Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.454.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Değerli Arkadaşlar,
    Bu sayfada saç nakil merkezleri, yöntemleri, fiyatları, hizmetleri, saç nakili yaptırmış ya da yaptıracak olanların soruları ve her türlü sorunları tartışılmaktadır. En iyi saç ekim merkezi neresidir? sorusunun bildiğiniz gibi herkesce kabul görebilecek bir cevabı yoktur. Ancak hem araştırmaya sevk etmesi hem de yıllardır alışılagelmiş bir başlık olması nedeniyle dokunulmayacaktır. Uzun yıllar beraber yavaş yavaş oluşturduğumuz bu müthiş bilgi birikimi ilerleyen zamanlarda sistematik bir şekilde sayfamızın ilk mesajına aktarılacaklar. İsteyen üyelerimizin öncesi ve sonrası fotoğrafları yine ilk sayfadan verilecektir. Ayrıca saç dökülmesini durdurmak için yaptığımız saçma yatırımlar ve aslında bilimin ışığında yapmamız gerekenler genç kardeşlerimize birer rehber niteliğinde olacaktır. Değerli görüş ve önerilerinizi her zaman iletebilirsiniz. Sağlıklı ve bol saçlı günler dilerim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    lacoste_34 , canivolki bu mesajı paylaştı
  • Bahsettiğiniz hanımın biyografisine baktım zaten 1983 yılında doğmuş , 20 yıldır tecrübeli demişsiniz..1995'den öte yapması lazım bu işi..Yani 12 yaşında saç ekmeye başlamış..12 yaşımızda bizler beslenme çantamızla ilkokul 5.sınıfa gidiyorduk.Böyle gelip sallıyorsunuz şu kadar deneyim bu kadar tecrübe , kendinizi rezil ediyorsunuz.Böyle yalanlarla komik oluyorsunuz gerçekten.Web sitesinde de 1999'dan beri profesyonel yaptığını söylüyor , o da 16 yaş eder..Lütfen forumu bu tür komik reklamlara maruz bırakmayın da , insanlar gerçekten faydalansın.
    Ben de araştırmayı çok sevdiğim için abim için çok araştırdım makina mühendisliği okuduğum için kafa hep sayısal çalışıyor. Bir çok popüler merkezlerle görüşmeye gittik pahalıysa iyidir mantığıyla ama öyle hiç değil kandırmak için nasıl palavralar atıyorlar inanamazsın bir de bu merkezler öyle küçük yerler de değil milyonlarca lira yatırım yapmış yerler... Herkes kendisini övmek için diğer yöntemleri kötülüyor. Bizim teknik süper diğerleri şöyle kötü böyle kötü ama hep yalan dolan bolcana yabancı kaynak araştırmasam ben de inanırdım.

    Sonra gazetedeki listeyi buldum oradakilerle görüştüm ve hiç palavra atmadan gerçekçi yaklaşım sergilediler ve şansıma orada saç ektiren 2 kişi vardı oyüzden ikna oldum ve saçlarımı ektirdim. Saç ektirmeyi düşünenlerin iyicene

    Şu listedeki saç ekim merkezlerini incelersen daha iyi olabilir.https://eniyi-haber.com/en-iyi-sac-ekim-merkezi-fiyatlari/

    ÖNEMLİ BİLGİLER
    -Şuraya da kimsenin aklı bulanmaması için önemli bilgiyi yazayım. Hatta kendiniz de araştırın DHI mucize falan değil olay saç ekimi yapan kişide bitiyor. Saçı iyi eken kişinin ekilen saçların %99'a kadar tutmasını sağlıyor bu nokta zaten saç ekim merkezinin kalitesini ortaya çıkartıyor. Yoksa 6000 greft ekilmiş %40'ı tutmuş hiç bir mantığı yok. Tekrarlıyorum önemli olan teknik ya da greft sayısı değil, ekecek ekibini uzmanlığı

    -Bir de fotoğraf koyanlara ya da size teklif veren saç ekim merkezlerinin gönderdikleri fotoğraflara çok inanmamak lazım grafiker arkadaşım direk photoshop bu dedi hatta kötü bir photoshop
    Unutmayın size gönderdikleri fotoğraflar ya en iyileri ya da çok iyi değil ise de photoshoplu olanlardır.



    Editleme sebebi: bayağı ilgi görmüşken ekleme yapmak istedim. Saç ektirecek arkadaşlara pilot bir yazı olur en azından. Bu arada saç ektireli 1 yıl oldu hem ektirdiğim yer çok güzel oldu hem de donör bölgem de hiç iz yok.
    Konuda banlanan üyeler görüyorsanız bilin ki fake üyelerdir.

    1 değil, 3 değil, 5-6 nickle konuda fake nickler alarak dolaylı yoldan, sahte referanslar ile reklam yapma niyetinde olanlara sesleniyorum, takip ediliyorsunuz görüldüğü üzere.

