada istenilmesi halinde gelip evde yapabilecekleri söylendi. Düzenli olarak fotolarımı paylaşacagım. Şuan ekim yapan kişi veya hastane ismini açıklamıyorum sonuç iyi çıkması halinde tavsiye kötü çıkması halinde uyarıda bulunacagım.

    Belki biraz risk aldım ,Neden gidip hemşireye ektiriyorsun diyenler olabilir, çogu yerde doktorla bile görüşülse ekimi yapan genelde hemşirelerdir. Hem fiyat olarak hem bulundugum şehir oldugu hemde yapılan ekimlerin tatmin edici olması gösterilen ilgi alaka beni tatmin etti. Kafamda hiç bir soru işareti yoktur güzel bir ekim olacagını memnun edecegini düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yok123

    quote:

    Orijinalden alıntı: yuksel-b

    o zaman şu iyidir diyorum müsadenle iyi dinlesin bazı algılayamayan arkadaşlar hepsini kötülüyor falan değilim ben:

    1- dr zekeriya kul.
    2- dr erkan demirsoy
    3- dr gür



    bunlar No touch teknik saç ekimi;Türkçeye “ kökün canlı kısmına dokunmadan direk ekim” olarak çevrilebilen yöntemi kullanarak ekim yapıyorlar.. mikromotor kullanmıyorlar.. ben bunları öneriyorum.. özellikle hlc klinik ve muttalip keser adını söylemedim çünkü burda iftiracı bir arkadaşım çevre hastanesinin reklamını yaptığı için bana buraların reklamını yapıyorum diye iftira atmıştı..











    benim için tekniği değil ne kadar yoğun sık saç ekebilir para da problem deil


    ya işte mesele bu canım kardeşim klasik yöntemler cm2 başına en fazla 35 greft ekilirken bu saydığım yöntemle 100 greft bile ekilebiliyor kişinin istediğine bağlı yani..

    Cm2 başına 100 grefti nerenden aldırıp ektirmeyi düşünüyorsun dostum?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murii.34

    quote:

    Orijinalden alıntı: ronahizinar


    quote:

    Orijinalden alıntı: murii.34

    Arkadaşlar ekim mevzumu ve başımdan geçenleri anlatacağım..

    mecidiyeköy çevre hastanesiyle ilk tanısmam 2 yıl önceydi.. daha evvelde geçirdiğim zor bir operasyonum ardından burada saç ekimide yapıldığına şahit oldum o kadar çok talep giren çıkan ektiren vardıki gözümle gördüğüm için burayı not aldım çünkü dökülmüş bölgem çok yoktu sadece yanlarımda açılmarım vardı vs..... nitekim zamanım gelmiş dökğlmelerim çoğaldı ve zaman içinde gidip konuşmaya karar verdim geçen sene ocak ayında fatoş can ile görüştüm.. bana saçlarımın ekime ihtiyacı olmadığını söyledi fakat saçlarım yavaş yavaş seyrelip dökülüyordu..

    bu yıl orada geçireceğim ufak bi operasyonum vardı dedimki saçıda aradan çıkarayım.. tabii bu arada ensar,boğaziçi,estehair,esteworld ve öneri üzerine birkaç yer ilede görüşmelerim oldu ve eski görüşmelerimide göz önünde bulundurararak çevreye karar verdim.. derken randevum 10.05.2012 sabah saat 9'a idi..

    2000-2500 greft için toplam 3000tlye anlaşmıştık.....vs..

    evvelinde küçük bir operasyonun ardından ekime girdik.. iğnelerim vuruldu, uyusturuldum, alım yapıldı greftler petrilere konuldu çizgi çizildi,yemek arası geldi geçti ve kanal açılarak ekimim yapıldı....hemşireler çoook iyiydi öncesinde yaşadığım anestezi ile yapılan oprs. ardından bana çok destek oldular sağolsunlar..ben kendimde diildim ama haberleri vardır,söylenmiştir:) hepsinin ellerine kollarına sağlık arzu,derya,döndü,ebru hanım.. süpper iş çıkardılar cidden.. yıkamaya gittiğimde bile tekrar tekrar muhteşem bir şekilde bakıyorlar nasıl olmus diye....ok sık oldu çünkü..ilk iğneler yapılırken çok zorlandım yukarda Allah var..zaten sıkıntılıydım, ama uyuştuktan sonra alışıyosun ve ben iğneden çok korkmama rağmen biraz gerildim ve oldu bitti sonucunda korkmaya gerek yokmuş..)

