Şimdi Ara

nissan primera 1,6 almak istiyorum(2000-2002) ama hiç bilgim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ne tavsiye edersiniz...motoru...servisi...güvenliği....konforu...yakıtı...serimi...kısacası hiç kullanmadım bu yüzden bilmiyrum...değerli tavsiyelerinizi bekliyorum...saygılar fiyatı 15.500-17000 arası değişiyor...

• Arkadaşım bu arabaların bildiğim kadarıyla comfort kasasında üç motor seçeneği bulunuyor 1.6 100 bg benzin 2.0 90 bg Dizel 2.0 140 bg Benzin Tiptronik vites sadece 2.0 140 bg'lerde bulunuyor.sağlamlığı açısından kusursuz denilebilir.Deri koltukluları bile var ama 2000 modeli 13000'e bulursun artık

ama iş için 20 dk lık bi yol yaptık arkadaş kullanıyodu 2001 model primera dı..

beni çok rahatsız eden bi yönü oldu belirtmeden geçemiycem..yanda oturuyorum camların hepsi kapalı hafifte yağışlı bi havaydı böyle çiseliyo gibi az bişeydi ama o yoldaki suların tekerlek boşluğunda nereye değdiğini hissediyodum neredeyse..
    yani baya araç kullandım ama içeri bu kadar yol ve dış ortam sesi alan bi araç görmedim..bu beni çok rahatsız ettii..

diğer yönleri konusunda hiçbir fikrim olmadığı için bilip bilmeden yorum yapmak aptallık olur...

Umut Demir i kaybettik.. ALLAH RAHMET EYLESİN::
  • nissandan korkma hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.