    Bölüme telefon onayı getirebilirsek, artık buna çare bulacağız diye düşünüyorum.
    Merhaba arkadaşlar. Ben devlet hastanesinde çalışan bir cerrahım. Saç ektiren biri olarak saç ekimi konusundaki tecrübelerimi,deneyimlerimi ve araştırmalarımı sizinle paylaşmak istedim. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki sağlık ile ilgili konularda çok hassas davranan bir cerrah olarak ben saç ekimini marka veya isim yapmış bir hastanede yaptırmak yerine bu işi yapacak ekibin tecrübesine, klinik sonuçlarına, hasta memnuniyetine, güven vermesine, uygun fiyata, sterilizasyon koşullarına önem verdim. birçok ünlü sağlık kuruluşlarını ve saç ekim merkezlerini sorguladım. bu kuruluşların ve merkezlerin isimlerini vermeden deneyimlerimi ve önerilerimi sıralamak isterim:
    1) GÜVEN: Birçok saç ekim merkezinde görüşme yaptığım ve bilgi almak istediğim kişiler saç ekimi yapacak ekipten birileri değildi. yani görüşme yaptığım kişilerin çoğu sekreter ya da saç ekimi aşamalarının hiçbirinde bulunmayacak olan ve sadece kabaca analizlerde bulunan pratisyen ya da plastik cerrahi doktorlarıydı. görüşmede bulunduğunuzda sanki tüm aşamalarda (alım, kanal, ekim aşamaları)doktor yapacak izlenimi veriyorlar ama bilinçli bir şekilde doğru soru sorduğunuzda ya hiçbir aşamada olmadıklarını ya da sadece kanal aşamasında olduklarını anlıyorsunuz. Diğer aşamalarda kimlerin çalıştığını ve tecrübelerini bilmiyorsunuz. Şansınıza kim çıkarsa. Saç ekimi yaptıran bir hasta olarak her aşamanın önemli olduğunu gördüm. Yani alım sırasında alımcı düzgün almayıp kökleri kırarsa veya ekimci ekim sırasında kökleri ters ekerse ya da köke zarar verirse kanalı en iyi doktor açsın ne işe yarar. bu iş ekip işi olduğu için bence herşeyden önce ekibi bir araştırın. Size elbette isimlerini vermeyeceklerdir ama referanslar size en doğru yolu gösterecektir. ben de bir cerrah olarak girdiğim ameliyatlarda beni asiste eden asistan doktorun veya hemşirenin ameliyat konforunu ve kalitesini nasıl etkilediğini bildiğim için size mutlak tavsiyem güvenilir bir ekibe yaptırmanız. Özellikle mezbaha gibi çalışan popüler yerlerden uzak durmanızı tavsiye ederim çünkü bu yerlerde çok fazla ekip vardır ve hangisine denk düşeceğiniz şansa bağlı. her ekip aynı değildir. iyi bir ekibe düşerseniz çok iyi bir iş çıkarabilirler ama aksi durumda kendinize ve paranıza yazık olur. Popüler saç ekim merkezlerindeki yorumlara bakarsanız çok memnun olan da göreceksiniz çok berbat bir iş çıkaranları da. saç ekimi tabi ki telafisi olan bir iştir, ikinci ve üçüncü seansı bile yaptırabilirsiniz ancak ilk seansta çok kötü bir iş çıkarılırsa varolan rezervi tüketirsiniz ki ikinci ve hatta üçüncü seans sizi mutlu etmeyebilir.
    2)KALİTE: Yapılacak olan saç ekiminde saçlar öyle doğal durmalı ki saç ekimi olduğu dışardan bakıldığında belli olmamalı ve olabildiğince sık olmalı. bunu gerçekten sağlamak çok zor ancak imkansız değil. deneyimli ve tecrübeli bir ekiple bunu başarmanın mümkün olduğunu gördüm. saç ekimi yaptırmayı düşündüğünüz merkezlerde daha önce ekim yaptırmış birileriyle temasa geçmeniz size gayet iyi bir fikir verecektir. günümüzde en yaygın,en bilindik ve başarısı kanıtlanmış en iyi yöntem FUE dir. yeni teknikler geliştirilmekle birlikte işin esası aslında aynı. yeni yöntemlerdeki en önemli fark kanal ve ekim aşamasının birleştirilip tek seferde yapılmasıdır. bu teknik, işlemi yapan kişiye kolaylık sağlıyor. yani önce kanal açıp sonrasında ekim yapmak yerine kanal ve ekim aşamasını aynı anda yapmakla daha pratik bir yöntem sağlanmış oluyor. başarı oranının klasik FUE yöntemine kıyasla farklı olacağını düşünmüyorum. ikinci bir fark ise gereksiz pahalı olması. ben FUE yöntemiyle yaptırdım ve gayet memnunum. herhangi bir yara ya da iz oluşmadı. eğer bu yeni tekniklerle yaptırmak isterseniz bence bir süre başarısını ve yaygınlaşmasını bekleyin.
    3) STERİLİZASYON: Saç ekimi cerrahi ve kanamalı bir işlemdir. Dolayısıyla bu işlem yapılırken sterilizasyon ve hijyen koşullarına dikkat edilmesi gerekir. Daha önceleri Sağlık Bakanlığı bu işlemlerin ameliyathanelerde yapılması için bastırıyordu ve denetimlere tabii tutuyordu. Ancak yeni yasal düzenlemelerle artık saç ekimi ameliyatları normal poliklinik odalarında bile yapılabilir hale getirildi. fakat bu durum yine de sterilizasyon ve hijyeni gözönünde bulundurmayı gerektirir. Normal sıradan bir vatandaş elbette sterilizasyonun ne olduğunu ve nasıl sağlandığını bilemez ancak operasyon odasının saç ekimi öncesi görülmesi size bir fikir verebilir. Odaların büyüklüğü ve düzeni, etrafta kirli veya kanlı malzemelerin varlığı ve çalışan kişilerin görüntüsü vs...saç ekimi piyasasında o kadar çok kalitesiz ve kalifiye olmayan insan var ki en azından işlemi yapacak ekipteki kişilerin sterilizasyon ve hijyen kurallarını bilen sağlık çalışanı olmasına dikkat edin. ayrıca yorumları biraz okudum ve gözüme hep doktor isimleri takıldı. bana göre hiçbir doktor ince işçilik ve sabır gerektiren bu işte çalışmaz. varsa da çok nadirdir ve sadece belki kanal aşamasında bulunur veya plastik cerrah ya da dermatolog değildir.sağlık bakanlığı bu yetkiyi sadece plastik cerrah ve dermatoloji hekimlerine vermiştir ancak emin olun hiçbir tıp fakültesinde veya uzmanlık ihtisasında hiçbir hekime saç ekimi eğitimi verilmez. saç ekimi yapan doktor varsa da sonradan bu alana ilgi duymuştur ve usta çırak ilişkisiyle öğrenmiştir bu işi. Çünkü saç ekiminin bir okulu ya da eğitim programı yok. O yüzden bence doktor olmasından ziyade ekibin sterilizasyon ve hijyen konularına hakim, bu işte yıllarını vermiş deneyimli ve tecrübeli, özellikle sağlık çalışanlarından oluşmuş ve iyi referanslara sahip olması herşeyin üstünde tutulması gereken bir nokta olduğunu düşünüyorum. ayrıca tercihen acil servisin de olduğu kliniklerde güvenli olabileceğini düşünmekteyim çünkü saç ekimi sırasında ağrıya veya lokal anestezi için kullanılan ilaçların oluşturduğu yan etkilere bağlı olarak birtakım sağlık sorunlarıyla karşılaşılabilmekte. benim başıma herhangi bir sağlık sorunu gelmedi ama birçok hastada işlem sırasında hipotansiyon geliştiğini duydum. ismini vermeyeceğim bir saç ekim merkezinde bir hastanın yan etkilere bağlı öldüğünü duydum. Sonucunda da o klinik kapatıldı ve soruşturma başlatıldı. o yüzden tavsiyem saç ekimini acil servisi olan bir klinikte ve yine tekrarlıyorum sağlıkçılardan oluşan bir ekibe yaptırmanız olur.
    ULAŞILABİLİRLİK: saç ekimi sonrası en önemli sorunlardan biri de herhangi bir sorun veya akla takılan sorular karşısında muhatap bulamamak. işlem sonrası takip bence çok önemli. birçok yerde işlem sonrasında klinikle ya da ekipteki herhangi biriyle iletişim kuramama şikayetleri duymuştum. saç ekimi yaptırdığınız klinikte mutlaka bunu sorgulayın. işlem sonrası takipler nasıl olacak, kiminle irtibata geçilecek bunları işlem öncesi araştırın, öğrenin ve hatta sorumlu kişinin telefon numarasını kaydedin ve ulaşılabilir olduğunu araştırın. emin olun saç ekim sonrası kafanızda çok fazla soru olacak ve aramanız gerekecek.
    UYGUN FİYAT: herkesin saç ekimine ayırabileceği bütçe farklı olabilir ama bence tek seferde mükemmel bir ekibe uygun bir fiyata yaptırmak sizin için daha ekonomik olacak. Şöyle ki birçok saç ekim merkezi sözde daha düşük fiyata ama sizi ikinci ve hatta üçüncü seansa mecbur bırakacak şekilde sözde kampanya ya da size özel kandırmacasıyla fiyatlandırmakta. yapılan işi ve sanatı, kullanılan malzemeleri, gösterilen özveriyi kendim gözlemlediğimden ve daha önceden yaptığım araştırmaları da göz önüne koyduğumda size 4000 tl nin altında fiyat verene yanaşmayın derim. Gözlemlerime dayanarak söylüyorum 4000 tl nin altında saç ekimi yaptıranlar ikinci bir seansa mecbur bırakılıyor böylece uygun fiyata yaptırmış olmuyorsunuz. Eziyeti de cabası.
    SAÇ EKİMİ KONUSUNDA UMARIM SİZE YARDIMCI OLMUŞUMDUR. BEN YAPTIRDIĞIM SAÇ EKİMİNDEN ÇOK MEMNUNUM. UMARIM SİZ DE MEMNUN KALIRSINIZ.
    1- 2016da başlamış yazıyor bilgilerde fakat yorum yapamıyacağım