    sonuç olarak çoook sık olarak 2160 greft ekildi, odama geçtim hemşireler, koordinatör, doktor vs herkes ziyaret etti odamı :) hatta kemal abide biraz yanımdaki refaakatçi yatağında yattı muhabbet ettik sakinleştirdi adam beni sağolsun:)) odada ilk gün valide vardı ara ara açtık klimayı fakat ertesi gün gece gündüz hiç kapamadım, ziyaretçilerim arkdaslarım geldiğinde kapadım birtek ,yemek yerken dahi açıktı şişme olmasın diye açık kalmasını söylediler..

    sonuç olarak 20.05.2012 pazar günü son yıkmam olana kadar herbirini tekrar göreceğim.. bu bakii kalır çünkü her ne kadarda para verip yaptırdıysam bile öyle zanaatkarların her zaman desteklenmesi gerekli..

    FORUM KONU BAŞLIĞI en iyi saç ekim merkezi neresidir ise araştırmalarım sonucundan benim cevabım;

    1- çevre hastanesi doktor asu hanım koordinatörü gözde hanım ekimi yapan hemşireler arzu,derya,döndü,ebru hanımı öneririm. düşünüyorsanız size referans olabilirim..

    2- hakan doğanay paranız varsa gidin derim örneği ise kafadarr serkan arkadaşımız.. ekiminden öncesine kadar takip ettim..

    3-yine araştırmalarım sonucu istanbul okmeydanı memorial hastanesi estehair güzel karşıladılar..muhabbetimiz felan iyiydi ve bir kişi gördüm oprs. geçirmiş.. durumu iyiydi yüzü gülüyordu amcamın..


    Arkadaşlar çok şeyler yazıp ortamı karıştırmaya, bulanıklaştırmaya gerek yok başımdan geçen bunlar gerçekler bunlar.......isteyen olursa özelden resim gönderirim...

    tecrübelerimi ekim yaptıracak ve yaptırmıs olan arkdaşlarla herzaman paylaşabilirim..
    sizlerede sorularım olacaktır, Allah 'ım hepimize sağlık & sihhat versin herkese hayırlı günler diliyorum.. sükunetle her işiniz olucaktır hayırlısıyla, dikkat edin kendinize..

    saygılar sevgiler..

    Sen bi 3 ay damgali kafayla gez bakalim 3 ay sonrada bakalim boyle konusacanmi. Ben 3 ay once orda yaptirdim ve doktor olarak kimse yoktu. Demekki bizim yazilarimizi okuyup biraz ozen gostermisler.

    Sen daha yeni yaptirdin. Daha saclarin cikmamis. Ne diye simdiden basladin reklama? Birak bi saclarin ciksin. Memnun kalirsan tavsiye et. Benim 3 ay oldu. Daha kimseye tavsiye etmiyorum. Umarim saclarin istedigin gibi olur kardesim.

    Ne reklamı birader? adı üstünde yaşadıklarımı başımdan geçenleri anlattım banane kim nerede ne yaptırırsa yaptırsın ister çıksın ister çıkmasın sen kaç yaşındasın kafanda gram saç yok konuşuyosun kötülüyosun damgalı vs. seklinde.. BENİ KÖTÜLÜYOSUN BAK GÖRÜRSÜN KAFANDA SAÇ ÇIKMICAK DİYE SENDE YOK DİYE BENDEDEMİ OLMAMASI GEREK? ORADA GÜNDE 5-6 KİŞİ EKİM YAPTIRIYOR YARIN 3 TANE SAÇ AMELİYATLARI VAR..!!! orada kötüsünüde gördüm merak etme sen 2inci gelenide gördüm 3üncü kez sıklaştırmaya gelenide vs.

    benim saçlarımı ve ekim yapılan bölgeyi gördünmüde ön yargılı konusuyorsun ordan?

    ben senin halini gördüm ve inan çok acıdım yazık günah mahvolmuşsun Allah acil sifa verir umarım ama şu da saçına ne kadar iyi baktın kaçınılması gereken hareketlerden vs kaçındınmı bunları göz önünde bulundur..

    ne adamlar var dün bi eleman vardı ekim yaptırdı bugün ayaklanmıs istanbulu dolaşıcam diyo yat dinlen lan ne istanbulu? seyahatemi geldin sen? sende o arkadas gibi olabilirsin o yüzden sağlığına beslenmene dikkat etmemis olabilirsin demem oki hastane neresi olursa olsun önce kendine dikkat edicen ve AĞIZINDAN ÇIKANLARA KARDEŞ OK?