    2- Hocam sen 3-5 aylık eğitim aldın diye kendine nasıl Saç ekim cerrahı (surgeon cerrah demektir) diyebiliyorsun? Sen bir tıp doktorusun bir cerrah ünvanını hak edecek eğitim almadın. Bu yaptığının suç olduğunun farkında mısın? Sağlık bakanlığının senin doktor lisansını dahi iptal etmesine kadar yolu var. Kendi kafana göre ünvan atfedemezsiniz hak etmediğin bir ünvanı kullanman dolandırıcılıktır

    3- Şaka mı yapıyorsun:) websitenden hemen sildirince yırtabileceğini mi sanıyorsun? burada sen niye bizi aptal yerine koyuyorsun? silinince senin sitenden olduğun anlaşılmayacak mı sanıyorsun?





    4- Yabancı dilde website yaptın diye (tresclinic.com) klinik mi oluyor? Klinik mi bu gösterdiğin siteler?http://www.medicaloneclinic.com/doctors buraya bakınca da sizinle ilgili hiç bir ibare yok:)

    Sayın DR. KUDDUSİ ONAY kendiniz akıllı olabilirsiniz ama emin olun buradaki bir çok insan aptal değil. Beni ve bu forumdaki diğer kişileri aptal yerine koyamazsınız! Size tedavi olmaya gelen hastalara şimdiden üzülüyorum...

    Görüldüğü üzere sizin BANA ve FORUMDAKİ HERKESE BİR ÖZÜR BORCUNUZ OLDU
  • İşte fotograflarım arkadaşlar daha 4. aya 15 mayısta girecegim saç nakli yapılalı, asıl saçların çogalması bu aylardan sonra başlıyor.Aslında sonuç için daha erken beklemek isteyen arkadaşlar için ilerki zamanlarda da fotograf gönderebilirim.Ekilen kıl kökü 3100 adet.

    SAÇ NAKLETTİRMEDEN ÖNCEKİ SAÇIM
    http://www.imagesaving.com/images/saektirmed.jpg
    http://img824.imageshack.us/img824/264/s73003551024x768.jpg

    SAÇ NAKİL SONRASI SAÇLARIM
    http://img708.imageshack.us/img708/8039/sa41024x768sonhali.jpg
    http://img175.imageshack.us/img175/2974/sa31024x768.jpg
    http://img708.imageshack.us/img708/8130/sa21024x768.jpg
    http://img714.imageshack.us/img714/9167/sa1024x768.jpg
    http://www.imagesaving.com/images/sacarkayen.jpg

    24 HAZİRAN SAÇ NAKİL YENİ FOTOĞRAFLARIM AŞAGIDA 5 AY OLDU SAÇ NAKLİ YAPTIRALI

    http://img291.imageshack.us/img291/1420/yensa.jpg
    http://img85.imageshack.us/img85/117/yensa2.jpg

    3 AĞUSTOS 2010 SAÇ NAKİL EDİLMİŞ FOTOGRAFLARIM AŞAGIDA 6.5 AY OLDU SAÇ NAKLİ YAPTIRALI
    http://img148.imageshack.us/img148/9499/yensa1.jpg
    http://img683.imageshack.us/img683/117/yensa2.jpg
    http://img30.imageshack.us/img30/603/yensa3.jpg

    3. Fotografta hafif ıslatılıp şekil verilmiştir.
    Bir sonraki resim eklememde tamamen ıslak saçımın fotografını koyacagım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moy -- 3 Ağustos 2010; 22:33:04 >
  • Arkadaşlar ben saç ekim merkezlerinin web sayfalarını yapan ama konuylada mecburen 2-3 yıldır alakalı olan ve birçok bilgiye sahip biriyim.
    Saç ekimi hakkında siteler , makaleler , resimler , videolar elimde 3-4 tane kurumun her türlü bilgisi mevcut.Bu birikimlerle oturup bir SAÇ EKİMİ BİLGİLENDİRME PLATFORMU adlı web sayfasa yaptım.Bu sitede A dan Z ye her konu mevcut. ve Türkiye'de bu siteden daha ayrıntılı bilgi veren bir web sayfası yok.Bilgi almak isteyen arkadaşlar için siteyi ziyaret edip bilgi alabilirsiniz.
    Saç ekimi bilgilendirme platformu : www.sac-ekimi.org






  • quote:

    Orijinalden alıntı: moy

    İşte fotograflarım arkadaşlar daha 4. aya 15 mayısta girecegim ekim yapılalı, asıl saçların çogalması bu aylardan sonra başlıyor.Aslında sonuç için daha erken beklemek isteyen arkadaşlar için ilerki zamanlarda da fotograf gönderebilirim.Ekilen kıl kökü 3100 adet.

    SAÇ EKTİRMEDEN ÖNCEKİ SAÇIM
    http://www.imagesaving.com/images/saektirmed.jpg

    SAÇ EKİM SONRASI SAÇLARIM
    http://img708.imageshack.us/img708/8039/sa41024x768sonhali.jpg
    http://img175.imageshack.us/img175/2974/sa31024x768.jpg
    http://img708.imageshack.us/img708/8130/sa21024x768.jpg
    http://img714.imageshack.us/img714/9167/sa1024x768.jpg
    http://www.imagesaving.com/images/sacarkayen.jpg

    son resmi yanlış yere koymuşum önceki saç bölümünden, sonraki saçlarım bölümüne aldım düzelttim


    Benimde ayni sac problemim var yasim henuz 23 ama saclarim baya dokuldu. Bioxcin shampuan kulaniyorum ama pek fayda etmiyor.
    onun icin bende bu sene nasib olursa sac ektirmek isteyorum
    1 yildir arastiriyorum ama bir turlu karar veremiyor okadar cok Sac/Estetiek klinik varkiii. karar veremiyorum.

    Sizin fotoraflarinizi gordum ve baya iiyi emek vermisler. 4 ayda bu sonuc cikiyorsa bence 1 senede dahada iyi guzel sonuc cikacaktirr.
    Fotoraflarinizi ilerdeki zamanda merakla bekliyorum.

    Ve nasib olursa bende eylul de ektirmegi dusunuyorum. ama nerde daha bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Agie


    quote:

    Orijinalden alıntı: moy

    İşte fotograflarım arkadaşlar daha 4. aya 15 mayısta girecegim ekim yapılalı, asıl saçların çogalması bu aylardan sonra başlıyor.Aslında sonuç için daha erken beklemek isteyen arkadaşlar için ilerki zamanlarda da fotograf gönderebilirim.Ekilen kıl kökü 3100 adet.

    SAÇ EKTİRMEDEN ÖNCEKİ SAÇIM
    http://www.imagesaving.com/images/saektirmed.jpg

    SAÇ EKİM SONRASI SAÇLARIM
    http://img708.imageshack.us/img708/8039/sa41024x768sonhali.jpg
    http://img175.imageshack.us/img175/2974/sa31024x768.jpg
    http://img708.imageshack.us/img708/8130/sa21024x768.jpg
    http://img714.imageshack.us/img714/9167/sa1024x768.jpg
    http://www.imagesaving.com/images/sacarkayen.jpg

    son resmi yanlış yere koymuşum önceki saç bölümünden, sonraki saçlarım bölümüne aldım düzelttim


    Benimde ayni sac problemim var yasim henuz 23 ama saclarim baya dokuldu. Bioxcin shampuan kulaniyorum ama pek fayda etmiyor.
    onun icin bende bu sene nasib olursa sac ektirmek isteyorum
    1 yildir arastiriyorum ama bir turlu karar veremiyor okadar cok Sac/Estetiek klinik varkiii. karar veremiyorum.

    Sizin fotoraflarinizi gordum ve baya iiyi emek vermisler. 4 ayda bu sonuc cikiyorsa bence 1 senede dahada iyi guzel sonuc cikacaktirr.
    Fotoraflarinizi ilerdeki zamanda merakla bekliyorum.

    Ve nasib olursa bende eylul de ektirmegi dusunuyorum. ama nerde daha bilmiyorum.