    Daha 1 hafta olmus saclari ekmissin. Masallahin var. Benim saclarimin iyi yada kotu olduguna sen dahil kimse simdilik birsey diyemez. Daha 3.ayda. Sana verdikleri kagidi okursan anlarsin. 3.aydan itibaren yavas yavas cikmaya basliyorlar. 6 aydan oncede ekenler guzel ekmis diyemem. Kotuleyememde. Orda gunde 5-6 kisinin yaptirdigini bende gordum. Onceki yazilarimi okursan yazdigimida gorursun. Orda gordugun ilgi alaka ile orasi 1 numara diyip insanlari yaniltamazsin. Saclarin ciksin. Cekersin resimleri paylasirsin, millet kendisi karar verir iyimi degilmi diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muri , yazdiklarina dikkat et. Ben senin gibi zavallilar acisin diye resim eklemedim. 3. Aydaki durum diye ekledim. Senin gibi yeni yaptiranlar 3 ay sonraki halini bilsin diye. Birde benden aylar once yaptiranlarin fikrini almak istedim. Sende cek resimlerinide gorelim.

    Cevre hastanesinde hangi doktor sana ekim yapti? Doktor varsa bile gelip durumuna bakip gitmistir. Herseyi hemsireler ve hastabakicilar yapiyor. Butun ekim yerleri hastasini iyi karsilar. Cunku para kazaniyorlar senden.

    Ikinci defa ucuncu defa yaptirmaya gelen var diyorsun. Git ekim yapan butun yerlere. Hepsinde durum ayni. Herkesin kafasinda 2 tel kil cikinca mutlu oluyor yeniden ekime gidiyor. Cim adammi olmus, umrunda degil. Yeterki keli kapansin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar daha 2 gün önce ekim yaptırdım bugün ilk kez yıkadım ekim yaptırıp tecrübesi olan arkaşlar siz gördüğünüz bu alan
    da kaç tel saç vardır tahminen öğrenmek istiyorum tepemde hiç saç yok 2 seansta geri kalanını yapacaklar bu ilk seans cevaplarsanız sevinirim

  • @yasin akbas

    lutfen bu ekimi size yapan merkezin adını soyleyin de insanlar bilsin gitmesin bu forum tarihinde gordugum en kotu ekim sonrası fotografı.kafa derisi zedelenmis gozukuyor artı o kadar seyrek ekilmiş ki zoom yapmadan sayılcak durumda kanallar.tek kelime ile yazık gunah.bu ekimi yapan merkez ifşa olsun ki bu forumdan allah kimsenin basına boyle bir ekim vermesin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasin akbaş

    Selam arkadaşlar daha 2 gün önce ekim yaptırdım bugün ilk kez yıkadım ekim yaptırıp tecrübesi olan arkaşlar siz gördüğünüz bu alan
    da kaç tel saç vardır tahminen öğrenmek istiyorum tepemde hiç saç yok 2 seansta geri kalanını yapacaklar bu ilk seans cevaplarsanız sevinirim



    Gecmis olsun. 2000-2500 vardir tahminim. Ikinci seansi ne zaman yapacan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: californiadream

    @yasin akbas

    lutfen bu ekimi size yapan merkezin adını soyleyin de insanlar bilsin gitmesin bu forum tarihinde gordugum en kotu ekim....