    Bioxcin şampuanı ve ampüllerini, revigen losyon şampuan ve tabletini de kullandım ben hiçbir fayda etmedi.Aynen dökülme devam etti. Hormonel bir dökülmeye zaten dışardan saça uygulanan şeyler ne fayda edebilir ki etse etse ancak bir süre geciktirir oda çözüm değil, düşününce de mantıklı gelmiyor, hormonel bir saç dökülmesine ancak hormonlara müdahale etmek gerekir oda tehlikeli hassas birşey hiç girilmez o işe. En kesin çözüm saç nakli benim şu an resimlerden daha iyi duruma geldi saçlarım belirli aralıklarla fotograf koyacagım bakarsınız yine.Bir kere fut teknigi yaptırmayın eski bir teknik ve rafa kalktı ama halen yapanlar var..Kesinlikle fue yaptırın.
    Birde duygularımı belirteyim size, ben eskien saçlarım dökülmeden önce günde 3-4 defa saç düzelten tarayan saçlarıyla çok ilgilenen birisi olarak, yine o günlere dönmenin mutlulugunu yaşıyorum, kendime daha çok güvenim geldi, aynaya bakınca artık işte bu benim diyorum, gençleştigimi hissediyorum.Saç naklide bu sebebten gerekli zaten başka bir anlamı yok.
    Darısı isteyen arkadaşların başına inşallah..
  • Arkadaşlar ben de saç ektircem ancak ben de henüz nerde ektirceğime karar vermiş değilim.Araştırırken şu sitede http://www.estetistanbul.com/fue-yontemiyle-sac-ekimi.html birşeyi anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.KAnalların Açılması bölümünde en son cümlede ''Hastanın müzik dinleyebildiği, sırt üstü uzandığı için TV seyredebildiği bu işlem2500-3000 adet için ortalama bir saat sürmektedir'' yazıyor..En son başlıkta da bu okuyun lütfen kafam allak bullak oldu .İKİNCİ VEYA ÜÇÜNCÜ SEANSLAR:
    Tek bir seansla bütün saç açıklığı kapanamayacak durumda olan hastalar için ikinci hatta bazen üçüncü seans için planlama yapılabilir. Bu durumda ideal olan 8 ay civarında beklemek olacaktır. Eğer hasta iki seansı üst üste yaptırmak istiyorsa ekilecek greft miktarının bu şekilde daha az olacağını bilmek zorundadır. Birici gün 2000 greft ektiren hasta hemen ertesi gün 1000 greft ektirerek toplamda 3000 grefte sahip olur. Eğer ilk seans için araya 8 ay bir bekleme süresi konulursa ikinci seansta ekilen sayı daha daha da artacak örneğin 1800 kök civarında olacaktır. Böylece totalde ekilen greft sayısı 3000 değil 3800 olacaktır. Bu da ortalama 1500 civarında fazladan saç teli nakli anlamına gelecektir. İki seans arasına bu zaman dilimini koyabilecek hastanın daha avantajlı olacağı aşikardır. İkinci seansı hemen ertesi gün yaptıracak hastanın da , araya 8 ay zaman dilimi koyan hastanın da izleyeceği yol aynıdır.
  • Saçlarımın şuan ki halini sizlerle paylaşmak isityorum..Sizce durumum vahim mi ?? Saç ektirirsem benim de gür saçlarım olur mu ? estetistanbul u düşünüyorum ektirmek için ..Yardımcı olursanız sevinirim.
    http://yfrog.com/2g23062010233j
    http://yfrog.com/jd23062010235j
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ertanmania

    Saçlarımın şuan ki halini sizlerle paylaşmak isityorum..Sizce durumum vahim mi ?? Saç ektirirsem benim de gür saçlarım olur mu ? estetistanbul u düşünüyorum ektirmek için ..Yardımcı olursanız sevinirim.
    http://yfrog.com/2g23062010233j
    http://yfrog.com/jd23062010235j


    Arkadaşım edindiğim tecrübelerime göre sana normalde 2 seans 5000 civarı greft lazım tamamı için ama 1 seans da olabilir ama çok seyrek olur.3000 greft sana yeterli gelmez ben bile daha sık olmasını düşündüğüme göre sana hiç yeterli gelmez.Ayrıca 2500-3000 greft 1-2 saatte ekemezler benim 3100 adeti 11 saat sürdü hadi onlar 1-2 saat daha erken yapsınlar.Bu konuları iyicene araştırın karşılaştırma yapın yoksa sonra çok sıkıntı çekersiniz.
  • Arkadaşlar 24 Haziran yeni saç ekim sonrası resimlerimi yukarıya ekledim bakabilirsiniz.Yine buraya da ekleyeyim linkleri.
    Hala saç çıkma işlemi devam ediyor az olsa da.


    http://img291.imageshack.us/img291/1420/yensa.jpg

    http://img85.imageshack.us/img85/117/yensa2.jpg
  • Sayın Moy;

    Sizi çok rahatsız ediyorum kusra bakmayın ama karar noktasında sizin bilginize yine başvurma ihtiyacı hissetim,bugün dewww.sacekimturkiye.com dan e-mail aldım onu sizinle paylaşıyorum değerli düşüncelerinizi bekliyorum saygılar.

    Ertan bey selamlar

    Öncelikle Sac Cerrahi Kliniğimize Gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederim..e-mailinize geç cevap verdiğim için de özür dilerim..sorununuza gelince ekim yapılacak alanı GÖSTEREN RESİMLER ATMIŞSINIZ..Bu resimlere göre 1 seansta kapanacak açıklığınız var. 1 seansta yaklaşık 2900-3500 arası greft yani kök (7250-8750 saç teli) rahatlıkla TEK Seansta ekilir ve bu sonuç sizi fazlasıyla memnun eder kanaatindeyiz..
    Micro-fue sistemiyle: 2900 -3500 Greftlik bir işlemin maliyeti FİX 3500 TL dir.Bu GREFT(kök) sayısı yükselebilir ama aşağıya düşmez..Saç teli olarak dönmesi ise 7250-8750 sac telidir.
    Bu söylediğim rakamlar ortalama ve 1 seans rakamlarıdır..Eğer şehir dışından gelecekseniz Bu ücretin içine şehir içi transferler, konaklama ve yapılacak olan doktor görüşmeleri de dahildir..saç ekimi için ortalama yapılacak olan işleme göre değişmekle birlikte 2-4 günlük zaman yeterlidir..saç ekimi operasyonumuz 8-9 saat sürmektedir..işleme karar verdiğiniz takdirde 4-5 gün öncesinden aramanız ve randevu almanız gerekmektedir..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ertanmania

    Sayın Moy;

    Sizi çok rahatsız ediyorum kusra bakmayın ama karar noktasında sizin bilginize yine başvurma ihtiyacı hissetim,bugün dewww.sacekimturkiye.com dan e-mail aldım onu sizinle paylaşıyorum değerli düşüncelerinizi bekliyorum saygılar.

    Ertan bey selamlar

    Öncelikle Sac Cerrahi Kliniğimize Gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederim..e-mailinize geç cevap verdiğim için de özür dilerim..sorununuza gelince ekim yapılacak alanı GÖSTEREN RESİMLER ATMIŞSINIZ..Bu resimlere göre 1 seansta kapanacak açıklığınız var. 1 seansta yaklaşık 2900-3500 arası greft yani kök (7250-8750 saç teli) rahatlıkla TEK Seansta ekilir ve bu sonuç sizi fazlasıyla memnun eder kanaatindeyiz..
    Micro-fue sistemiyle: 2900 -3500 Greftlik bir işlemin maliyeti FİX 3500 TL dir.Bu GREFT(kök) sayısı yükselebilir ama aşağıya düşmez..Saç teli olarak dönmesi ise 7250-8750 sac telidir.
    Bu söylediğim rakamlar ortalama ve 1 seans rakamlarıdır..Eğer şehir dışından gelecekseniz Bu ücretin içine şehir içi transferler, konaklama ve yapılacak olan doktor görüşmeleri de dahildir..saç ekimi için ortalama yapılacak olan işleme göre değişmekle birlikte 2-4 günlük zaman yeterlidir..saç ekimi operasyonumuz 8-9 saat sürmektedir..işleme karar verdiğiniz takdirde 4-5 gün öncesinden aramanız ve randevu almanız gerekmektedir..






    ''İnsanların en hayırlısı insanlara en faydalı olandır'' Ufacık bir faydam bile olsa benim için yeterlidir.Zaman ayırıp buralarda yazmam cevaplamam bunun içindir arkadaşım yardımcı olabilirsem ne mutlu.Senin bu durumlarını bende yaşadım daha önce yardım alamadım internette kimseden.Saç ektirip sorunundan kurtulup buralara bir daha ugramayan arkadaşlardan farklı düşüncem hadiste anlatılanı yapmamdır..
    1 seansta 2900-3500 arası kök ekmeleri tamamda senin resimlere baktıgım zaman 1 seans ve 2900-3500 arası ekilen kökün sık olması konusunda sana yeterli gelecegi konusu biraz şüpheli.Açıklık olarak kapatır ama sık olacagını düşünme derim, nedenide bana ekilen alan senden daha az kök miktarı 3100 adet....Senin ekilecek alan benden çok fazla ondan dolayı.Ya ön tarafı daha sık ektirip arka tarafı seyrek yaptıracaksın, yada geneli seyrek olacak.Saç ekiminde aslında bu ekim yapmadan önceki sıklık konusu biraz muamma oluyor.ne kadar sık olacagını kestiremiyorsun.Yaptırdıktan sonra anlıyorsun.Şimdi sana diyorlar ''sizi memnun eder kanaatindeyiz'' diye ama sen öylemi düşüneceksin bakalım bitince acaba.O zamanda diyecekler ancak bu kadar oluyor.Daha sık isterseniz 2. seans yapalım diye.Sen en iyisi intenetten resim göndermeyi boşver direk git yüz yüze görüş hepsiyle karşılaştır aralarında çelişki varmı diye. Sık olmasın kapatsın yeter diyorsan olabilir de.Birde 20 li yaşlardaki saçlar gibi sık olması bugünkü teknoloji ile imkansız sakın öyle düşünüp hayal kırıklıgına ugramayın, insan eli allahın yarattıgı gibi öyle sık yapamıyor.
    Fueplus dediklerini tam açmamışlar ama başka yerde okudugum ve benim anladıgım kadarıyla bu işlem ile saç ekim işlemi 3-4 güne kadar sürüyor.Yani her gün gidiyorsun parça parça ekiyorlar.Çünkü daha detaylı oluyor.Ama mikro motor kullanmadan igne ile nasıl kökün etrafını açıp alıyorlar biraz daha detaylı bilgi almak lazım.Bilginin yanında yaptıran benim gibi bir kobay arkadaş bulmak lazım onu dinlemek lazım.
  • Yazılar baya aydınlatıcı olmuş.Bende ekmeyi düşünüyorum. Araştırmalarıma göre ewsacekimi daha iyi geldi.Müşteri hizmetlerinin anlatıklarına göre, 1 seans 8 saat sürüyor ve 2500-3000 greft saç ekimi yapabiliyorlarmış.Fiyatı 4000 tl. Teknikleride sitede anlatılanlar bir zaten. Ben burada ekmeyi düşünüyorum. Yakın bir zamanda ekeceğimde. Acaba burada eken ya da bu merkezi tanıyan, bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?
    http://www.ewsacekimi.com/sac-ekimi-3m-fue-teknigi.asp?ref=msn
  • EVET ARKADAŞLAR SİZE SAÇ EKİMİ İLE İLGİLİ Bİ KAÇ ÖNERİM VE TAVSİYELERİM OLACAKTIR. ESTETİK BİR BÜTÜNDÜR.SAÇLARIMIZDA BU BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜ SAĞLAYAN EN ÖNEMLİ UNSULARDAN BİRİDİR. YILLARDIR BAY,BAYAN HERKESİN SORUNU OLAN SAÇ DÖKÜLMESİNE VE KELLİĞE SON VERİYORUZ. SAÇ EKİMİ 2 ŞEKİLDE YAPILMIŞ OLUP BUNLARIN 1 İNCİSİ-FUT YÖNTEMİDİR. FUT YÖNTEMİ : YAKLAŞIK 5 YIL ÖNCE TERCİH EDİLEN BİR YÖNTEM OLUP İKİ KULAK ARASINDAN ALINAN ŞERİT ÜZERİNDEN GREFLERİN AYRIŞTIRILMASI İLE YAPILAN CERRAHİ BİR İŞLEMDİR. 2.FUE YÖNTEMİ : ENSE VE İKİ KULAK ARASINDAKİ SAÇ KÖKLERİ ÖZEL 08,09'LUK PANÇ UÇLARIYLA ALINIR.AÇIKLIĞA GÖRE SAÇ KÖKÜ ÇIKARILMAYA ÇALIŞILIR.BİZ EKİP OLARAK BUGÜNE KADAR ÇIKARAMADIĞIMIZ EN YÜKSEK GREFT SAYISI 5,420 GREFTİR.ÖNEMLİ OLAN EN YÜKSEK SAYIDA GREFT ÇIKARTIP AÇIK ALANI KAPATMAKTIR. FUE YÖNTEMİNDE ÇIKARTILAN GREFTLER ÖZEL SOLÜSYONLARDA SAYILARAK DİZİLİR.KİŞİNİN SAÇ YÖNÜNDE KANALLAR AÇILARAK EK YÖNLÜ EKİM YAPILIR.O BİR GÜNDE ORTALAMA EN AZ 3000-4000 GREFT EKİMİ YAPILIR.BUDA 8000-9000 SAÇ TELİ DEMEKTİR.KÖKLER TEKLİ,ÜÇLÜ OLARAK ÇIKABİLİR. AYRICA KAŞ,YARA,YANIK VE SAKAL EKİMİDE YAPILMAKTADIR.