    Bence ön cizgiyi guzel yapmislar. Cizgi gibi durmaz. Ben begendim ekimi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rnhznr -- 18 Mayıs 2012; 23:24:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasin Akbaş hayırlısı olsun umarım sonuçlar senin için tatmin edici olur,
    kaç tane vardır bilmiyorum ama en ön çizgide ilk sıradaki ekilenler için söylüyorum neden o kadar tek tek ve seyrek olmuşlar anlamadım, ortalama 15-20 cm lik alana en ön çizgide 30 tane gibi iz görünüyor, tırtıklı çizgi olsun diye öyle yaptılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: setr

    Yasin Akbaş hayırlısı olsun umarım sonuçlar senin için tatmin edici olur,
    kaç tane vardır bilmiyorum ama en ön çizgide ilk sıradaki ekilenler için söylüyorum neden o kadar tek tek ve seyrek olmuşlar anlamadım, ortalama 15-20 cm lik alana en ön çizgide 30 tane gibi iz görünüyor, tırtıklı çizgi olsun diye öyle yaptılar.


    Benimkinde ön cizgiyi cok sık yapmislar. Cizgi gibi duruyor. Goren hemen soruyor. Niye cizgi gibi duruyor saclarin? Bence uzayinca cok dogal duracak arkadasin saclari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ronahizinar iyi diyorsunda bu dediğin şimdi için doğru olabilir, ileride uzadığında seyreklik sanki sıkıntı olur, ön çizgide ne kadar sık önden bakıldığında o kadar az kel görüntü bence, gerçi sende ektiren birisin benim hariçten gazel okumak gibi oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuksel-b

    o zaman şu iyidir diyorum müsadenle iyi dinlesin bazı algılayamayan arkadaşlar hepsini kötülüyor falan değilim ben:

    1- dr zekeriya kul.
    2- dr erkan demirsoy
    3- dr gür



    bunlar No touch teknik saç ekimi;Türkçeye “ kökün canlı kısmına dokunmadan direk ekim” olarak çevrilebilen yöntemi kullanarak ekim yapıyorlar.. mikromotor kullanmıyorlar.. ben bunları öneriyorum.. özellikle hlc klinik ve muttalip keser adını söylemedim çünkü burda iftiracı bir arkadaşım çevre hastanesinin reklamını yaptığı için bana buraların reklamını yapıyorum diye iftira atmıştı..











    benim için tekniği değil ne kadar yoğun sık saç ekebilir para da problem deil


    arkadaş bence biraz daha iyi araştır derim, yukarıda ismini verdiğin 3 doktor da mikromotor kullanıyor
  • Arkadaşlar cevaplar için çok sağolun fakat benim ekim yapılan bölgede tek tel bile yoktu ve tepemde şuan bomboş 2.seansı 4-5
    sonra yapacaklar 2500 greft konuştuk ama yetmezse 150 göğüs kılı dediler zaten ense yetmiyor gibi en kötü saç derisi diyen arkadaşım o gördüklerin pıhtılaşmış kan lekeleridir ilk yıkamyı ben yaptım beceredim sanırım fazla zedelenmesin diye uğraşmadım sonraki günlrde çıkacak inşAllah



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin akbaş -- 19 Mayıs 2012; 0:14:20 >
  • Biraz once yanimdan biri gecti. Adamin ön üst tarafi siyah, sacinin arkasi biraz dökülmüs, biraz beyazlamis igrenc duruyordu. Bizimde 5-10 sene sonraki halimiz öyle olacaksa hapi yuttuk arkadaslar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rnhznr -- 19 Mayıs 2012; 4:12:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam aleykum millet ektirdim 26 gun oluyor,, cok az døkulme var simdiyece,, yani sok døkulme dedikleri,,, asagi yokari tutmayan 20 køk døkuldu,, yani benim zanettime gøre tutmayan køkler,, uzun ve køku beyaz ve yagli gørunuyordu,,, sok døkulme dedikleri uzun ve kirik gibi gørunuyor,,, ve køkde beyaz yag gørunmuyor,, kafam biraz kepeklendi,,, size tavsiyem benpentol yagi kulanmayin,, sacece su ve hafif bebek sampuani kulanin ben 3000 tane ektirdim,,, sabirla bekliyorum,,, su sok døkulmeyi tam anlamadim yani sac teli tip olarak nasil gørundunu,, bana yardimci olacak kardesler varsa bana yazsin ,veya resim koysunlar,, cunku ,, 2 cesit sac døkuluyor,, biri asagi yokari bir santim ve køkde biraz beyaz yag gibi bise var,, øvur døkulmede,, sadece siyah sa c ,, ve ayni øvuru gibi,, t ye benziyorlar,, yani kirik gibi ,,,,,, selam millet
  • 
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.