    KISACASI ARKADAŞLAR EN İYİ SAÇ EKİMİ MERKEZİ NERESİDİR DEĞİLDE EN İYİ SAÇ EKİMİ YAPAN EKİP NERDEDİR SORUSUNA CEVAP OLARAK SİZE SİTEMİZİ SUNMAK İSTİYORUM.
    www.istanbulestetica.com - Tel:0212 442 08 00
    www.freeforhair.com --



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulestetica -- 21 Temmuz 2010; 20:12:43 >
  • Ensar Hastanesinde Dermotolog UZman Dr. Hamdi Osmanoğlu ile görüşebilirsiniz.Bulamayan benzer yerler ile karıştıran arkadaşlar özelden bana yazıyorlar onun için site linkini telefonu aşagıya ekledim.Ordan telefon edip kendisiyle saç nakli için görüşeceginizi belirtirseniz görüşebilirsiniz.Birde benim tavsiyem imkanınız varsa neresi olursa olsun mümkün oldugunca yüz yüze görüşün.
    Ankara da ki doktor hakkında bilgim yok, istanbuldakilere baktım hep.Bahsettiğin mikromotorun uçlarını değişik kalınlıkta kullananlar var.Çok sık yan yana delinmediği dogruda bu açılan deliklerin birleşmemesi yani birbirine temas etmemesi gerekiyor.Ondan kaynaklanıyor benim bildigim, açılan delikler birleşirse yaralar tek bir yara oluyor.Böylece iyileşme problemi çıkıyor ortaya.Birde sonuçta deliği ne kadar küçük açarsan aç aldıgın kök o delige sıgmazsa ne işe yarar.Aldıgın köküde daha dar çapta alman lazım bu durumda da köke zarar verme olasılığı büyük ölçüde ortaya çıkıyor.Yani durum aslında çok hassas.Ondan sonra kökler zarar görür, çok sık ektirdim dersin ama zarar gördükleri için çıkmayabilirler.Yani çok sık ekilmesi bir yana alırken köklere zarar verdilermi, acaba ekilenlerin hepsi çıkacakmı çıkmayacakmı orasını kimse bilemiyor.Onun için fazla riske girilmiyor.Sonuçta insan yapıyor bunu hata yapabilir. Benim edindiğim tecrübeler böyle.
    Sana diğer yerler için birşey söyleyemeyecegim pek, yalnız olumsuz yazılar okumuştum internette araştırınca.Ama sana tek söyleyebilecegim şey yaptırmış birilerini gör (yani benim gibi kobay) ondan sonra yaptır.Mesela ensar hastanesinin örnegi benim, diğerlerinden de benim gibi yaptırmış bul gör araştır ve benle kıyasla.Ondan sonra yaptır.Sonra geri dönüşü olmayan yollarda pisikolojisi bozulmuş insanlarla aynı kaderi paylaşabilirsin ne yazık ki!
    Allah hepimizden razı olsun.Memnun olanların benim için Allah Razı olsun demesi yeterlidir.

    http://www.ensarhastanesi.com/

    Dermotolog Uzman Dr. Hamdi Osmanoğlu

    Birlik Mah. Atışalanı Cad. 835 Sok. No.: 2 Esenler / İstanbul

    Tel.: 0212 628 58 01 (4 hat) 0212 431 90 12 - 13



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moy -- 29 Temmuz 2010; 14:36:41 >
  • 1. SAYFADAKİ TAKİP ETTİĞİNİZ FOTOGRAFLARIN KONUNUN AYNISIDIR EKLEME YAPTIM BURAYADA KOPYALADIM 1. SAYFAYA DÖNMEYİN DİYE 3 AĞUSTOS YENİ FOTOĞRAF YÜKLENMİŞTİR.

    İşte fotograflarım arkadaşlar daha 4. aya 15 mayısta girecegim saç nakli yapılalı, asıl saçların çogalması bu aylardan sonra başlıyor.Aslında sonuç için daha erken beklemek isteyen arkadaşlar için ilerki zamanlarda da fotograf gönderebilirim.Ekilen kıl kökü 3100 adet.

    SAÇ NAKLETTİRMEDEN ÖNCEKİ SAÇIM
    http://www.imagesaving.com/images/saektirmed.jpg
    http://img824.imageshack.us/img824/264/s73003551024x768.jpg

    SAÇ NAKİL SONRASI SAÇLARIM
    http://img708.imageshack.us/img708/8039/sa41024x768sonhali.jpg
    http://img175.imageshack.us/img175/2974/sa31024x768.jpg
    http://img708.imageshack.us/img708/8130/sa21024x768.jpg
    http://img714.imageshack.us/img714/9167/sa1024x768.jpg
    http://www.imagesaving.com/images/sacarkayen.jpg

    24 HAZİRAN SAÇ NAKİL YENİ FOTOĞRAFLARIM AŞAGIDA 5 AY OLDU SAÇ NAKLİ YAPILALI

    http://img291.imageshack.us/img291/1420/yensa.jpg
    http://img85.imageshack.us/img85/117/yensa2.jpg

    3 AĞUSTOS 2010 SAÇ NAKİL EDİLMİŞ FOTOGRAFLARIM AŞAGIDA 6.5 AY OLDU SAÇ NAKLİ YAPILALI
    http://img148.imageshack.us/img148/9499/yensa1.jpg
    http://img683.imageshack.us/img683/117/yensa2.jpg
    http://img30.imageshack.us/img30/603/yensa3.jpg

    3. Fotografta hafif ıslatılıp şekil verilmiştir.
    Bir sonraki resim eklememde tamamen ıslak saçımın fotografını koyacagım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moy -- 3 Ağustos 2010; 22:34:09 >
  • Başta Moy arkadaşımız olmak üzere tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler. Ben de İzmir`deyim ve bu yıl sonuna kadar Allah nasip ederse saç ektireceğim. Benim tercihim İstanbul olacak sanırım ve forumda paylaşılanlar doğrultusunda Ensar, Çevre , Özel Levent gibi yerler ile kendim araştırdığım Türkiye Hastanesi , Estehair, Estetistanbul gibi yerlerden 1 gün içinde randevu alarak hepsiyle tek tek görüşeceğim. En iyi fiyat-memnuniyet garantisini veren yerde operasyona gireceğim 1 hafta yıllık izin alarak. Planım bu şekilde..
    Benim saçlarımın fotosu da aşağıdaki linkteki gibi
    http://img842.imageshack.us/img842/4302/sunu1.jpg

    Moy arkadaşımız lazer ile göz tedavinisi sormuş. Ben şu an 30 yaşımdayım ve 21 yaşımda gözlerimden ameliyat oldum, Türkiye Hastanesinde (Şişli) , Lasik tekniği ile. Gözlerim 5 numara idi.. Gözlüklerinden kurtulmak isteyen herkese hiç düşünmeden yaptırmalarını tavsiye ediyorum. Çok rahat ettim, hiçbir yan etkisini görmedim ve gözlerim harika görüyor9 yıldır , şükürler olsun!
  • Arkadaşlar merhabalar,

    Dün gece saat 21:00 da saç ekim işlemim başladı,sabah 05:00 da bitti.Çok şükür bu dertten şimdilik kurtuldum gibi.Ekim yaptırdığım yer İstanbulestetica(İnternet sitesinden anadolu yakasında görünüyor ama ben Şirinevlerde ektirdim saçlarımı).Toplamda 3200 greft çıkarabildiler ensedeki saçlarımda çok inceymiş başımın ön tarafına daha yoğun bir ekim yapıldı arka tarafta biraz daha seyrek dikim oldu sonuçta arka tarafta biraz saçım olduğu için dengeleyeceğini düşündük.Ekimi 5 kişilik bayan ekip yaptı çokta iyi çalıştılar samimi ve içten konuşmaları da beni çok mutlu etti inanın gece boyu hiç sıkılmadım benimle çok güzel ilgilendiler, ekimde çok rahat geçti sadece ilk inler yapılırken biraz acıyor gibi o da hiçbirşey değil inanın şu anda çok mutluyum saçlarımın çıkacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum.Darısı diğer ekim yaptırmayı düşünen arkadaşların başına.

    Aşağıda sizlere referans olması için resimlerimi ekliyorum umarım yardımcı olabilirim,

    Saygılarımla...

    Ekimden Önce : http://img708.imageshack.us/img708/5205/ekimdennce.jpg

    Ekimden Sonra :http://img716.imageshack.us/img716/9977/ekimdensonra216082010.jpg

    Ekimden Sonra :http://img245.imageshack.us/img245/3561/ekimdensonra16082010.jpg

    Ekimden 15 Gün Sonrası : http://img210.imageshack.us/img210/7448/15gnv.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrew -- 30 Ağustos 2010; 18:44:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Andrew

    Arkadaşlar merhabalar,

    Dün gece saat 21:00 da saç ekim işlemim başladı,sabah 05:00 da bitti.Çok şükür bu dertten şimdilik kurtuldum gibi.Ekim yaptırdığım yer İstanbulestetica(İnternet sitesinden anadolu yakasında görünüyor ama ben Şirinevlerde ektirdim saçlarımı).Toplamda 3200 greft çıkarabildiler ensedeki saçlarımda çok inceymiş başımın ön tarafına daha yoğun bir ekim yapıldı arka tarafta biraz daha seyrek dikim oldu sonuçta arka tarafta biraz saçım olduğu için dengeleyeceğini düşündük.Ekimi 5 kişilik bayan ekip yaptı çokta iyi çalıştılar samimi ve içten konuşmaları da beni çok mutlu etti inanın gece boyu hiç sıkılmadım benimle çok güzel ilgilendiler, ekimde çok rahat geçti sadece ilk inler yapılırken biraz acıyor gibi o da hiçbirşey değil inanın şu anda çok mutluyum saçlarımın çıkacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum.Darısı diğer ekim yaptırmayı düşünen arkadaşların başına.

    Aşağıda sizlere referans olması için resimlerimi ekliyorum umarım yardımcı olabilirim,

    Saygılarımla...

    Ekimden Önce : http://img708.imageshack.us/img708/5205/ekimdennce.jpg

    Ekimden Sonra :http://img716.imageshack.us/img716/9977/ekimdensonra216082010.jpg

    Ekimden Sonra :http://img245.imageshack.us/img245/3561/ekimdensonra16082010.jpg


    Hayırlı olsun Andrew inşallah sonuç istediğin gibi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuzeymavi


    quote:

    Orijinalden alıntı: Andrew

    Arkadaşlar merhabalar,

    Dün gece saat 21:00 da saç ekim işlemim başladı,sabah 05:00 da bitti.Çok şükür bu dertten şimdilik kurtuldum gibi.Ekim yaptırdığım yer İstanbulestetica(İnternet sitesinden anadolu yakasında görünüyor ama ben Şirinevlerde ektirdim saçlarımı).Toplamda 3200 greft çıkarabildiler ensedeki saçlarımda çok inceymiş başımın ön tarafına daha yoğun bir ekim yapıldı arka tarafta biraz daha seyrek dikim oldu sonuçta arka tarafta biraz saçım olduğu için dengeleyeceğini düşündük.Ekimi 5 kişilik bayan ekip yaptı çokta iyi çalıştılar samimi ve içten konuşmaları da beni çok mutlu etti inanın gece boyu hiç sıkılmadım benimle çok güzel ilgilendiler, ekimde çok rahat geçti sadece ilk inler yapılırken biraz acıyor gibi o da hiçbirşey değil inanın şu anda çok mutluyum saçlarımın çıkacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum.Darısı diğer ekim yaptırmayı düşünen arkadaşların başına.

    Aşağıda sizlere referans olması için resimlerimi ekliyorum umarım yardımcı olabilirim,

    Saygılarımla...

    Ekimden Önce : http://img708.imageshack.us/img708/5205/ekimdennce.jpg

    Ekimden Sonra :http://img716.imageshack.us/img716/9977/ekimdensonra216082010.jpg

    Ekimden Sonra :http://img245.imageshack.us/img245/3561/ekimdensonra16082010.jpg


    Hayırlı olsun Andrew inşallah sonuç istediğin gibi olur.



    Teşekkür ederim kuzeymavi inşallah hepimiz istediğimiz sonucu elde ederiz.
  • belki işinize yarayabilir, hangi bölgeye ne kadar kök ve saç sayısı gerektiğini söylüyor.
    http://sacekimmerkezi.com/index.php?page=3
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.